- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Az ELTE IK-n végeztem korábban, viszont nem programozással folytattam az életemet.
Most arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb megoldás az lenne a munkát tekintve, ha fejlesztenék egy alkalmazást esténként a jelenlegi állásom mellett.Ami az alkalmazást illeti, iOS rendszerre (iPhone) szeretném fejleszteni.
Nagy vonalakban egy login felületből és belépést követően információkat tartalmazó oldalkból állna. Nagyjából csak képek és szöveg lenne az alkalmazásba. Leginkább egy tájékoztató alkalmazás lenne.
Sajnos nem vagyok tisztába a mostani trendekkel, ezért szeretnék kérni tőletek segítséget.
Milyen nyelvben tudnám a legkönnyebben, leghatékonyabban megírni? Mit kell tudnom? Mi az ami felé induljak? Milyen segítségeket tudok igénybe venni?
Nyilván a fejlesztés tanulásként is szolgálna.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mini-ITX
- EAFC 25
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciális Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest