Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola8van8
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Úgy, hogy nálam a mértékegység Mb/error és nem Mb/s

-
zola8van8
tag
válasz
wassermann
üzenetére
Már látom is, ext2-vel kb 150Mb tudott leszedni egyszerre

Szerk: Holnap újratelepítem vagy nézek másik klienst, hátha megjavul
-
zola8van8
tag
mobal és sztanozs

nem lett jobb másik pendrive-val se. Probáltam az fstab-bal de nem változott, nem hiszem, hogy a jogokkal lenne baj, mert tudja írni csak megszakad viszonylag periodikusan
-
zola8van8
tag
Ezzel a "90Mbként Resume Now" módszerrel letöltöttem az ubuntu .iso-t, majd mount-oltam az iso és tudtam listázni a listázni a tartalmát, vagyis gondolom lejött rendesen.
Hogy lehet "rendetlenül" csatolni? (csak a nagyon alapok mennek linuxban) Létrehoztam az /mnt-be egy usb1 könyvtárat majd fdisk -el megnéztem, hogy hol érem el a pendrive-ot: mount /dev/sda1 /mnt/usb1 (Az usb1 könyvtárnak 777 a jogosultsága.)
-
zola8van8
tag
Sziasztok!
Wheezy alá felraktam a Transmission-t web ui-va. Ezeket beállítottam: vm.min_free_kbytes = 32768 és cache-size-mb": 1. Egy ntfs pendrive-ra állítottam a letöltés helyét. Leszed kb 90Mb-t majd hibát dob: Error: Unable to save resume file: No such file or directory, a torrentre kattintok jobb gombbal majd a Resmue Now-ra, leszed megint kb 90Mb és újra hiba.
Van valamit tippetek, hogy mi állítsak be máshogy?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest