Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz Amadako #6234 üzenetére
Tőlem ne kérdezd, nem szoktam ebay-ről vásárolni. De am nagyon nem nyúlhatsz mellé, ezeket a kártyákat nem hamisítják, ha az eladó megbízhatósága megfelelő, akkor nem fog rosszat küldeni. Asszem meg lehet nézni az értékeléseket, hogy az eddigi vevői mennyire elégedettek az eladóval.
-
RangerFox
veterán
válasz Amadako #6288 üzenetére
Na jó. Vissza is lehet keresni, már minden létező kérdésre válaszoltunk a fórumon... Meg persze amikor kérdeztem hogy mi kerülhetne be az összefoglalóba, akkor mindenki kussolt, pedig az lenne a lényege, hogy megelőzzük az ilyen ismétlődő kérdéseket...
Aki utánad írta a komit, csak nem jut eszembe a neve, és mobilról vagyok: Ha PSN-ről Vita játékot veszel meg, akkor tudsz játszani vele, ha mondjuk egy másik platformra való játékot, akkor értelemszerűen nem. Vannak crossplatform játékok is, de nem az volt a kéréds. A mobilok meg már vagy két éve hozzák simán azt a szintet, mint egy Vita, ma már sokkal erősebb mobilt kapsz akár már a Vita áráért is, vagy olcsóbban.
-
csab2
veterán
válasz Amadako #7440 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Felvetődik bennem a kérdés, hogy akkor most én vagyok ennyire különleges? Ti. nekem a mobil telefonon történő játék pár percre, 10-20 perce szól. Egy konzoltól pedig azt várom, hogy órákra lekössön. Úgylátszik, hogy a gyártók most afelé mennek el, hogy a konzol legyen a nappaliban, hordozható játékra pedig ott a mobil.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
LeventeV
senior tag
válasz Amadako #7547 üzenetére
A Kylotonn eddigi munkássága alapján én nagyon nagy szkepticizmussal állok a WRC 5 elé.
Nem egyszer kihangsúlyozták, hogy rekord idő alatt kellett letenniük a játékot az asztalra (már előre magyarázzák a bizonyítványt?), emellett 6 platformra fog megjelenni a játék, tehát a portolásra is elég sok idő elment a fejlesztésből.Szerintem még mindíg a WRC Evolved a legjobb WRC játék, és sajna valószínüleg az is marad még egy darabig.
-
Tegla80
addikt
válasz Amadako #7603 üzenetére
Hat ezt most igy meg nem mondom,de volt a kv nal egy akcio asszem es abban adtak ennyibe...regen volt szval sztem ezt most kellene zsebre raknod ha van ra $,mert a jovo az ....,de Te vagy otthon a fonok,igy Te dontesz. (remelem )
kovsol
En pl sosem vettem gyujtoi kiadast az ajandekert/figuraert/tokert,stb .....mas arra kolt vagyonokat...ez hasznalhato eszkoz,azok semmire se jok.....nalam kb igy van.
(van dobozos psp-m is amivel kb 10orat jatszottam....azt 7990ert vettem tavaly a tacskoban...most jart le a garim rola jok lesznek ezek meg valamire.....)
Jah pc-m sosem volt.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Amadako #7617 üzenetére
Benne kell legyen minden alap dolog....(a 3jatek lehet nem)
Arban az tenyleg megolcsobb...a gep 6e+futar 590ft tol hozza .....
viszont ismeretlen (szamomra)a bolt es 1ev garit kapsz,mig 3evvel is veheted picit dragabban "biztos" helyrol....(ugy,h irjak tutira 3jatek is van kodkent mellekelve.... )
Tovabbra is Te dontesz ,En csak leirtam amit gondolok.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
renji00
aktív tag
válasz Amadako #7653 üzenetére
Egyszerű! A módszert hogy átjátszod az engedélyezett listát hamarabb megcsinálok egy régebbi rendszeren. + kiszeded az app.db file-t a PSTV-ből és átírod hogy a jövőben letöltött játékokat is ismerje fel.Ezt az átírt file-t visszeküldöd a TV-re és ugyan úgy mint az elsőt megnyitod az applikációban és aztán bezárod a PS gombbal. Frissíted a rendszert, leszeded a játékot és megy.
-
Tegla80
addikt
-
Dinasti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Viccrovat
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs