- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új még nekem ez a raspberry téma, de egy media center lehetőségen elgondolkodtam. Ez jól hangzik, de már alap dolgokon is megkérdőjelezem magam. Odáig megvan, hogy belemegy a raspi-be egy SD, arról fut ha jól tudom a rendszer. De mondjuk az ott letöltött fájlok tárolásához mit tudok használni? Ha nem akarok egyszerre túl sok mindent rajta tárolni, akkor elég lehet egy nagyobb pendrive is? Vagy küldő vinyó kellene hozzá? Illetve egyből erre lehet például letölteni?
Vagy ha nem vagyok nagy igényű, akkor vegyek egy 64 gigás SD-t, és menjen arról az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann