Új hozzászólás Aktív témák

• Blackdeath12

csendes tag

Ezen az oldalon próbálok eligazodni de sajnos nem sikerül.
    1 lépés fentvan pipa :C
    2.lépés. A link(wget) nem aktív, de [találtam másik linket] ahonnét le lehet nyalni :D . Írja hogy ő a It is qemu 0.15.50 from Thoronir verzióval dolgozik. [Ezt] találtam, miután a másik nem akart menni. :((
    3. Windows alatt kicsomagoltam go pendrive és már fent is van a Raspberry-men.
    4. Bevezettem a qemu mappájába, majd elindítottam a kóddal. Majd ő azt mondta hogy: ERROR: "gcc" either does not exist or does not work :W
    Preparing Debian Image részébe bele se merek kezdeni mert azt meg végképp nem értem... :W :F
    Debian Image-et találtam viszont, csak tudja a franc hogy megy e....
    Ha esetleg Mr Dini nagyobb sikerrel installált Qemu-t esetleg már futtatja a Debian-t, akkor esetleg megoszthatja velünk ha sikerült. Én sajnos nem tudok előre haladni, mert nem értek se a linuxhoz, Angol pedig nagyon döcögősen megy....(németet tanulok ami ilyenkor nagyon hasznos tud lenni :(( )
    Van persze egy lényegesen egyszerűbb megoldás az ExaGear, ami szintén emulál, de annyiba kerül mint maga a játékszer. Nekem erre nem nagyon futja szóval én szívok tovább a qemu-val.
    Ő még az első verzióval csinálja, 1 maggal, 256 mb rammal, szóval 1000% hogy elfut, csak hát qemu my friend :D

Új hozzászólás Aktív témák