Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
A YT hiánya szerintem nem akkora probléma, hacsak nem akarsz aktívan részt venni videók közösségi tevékenységében (megjegyzések írása, like-olás, dislike-olás stb.), arra ugyanis ott vannak a Kodi YouTube, Vimeo stb. addon-jai, amik szerintem még jobb minőséget is adnak, mint a böngészőbéli megjelenések.
A kérdés már csak az, hogy vajon lehetséges-e pl. egy billentyűkombinációval váltani Respbian-ról (és annak egyéb alkalmazásairól) Kodi-ra és vissza, vagy csak a multiboot a megoldás?
(#17543) Blaise
Ugyan még nem ismertem ki annyira áRPit, de szerintem nem sokkal rosszabb / korlátozottabb rajta böngészni, mint egy okostelefonon vagy tableten. Csak el kell tudni érni valahogy, hogy ki tudd választani egyik-másik oldal asztali vagy a mobil változatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann