Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikeman
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy van egy RAID1 szettem 2db WD RE sataII 250-es vinyóval, amin van a rendszer (hardveres raid, raid kártyával, PCIEX1). Ezzel nincs is baj teljesen jól működik. Ami a baj, hogy kinőttem őket, és vettem egy 500-as RE vinyót (WD5000ABYS) (későbbi raid1 500-as tömbre gondolva), csatlakoztattam az alaplap egyik sata portjára, az everest látja (465GB-ot ir ki), de a sajátgép nem, emiatt nem tudom megformázni. A HD sentinel azt írja, hogy nincs merevlemez a gépben (a raid szettet nem látja a HD Sentinel, azt tudom, de az új vinyót sem), viszont a DTemp látja az újat, és 28 fokot ír ki rá.
A sata driver gondolom fennt van, mivel a két 250-es is sataII-es, vagy mégsem?
Nem én telepítettem a gépet, hanem egy szervíz, tehát nem tudom hogy van-e fennt sata driver, vagy nincs, nem is gazán értek hozzá, azért kérdezem. Alaplaphoz kaptam egy floppyt raid driver feirattal (de nekem a raid kártyához adott minicd van feltéve, mivel a floppy a szoftveres (alaplapi) raidhez kell (vagy nem?)), meg egy cd-t, de azon nem találtam kifejezett sata könyvtárt/drivert.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Parfüm topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest