- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Jim Tonic #11078 üzenetére
Mi tudjuk, hogy nem desktop szintű, de sokan beveszik a 35 dolláros számítógép szöveget
Munkahelyen van ODROID-X2, ami a mostaniak közül az U3-nak felel meg. Papíron nagyon erős, 4 magos, 1.7GHz és 2GB ram. Aztán, amikor egy bemutatóhoz felpakoltam rá pár dolgot, akkor a hajamat téptem, mert kegyetlenül belassult. Valószínűleg a dizájnosabb ubuntu rendszer és az sd kártya volt az oka. Még normálisabb video drivert is telepítettünk, mert kellett a demóhoz a webgl*. Valószínűleg az emmc modul sokat dobott volna rajta, mert mintha a lemez io is okozott volna beakadásokat. Nem tudom mennyit fogyaszthat egy openoffice vagy pár tabos böngésző, de azzal már feszegetheti a memória méretét. Ha pedig elkezd swappelni, akkor az erősen visszafogja.
*: pont az volt a cél, hogy látványos legyen. A pici boardon hogy futnak a 3d effektes webgl oldalak. A nem szakavatott szemnek így próbáltuk mutatni, hogy a WebKit böngészőmotorba milyen fejlesztések voltak. A legtöbb komoly fejlesztés nem olyan látványos, hogy betérő érdeklődő felfogja mennyit számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest