Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldwin
aktív tag
rachmaninoff:
[ Szerkesztve ]
-
rachmaninoff
aktív tag
Ha Killzone Mercenary-ból promot veszek akkora tokon kívül elesek valamitől?
-
engine88
aktív tag
válasz rachmaninoff #2002 üzenetére
Ma megvettem Killzone-t. Tokon kivul semmit semmi mast nem kaptam hozza. Folias volt.
Mi mast szeretnel a promohoz? -
rachmaninoff
aktív tag
válasz rachmaninoff #2006 üzenetére
Uhh, áj fákd áp...
Linkeltem ugye PSN accountot a Vitára, de véletlenül rosszat... Azt szeretném linkelni, amin a PS3-as motyóim is vannak. Az addig oké, hogy legyalulom, de a cirka 6 óra Persona mentést át tudom vinni az új accountra?
-
Mister_X
nagyúr
válasz rachmaninoff #2002 üzenetére
Elvileg nem. Nincs Network Pass és az aranylemezes (aranymemkártyás)(azaz végleges) változat van rajta.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KOHO
senior tag
válasz rachmaninoff #2006 üzenetére
Rayman Originis vagy a Rayman Legends?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Nekem rohamosan gyorsan merül a Vitám... ez sehol nem bír ki 5 órát:S:S Természetesen neten játszok vele Fifa multi, lehet hogy a wifi miatt merül ilyen gyorsan?
-
Mister_X
nagyúr
Mit tudom én. Bár mivel Sony, ezért meg is értem, hogy elsődlegesen nem a kalózipart támogatják (PS3 sem véletlenül nem játszik le .mkv-kat). Mondjuk engem nem is érint, mert minden .mp4-es amit nézek. Vagy streamelve (inkább).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Stream = akármi (eddigi tapasztalatok alapján), amit HTML5-be beraknak és nem fekszi meg a gyomrát a böngészőnek - pl kissanime.com-on nem tudok nézni semmit, nem enged letölteni semmit sem. Máshol ilyennel nem találkoztam. Ó, ha én is korlátlan mobilnettel rendelkeznék... Amit néhanapján memkarira rakok, az 800*480-as .mp4-ek, mittudomén milyen bitrátákkal meg egyéb hülyeségekkel.
-
gelbelex
őstag
válasz Mister_X #2017 üzenetére
Itt azt írják, az mp4 720p-ig jó.
-
rachmaninoff
aktív tag
Killzone Mercenary = vaddisznó!
Már csak egy Uncharted kéne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz rachmaninoff #2022 üzenetére
Vaddisznó?
Igényelj ingyenes plust, Google-be: psn plus trial facebook és elvileg küldeniük kellene kódot. A PSN ID-d mailcímére igényeld. Akkor lesz Unchartedet is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz rachmaninoff #2024 üzenetére
@CrazyHussarHU, segíthetsz is trófeázni
-
Ami van felhasználó acc a kàrtyán,ahelyett nem regisztrálhatok másikat a vitán?Azt megtalàltam,hogy válthatok felhasználòt,de itt nem enged regelni.A règi accom már elszàllt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz perge666 #2026 üzenetére
Egyszerre csak egy felhasználó lehet.
Ha nincs saját felhasználód, akkor csinálj egyet. Utána:
- Settings/PlayStation Network/System Activation/Deactivate, ezzel lecsatolod az előző profilról a VITA-t.
- Settings/Format/Restore the PS Vita System, teljes rendszervisszaállítás, ez után tudsz bejelentkezni."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
fahrii
őstag
Átkozom magam hogy nem vettem meg a LBP-t amikor 1500 ft volt :/
-
Wlac
Ármester
Hát nem tudom... én megvettem, de annyira nem ütött szíven. Egyszer végigjátszani érdemes volt, és szerettem, de nem láttam meg benne azt a sokat emlegetett zsenialitást. Amúgy mintha korábban valaki meg akart volna itt szabadulni a fórumon a saját példányától.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Hol tudom megigényelni a 3 hónapos ingyenes PS Plus szolgáltatást?
-
válasz rachmaninoff #2036 üzenetére
Úúúútálom azt az oldalt.
Van közös facebookunk párommal,de én sose járok fel.
De a cél érdekében lehet fellépek majd,ha nem lesz más választásom. -
-
KOHO
senior tag
Szerintetek mennyire lesz kapós ez a Ps Vita Tv? Vagy ez is csak egy újabb erőlködés a Sony részéről? Szerintem ha beválna akkor végre beindulna a Vita... Elvileg elég nagy az érdeklődés a Vita Tv iránt... Nem bánnám most már ha valami nagyot dobna a Sony
-
engine88
aktív tag
válasz Totheground #2042 üzenetére
Szoval ez a PS Vita TV egy kis minikonzol amit TV-hez csatlakoztatok, aztan belerakom a PS Vita jatek kartyaim vagy a memoriakartyat, es jatszok a TV-men vele egy PS3 controllerrel?
-
Wlac
Ármester
A gond az, hogy egyszerűen alig van értelmes játék a Vitára. Tele van minden a casual, mobilos szintű cuccokkal, amiknek maximum kiegészítő szerep kellene, hogy jusson a platformon, nem pedig teljes dominancia.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Totheground
addikt
válasz engine88 #2043 üzenetére
Elvileg igen. Es remelhetoleg a PS+ szinkroniyalni is fogja a menteseket a kezi verzio meg a tv kozott.
@Wlac
Ez sokmindentol fugg. Nekem van eleg JRPG illetve Japan jatek, amikkel jol elvagyok jelenleg belathatatlan ideig.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
engine88
aktív tag
válasz Totheground #2045 üzenetére
Fu akkor pre order-re lecsapok ha elerheto lesz Europaban a kutyu.
-
Wlac
Ármester
válasz Totheground #2045 üzenetére
Na, ez a fő problémám, hogy nekem annyira nem jön be a japán stílus, inkább a nyugati cuccok fognak meg. RPG-kben is inkább Fable, Skyrim meg bármi más, mint a nagyon japán alkotások. Mivel a Sony japán, ezért értem, hogy miért az ilyen cuccok vannak előtérbe, de sajnos ezzel nem vagyok kisegítve.
Bármennyire is nem szeretem a Microsoftot, ha lenne kézi konzoljuk, valószínűleg inkább azt választanám a stílusbeli különbségek miatt.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Mister_X
nagyúr
Én karácsonyra veszek magamnak egy VITA TV-t, ha más nem, akkor Japánból. Elég jó netem is van, kíváncsi leszek, hogy a GAIKAI-on milyenek lesznek a PS3-as címek.
Amitől tartok, az a VITA menüjr a VITA TV-n. Érintőképernyőn semmi bajom vele, de TV-n illene a PS4 UI-ját futtatnia.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Unit 13-mal játszik valaki online?
PSN ID-m: Prof_HUNFour wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest