- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új még nekem ez a raspberry téma, de egy media center lehetőségen elgondolkodtam. Ez jól hangzik, de már alap dolgokon is megkérdőjelezem magam. Odáig megvan, hogy belemegy a raspi-be egy SD, arról fut ha jól tudom a rendszer. De mondjuk az ott letöltött fájlok tárolásához mit tudok használni? Ha nem akarok egyszerre túl sok mindent rajta tárolni, akkor elég lehet egy nagyobb pendrive is? Vagy küldő vinyó kellene hozzá? Illetve egyből erre lehet például letölteni?
Vagy ha nem vagyok nagy igényű, akkor vegyek egy 64 gigás SD-t, és menjen arról az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NBA és kosárlabda topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest