Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz sum-blink #9652 üzenetére
Így van.Viszont Magyarországon,akár itt a hardveraprón 5-8e között mennek a gamcube-ok szép állapotban,1 joy-jal.
Mondjuk az már kérdés,hogy az enyémet ennek a többszöröséért sem adnám el és írom ezt úgy,hogy nem tudom hány évvel ezelőtt volt utoljára bekapcsolva.
Ha neked fölösleges és vita-t szeretnél teljesen érthető.
Azt ajánlom,ne csak itt hirdesd meg. -
sum-blink
aktív tag
Köszönöm szépen. Hirdetem máshol is, de sokszor hányok a magyar mentalitástól. Nem írok konkrét oldalakat, de közösségi médiában, fórumokon hirdetem és nincs nap, hogy ne szólnának be. Ma már durván visszaszóltam. Bár mindenki ilyen intelligensen és türelmesen tanácsolna, mint Te. Nem tudom... ettől jobb napjuk lesz-e, vagy jutalékot kapnak, esetleg ennyire nyominger az életük, hogy ezt figyelgetik? Áhh. Csak hangosan gondolkodtam. Még egyszer köszönöm.
-
sum-blink
aktív tag
Ennyiért vagy az itt is említett cserelét ajánlottam... Az is a bajuk, hogy ezek a játékok aránylag ritkák (ebay alapján), de ez relatív hisz aki folyton ilyen hirdetéseket néz belefuthatott már. A gamepad meg új, viszont utángyártott amit szintén nem találtam komoly értékcsökkentőnek ebayen: gép két ugyanilyen karral 18e pl.
[ Szerkesztve ]
-
3lb4nd1
tag
Psplus-al most kemény 551 huf a WipEout 2048
PSN: elbunda94
-
3lb4nd1
tag
Az US Store-on már kijött a Salt and Santcuary, az EU-ban ez ma még nem fog valamiért megtörténni. Lásd itt.
Ígéretesnek tűnik az eddig látott felvételek alapján, amolyan kétdimenziós Dark Soulsra lehet számítani. Persze, aki steamen vagy ps4-en már próbálta az tudja mit lehet várni a játéktól.PSN: elbunda94
-
Wlac
Ármester
PS4-en végignyomtam, nagyon bejött. Ha a portolás rendben van (még nem néztem utána), akkor bátran ajánlom mindenkinek, mivel az egyik legtutibb cím Vitára. Nem annyira kemény, mint a DS játékok, de azért bőven van benne kihívás, és hosszú időre leköti az embert.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
3lb4nd1
tag
Ja, a PSN, főleg az EU-s elég fura anomáliákat szokott produkálni...
Iszonyat nagy hype-ban várom ezt a játékot! Rég dobott fel új cím megjelenése a konzolon.
@wlad: Szerencsés vagy, cross buy a cucc. Ha (majd) nem akarná ingyen leszedni, alkalmazd a hivatalos oldalon található instrukciókat, ez legalábbis az US psn-nél bejött, meglátjuk mi lesz az EU-ban.
Ugyanezen az oldalon a kommentek érdekesek...sokan crashelésekre panaszkodnak.PSN: elbunda94
-
-
renji00
aktív tag
Mennyit érhet most egy 32gb memóriakártya? Vettem egy újat tartaléknak még októberben, de maximum 4-5 órát volt a gépben és nem hiszem hogy valamikor is szükségem lesz rá.
-
Adam_Shepard
addikt
Na mégis elérhető a Salt & Sanctuary vitára EU-s régió alatt.
.
-
3lb4nd1
tag
válasz Adam_Shepard #9673 üzenetére
Nem kéne már ilyenre költenem ebben a hónapban, de érzem hogy nem fogom tudni megállni...
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem
1.: Használt Sword Art Online Lost Song-al kapcsolatban. Lehet vele online játszani majd? A dobozba nem volt kód és PS Store-ban sem látok online pass-t. A többi játékhoz vagy kód volt, vagy Storeba free / fizetős online pass.
2.: 3.63-as alaplapot kamerával szerintetek el lehet adni? Van 1 felesleges és kicsit sajnálom, hogy nincs használva.
Bónusz a 2.-hoz: Lehet vitát deaktiválni vita nélkül?
Köszi
-
-
Wlac
Ármester
Neten keresztül lehet deaktiválni a Vitát, de csak úgy, hogy az összes többi készülékről is kilövi. Ezt a funkciót fél évente tudod használni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Adam_Shepard
addikt
Szoval. Persona kozben kifagyott a cucc. Restart majd ezt : C2-14646-1 dobta a gep. Mit csinaljak? Par jatek nem indul el.
.
-
renji00
aktív tag
válasz Adam_Shepard #9683 üzenetére
Hibás a gépen lévő adat a játékról, töröld le szedd ki a kártyát majd tedd vissza hogy újratelepítse.
a mentéseided vagy lemented a felhőbe vagy újat kell kezdened. Nem tudom garantálni hogy egyáltalán fel tudod-e tölteni.
-
3lb4nd1
tag
0 crash a Salt and Sanctuaryval eddig. Hibátlan, leszámítva hogy nincs online funkció. Erről viszont annyit, hogy a hivatalos oldalon ez áll: "Online features, such as messages and tombstones, are disabled at the moment" szóval feltételezem, ez nem véglegesen online-mentes.
[ Szerkesztve ]
-
3lb4nd1
tag
válasz darkmore #9686 üzenetére
Tegyük hozzá, ezt eddig kb 6-7 óra játékidő után mondom, tehát még nem jelenteném ki, hogy nincs crash egyáltalán, viszont egyelőre nem tapasztaltam sehol ilyesmit. Frame-drop viszont előbukkan de soha nem zavaró helyeken, nem csata közben hanem csak időnként ha egyik helyről a másikba megyek át.
Ez egy pofátlanul Souls játék (na jó, meg félig Castlevania) úgyhogy jogos az elnevezés Online funkcióból meg szerintem csak a co-op érdekes, aminek viszont se híre se hamva. A tombstone csak jópofa plusz
-
3lb4nd1
tag
Salt & Sanctuary's Debug Menu No comment Tényleg működik, de nem merném ennyire babrálni
[ Szerkesztve ]
-
Tavares
tag
sziasztok, elég noob vagyok PS vita témában, így lenne 1-2 kérdésem. gondolkodom egy gép vásárlásán, és főleg remote playre használnám, viszont az L2/R2/L3/R3 gombok működése illetve annak hogyanja nem letisztázott bennem, elmondaná valaki, hogy ezeket miként és hol találhatóak a gépen? láttam hogy létezik egy Hori grip is hozzá, ami jobbá teszi ezen gombok használatát, viszont nem hinném, hogy kiadnék érte 10-15 ezret. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tavares
tag
PS Vita 1000-es és 2000-es széria között mik a lényeges különbségek a kijelzőn kívül? technikai jellemzőkre vagyok kíváncsi, köszi!
-
darkmore
tag
válasz Tavares #9692 üzenetére
Legnagyobb különbség a RAM mérete, fat 1000-nél 32Mb, slim 2000-nél (és mindegyik másnál) 64Mb, ez néha homebrewnál okoz kényelmetlenséget, mert pl.: CPS1/2 emuból ha jól emlékszem van külön fat és slim verzió.
Nem tudom mire gondoltál még, az aksi a fat-ban nagyobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
krumpLEE71
csendes tag
válasz Adam_Shepard #9661 üzenetére
Üdvözletem ! ja ja !! mi az hogy eltűnik játék? Pl a Dragons Crown .... de kár. hiába vettem meg , még végig sem toltam.
-
Wlac
Ármester
válasz krumpLEE71 #9699 üzenetére
A Purchased cuccok alatt attól még ott van, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest