Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PS Vita / PlayStation TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:57:03

LOGOUT.hu

PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9551) RangerFox válasza Wlac (#9549) üzenetére


RangerFox
veterán

Kérdezz rá amikor igényled, de biztos működni fog.

(#9552) chatran


chatran
őstag

Mivel eltűntették a Duke Megatont az összes Store-ból, van esély rá, hogy a ps4-re már megjelent 20th anniversary editiont megkapjuk mi is?

(#9553) RangerFox válasza chatran (#9552) üzenetére


RangerFox
veterán

Nem valószínű, és valószínűleg csak ideiglenesen vették ki a kínálatból.

(#9554) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

NA, Bigby Farkas kalandjaiban kicsit beljebb a Chapter 2 már normális sebességgel működik.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9555) LeventeV válasza Adam_Shepard (#9554) üzenetére


LeventeV
senior tag

És hogy tetszik eddig a játék?

(#9556) chatran


chatran
őstag

Ez és ez a 64 gigás kártya az USA-ból nagyon kamugyanús. Megérheti a kockázatot? Elvileg, ha átb@sznának a paypal kártalanít, nem?

(#9557) darkmore válasza chatran (#9556) üzenetére


darkmore
tag

64Gb-os kártyákról csak rosszat olvastam eddig, inkább 32Gb.

(#9558) Rigormortiis válasza Adam_Shepard (#9554) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Hát, én nagyot csalódtam a vitás portban. Iszonyat tré módon van optimalizálva.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#9559) fausto válasza Rigormortiis (#9558) üzenetére


fausto
addikt

Mihez képest? Nekem PS3-on és androidon is rosszul futott :D

(#9560) darkmore


darkmore
tag

Killzone: Mercenary

Furcsa, hogy anno hatalmas FPS rajongó voltam a Quake 3 engine korában (Jedi Knight II, MOHAA, Call of Duty 1-2, SoF II), de amekkora szabadságot érzett az ember bill+egérrel, annyira kortálozott a dual analóg. Kontrollerrel mindig is azt éreztem a gameplay javarészt kamera igazítás szenvedésből áll..., de ettől függetlenül minden ilyen címnek nagy elánnal vágok neki, sőt PSP-én is végigkínoztam magamat mindegyik 1 analóg + XO[]^ játékkal (Resistance, Mohaa, Syphon filter jó az TPS, de célozni ugyanúgy kellett)
A játék két nagyon eltérő játékmenetet kínál fel, vagy lassan lopakodunk és megpróbálunk mindenkit hangtalanul elintézni, vagy sprint közben leszedünk 1-2 ellent lövésekkel, majd közelebb csúszunk a harmadikhoz a bicskánkkal meglékeljük, majd jöhet a következő adag ellenséges katona. A lopakodás meglehetősen nehézre sikeredett, még ha álcázó berendezésünk is van és lopakodó ruha + hangtompítós fegyverek, sokszor kiszúrnak és ha riadóztatnak villámgyorsan megérkezik az erősítés megduplázva az ellenfelek számát, cserébe ha észrevétlenül teljesítünk egy pályaszakaszt 500 pont/valuta jutalmat kapunk, ami annyira nem éri meg, mert ha a fenti rohamozó megoldást választjuk, akkor a fejlövésekért és a közelharci killekért kb. ugyanannyi pontot tudunk összeszedni, révén a riadó miatt többen rontanak ránk. Én felváltva használtam a két taktikát, sajnos így menet közben sokszor kellett felszerelést+fegyvert cserélgetni, ami szintén extra pénzbe kerül. Természetesen a grafika, hangok nagyon jók húzócím révén és a történet szokásos kis gagyiság, talán lehetett volna kicsit extrémebb a Killzone-okhoz hűen, van benne pár csavar és legalább nincsen benne ostoba romantikus szál, szóval hallelúja! Multiplayerre is rengeteg hangsúlyt fektettek, akár offline botok ellen is nyomathatjuk, lehet gyűjteni az XP-t, böcsület kártyákat, meg mindenféléket, ha valaki szereti, szerintem nagyon rá lehet függni. A kampány nincsen nagyon elnyújtva, inkább próbál változatos lenni kb. 8 óra alatt játszottam végig, valószínű gyakorlott dualanalógos uccuneki játékosnak max 5 óra lesz, hajrá!

Dokuro

Ezt még nem játszottam végig, de ahogy látom elég hosszú lesz és inkább most írok róla.Tipikusan mobiltelefonos, egyemberfejlesztette (nem hiszem, de annak tűnik) címről van szó, ami szerintem fizikai gombok nélkül csak szenvedés lenne. Maga a design sokban hajaz a némafilmekre, erős zenei aláfestés, nagyon kevés hang a karakterektől, teátrális megjelenítés, jó kis egyedi hangulata van. A játékmenet abból áll, hogy egy kis csontvázzal próbáljuk a királyjányt biztonságosan átjutattni a következő pályára, eleinte még ráérősen kikapcsolhatjuk a csapdákat, átjárókat tolhatunk elé, de később már igencsak kell kapkodni, hogy szegény kis szerencsétlenség ne fusson a vesztébe, mert automatikus tipeg előre. Sokszor át kell változnunk herceggé, hogy visszarángassuk, vagy a tőrkardunkkal felszeleteljük (összeszurkáljuk) az ellenfeleket, majd visszaváltozni, hogy magasabbra ugorva elérjünk egy ládát, vagy egy csapda kapcsolóját. Szerencsére legtöbbször inkább meg kell állni és átgondolni, hogyan is tudjuk a halálos veszélyeket eliminálni. Közben bónusz érméket szedhetünk össze, minden pályán van egy és néha egy boss is elénk ugrik és még ki tudja milyen új játékelemmel fog bővülni a következő pálya. Nagyon hangulatos, ugrabugra és kirakós is egyben, a zene fantasztikus, ha tetszik a stílus egy próbát tuti megér!

(#9561) fausto válasza darkmore (#9560) üzenetére


fausto
addikt

Hát ja, a Killzone marha jó lett, szerintem nagyon jó az irányítás (én úgy játszottam, hogy a célzásra rásegítettem a giroszkóppal, így a Vita döntögetésével nagyon finoman lehetett célozni), a kampány pedig elég tartalmas, ha rámész a pálya elején választható egyéb játékmódokra - ez sok pénzt is ad, meg másfajta gameplayt igényel. Ezeknél a quest-eknél jön ki leginkább a lopakodós játékmenet, én nagyon élveztem és egy idő után tök jól ment. A multi pedig nagyon jó, kár hogy nincs több pálya.

(#9562) carl18


carl18
addikt

Üdv mindenki!
Arra lennék kíváncsi van-e esély majd egy PS vita 2 megjelenésre a közel jövőben? PS Vita konzol nagyon tetszik amúgy, csak hát nem jött rá tekken, gta meg stb cím. ( Aki meg most arra hivatkozik hogy a psp verziót tudom rajta játszani ne is válaszoljon) Meg a vita gép hát mondhatni kicsit már régi is 2011-es a hardver a kisgépbe.
PS Vita második részét így tudnám elképzelni 5,2 kijelző Amoled 1280X720 Kijelző minimum max megy egy 1920X1080.
Egy Snapdragoon 835 vagy egy Pascal Tegra ha megjelenik. és 4 giga ram, 128gb tárhely és egy jó 3000 mah akkumulátor. De ez a konzol akkor volna igazán ütős ha olyan címek jönnének rá mint tekken 7, gran turismo, gta 5 stb. Ilyenre van esély? mit gondoltok? Csak olvastok alapján a fent említett hardverek már verik a playstation 3 tudását. :))

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#9563) fausto válasza carl18 (#9562) üzenetére


fausto
addikt

Egy nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy 10 éven belül nem lesz hordozható Sony konzol (de valószínűbb a soha). Elég nagy bukta volt ez a Sony-nak, 1-2 év után látványosan lesza... elfelejtette és levette róla a kezét.
Talán akkor tudnék elképzelni valamit, ha a Nintendo egy Wii szintűt robbantan a Switch-csel és a Sony lekoppintaná.

(#9564) RangerFox válasza carl18 (#9562) üzenetére


RangerFox
veterán

Nem lesz több sony hordozható kézi konzol.

(#9565) carl18 válasza RangerFox (#9564) üzenetére


carl18
addikt

Oké! Köszönöm a válaszokat, pedig én örültem volna egy vita kettőnek :) De én is olvastam netten hogy a sony a vita bukása miatt nem ki ábrándult a kézi konzolokból. Esetleg utána még van esély hogy kiadjanak valamit ha a Nintendo nagy siker lesz. :))

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#9566) Adam_Shepard válasza LeventeV (#9555) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Én majdnem minden platformon elkezdtem, le is nyomtam a chapter 1-et de aztán ráhagytam. Most mivel akciós volt megvettem, de a 4s-es iphoneomon jobban futott anno a játék mint a vitán megyannyi peccs és optimalizálás után.

Maga a történet eszméletlenül szórakoztató, főleg hogy az összes ismert mese szereplő benne van és egy noir köntösben van tálalva a történet.

Der valóban, ha a chapter 1 beli teljesítménye alapján kellene megítélni, vagy ha nagyobb összeget fizettem volna érte, akkor repülne a refund.

[ Szerkesztve ]

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9567) LeventeV válasza Adam_Shepard (#9566) üzenetére


LeventeV
senior tag

En is a mostani akcio kereten belul vettem meg Ps4-re. Most vagyok a chapter 3-nal es eddig nekem is bejon, bar 4000 Ft-nal szerintem sem er tobbet.

(#9568) xridergabo


xridergabo
csendes tag

Figyelem! Nagyon japán, de hátha érdekel valakit :D
[Upcoming Vita Games (~200+ Upcoming games in ENGLISH) || 2017 Edition || #]

(#9569) RangerFox válasza xridergabo (#9568) üzenetére


RangerFox
veterán

:C

(#9570) chatran válasza xridergabo (#9568) üzenetére


chatran
őstag

Farming Simulator 18 a legnagyobb név :DDD Traktoron ülve szántás közben is lehet vele játszani. :D
De viccet félretéve, két értelmes játékot láttam, a Full Throttle remastered-et meg a Papers Please-t.
Gondolom Uncharted szintű játékokra már ne is számítsunk :(

(#9571) Tegla80 válasza carl18 (#9565) üzenetére


Tegla80
addikt

En ugy vok vele,h barmi lehet ha abban penzt latnak..... ;)

Sony® & PlayStation®

(#9572) carl18 válasza Tegla80 (#9571) üzenetére


carl18
addikt

Hát majd meglátjuk! :) Márciusba lesz egy új munkahely napi 4 óra a utazás el vissza. És azért gondolkoztam ps vitán csak hát nem jött ki rá annyi jó játék :( Legalább a San andreas kijöhetett volna rá, nem lett volna nehéz mobilok után árpotolni :D

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#9573) fausto válasza carl18 (#9572) üzenetére


fausto
addikt

Mondjuk az első pár évben azért jött annyi játék, hogy ha most veszed, akkor elleszel vele egy darabig.

(#9574) carl18 válasza fausto (#9573) üzenetére


carl18
addikt

Használtan venném majd, de úgy szeretnék venni hogy járjon hozzá pár játék alapból. :))

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#9575) RangerFox válasza carl18 (#9574) üzenetére


RangerFox
veterán

Igaza van faustonak, 1,5 évig minimum el lehet lenni a rá megjelent játékokkal, és még ott vannak a japán/indie hidden gemek, amik ezt az időtartamot tovább tudják tolni.

(#9576) darkmore válasza xridergabo (#9568) üzenetére


darkmore
tag

Hú, de király! Remélem nagy részét lokalizálják is, amúgy nekem úgy tűnik, nagyon sok JAP Vita játékot hoznak ki itt is, gondolom mert tipikus nyugati cím nem nagyon van, nem baj ez így tán jobb is :D
Még jobb lenne, ha kicsit pörögne a fan fordítások is, anno PSP-re legjobb címeket áttolták a rajongók (Valkyria Chronicles 3, Monster Hunter 3rd ...).

Portable gaminghez tudom ajánlani a 7" tablet + kétoldalra felnyomható 4gomb+vállgomb+analóg kar, én sokáig sony teló+dualshock3-al nyomtam és pl. pont a GTA (Vice City) rohadt jó volt rajta (míg tapizva undorító volt).

Büdös életbe nem lesz itt már új sony handheld... a PSP nem két taligával hozott a konyhára mégis nehéz szülés volt a Vita és mennyi haszna lehet a Vitával most? Szerintem nem túl rózsás a helyzet, de a Switch sikerében reménykedhetünk, de akkor is max valami hybrid portable+TV konzolon gondolkodhatnának, de ennyire azért a Sony se szokott 1:1-be koppintani.

(#9577) lacko6


lacko6
senior tag

Hol erdemes venni memoria kartyat 32gb,akar kulfold?

(#9578) KamenH válasza Adam_Shepard (#9508) üzenetére


KamenH
csendes tag

Helo!
Nekem meg van a Dragon's Crown vitára, ha gondolod nyomathatjuk.
Bár nem mostanában játszottam vele.

[ Szerkesztve ]

(#9579) Adam_Shepard válasza KamenH (#9578) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Vegyel fel! :)

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9580) JigoKuu


JigoKuu
csendes tag

Sziasztok!C:

Viszonylag új vagyok még, de gondoltam, ideje beköszönnöm már, főleg ebben a topicban fogok élősködni. Kb. fél éve vettem egy Vitát, aztán azóta is dúl a szerelem. Sajnos nem igen akad a környezetemben senki, akivel beszélgetni tudnék a játékokról, szóval ezentúl el kell majd viselnetek. :B :K Jöttem ide kiélni magam, lol.

Rögtön kezdeném is egy kérdéssel, ami nagyon érdekelne. Ti inkább a Store-ból vásároltok, vagy jobban szeretitek a dobozos verziókat megvenni?:3

(#9581) Adam_Shepard válasza JigoKuu (#9580) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Ami olcso store ami ritka dobozos. Ami meg nagy szerelem az mind a ket formatumban.

[ Szerkesztve ]

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9582) renji00 válasza JigoKuu (#9580) üzenetére


renji00
aktív tag

Dobozos játékok ritkák, így marad a digitális. Én teljesen lezártam a vita játékaim listáját, bár van pár csak amerikában megjelent dobozos játék amiért a vesémet eladnám ha nem kellene imporálni.

(#9583) chatran


chatran
őstag

Egy PSP és egy Vita között működik az Ad Hoc multi?

(#9584) xridergabo


xridergabo
csendes tag

[PS Vita 2?] :D
Lenne meglepődés ha bejelentenék az idei E3-n. :)

(#9585) RangerFox válasza xridergabo (#9584) üzenetére


RangerFox
veterán

Nem valódi kép, szóval esélytelen, főleg az idei E3-on.

(#9586) 3lb4nd1 válasza chatran (#9583) üzenetére


3lb4nd1
tag

Igen, csak legyen a kettő egy chanel-en a network beállításokban illetve mindkettőn ugyanolyan régiójú játék kell h fusson. (ha EU-s store-ból szedted a psp játékot akkor EU-s játék kell legyen a psp-n is)

PSN: elbunda94

(#9587) Wlac


Wlac
Ármester

A Color Guardians-t platinázta innen valaki? Egy trófeám maradt, az, hogy a stáblista alatt szedjek fel minden gömböt. Elvileg hiba nélkül megcsináltam, de nem akarja megadni a trófeát. Van valami trükkje esetleg, vagy csak figyelmetlen voltam?

“The wha-"

(#9588) RangerFox


RangerFox
veterán

15,3 millió Ps Vita konzol talált eddig gazdára. eddig. :C

(#9589) chatran válasza RangerFox (#9588) üzenetére


chatran
őstag

Psp-ből meg ötször ennyi :DDD

(#9590) Wlac válasza RangerFox (#9588) üzenetére


Wlac
Ármester

És gondolom ezek csak az újonnan értékesített darabok? Nem is annyira rossz, bár igen, a PSP után valóban éles zuhanás, kár, hogy a Sony ezt annyira a szívére vette.

“The wha-"

(#9591) fausto válasza Wlac (#9590) üzenetére


fausto
addikt

Az első évben akartak eladni 10 millió darabot.

(#9592) bencus3


bencus3
tag

Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogyha veszek egy PS Vita-t akkor az előző tulaj ps fiókjára feltelepített kóddal letöltött játékok majd az én fiókomba is letölthetök lesznek? Mert az én fiókomat akarom használni, és a kódkártyát is adná hozzá...
köszi

(#9593) Adam_Shepard válasza bencus3 (#9592) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Hello. Roviden. Nem.

1gep 1 fiok.

[ Szerkesztve ]

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9594) darkmore


darkmore
tag

Dokuro: "Thank you for playing the game. When we were about to launch the project, the Great East Japan Earthquake struck on Marc 11, 2011. It became an unforgettable day for all of us. This game is dedicated to all the victims of the Great East Japan Earthquake and Tsunami, especially young children who loved reading picture books. Our thoughts and prayers are with them." - Pon-Kotz Troops

Muramasa: Uhh, hogy lehet videjagame ennyire eszetlen szíp! Legnagyobb gond, hogy a kaják olyan jól néznek ki, hogy megéhezek tőle, majd írok részletesebben, ha több tapasztalat lesz, eddig nagyon penge az irányítás, kiváló a sztori, de egy kicsit túl könnyű, egyelőre.

(#9595) Csabee86


Csabee86
senior tag

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem. Gondolkodom PS Vita konzolon a meglévő PS4 mellé. Az lenne a kérdésem, hogy a remote play funkciót csak a lakásban tudom majd használni és csak akkor ha a PS4 is megy, ugye?

Buszon utazáskor jól gondolom, hogy nem lehet használni ezt a funkciót?

Segítségeteket előre is köszönöm.

(#9596) MasterMark válasza Csabee86 (#9595) üzenetére


MasterMark
titán

VPN-el tudsz úgy csinálni mintha helyi hálón lennél, csak a mobilnetes késleltetés sok, a sávszélesség pedig kicsi lesz.

Switch Tax

(#9597) Adam_Shepard válasza darkmore (#9594) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Ha a Mosómasa tetszett, akkor az Odin Sphere (létrazsír) is a te játékod a Dragon's Crownnal egyetemben.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9598) Csabee86 válasza MasterMark (#9596) üzenetére


Csabee86
senior tag

Én ehhez a témához egyáltalán nem értek. Pl. mennyi mobilnetet fogyasztana így a PS Vita? Madden NFL-el szeretnék játszani buszozás közben, viszont ha ennek nagyon nagy költségei lennének, és ráadásul még játszhatatlan is lenne akkor felejtős. Erről esetleg valakinek tapasztalata van?

(#9599) Adam_Shepard válasza Csabee86 (#9598) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

A Vitás remote playhez folyamatos, minimum 5 megás net kell. Amikor megvettem, én is így akartam játszani de nekem el sem indult (kidob lassú a net hibával).

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9600) RangerFox válasza darkmore (#9594) üzenetére


RangerFox
veterán

Egy idő után elkezd nehéz lenni, én abba is hagytam még régen, aztán lejárt a Ps+ előfizum, így sosem fejeztem be a játékot. :(

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PS Vita / PlayStation TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.