Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nekem asszem vmi cad-ra tervezett 21-es philips, vagy milyen van a pincében, az 800x600-ban vmi 140, vagy 160hz-et tud emlékeim szerint. De nem fogom ellenőrizni.

Melóhelyen lecseréltem a tft monitorom egy ips-re, és hát asszem otthon is kell egy ilyen paneles monitor. Ég, és föld.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem.
Valami Trinitron / Diamondtron kell.
IBM P260
IBM P275
IBM C190 ThinkVision
Eizo FlexScan F931
Sony GDM-F520
Sony GDM-FW900
iiyama Vision Master Pro 454
iiyama Vision Master Pro 514
bármelyik Mitsubishi Diamondtron
Sony-belsős Sun / SGI GDM-ekMonnyuk.
-
atidzsiforc
őstag
ha mar monitor meg sok hz, minden crt bir 100hz+, vagy valamire azert figyelni kell?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ncc1701
veterán
oWn, L, mint Latrommi?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Milyen kis angry potat. Csak úgy hullanak a férfias könnyek. ))
-
ncc1701
veterán
Szard már le az elót. Amikor ilyen söpredék noobokkal játszol, akkor csak bukhatsz. Én múltkor néztem, vmi 2420 volt, de pont leszarom, mert a railem sokkal jobb plö, mint 1 hónapja. Meg ha oWn-al játszom, akkor rá vagyok kényszeríve, h számoljam az itemeket, power upokat, h ne tudjon egy lövéssel ledarálni. Csak kettővel. :Đ
-
Én egy 75Hz-es Dell LCD monitoron tolom. Ez az érték mellett módosul vajon a javasolt max FPS beállítás? Mivel a szokásos monitorok 60Hz-esek. Vagy totál semmi köze hozzá?
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Pont ezért vettem 3k huf-ért sony e530-at quakere
1024*768@100hz com_maxfps 250 , már "csak" a szerver oldali dolgok miatt lehet szar.De lehet betolom 125hz-re a monitort hátha egyből +20% accot ad.

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Biztos a tearing miatt. De ne mondja mar senki, hogy 10 evig 125-el sz@r volt, 250-el meg pro lesz...
-
ncc1701
veterán
"The QUAKE LIVE forums are offline in order to reduce the overload on our infrastructure. We are working to restore site responsiveness and will enable the forums at that time."
-
ncc1701
veterán
Várható volt, szerintem az alku része volt, h vhogy a quake liveos bagázst is bevonják a steam userek közé.
De nem fáj, 15 perc alatt lennt van minden. Kezdjétek itt: Steam login
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tegnap meccs közben szó volt erről. Steam klienssel kell indíani a q3-at, este megcsináltam. Semmi para, ugyanúgy működik a dolog, cfg, minden.
A játék átkerül a c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Quake Live alá. Ezután van egy sok számból levő ID, ez változik, és nálam ide kellett tennem a cfg-t: c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Quake Live\76561198156468424\baseq3\autoexec.cfgNó para. Stemen kb minden nick foglalt, az én steam nickem a tutimindennickfoglalt lett.

Az F12 sajna a steam default screenshotja, nálam az a gamma up, ezen még faragnom kell.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A ma játszott játékok nem tűnnek fel a history-ban.

-
Sotho
őstag
Tegnap 3 ranked meccsből egy sem jelent meg sehol. Hmm...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ncc1701
veterán
No repenten összeszedtem a vacak invisibilityt. Tudom, szánalmas, de beletellt vagy 15 percembe, mire sikerült.

-
ncc1701
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nem lett noob frendli, mert igaz, h ők is fegyóval spawnolnak, de a rutinos róka is. Úgyhogy még nagyobb lett a szakadék, mert a rutinos player még használni is tudja a fegyvereket.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843
üzenetére
cg_autoHop 0
Nem lett noob friendly. Könnyebb a szomszéd galaxisig pusztítani a noobokat, mint valaha.
Pub FFA nevetésges szánalom lett.
SyncError és sponge retardáltak.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nem.
cg_rewardsVO 0
cg_playTeamVO 0Valamelyest csökkent a hányingeren.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma is volt egy 70-es lg <-> 6 kill. lmao
-
sto1911
veterán
Az uj nemzedek egyik alappilleret ismertem meg az iment, f1rz3n szemelyeben, aki szerint:
1. cheater bot vagyok/nem tudok quakezni
2. azert nem megy neki a jatek, mert a) nem jo a map b) az uj update utan a noobok sokkal erosebbek lettek, mikozben a prok meg lesullyedtek
OMFG
3. neki 50%-os railje van, meg a proknak sincs annyi
4. meg fatality is kikapott, gondolom az uj updatere ertette, csak ugye annyit felejtett el, hogy a duelben kb. 0 valtozas tortent
5. rendszeresen 2-3. helyen vegzett, 15-20 pontokkal lemaradva
6. miutan beirta, hogy "noob win", kijavitottam wins-re, es a szemebe vagtam, hogy angolul se tud
(magyarul se, mert keveri az ujjat es az ujat)
7. regel uj accot (es akkor mi lesz?
De nem tudott valaszolni, mert meccs vegen valamiert disconnectelt (veletlenul se ragequitelt
)) -
sto1911
veterán
Besirok a rohogestol, ha ez igaz

http://www.reddit.com/r/bestof/comments/2hgoqv/the_original_announcer_voice_actor_for_quake_3/ -
ncc1701
veterán
Alakul az a rail.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
BFG-vel új rekord született dm14-en; 92 % - 26 kill.

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Olyan mindig van hogy 1-2 szerver lagol. De az összes? 20 pinges csávók úgy ugranak jobbra balra 1 méterre tőlem, hogy középen megfagynak egy pillanatra, aztán felgyorsítva át"repülnek" a másik oldalra. Ha véletlen eltalálok is valakit, akkor 7ACC-os lövés.. volt hogy 1 méterről. A legrosszabb a longestyard, ott még a levegőben is szaggatva röpködnek, mintha valami nagyon szarul kódolt filmet néznék
-
törölt tag
Most nem vágom, hogy kezd elb@szódni a routerem, vagy tényleg ennyire szakadozik a szerver.. Akkora tüskék (hegyek!) voltak a lagométerben, hogy azt hittem lepetézek, az enemyk meg belefagyogattak a levegőbe másodpercenként ugrás közben. Kb. mintha valami P4-en próbálnék játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Néztem jól kikapott, nem biztos hogy le tudnám nyomni elég jó a statja.
Meg nekem érzetre jobban bejön a 250. ..jönne, ha menne mindig szépen... 

wat da faaak?!
Gyönyörű