Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PS Vita / PlayStation TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:57:03

LOGOUT.hu

PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9501) LeventeV válasza Wlac (#9500) üzenetére


LeventeV
senior tag

Én is néztem a múltkor. Nem tudom miért vehették ki.
US Store-on még fent van: [link]

(#9502) LaciGSM válasza LeventeV (#9501) üzenetére


LaciGSM
aktív tag

utoljára nálunk is 6k körül volt az ára.. most akartam megvenni, erre nincs a store-ban..

https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!

(#9503) 3lb4nd1


3lb4nd1
tag

Próbálta innen valaki az One Piece játékok valamelyikét? Van köztük olyan, amire érdemes beruházni?

szerk.: A digimonos dolgot rosszul linkeltem, de azóta a twitterükön már cáfolták és kommunikációs hibaként könyvelték el. Szóval, nem meglepetés, nem lesz a Vita-ra nyugaton. Használtkonzolon egyébként láttam a Dragon Ball játékot, de azóta úgy tűnik lecsaptak rá. Érdemes azért néha itt körülszaglászni, időről-időre feltűnik pár jó dolog. ( http://www.hasznaltkonzol.net/ )

[ Szerkesztve ]

PSN: elbunda94

(#9504) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Lehet hogy volt mar se ha kiveszem a vitabol a memokarit es berakom a tvbe akkor leformazza fuggetlenul az accounttol?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9505) Tegla80 válasza Adam_Shepard (#9504) üzenetére


Tegla80
addikt

Ha egy azon acc akkor kezelnie kell....
A kartyat sem formazza auto ha eltero az acc,hanem dob egy ablakot,h mit szeretnel vele.
A'rpi-nak segitettem nemreg trophykban.A pstv-n mar az Ő accja volt(ezzel kezdtem) mikor beraktam az En kartyam....ki is irta,h ezen karin az En adataim vannak es mi legyen...

Sony® & PlayStation®

(#9506) Adam_Shepard válasza Tegla80 (#9505) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Csak mert van par cucc ami tv kompatibilis es jo lenne nagyban tolni se agyhugykovet kapok ha ujra a 32 gigat le kell huznom 2x raadasul.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9507) 3lb4nd1


3lb4nd1
tag

A One Piece Pirate Warriors 3-t vettem meg végül, minden szép és jó volt amíg el nem jutottam a 3. fejezethez, ahol is a játékbeli cutscene egyszerűen lefagy, elsötétül a képernyő és nem történik semmi. Van refundra lehetőség szerintetek? Nem értem hogy lehet egy 2015 augusztusa óta store-on levő játéknál ilyesmi.

PSN: elbunda94

(#9508) Adam_Shepard válasza 3lb4nd1 (#9507) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

14 nap a refund idotartam asszem.

MÁS

Megvan innen valakinek a dragons crown? Megrendeltem es jo lenne majd online is nyomni.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9509) RangerFox válasza 3lb4nd1 (#9507) üzenetére


RangerFox
veterán

Próbáld meg újraindítani (ezt nyilván próbáltad), ha nem működik, akkor telepítsd újra, lehet hogy a letöltött és feltelepített fájlban van a gebasz, ugyanis van fent ytn full végigjátszás róla, tehát a játék működik Vitán.

(#9510) 3lb4nd1 válasza RangerFox (#9509) üzenetére


3lb4nd1
tag

Jahm, jó tipp, időközben megléptem ezt is és működött! :) Illetve még azt is kipróbáltam, hogy mikor elsötétült a képernyő skippeltem a cutscene-t. De szerintem egy újratelepítés hiányzott csak.

Egyébként jó kis játék, pár belassulás van csak de nem vészes. Szórakoztató és jó a sztori (az eredeti feldolgozása), ja és van felhős cross-mentés.

PSN: elbunda94

(#9511) yusukee


yusukee
aktív tag

Sziasztok!

Játszottam a géppel, vagy 5 percre elraktam készenlétbe, de most nem reagál semmire. Nyomtam hosszan (~30 sec) a bekapcsoló gombot, de arra sem csinált semmit. Lehet valamit tenni ilyenkor?

(#9512) yusukee válasza yusukee (#9511) üzenetére


yusukee
aktív tag

Kifutottam a szerkesztési időből. Úgy látszik csak lemerült, pedig biztos vagyok benne, hogy nem volt piros a battery jelző. Na mindegy, kicsit megijedtem :)

(#9513) Shepard válasza yusukee (#9511) üzenetére


Shepard
tag

Próbáld meg töltőre tenni és debug módban elindítani újra. Ps+power+jobb felső ravaszt kell nyomva tartani pár másodpercig. Innen a következőket tudod majd elérni: 1. újraindítás, 2. adatbázis javítása, 3. memória kártya formázása, 4. Vita visszaállítása előzőleg működőképes beállításokkal, 5. új frissítés letöltése.

Ajánlom a kettes és négyes pontot próbára.

(#9514) yusukee válasza Shepard (#9513) üzenetére


yusukee
aktív tag

Oh bocsánat, az kimaradt a #9512-ből, hogy töltőre rakás után már elindult.

(#9515) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Egy kis hajnali szakmázás. Az összes Telltale jatek ilyen gányul fut vagy csak a The Wolf Among a Vitán? Megvettem most akcioban de a telefonomon jobban fut.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9516) RangerFox válasza Adam_Shepard (#9515) üzenetére


RangerFox
veterán

A Walking Dead 1. évada még aránylag élvezhetően fut. De igen, az összes többi szaggat és nagyon hosszúak a töltési idők.. (szintén melóból) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9517) Adam_Shepard válasza RangerFox (#9516) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Elgondolkodtam a refundon mert ez így eléggé gáz. Minden akcio vegen vagy fel perceket varni, ugyanez a donteseknel.

[ Szerkesztve ]

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#9518) Wlac


Wlac
Ármester

PS4-en szépen futnak a TT játékok, de nem csak Vitán minősíthetetlen a port, hanem PS3-on is. Pont a The Wolf Among Us volt az, aminél nem egy QTE jelenetet azon buktam el, hogy szaggatott alatta a játék, és nem írta ki időben, hogy mit kellene nyomnom. Mondjuk a könnyű platinák miatt gondolkodtam azon, hogy megveszem Vitára is őket, de így akkor felejtős.

“The wha-"

(#9519) Vadernagyúr


Vadernagyúr
senior tag

Akinek van VITA konzolja,megtudná mondani,hogy mennyi szebb a grafikája,mint egy PSP-nek? :)

PSN: joskovagyok199

(#9520) Wlac válasza Vadernagyúr (#9519) üzenetére


Wlac
Ármester

Ennyivel. Nagy a különbség, bár sajnos nincs olyan sok AAA játék, ami kihasználná. Viszont van két analóg kar, aminek a hiánya nagy hiba volt a PSP-n.

“The wha-"

(#9521) RangerFox válasza Vadernagyúr (#9519) üzenetére


RangerFox
veterán

Sokkal. Nagyon sokkal. Killzone Mercenary gameplayeket nézd meg, simán hozza a ps3-as killzone 2-es színvonalat, bizonyos tekintetben jobb is annál. Az Uncharted is kb az Uncharted 1 szintjén van.

(#9522) chatran


chatran
őstag

Sziasztok,

Szeretnék venni egy ilyen gépet, de ahogy látom már a hazai webshopokból teljesen kifogytak a készletek. Érdemes esetleg körbetelefonálni az elektronikai cuccokkal foglalkozó üzleteket (MM, Juronics, Ósan, teszkó) hátha van még egy-egy darab a raktár mélyén?
Vagy inkább nézegessem a használtpiacot?

(#9523) Rigormortiis válasza chatran (#9522) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Szerintem megér pár telefont a médiák/euronicsok felé. De nyugodtan vehetsz használtan is. Egyrészről strapabíró kis masinák, másrészről ha használtat veszel, jó eséllyel kapsz mellé memóriakártyát is, ami újonnan nem olcsó.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#9524) RangerFox válasza chatran (#9522) üzenetére


RangerFox
veterán

Használt olcsóbb, megbízható gépek, nincsenek típushibái, egész jó pakkokat ki lehet fogni használt oldalakon.

(#9525) darkmore válasza chatran (#9522) üzenetére


darkmore
tag

Hasonló gondom van nekem is, vettem használtan egy OLED gépet, de van egy karc a PS gomb mellett, ami zavar. Ahogy látom már csak slim gépet lehetne rendelni, de raktáron sehol nincsen...

Eddig két játékot zúztam rajta végig:

Steamworld Dig
Egyedi kinézetű steampunk western világban játszódó, gőzrobot bányászkodós, felfedezős platformer, bár az ugrabugra heylett a hangsúly inkább az áskálódáson van. Nem egy mega nagy kiadós tripple AAA cím, de nagyon jó kis hangulata van. Nagyon tetszett, hogy nyugisan lehet tervezgetni merre haladunk tovább, de pár helyen elég pörgősen kellett cselekedni, hogy teljesíteni tudjuk a pályát. A robotunkat fel lehet szerelni mindenféle fejlesztéssel és később már szükség is lesz minden eszközre, hogy megkaparintsunk minden nyersanyagot. Három világot lehet végigtúrni, a legvégén pedig egy kis meglepi is van. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit nyugisabb felfedezős játékra vágyik! :)

Shovel Knight
Mostanában talán már inkább unalmasnak számító retro szerű játék, ami mindenben hajaz a 8bites ősökre, bár én nem emlékszem, hogy anno ilyen jól működött volna az irányítás bármelyik elődben is. Humoros hangulatú gyüjtögetős, harcolós platformer, az elején még könnyű pályákkal később már majdnem hajkitépős szintre belőtt brutális akadályokkal. Mégis végig leköti az embert, minden pálya változatos és a nehézség mellé új játékelemekkel is párosulnak, nehéz letenni. Kicsit fura, hogy egy ilyen játékba is beszivárgott a "souls" játékok mechanikája, azaz ha meghalunk akkor ott eldobjuk a valutánk egy részét (szerencsére nem az egészet) és mikor a checkpointtól újra indulunk begyűjthetjük ezt, valamint ha végigjátszottuk, akkor lehet new game+ indítani. Vicces kis lovagunk egy ásóval vág neki a nagyvilágnak, hogy eljusson a Sors(/Végzet) Tornyába, közben több főellenfelet kell legyőzni, sajnos ezek nem sikerültek túl erősre, new game+-ban már veszélyesebbek kicsit, de olyan sok relikvia áll rendelkezésünkre, hogy okosan beosztva a magic-ünket nem okoznak gondot, talán csak az első 1-2 nekifutásnál. Ez sajnos a játék legvégső ellenfeléről is elmondható, de a vége olyan jól össze van dobva, hogy szerintem senki nem fog fanyalogni rajta, aki végigjátsza. Aki szereti a nehéz platformereket, ahol oda lehet csapni az ellenfeleknek és a közben összegyűjtött kinccsel fejleszteni a karakterünket, felszerelésünket, annak mindenféleképpen ki kel próbálnia!

(#9526) RangerFox


RangerFox
veterán

Nem lesz többé Ps Now Vitára.

(#9527) Tegla80 válasza RangerFox (#9526) üzenetére


Tegla80
addikt

Valszeg nincs ra igeny ezen keszulek(ek)en.....
En sem probaltam ki pedig uk accom van,de valahogy nem vonzott sosem.Igaz van ps3 is itthon es van boven jatekom a vita-ra is igy szuksegem sem volt ra.

Sony® & PlayStation®

(#9528) chatran


chatran
őstag

Olvasom ezt a hirdetést, de nem értem mit jelent, amiket leírt a töltéssel kapcsolatban.
"Akkumulátor direkt töltéssel! (nem megy tönkre szinte soha egy töltő modulnak hála!)" Ilyen van, vagy csak tódít?

(#9529) RangerFox válasza chatran (#9528) üzenetére


RangerFox
veterán

Ne foglalkozz vele, azt se tudja miket beszél...

(#9530) chatran


chatran
őstag

PSP-n a menüben volt Battery info, ami kiírta, hogy mennyi akku van még vissza és, hogy ez hány órára elég.
A vita-n nincs ilyen lehetőség?

(#9531) RangerFox válasza chatran (#9530) üzenetére


RangerFox
veterán

Százalékosan nem mutatja, de felül a kis elem színezésén lehet látni hogy kb mennyi van még benne, illetve ha nagyon alacsony a töltés, akkor figyelmeztet rá.

(#9532) chatran válasza RangerFox (#9531) üzenetére


chatran
őstag

Értem, köszi.
Más kérdés. Ha az US Store-ba regisztrálok, akkor az amazonon vett feltöltőkártyával simán fel tudom tölteni az egyenlegem? Korábban már vásároltam néhány steam-es játékot amazonon (akkor csináltam kamu USA címet is), semmi gond nem volt velük és az amazon simán elfogadta a visa internetkártyám. A leírás szerint, a feltöltőkártya bekerül a Games Library-ba és gondolom ott találom meg a kódot, amivel mehet is a feltöltés.
Valaki próbálta már így használni a US Store-t?

[ Szerkesztve ]

(#9533) LeventeV válasza chatran (#9532) üzenetére


LeventeV
senior tag

Szia.
Rendszeresen szoktam így vásárolni.
Két dologra figyelj:
1. A hivatalos, SCEA által kínált kódokat vásárold, mert azok 1:1 arányban "váltják" a pénzt. Tehát 50$-os kód 50$-ba kerül.
2. A PSN accountod címe lehetőleg adómentes államban (pl. Alaska) legyen.

[ Szerkesztve ]

(#9534) jófejsrác válasza LeventeV (#9533) üzenetére


jófejsrác
senior tag

A UK store-ra van valami okosság? még 2010-ben csináltam az accountom és azóta is azt használom. Régen ment a paypal, de most már nem fogadja :F

(#9535) LeventeV válasza jófejsrác (#9534) üzenetére


LeventeV
senior tag

Van UK amazonon is kod amit az SCEE kinal.

(#9536) darkmore válasza jófejsrác (#9534) üzenetére


darkmore
tag

Nekem is uk van, de nem ez a legdragabb? :D

(#9537) jófejsrác válasza LeventeV (#9535) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Jaa, félre értelmeztem. Nekem úgy kellene, hogy csak simán vásárolok, nem pedig 15, 20, 40 fontos csomagokat veszek.

@darkmore Könnyen lehet, de mikor megvettem a ps3-mat és csináltam az accountot akkor ez tűnt a legjobb beállításnak (UK). Fun fact: annyira gyorsan be akartam már üzemelni a gépet, hogy még az ID-m is elrontottam: "jofejsrac helyett jofejrac" :C :B - azóta is az maradt :B

[ Szerkesztve ]

(#9538) LeventeV válasza jófejsrác (#9537) üzenetére


LeventeV
senior tag

Nekem a Visa electron kartyamatelfogadta az UK store.

(#9539) jófejsrác válasza LeventeV (#9538) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Magyaországon is élsz? Mert elvileg akinek nem bejegyzett angol cím van a kártyához társítva annak nem működik. Nekem egyszer ment 1 hónapig aztán már nem ment (kb 3 éve).

(#9540) fausto válasza jófejsrác (#9539) üzenetére


fausto
addikt

Nekem magyar címmel sikerült hozzáerőszakolnom az angol profilomhoz a bankkártyámat pár éve, azóta is úgy használom a store-t. Nem hivatalos, de mégis működik. Nem tudom, hogy ez az általános vagy csak véletlen sikerült.

(#9541) Tegla80 válasza fausto (#9540) üzenetére


Tegla80
addikt

Az uk store elfogadta regebben(2012) a magyar cimet....nekem is az van megadva.
Sztem ez azota sem valtozott....
Tudtommal A`rpi nak is igy van es muxik is nala a bk-s fizetes....szval nem egyedi az eseted csak valszeg jol van kitoltve nalad is a cimed az accban(bk val egyezo) es ezert elfogadja a rendszer.

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#9542) jófejsrác válasza Tegla80 (#9541) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Na majd otthon ránézek este, de úgy emlékszem nekem ez jól volt kitöltve. Később próbálkoztam valamilyen fantom angol címmel. Majd ment 1-2 vásárlás paypalon keresztül aztán nem. Erre találtam azt, hogy csak hivatalosan kitöltött létező angol címmel megy az UK store - este majd visszajelzek. :K

(#9543) LeventeV válasza jófejsrác (#9539) üzenetére


LeventeV
senior tag

Igen, Magyarországon élek. Úgy csináltam én is még anno 2009-ben még PS3-ra, mint Fausto kolléga.

(#9544) jófejsrác válasza LeventeV (#9543) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Betojok :), sikerült! Beállítottam a kártyám adatait aztán pedig vettem egy season pass-t a witcher 3-hoz. Király :) :R

(#9545) darkmore válasza jófejsrác (#9544) üzenetére


darkmore
tag

Paypal vagy elektrokártya számot tudtál megadni? (vagy fizikai kártyaszámot?) :)

(#9546) Wlac


Wlac
Ármester

Egy hónapon belül új kártyám lesz, előre rettegek a hozzáadástól. Most tökéletesen működik minden, de ugye nem tudni, hogy pontosan miért, és akinek nem, annak pontosan miért nem. (UK acc, magyar kártya.)

“The wha-"

(#9547) RangerFox válasza Wlac (#9546) üzenetére


RangerFox
veterán

dombornyomott mastercardot gond nélkül elfogad (személyes tapasztalat)

(#9548) jófejsrác válasza darkmore (#9545) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Fizikai kártyaszámot adtam meg, a paypal nem megy az tuti - nekem legalább is. Mastercardom van dombornyomott.

(#9549) Wlac válasza RangerFox (#9547) üzenetére


Wlac
Ármester

Igen, én is olyannal használom, a haverom friss regisztrációját viszont már nem fogadta el. Mindegy, valahogy megoldom a dolgot, plusz ugye még semmi sem történt, reménykedem a legjobbakban (vagy még a hónapban bevásárolok egy életre :D).

“The wha-"

(#9550) jófejsrác válasza Wlac (#9549) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Én 2 órája állítottam be a bankártyámat, működnie kell. Ahogy fentebb írtam, pár éve működött nekem a paypal, de csak egyszeri alkalommal. Most viszont a kártya megadásával kártyás fizetéssel megy.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PS Vita / PlayStation TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.