- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#9193) atidzsiforc: Tényleg? Szerintem nem egyazon szerverekre járunk. Mi is a nicked? Nem tudom egyáltalán összefutottunk e valaha is. Szívesen megnézném hogy csinálod.
(#9196) sto1911: Kár, pedig hangulatos map. Bár volt jobb nála csak nem emlékszem a nevére. Egyébként lehetett attól is, hogy akkoriban komoly 7600GS-el nyomtam.
(#9197) ncc1701: Már csak múltidőben. Most már CS:GO only valami klánban.. Egyébként minőségre értettem.
Amúgy a srác (meg a bandája) akit múltkor linkeltem szerintem legalább olyan jól nyomja és ingyen letölthető az albuma. Együtt is zenéltek tremóval valamikor.
-
ncc1701
veterán
Ma csak insta módban nyomom, csak rail, és gauntlet. Hang nélkül, csak Tremonti bácsi zenél.
-
törölt tag
Kéne csinálni egy ilyen mapot és aki nadespammel oda teleportálná a rendszer:
-
törölt tag
Nyilatkozzatok pls
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #9170 üzenetére
Deu frankfurt virsli
(#9187) ncc1701: vagy egy bantunégert a háta mögé, aki tamtammal jelez. Ezt itt pl. elfogadnám:
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc #9186 üzenetére
Akkor már inkább kell szerezni egy olyan órát, amit a sakkozók használnak.
-
Orbb
aktív tag
válasz
Andris837 #9182 üzenetére
Első körben én beraktam a timert szinte majdnem középre, nagyobb betűmérettel.
Utána beállítottam, hogy kiírja, hogy az aktuális item-et mikor vettem fel.(jobban rögzül, ha meglátom kiírva.)
aztán számolás, folyamatosan. =)
Kicsit eltolva, nehogy a red üsse a yellow-t, illetve a megát. -
ncc1701
veterán
Nekem a stat fontos. Az (is) különbözteti meg az embert a rocket only 1.0 majmoktól.
De én ugyebár nem arra gyúrok, h nyerjek. Nekem jó az első harmad is, feltéve, h jó %-okkal érem el azt. Sőt, egy 66+-os rail statnak, vagy egy 40 feletti lg statnak jobban örülök, mint egy első helyezésnek.
-
Elárulja valaki nekem, hogy minek 1-nél több account? Nem marhára mindegy melyiken tolod?
-
Andris837
senior tag
Ez a domination mod nagyon tetszetős!
Bejön ez a területfoglalós móka.
-
ncc1701
veterán
válasz
Lehet, h a routolás szar, és kerül plö japán felé egyet a csomag.
-
törölt tag
válasz
Jó. Ha hazaértem rálesek
-
törölt tag
válasz
Andris837 #9168 üzenetére
Nekem is tetszik. Csudajók. Természetesen azért nem ennyire rosszak, csak sz@rul jelzi ki. Cserébe "könnyű" rajtuk eligazodni, ha joinolni akarsz
Én úgy vélem, hogy a reális pingeket meccsek végén írja a scoreboard-nál pár másodpercre, még mielőtt töltené az új pályát
-
Andris837
senior tag
válasz
atidzsiforc #9161 üzenetére
Csatlakoztam, köszönöm! Eléggé rommá vertek az előbb. Hiába na... Nem megy ez nekem.
-
Andris837
senior tag
Ebben még én is benne vagyok.
(8:40)
-
Orbb
aktív tag
Az új frissítés hozott 1-2-"újítást"
http://www.twitch.tv/deliberatemurder/c/5650852
9:45-nél. =)
-
Andris837
senior tag
válasz
atidzsiforc #9147 üzenetére
Brazil régi jó cimborám.
Pilot.. Oooo, igen.. Vele is találkoztam már lanon, Pázmándon.most kaptam egy movie linket, ha hazaesek belinkelem ide is. Egy kis nosztalgia.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amit az utóbbi időben használok, az az 0rigin.
A sok új reg oka szinte mindig kizárólag az volt, hogy új nicket akartam, de Zenifag soha nem engedte, még akkor sem, amikor premium voltam. Persze nyilván pavel, ash és társaik kívül esnek a szabályzaton, de ebbe inkább ne menjünk bele..
Ezt a nicket még 3 hónap után is szeretem, szóval szerintem már maradni fog.
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc #9147 üzenetére
Pilot-ra emlékeztek?
Most nnewone-névvel fut, német zászlóval.
Kérdeztem Tőle, hogy miért, de nem tudta. -
Orbb
aktív tag
válasz
Synthwave #9141 üzenetére
Konkrétan az első regem kódját felírtam, de nem találtam meg...(illetve szolgáltatót váltottam, és a regelt mail címre hiába kértem volna új jelszót, nem tudtam volna megnézni, (invitel).VFR)--aztán meglett.
Eközben csináltam egy új reget, RD07-névvel, gmail-es címre.
(nehogy szolgáltató váltás megvicceljen)
Dióhéjban ennyi a sztori, de rákeresek arra amit írtál, hiába ciki mint a faláb, DE nem vágom.
-
Vanir
veterán
Egy jóféle Q3A DeFRaG konfigot valaki (f4te
) tudna küldeni ha nagyon szépen megkérem? Sajnos sík hülye vagyok itt a tweakeléshez. Illetve valami könnyű alap strafepados mapokat is mondhatna valaki, a tr1ckhouse padjait már nagyon unom
-
Orbb
aktív tag
válasz
Andris837 #9133 üzenetére
Szép Jó Reggelt Mindenkinek! :-)
Gondoltam bejelentkezem én is, miután megleltem a topikot. =)
Régebben megfordultam EQ2-n, EQ3-n, EQ4-n, meg kisebb lan partikon.Aztán kis szünet, majd miután meglett QL regeltem, de később lettem csak újra aktív, jelenleg 3néven futok.(RD07, XRV,VFR.)
Örülnék ha egyszer csak hirtelen össze futnánk a virtuális arénában.(Inkább DUEL, de jöhet FFA is.
)
Apropó, pont a héten újra aktiváltam Q3-at, és totál
-ot kaptam, hogy van élő szerver, esetleg valaki(k)-nem szokták még tolni?
Fregben gazdag napot.
Örültem.
-
Andris837
senior tag
Szép reggelt mindenkinek!
Tegnap regisztráltam ismét a játékba, így csatlakozom a QL táborhoz.
QL nevem: syder
Eléggé régen játszottam már quake-t, nem is vagyok az a nagyon profi játékos... Ha gondoljátok vegyetek fel és játszhatunk.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc #9131 üzenetére
Észre sem vettem. Remélem, most már vonja rendesen.
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc #9125 üzenetére
OWn ra ráfér egy kis törődés, ahogy nézem. :Đ
-
atidzsiforc
őstag
megjott a hyperglideom, jovo heten mindenki meghal!
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #9117 üzenetére
Nem, én nem ezt mondtam, gondolni sem gondoltam rá, főleg, hogy a QL sz@rul jeleníti meg a pingeket és a routing szerintem fontosabb. Ha pl. svéd szerveren játszol, számtalanszor továbbítva lesznek, mire oda-vissza érnek az adatok.
Hehe ezt most találtam. Azért evil sem veti meg a gauntletet
Tökre vicces
-
ncc1701
veterán
Aszondod fogjam a pingre?
Kevés playeres, nagy mapokat kerülik az ilyen okoskák. Ajánlom.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #9115 üzenetére
16 playeres kicsi pályán nehéz, főleg új cfg-vel/egérproblémákkal és ha a társulat fele sya, yakumo, meg egyéb mid+skillesekből, másik fele meg extrém warperekből és/vagy csomópontokra/respawn helyekre gránátot dobáló noobokból áll. Mellesleg tegnap valahogy (nekem) minden szerver warpolt/lagolt, pedig volt router resettől kezdve áramtalanításig minden. Nem lehet, hogy nálad is ez lehetett
A lagométerem rendesen föl-alá ugrált cikcakkozott, de ilyen 16/24/16/24 másodpercenként 10x és akkor még nekem volt a második legjobb pingem általában. A többiek ilyen 40-50x-es pingekkel meg megálltak tized/1 másodpercekre a levegőben de volt olyan is, hogy ugrott a csávó az egyik lépcsőről majd eltűnt és feltűnt 10méterrel odébb
Látványos (F05) volt
-
ncc1701
veterán
válasz
#10691584 #9114 üzenetére
Én ha ilyennel találkozok, akkor megpróbálom őket a lehető leggyorsabban legyalázni, utána a fejükre is hugyozni. De szerencsére a 8 playeres szervereken hamar rájönnek, h a nade spam nem fog működni.
Én is szoktam használni, plö jön a kvad, és odaszórom.Amúgy megnéztem a tegnapi statjaim, és siralmas, a szokásos 55+-os railek helyett 50 alatt voltam. Rég volt ilyen, remélem soká lesz megint.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #9113 üzenetére
Nekem összejött, de élvezhetetlenné vált a 4-5 gránátszóró rohadéktól, akik ezt élvezik. Én meg nem. Próbáltam kickeltetni őket, 4-ből 1-et sikerült kb. 6 meccs alatt, de 3 másodperc múlva visszajött. Érted: Kickelés a zenif@sz szerint=kirakjuk, visszajön, azt csinál, amit akar akkor amikor akar, teljesen értelmetlen.
-
ncc1701
veterán
Ez de szar volt ma. Remélem többet nem lesz ilyen... Alig találtam el vmit.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #9107 üzenetére
Ja, hogy camping_gaz HUD-ról beszélt..
-
zedok
őstag
Az egyik videóba a srác berakott egy compasst a játéktérbe. Az QL-ben is megvalósítható? Próbáltam konzol alól, de nem működött a parancs.
Ami hibajelenség:
csatlakoznék játékhoz, de csak awaiting challenge felirat vár rám a végtelen időkig. Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest