Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Szerintetek egy használt vita cserélhető egy patent Gamecubera minden cuccával és 2 ritka játékkal?
Mármint én adnám a GC-t.
[ Szerkesztve ]
-
sum-blink
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a kifejtős választ. Magyarul a gép mellé még kell egy nagyobb kártya is, mint anno a psp-nél. Majd meglátjuk összejön-e csere, egyenlőre mindenki csak az egyik játékot vinné. Most költeni nem tudok rá, csak a GC egyrészt nincs kihasználva, másrészt van emulátor is ahhoz a pár játékhoz, ami miatt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
sum-blink
aktív tag
válasz Adam_Shepard #9633 üzenetére
Látom nem olcsók a nagyobb kártyák. Mint anno a psp-nél... Na najd egy nagyobb kártyásat próbálok szerezni. Annyira nem kapkodnak a cube-omért se mondjuk. 😐
-
sum-blink
aktív tag
Szerintetek egy Vitára esélyes, hogy valaki cserélne egy Gamecube-ot két jobb játékkal?
-
sum-blink
aktív tag
Köszönöm szépen. Hirdetem máshol is, de sokszor hányok a magyar mentalitástól. Nem írok konkrét oldalakat, de közösségi médiában, fórumokon hirdetem és nincs nap, hogy ne szólnának be. Ma már durván visszaszóltam. Bár mindenki ilyen intelligensen és türelmesen tanácsolna, mint Te. Nem tudom... ettől jobb napjuk lesz-e, vagy jutalékot kapnak, esetleg ennyire nyominger az életük, hogy ezt figyelgetik? Áhh. Csak hangosan gondolkodtam. Még egyszer köszönöm.
-
sum-blink
aktív tag
Ennyiért vagy az itt is említett cserelét ajánlottam... Az is a bajuk, hogy ezek a játékok aránylag ritkák (ebay alapján), de ez relatív hisz aki folyton ilyen hirdetéseket néz belefuthatott már. A gamepad meg új, viszont utángyártott amit szintén nem találtam komoly értékcsökkentőnek ebayen: gép két ugyanilyen karral 18e pl.
[ Szerkesztve ]
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok, szokott valaki remote playezni PS4-ről? Minden játék támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest