- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is mostanában lett inkompatibilis sok kártyával, pedig március óta megvan. Ezidáig ment rendesen a kingston microSD+adapterrel, meg még 3 másik adapteremmel is és most egyikkel sem! Aztán gyanakodtam a csatira, ha egy kicsit megfeszítem, ugy kapcsolom be akkor elindul, addig megy is amig el nem engedem. De mivel nem igy szeretném használni, kisérletezni kezdtem. Kaptam most kölcsön egy rendes SD kártyát, valami noname Intenso márkájút és azzal megy. Apóstól elkértem minden fellelhető microSD adapterét, azok közül is csak az egyikkel megy! Szóval valamiért tényleg nagyon érzékeny sajnos.
Az én szubjektív véleményem, hogy ha valakinél hasonló gond volna és microSD-t akar adapterrel akkor az Samsung adaptert keressen, vagy bármilyet az ajánlott listáról, de a Kingstonokat nem ajánlom. (pedig én is azt vettem a jó sebessége miatt). Talán mégjobb megoldás egy rendes SD kártya, mert itt kevesebb a kontakt ami hibát okozhat, az én meglátásom, hogy ezek a kis adapterek elég fapadosan vannak kialakítva. SD-ből nem tudok konkrét márkát ajánlani, (mivel csak egyfélét próbáltam) de érdemes itt is a listára hagyatkozni, és talán abból is érdemes lehet a Samsung-ot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest