Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Épphogy az van, hogy nem szeretem őket b@szogatni (meg unalmas is) Akármekkora noobking vagyok, azért van "pár év" előnyöm velük szemben és inkorrektnek tartom sz@rrá lőni őket. Attól csak elmegy a kedvük az egésztől és sosem jutnak el addig a skillig, amitől már élvezhetnék is a játékot. Meg abban semmi dicsőség, hogy nálam gyengébbeket riogassak, akik hirtelen azt sem tudják mivan. Csomószor látszik, hogy azt sem tudják hol vannak a pályán, vagy hogy ugrani kellene nem sétafikálni 1 métert, ha raksival szórják őket. Amúgy tök viccesek, én bírom őket, olyanok mint a kisgyerekek
Viszont, ha csak viccelődöm velük, akkor lelki felépítéstől függően megalázva érezhetik magukat és az sem jó..Amúgy:

-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
B verzió, h elkezdem piszkálni oWn mestert, h lőjjünk már egyet. Vagy vkit, aki fennt van a friend listen. A noobok kergetésével már nekem sincs semmi bajom, legyen nekik. :Đ Engem is kergettek anno.
És noobok ellen is lehet esélykiegyenlítőset játszani, mg-vel nyomod végig (nem hmg), nem veszel fel pajzsot, meg power upot.

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Igen, meg az is számít hogy ha leteszem a pitsámat azzal, hogy lőni szeretnék párat és 3 perc frissítésgomb nyomogatásos keresgélés és join próbálgatás után sem találok üres 8 playeres szervert, maximum olyat, amin tier0-1-es kezdő playerek vannak. És mikor már majdnem feladom, beenged afewsomedollar szerverére, mert megürült 1 árva hely. És akkor olyan fps dropot kapok, amilyet még életemben nem láttam, úgyhogy kilépek és lelövöm a klienst, majd vissza és mikor joinolnék nem enged be csak végtelenségig számol és szürke a chat ablaka is egészen addig, míg újra nem indítom. Ami persze nem olyan egyszerű, mert hogy habos legyen, windows bootnál elindul egy chkdsk, ami önmagába fagy és megkotlik félúton és azt bámulom (újabb negatív csoda, játék még sehol, anyázás viszont dögivel) Ezek és az érintett winyó lehúzása utáni boot eszközök állítgatása, F10 stb után végre van desktop, elindítom a klienst és húdejó, látom a chatet! De minden szerver fullon +1-2 fővel, kivéve ruszki ahová nem megyek és ezt nézegetem így 5 percig. Végül azt mondom BZMG utálom az angol szervereket, de arrafelé legalább látok 2-3 ismerős figurát a listában, akikről tudom, hogy néhanapján akár még lőni is tudnak! És akkor olyan lagtenger fogad, mintha texasi szeróra léptem volna és ha valahogy kinyögöm meccs végéig komolyabb anyázások nélkül, hogy majd vote-olok normális pályát: leszavazzák és jöhet a ködös tenyérnyi pálya (most nem ugrik be a neve, de max 2 playerre lett anno tervezve még Q3-ban)
Csak azért írtam így le, mert ezek is szempontok, ha történetesen arról van szó, hogy zuhany és bealvás előtt játszanék egy kicsit. Mert akármilyen sz@r a brit szeró, vagy az, vagy nyomok egy alt-f4-et a kliensen. Esetleg belépek valami félig üres "nembrit" szerverre és megkergetek néhány toporgó/ijedező totálkezdő noobot, ami viszont valamiért nincs igazán ínyemre.
-
ncc1701
veterán
válasz
üzenetére
Sokat számít, ha nem angol szerveren tolod, hanem legalább frankfurtin, de inkább románon, vmint ezeket a 16 playeres, tökömnyi mapra bezsúfolt emberekkel teli szerókat is érdemes elfelejtened. Ezeken úgyis csak a nade spam érvényesül. Meg a mák, a skill az viszont aligha.
-
törölt tag
Megint lag óceán zseléparádé, nem is akármilyen! Rendesen bele kell számolni a lag miatti csúszást a lövésekbe. Már nem az itemek idejét számoljuk, hanem a lag késést. Csodálatos. És 2014-et írunk

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Frissített *.cfg-batch.
-
Sotho
őstag
Be kéne vezetni a tier 0 -t
[link] -
ncc1701
veterán
18:-1, Evil ennyit fejlődött mostanában?
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ismerve az én rendkyvül "komoly" játékstílusomat, meg azt, hogy kb. ez volt a második lövésem akkor, meg hogy nem túl gyakori a 100-as LG amúgy sem, ahogy hallom, szóval mindezeket figyelembevéve, szerintem ez valami bug lehet, főleg hogy viszonylag sűrűn előfordul akkor is, ha oda se figyelek a játékra igazán, hanem mondjuk gauntletről váltok át LG-re hirtelen, ha mondjuk meglepnek és valaki a fejemre ugrik. Általában ilyen hirtelen felindulásos szisztéma kapkodással. Ha szándékosan LG-vel megyek akkor meg max 85%.
Egyébként rohadtjó lett az egér, jobb, mint a kinzu basszus.. És elképesztően könnyű, könnyebb a kinzunál is, pedig nagyobb. Így, ezzel a vékony kábellel baromi ütős és mozgékony

-
ncc1701
veterán
De hogy nyüszögött már nekem a köcsögje, h cheat, aim, meg wallhack. Kis optimista dm7-en utánam ugrott a megéhoz, hát a folyosón pummellel leszedtem, 3 ütés kellett bele. Akkor is szövegelt.
Utána bekucorodott a megához... Hát nem jött be, ahogy befordultam a teleport mögé, kapott egy railt, a ~3mp múlva felbukkanó megát meg felvettem.
Jót röhögtem. -
ncc1701
veterán
Lassan már senkinek sem lesz gyári az egere.
Japó omronok mennyi kattintást bírnak amúgy? -
válasz
üzenetére
Holnap jön meg az Omron kapcsoló, ha minden igaz és a teflon talp. A görgőjét utálom a WMO-nak. Hangos és túl könnyen jár gyárilag is. Én pont kicsit erősíteni szeretném a görgetés közbeni fokozatokat.
Forrasztás nem lesz probléma, teljeskörűség számtek szerviz áll rendelkezésre. 
-
törölt tag
Szerintem van de csak azonos színűvel. Kékkel pl. baromira nem ugyanolyan.. (próbáltam) Erősebb leddel valahogy nagyobbat harap, gyorsabban reagál, vagy hogy is mondjam. Nehéz leírni, de megcsináltam a kinzuval és az IMO1.1-el is, mindhármuknál megvan ez a plusz, meg hát 30-40 Ft egy ilyen led és még ezt a legkönnyebb ki-be forrasztgatni. Apropó forrasztás: A WMO nyákja nagyon F05.. Ha kapcsolót cserélsz benne, vagy ilyesmi, sose menj 300 fok fölé és akkor is csak pötty-pötty (legjobb folyasztószert is bevonni) 300 fok fölött NAGYON könnyen megég a nyák és lejön róla a fólia. Érdekes, de az IMO pl. nem ennyire háklis, meg a kinzu sem volt az. A görgő alatt van egy olyan kis "rugós" műanyag bakocska, közepén alul egy pütyökkel. Abból faragtam le kb. fél millimétert. De nem biztos, hogy így neked is tetszene, mert szinte teljesen szabadon jár a görgő.
(#8468) ncc1701: Kétlem, de most legalább már majdnem tökéletes. Amúgy:
(Minden hétre jut egy ilyen bug
) -
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tudom, vki 500k frag után is szarabbul lő, mint plö én. Ma már megkaptam: "lol nice cheat". Le is léptem, nem bántom őket. A shaftodat mondjuk én sem értem, ha megfeszülök, és megy, akkor 36-38%, néha összejön ilyen 40-42%, de számomra az ilyen fixen 45-50% az érthetetlen kategória. Látom ám, h nem nyomod a gombot ész nélkül (mint én), hanem mikor tényleg csak a célkeresztben van, de hát na... Hiányzik belőlem pár év skill ehhez.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
35 fragig nem vettem komolyan a dolgot, csak +forward bambultam a monitorba. Utána meg bemákolta az utolsó quad-ot én meg siralmas spawn-okat kaptam. De aztán több mapot nem nyert, közelítőleg se. :>
Azért folyamatosan ugatott, meg írogatta a retardált szarságait. Ilyen csíter, olyan csíter, aimbot, wallhack, nem tudok célozni, a statjaim fizikálisan képtelenek, övé a szerver (jegyzem, public) - takarodjak, meg ilyenek. 4 mapon keresztül folyamatosan. Én meg csak röhögtem a képébe és adtam alá a lovat, derék módon, keményen. : D Aztán Limbus rape után nem bírta tovább az alulfejlett idegeivel. ))
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Tony Soprano lánya.
Csináltam egy WMO-t. Hosszú szövethúzott kábel, hyperglide, erősebb led az optika fölé, mikrokapcsoló csere, hangtalan görgő, meg az egész háza új. Szép lett
Viszi az 1000Hz-et x64 win7 alól, meg a mousefilteres drivert
Kemény menet volt, de végre van egy normális WMO1.1-em 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ki ez a félkegyelmű majom? : DD
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ez már nem lolpub.
-
Sotho
őstag
Itt kivágott, restartolt a gép, majd nyomattam egy ccleaneres tisztogatást, reg cleaninget,--nem tudott kapcsolódni a meccshez, csak számlált, ment egy release flushdns renew - már internetkapcsolatom sem volt. :
, kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam, utána jó lett. Valami nagyon összegubancolódott
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Végre van pár ember ffa pickup-on, erre olyan KIBASZOTT zselélag van, hogy baszki dm15-ön 2x melléugrik MH-nak egy nyílegyenes jump pad-en.

-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Sosem preferáltam a 16 playeres szervereket, csak oda megyek, ahol van hely. De mióta átszabták a felületét a QL-nek, nem látom egyértelműen melyik szerver milyen skilles. Vagyis számtalanszor előfordult, hogy iszonyat kezdőkhöz léptem be 5 perces várakozásokat követően. Aztán kiléptem, megint keresgéltem, vártam beléptem és ezt így 3-5 alkalommal egymás után baromira meg lehet unni. Mellesleg küldtem neked PM-et
-
törölt tag
Nah. Olyan lag van az összes szerveren, hogy elképesztő. Plusz (gondolom péntek lévén) minden szerverre jut kivételesen nem 2, de legalább 4 olyan csávó, aki kizárólag nadespam+futkározásban lát fantáziát, valszeg hogy a többiek se élvezzék a játékot, ha már ő képtelen. Én azt mondom álmodni sem lehetne szebbet! Kivote-oltunk párat, visszamásztak azonnal és mi voltunk így rude, úgy rude. Világos..Taigetosz pizitív egy társulat. Az ilyen gyökerek gépeinek kellene becrashelni és az egereiknek törni. Bár szerintem van nekik pár zacskónyi tusco gizdaságos talonban, hogy már csakazértis tönkreb@szhassák mások játékát. Rohadjon meg az ilyen patkány kis hernyógörény. A talpamra száradt kutyapiszkot többre tartom ezeknél a nyomorékoknál.
(#8442) [oWn]f4te: [link]
-
Sotho
őstag
Na nyomott egy restartot a gépem meccs alatt ..
nembaj ugyis egy fos volt. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem tudom neked milyen van, de az enyémen nincs tekerentyű és ki sem engedi venni a cuccost centri nélkül, mert visszatartja a vizet. Egyébként kézzel (háromszori alapos átsikálással) is csak 2-3 perc volt az egész +1perc mikor sz@rrá öblítgettem tiszta vízzel, meg kinyomogattam. És nagyon alaposan csináltam

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
A mosógép simán "belekap" a szövetbe centrifugázáskor.
(#8426) .LnB: ha kinyomkodod, majd 2 törülköző közé téve mégjobban kinyomkodod (akár lépkedsz rajta; persze mezitláb) egy este alatt megszárad.
(#8429) SP!T: Én is erre fognám
hehe. Főleg, ah eredetileg hupilila volt rózsaszín pöttyökkel 
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Na megvolt a nagy egérpad upgrade első fázisa.
Trisóval és mosogatószivaccsal kimostam az egérpadot. Full fekete víz jött ki belőle. Háromszor átmostam míg tiszta nem lett a víz ami az egérpadból jött. Most szárad. Szerintem tuti fog 1-2napig. Hajszárítóval neki ugrani gondolom ökörség lenne ugye?!
Van egy Steelseries 5C padom is, az merev de szövet, annak is nekiugrok ha ez jól sikerül 
-
ncc1701
veterán
Japó omron egér gomb is más fíling, de azért ez a teflon ez úgy csúszik, mint vizes jégen a vizes jég, döbbenet.
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Azt nem tudom mennyire van értelme, de kísérletezni nem bűn (kivéve homoszexualitással és/vagy kannibalizmussal
) Én úgy vettem észre, hogy a kinzut 3200DPI-re állítva jobbakat lövök és könnyebben, de eddig gondot okozott az, hogy játékban nem tudtam annyira lecsökkenteni a sensitivity-t, hogy ne legyen túl gyors. Az új driverrel, amit pár hete linkeltem ez pár katt és passz. Mondjuk ettől még ugyanolyan noobking vagyok, mint annakelőtte, szóval ennyiből mérvadónak nem éppen nevezhető. Amin viszont anno elcsodálkoztam, hogy Trajannal beszélgetve kiderült, hogy mégbrutálabb DPI-vel használja játékban az egerét (valami 5k+ rémlik) márpedig ő tud lőni rendesen 
(#8417) .LnB: Na és ehhez a zowie-hez mit szólsz?
Egyszer szereznem kell valahogyan egy ilyet. Legjobb tudomásom szerint ez volt a zowie első gamer egere
Olyan szééép..
(#8418) SP!T: Azt a WMO gomb lötyögést könnyen lehet orvosolni. A gombokat tartó kivehető/bepattintós "keret" alá vékony szivacsot teszel és onnantól se hangja, se lötyögés. Sajnos az IMO1.1-nél ez már nem ilyen egyszerűen kivitelezhető

-
Pontosan így vagyok vele én is. Max 5-10e amit egérre szánok, ha az jó! Most azt tervezem, hogy valahogy "belekalapálok" a WMO-mba egy japán Omron-t és kap egy teflon-t. Az érdekesség, hogy sok WMO futott a kezem alatt és csak egy olyan, aminek a gombjai nem kotyogósak. Tehát a mikrokapcsoló és műanyag gomb között minimális rés lehet.
Amit még kipróbálok, bár kicsit csilli-villi, a Corsair M30. Ha nem válik be, eladom.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Sehol sincs értelme. Én mikor még kis hülye voltam (
) folyamatosan megvettem a legjobb, legtöbb DPi-s egeret amit a Razer vagy a Logitech kiadott. Aztán rájöttem, hogy semmi értelme. Sose használtam magas DPi-vel egyiket sem. Ezért se rossz választás egy 1.1 vagy 3.0 . A baj az, hogy jelenleg az egérpiacon nincs olyan egér ami új, minőségi, olcsó, és nincs tele minden felesleges szir-szarral. Villognak mint a karácsonyfa, dpi állító gomb (ezt kifejezetten gyűlölöm), csilli-villi driverek. És akkor a Razer fos mikrókapcsolóiról ne is beszéljünk. A Zowie például nagyon tetszik külső alapján, szívesen használnék egy olyat, de max 7-10ezret adnék értük. Ennek ellenére 20ezer.... -
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A hyperglide ilyen fehér színű kis cucc
Amúgy én az optika ledjét cseréltem erősebbre, így most visszatérhettem kinzuval üvegpadra is (3200DPI-nél valahogy mindig eldobta magát és össze-vissza járt) mert most sokkal nagyobbat "harap"
Kapott egyet az IMO11. is
Kemény 80 Ft volt 2 db. úgyhogy azóta zsírosdeszkát köll tolnom szemérmetlen mennyiségben 
-
ncc1701
veterán
Mikrokapcsoló csere pipa, teflon talp kész. Utóbbival kapcsolatban, a tökömért kell ilyen flancos figurákká alakítani, sima négyzetet könnyebb lenne cserélni. Este tesztelem, de valóban puhábban jár a gomb, és jobban csúszik ez a talp, mint a gyári.
Fekete talp kellett volna, ez a világos hülyén mutat, de az alját úgysem nézem. Ledet hagytam a fenébe, így is 80g az egér, elég könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam, utána jó lett. Valami nagyon összegubancolódott
Nekem centrifuga meg minden nélkül egy üveglapra helyezve porszárazfa száradt nemegész egy este alatt..
Egyszer szereznem kell valahogyan egy ilyet. Legjobb tudomásom szerint ez volt a zowie 

Jó'vanmilyenvagy...