- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2405 üzenetére
Kijelzőt én is szalagkábellel szeretnék majd rákötni, de nem vagyok ennyire jártas az elektronikában, szóval megvárom az úttaposókat.
Az ötletek között nekem is egy autóba épített médiacenter fordult meg a fejemben, erre szerintem nagyon jól használható, illetve a versenysportban/pályára épített játszós autókban tudnám elképzelni mint telemetriai adat gyűjtő és élő diagnosztikai eszköz. Dream....dream...
-
Xmodule
őstag
válasz
whabaky #2402 üzenetére
Hello. Ez amit en vettem nem touch kijelzö. Sima tolato kamera kijelzö. Lehet venni ebayen. Csak vigyazni kell mert nem mindegyik 640x480 as felbontassal van noha azonos méretü. Bár kicsit kételkedem megmondom öszintén , hogy ez 640x480 as lesz -e. Meglátjuk. Amugy RCA -n kersztul lesz rákötve a video jel, a hang meg nem fontos nekem, de azt meg sima jack -en tervezem. De arra tenyeg csak valami kis mini hangszorot semmi extrat. Irok ha megjön a kijelzö es beüzemelem
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Itt van egy ilyen projekt: http://www.raspberrypi.org/phpBB3....
-
Komplikato
veterán
válasz
whabaky #2319 üzenetére
Szerintem kismillió oldallal előrébb valaki linkelte egy külföldi arc képes beszámolóját, ő egy 3.5"-os kijelzőt aplikált rá érintőfóliával együtt és megadta az alkatrészek típusát és árát is ... tehát elvileg igen, az másik történet, hogy csatlakozó szinten mennyire tuti vagy mekkora szaktudás kell annak átkötéséhez ha nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest