-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
mindthecrap #18569 üzenetére
>Még COCOM listás
Csak hogy viccelődjünk kicsit. Éppen nézem a laptopokat, lenovo / acer, nézem a részleteiket, és kb az elavult hulladékot árulják. Ez az ország állítólag már nincsen vasfüggöny mögött, de amit és amilyen áron kapni lehet, továbbra is úgy érződik, mintha még mindig ott lennénk. A normális cucc csak csempész-cucc áron kapható.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
arcoskönyv #18591 üzenetére
Nekem az a gondom ezzel technikai értelemben, hogy csak úgy van értelme, ha feltételezzük, hogy a trolloknak senki nem válaszol. De onnantól, hogy igen (márpedig senki nem bírja ki), a trollt magát hiába hideolod a neki szóló válaszokat látni fogod és egy katyvasz lesz az egész. Index fórumon, Face-en látni ilyeneket, hogy valakit törölnek de megmarad egy full értelmetlen thread, mert azok a kommentek nem törlődnek ahol valaki válaszolt neki.
-
sztanozs
veterán
válasz
En is csinaltam ilyet az elozo eletemben, nem volt vele senkinek semmi baja...
-
coco2
őstag
válasz
Szóval megosztanál egy projectet, amivel középső ujjat mutatsz majd a hétköznapi trolloknak teli pofával röhögve rajtuk "ezt nektek kötsögök, a szórakozásotokat végérvényesen leromboltam".
Ugye legalább álnéven készülsz olyat tenni
-
coco2
őstag
válasz
arcoskönyv #18587 üzenetére
Nem írtad le a miértet. Linkedin profilra akarsz egy project linket, és csak azért csinálod? Vagy haragszol a PH-ra, és alájuk akarsz rúgni? Vagy miért?
Ha érdembeli tanácsot akarsz, no B/S.
-
dolon75
senior tag
Megéri a Cloud, főleg a fejlesztőnek.
Az ügyfélnek már azért érdemes lenne számolnia, mielőtt nekiáll megrendelni egy felhős szolgáltatást, persze felmérve, hogy milyen van a 'spájzban', mennyire fontos neki az adatai fizikai helye, valamint mekkora a függés a madzagtól ahhoz a helyhez. -
coco2
őstag
válasz
arcoskönyv #18583 üzenetére
>...a prohardveresekkel nem volt alkalmam összeveszni...
Nem kell aggódnod, ha bárminek nekiállsz, és használni akarod az itteni népeket bármire, biztos lesznek, akiknek az ki van zárva, mert nem tudják, és az mind a te hibád lesz
>Szabad-e olyan böngésző-kiegészítőt publikálni, ami egy konkrét weboldal megjelenését módosítja?
Önmagában csak ezzel nincsen jogi gond.
>És mi van akkor, ha egy fizetős szolgáltatást vált ki ezzel a fejlesztője?
Mármint hogy fizetős a cucc? Csak egyetlen rossz lépés, és a pokol kilencedik bugyrában találod magadat.
>Egyelőre csak magamnak, de ha sikerül megírni és lesz rá igény, akkor esetleg publikálnám is.
Csak magadnak, akkor a felelősséged a saját tevékenységedre vonatkozik, akár programozottan tetted, akár saját kezűleg. A publikálással viszont közösségi felelősséged keletkezhet. Ha licence-ben leírod, hogy csak nyilvánosságra hozatalra szántad, kvázi képernyőfotónak, de a használatát egyáltalán senkinek semmi célra nem engedélyezed, akkor a kiskapun kisurranhatsz a balhéból. Ha forró lehet a cucc, a helyedben azt csinálnám. Viszont github vagy akármi, ahova felraktad, az le fogja dobni.
-
válasz
arcoskönyv #18583 üzenetére
Persze, hogy szabad.
-
> Ha malware vagy bármi felcsúszik gépre, azért bármelyik felhőből pont ugyan úgy hajítják ki az ügyfelet, mint macskát sza*ni
Dehogy, az ugyfelet nem dobjak ki, maximum a gepet korlatozzak le valahogyan.
> Image feltöltés / letöltés nyers szervereknél mindenütt van.
Most mondtam, hogy a Hetznernel ilyen esetben _nincs_.
> Az üzleti matek 100k havi aktív felhasználó alatt fel sem vetődik.
Ahol en dolgozom, ott azert ennel joval tobb van, eleg magas cloud koltseggel, es sokkal inkabb megeri a cloud meg mindig.
> De ha valamit komolyan veszélynek látsz, kérnék rá egy külön említést.
Pelda: mondjuk, hogy elvaras a NIST SP800-88, a FIPS-140-2, 27001, SOC2. Ha ezeknek nem felel meg a datacentered, akkor szoba se all veled az ugyfel. Hogy kezdenel neki ehhez Hetznerrel?
-
coco2
őstag
Szerintem a felsoroltakat egy kicsit eltúloztad.
Ha malware vagy bármi felcsúszik gépre, azért bármelyik felhőből pont ugyan úgy hajítják ki az ügyfelet, mint macskát sza*ni. Sőt, üzleti felelőssége van a károkozásért. Bizony a production security nem vicces. Letiltani a saját érdekében tiltják le, hogy legalább korlátos legyen az a számla. Image feltöltés / letöltés nyers szervereknél mindenütt van. Automatizálás és adatmentés gyanánt elég kell legyen, ha amúgy is van devops.
És nyilván nem gondoltam sirdogálni besenyő pistike nénike bt havi 1k huf-os vps-ét lecserélni, ami a havi aktív 1-2 ingyenes felhasználójukat szolgálja ki, mert arra nyilván az a célszerűbb eszköz. Az üzleti matek 100k havi aktív felhasználó alatt fel sem vetődik. Viszont azon túl már elkezd igény lenni valódi teljesíményre, és ha teljesítmény is kell, a felhő kényelme nagyon sokba kerül. Azon a pénzen gondolkodok, hogy a kényelmetlenségekkel együtt biztos nem érdemesebb-e inkább zsebre tenni, mint google-nek adni?
A felsoroltakban valódi bajt én semmit sem találtam. A felhő előtt is volt élet, és volt security check is, amin át tudtak menni. De ha valamit komolyan veszélynek látsz, kérnék rá egy külön említést.
-
Enterprise szinten a nettó erőnél vannak sokkal fontosabb szempontok is. Ha egy auditon elhasalna a provider, akkor nyilván csak az árral tud versenybe szállni. Nem véletlen, hogy az AWS és az Azure hasít a nagyvállalatoknál, nem pedig noname cloud szolgáltatók (hiába olcsóbbak).
-
válasz
dabadab #18579 üzenetére
Vannak egyebkent pl. Dell gepeik, amiken van IDRAC, azok mar sokkal jobbak. Ezek az AX- meg EX-szerias gepek lenyegeben desktop alkatreszekbol osszerakott PC-k, nemreg jartam a BIOS-ukban es sima consumer Asus deszkak, amivel nincs is baj, de .. mondok egy peldat: ha a Hetzner ugy gondolja, hogy mittudomen, malware van rajta, akkor ledobja oket a halozatrol, de ugy, hogy az elottuk levo switchen letiltja a portot.
Ezen a ponton ugye a PXE boot sem megy, mert nincs halozat, tehat rescue modba sem tudod oket berakni, ergo a rajtuk levo adat elerhetetlen. KVM-et kerhetsz, 3 orara adjak oda max., de nem determinisztikus, hogy mikor kapod meg. A Hetzner nem fogja visszakapcsolni a netet, amig 1) vagy meg nem oldottad a problemat (sok sikert net nelkul, egy kifejezetten szar KVM-mel) 2) amig le nem gyalultad a gepet. Ja, a bizonyitas kenyszere rajtad van, ergo ok dontik el, hogy mit jelent a 'megoldas'.
-
Ja, de ez peldaul nem alkalmas production szervernek, tobb ok miatt sem. (Biztos van olyan felhasznalas, amire oke, de ugy altalaban nem.)
- nincs rajtuk KVM
- lehet kerni KVM-et, amit 'majd valamikor' adnak, es max 3 orara
- nincs API, amivel lehetne oket menedzselni
stb. stb.Compile farmba teljesen jok, persze ott meg azert bejon a biztonsag kerdese, mert pl. GCP-n beklikkeled a 'confidential VM' meg a 'CSEK/CMEK' opciot, ezek mind nincsenek a Hetznernel. Sok sikert, amikor egy Hetzneres szerverfarmmal szeretnel atmenni egy ISO27001-en peldaul.
-
coco2
őstag
Jó mondjuk fejlesztési idő alatt nyilván a munkaerő túl drága ahhoz, hogy 100 usd-n vacakoljanak a népek. Ha csak 1 napra le kell fogni egy embert miatta, már olcsóbb, ha inkább fizetnek, mert amit az ember egyébként csinálna, még a feladott 100 usd-vel együtt is többet ér. Azt természetesen értem. Én inkább az üzemeltetésen filoztam. Amikor oda jut valami, hogy kellene a stuff kiszolgálni a felhasználókat, és a profit margin-t jó lenne legalább 3x-os szinten tartani, az Azure, az Amazon nagyon eszik a hasznot. Cudar drágák. Én nem hiszem, hogy ki tud jönni velük az üzleti matek.
-
JoinR
őstag
Dolgozom olyan startupnál ahol a security miatt minden self-hosted. Kb. fél évig hegesztették az infrát, azóta eltelt 2 év és minden elavult, a prod alatti k8s upgrade 1 éve tolódik, mert nem mernek hozzányúlni. A Keycloak upgrade-et decemberben megcsináltam, kb 8 fő verziót ugrott, na azóta se jutott túl a deven. Minden szét van barmolva, semmi nincs ledokumentálva, black magic az egész.
Tavaly voltam egy másik, hasonló méretű és érettségű startupnál, ők úgy voltak vele, hogy amit lehet, SaaS megvesznek, mert egyrészt tegnapra kell minden, másrészt olyan drága a munkaerő, hogy egyszerűen nem éri meg hónapokig fizetni az 500-1000 eurós napidíjat, hogy csináljon valamit a kolléga amihez aztán csak ő ért és nem fog senki hozzányúlni. Na ott lehetett haladni és lehet, hogy többször annyiba került az infra, de legalább nem kellett konstans 2 ember, hogy életben tartsa a rendszert. Ja ledokumentálva itt se volt semmi, de mivel minden vásárolt cucc, sokkal könnyebb átlátni az egészet, ha valami gond van.
Nyilván a példáim kiragadottak és nem reprezentatívak. Szóval lehet, hogy a vas olcsóbb, de az üzemeltetés költségei nemcsak annyiból állnak. -
repvez
addikt
megnéztem az outputot , de ami errorokat listáz annak az elérési utja mind a cpp fájhoztartozik vagyis ahova mentve van, de nem találok utalást a h fileokra benne.
biztos, -val van baja,lehet a d3d11.h vagy a lib fájlokkal amiket alább linkeltem.
A moricka modszert hogy gondoltad? mert ha sorrol sorra megyek akkor lehet , hogy azért fog hibát dobni, mert hiányzik valami neki ami majd késöbb van a kodba vagy épp még nem teljes a sintaxis és nem azért mert rossz a include.
vagy rosszul gondolom? 430 soros a kod jelenleg igy nem igazán tudom, hogy ez a modszer hogy működne.
-
coco2
őstag
Majd egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, miért szeretik a népek a pénzt pocsékolni, leszámítva, hogy anti-investor akcióról van szó. Hetzner-énél egy AX-161-es 8x annyi cpu-t ad dupla annyi rammal, és ingyen van mellé a háttértároló, meg a net forgalom, amit ha az Amazon cuccához mind hozzáraksz, kb az fog kijönni, hogy Hetznerék 1/4-ed áron kb 4x annyit adnak. Vagy valami olyasmi. Sosem értettem, miért nem szeretik a népek a nyers szervereket.
-
coco2
őstag
válasz
repvez #18572 üzenetére
Ha a windows.h-t nem találja, az nagyon durva probléma. Bár amennyire én emlékszem, én azt mindig #include "windows.h"-nak írtam, és sosem #include <Windows.h>-nak. Az elérési utat illetően tud különbség lenni, hogy valami < > vagy " ".
Ha nagyon nem akar egy füst alatt megjavulni a probléma, van a móricka módszer. Türelem kell hozzá, de segíteni fog.
Fogsz egy hello world-öt, ami tuti lefordul és probléma mentesen. Aztán abba elkezdesz egyesével sorokat átrakni. Kezded a define-okkal (némelyikük header file vezérlő kapcsolókat állít!), utána a többi. Soronként, aztán függvényenként, és megnézed a build-et.
Apropó diagnostic-ra azért is állítottad át a kimenetet, hogy pontosan lásd, hol keresné azt a header-t, ahol nem találja meg, és hogy pontosan milyen néven. Alaposabban nézed meg azt a kimenetet, kiderülhet a galiba móricka-játék nélkül is.
-
repvez
addikt
megcsináltam és 123 errort ir , de abbol kb a 2/3 az ilyen
Error (active) E0020 identifier "device" is undefined
Vagy a declarácioval van gondja esetleg ,hogy valahol vesszöket várna a zárojelek elé mogé stb..Azt irták ,hogy a header filokat kellene rendesen meghivni hozzá, hogy ezek a hibák eltunjenek, de nem tudom, hogy hogyan vagy , hogy ez alapbol miért nem történik meg, ha néhány olyan is van közte ami alap dolog lenne, mint a windows.h és az iostream stb...
-
coco2
őstag
Oracle-éknek vank a MySQL cucc ingyenesen, és ha jól értettem, a támogatás van hozzá vásárolhatóan évente több ezer usd per szerver.
Mennyire lehet működő üzletmodel a mai világban, hogy adják ingyen a cuccot, és csak a támogatásért akkora árat kérnek? Nem vagyok túl jó üzleti statisztikák kiderítésében, hogy becslések szerint milyen arányban és létszámban lehetnek a mysql ingyenes használók és előfizetők.
-
mindthecrap
aktív tag
-
repvez
addikt
full kezdő vagyok, ha megmondod, hol találom amit át kell állitani akkor talán megtalálom, hogy mit ir, de nem vagyok biztos benne, hogy az nekem bármit is jelentene, hogy hogy tudnám megoldani .
De igen az egyszerő progik már lefordulnak. ahol csak az iostream van cin, és cout társaságában.
-
repvez
addikt
elsőre, a 19 azért volt, mert mikor feltelepitettem még nem volt 22-es verzio. másodsorban meg ugy gondoltam, hogy kezdésként az is böven elég ahhoz amire kellene nekem .
DE ma letöröltem mindent és feltettem a 22est az általad megjelölt modulokkal .
Most egy két progi mukodik ,de egy még mindig hiányol dolgokat .
annak a elso soraiban ezek szerepelnek#define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS
#include <Windows.h>
#include <d3d11.h>
#include <DirectXMath.h>
#include <d3dcompiler.h>
#include <iostream>
#pragma comment(lib, "d3d11.lib")
#pragma comment(lib, "d3dcompiler.lib")#include <TopoDS.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeEdge.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeWire.hxx>
#include <BRepBuilderAPI_MakeFace.hxx>Ezeket hogy tudnám beállitani, hogy ne kapjak rájuk hibaüzenetet, hogy undefined?
-
coco2
őstag
Azure nem ad szervert, csak vm-et
VDS a maximum, amit kaphatsz, de a nagyja csak VPS. Vagy SaaS/PaaS.
Viszont a kérdés független tőle. Az update domain azt mondja, sosincsenek egyszerre állítva le a vm-ek, mert update domain-enként halad a frissítés, és a karbantartási idők el vannak szigetelve egymástól ráhagyással. Ami érdekel, hogy milyen sűrűn vannak azok a karbantartások? Minden hónapban 1x lepörög a 20 update domain? Vagy 3 évente egyszer? Mégis mennyi időnként?
-
coco2
őstag
Más. Aki Azure-ozik, tud nekem valami felvilágosítást adni arról, hogy milyen sűrűn vannak karbantartások a szervereken? Van 20 update domain. Milyen sűrűn megy rajtuk körbe a restart?
-
coco2
őstag
válasz
repvez #18557 üzenetére
Elsőként miért 19? Miért nem 22? Az ingyenes verzió még mindig ingyenes. Pár régi hiba időközben javulhatott.
A telepítési opciók az install elején elérhetőek. Kell neked desktop & mobile alatt desktop dev with c++, és gaming alatt a game dev with c++.
És utána kezdődik majd az, hogy ha egy hello world sem fordul le, hova van állítva a target lib / platform / cpu és társai. Annak a hello worldnek illene lefordulnia. Ha nem, esetleg precíz hiba reportot had kérjünk már, mert a "nem megy" alapján esélytelen neked segíteni.
-
coco2
őstag
-
sztanozs
veterán
-
btraven
őstag
[link]
"Programming isn't an activity that I'd recommend be done in 24-hour marathons. Sure, it can be fun. But you don't learn much out of it, except maybe that programming with little sleep makes unreadable code."Még itt is tudják ezt a szabályt. Magyar főnökök/szakértők vajon miért nem?
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #18538 üzenetére
Igen, nos, az az, amiben tévedsz te is, meg a többiek is. Ami rasp2-k valaha a kezembe kerültek, egyiken sem a Broadcom chip volt. Soha egyetlen egyen sem. Sehol neve nincs gyártók típusaira csodálkoztam rá anno. És fene kíváncsi leszek rá, ha akárkinél elő tud kerülni olyan példány, amin tényleg Broadcom chip van. Van rá egy tábla csoki fogadásom, hogy szerintem nem.
Be fogom ám hajtani rajtad
Így hirtelen utána kotortam, de már nincsenek meg egykori fotók, amiket csináltam. Elkallódtak a múltban. Ha meglennének, most feltölteném őket.
-
coco2
őstag
Csak a tényeket kérem, a majomparádét nem.
Akinél van most kéznél néhány rasp2, fotózzon rá a cpu-ra jó felbontással, jó fényviszonyok mellett, és küldje fel ide azokat a fotókat.
-
repvez
addikt
tudna nekem valaki segiteni, hogy mit honnan hogyan kellene letölteni telepiteni vagy beálitani ahhoz, hogy c++ és directX11 es kodok leforduljanak visual studio 2019 alatt?
Feltelepitettem az uj project résznél kiválasztottam a c++ és game opciokat, de valamiért még egy egyszerü kodnál is már hibát dob amikor le akarom forditatni.
Egy hello wordnél is az első sorban az include ra is hibát dob.
A kodra amit használni akarok meg egy como idntified hibát,
windows.h, d3d11.h és lib fájlok is vannak a code-ban.
De nem igazán tudom, hogy még mi hiányzik neki, vagy mit kell beállitnai, hogy müködjön és felismerje ezeket. -
coco2
őstag
válasz
dabadab #18530 üzenetére
Folyton lefagyott raspokat, amikről nem tudom biztosan, hogy mitől purcantak meg. Talán cpu binary-k, talán kernel bug, talán a flash file system, talán app level probléma a lamp-al, tényleg nem tudom. Utólagos kotorászás gyanánt egyszerre került a kezembe 5 darab rasp v2-es, és néztem rajtuk a processzor típusokat. Nem találtam két egyformát. A gyártó cég sem volt ugyan az, nem csak típus számbeli eltérés volt. És ott feladtam anno. Amíg még a hardver sem stabil, hogy a rosebbe lehetne hibát keresni? Más hardver nem lévén, részemről az egész arm linuxot "lista aljára" raktam. Ez volt 2017-ben. Egy eltévedt link gyanánt kotorni kezdtem a témát újra. Ha valaki céges szinten használja, és stabil üzemeltetési gyakorlatot lát, az esetleg érdekel. A marketing dumákban a magam részéről nem szeretek megbízni. Azok mindig csak pénzt lopni vannak.
-
coco2
őstag
>Hany eve van full Windows ARM-on? Leglabb 5?
Vannak hosszú ideje olyasmik, mint az ARMbian és társai, de amíg még egy normális LAMP-ot sem lehet felépíteni rá, a roseb sem veszi komolyan. A magam részéről úgy számoltam, hogy előbb egy Linux-ot fognak kicsiszolni, mielőtt a Windows komolyan sorra kerülne. Hanem az a cucc, amit @pelyib linkelt, na az kezd tényleg "vicces" lenni.
>Az valami fegyveres alakulat?
Van egy film, Night Train. Rövid részlet belőle (film idő 6. perc környékén):
"- See, our friend is pissing off some really scary people now."
"- Who's scarier than the Mexican cartel?"
"- American big Pharma."
"- Oh."Nevess nyugodtan
-
coco2
őstag
Kaptam ezt a linket másik topic-on, és nagyon rápislogtam. Mi a fene zajlik Windows-éknál, hogy ARM-ra kezdenek gyúrni? Intel / AMD üzletvédelme mit szól mindahhoz? Tud nekem valaki dióhéjban felvilágosítást adni, mennyire komoly az a fejlesztés? Köszönöm.
-
dqdb
nagyúr
A WSL kényelmesebb, és bőven elegendő, ha nincsen szükséged hardveres dolgokra. VSCode + remote development, vagy ha multiplatform dologról van szó és CMake alapú a build folyamat, akkor annak VS-ben eléggé jó a támogatása.
A WSLg jóvoltából már nem vagy konzolra sem korlátozva.
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek. Gondolkodtam rajta, hogy vmware + az alá linuxot telepíteni, vagy elég lesz a wsl? Kényelmesebb. Összesen a c fordító kell meg a network stack console only cucchoz. Adok egy esélyet a wsl-nek.
-
Igen, hiszen az vegulis ket gep kozotti halozaton keresztuli megosztas. De ez vegulis pont azert van, mert a Linux nem valami magikus beepitett feature, hanem egy rendes Linux install + nemi tooling.
Csomo eszkoz mar tamogatja a remote developmentet, tehat pl. egy Windowson futo Visual Studio Code (vagy akar egy vim + LSP) tud dolgozni a WSL2-re kicsekkolt koddal.
-
dqdb
nagyúr
Tehát nincs teljesítményveszteség, stb.
Ahol teljesítményvesztés van, az az eset, amikor WSL alól a Windows fájlrendszerét éred el. Gyorsítottak rajta valamennyit az idők során, de még mindig nem az igazi. WSL-ben érdemes a virtualizált Linux ext4 fájlrendszerét használni, és a /mnt/c típusú eléréseket minimalizálni (vagyis egy Windows alatt checkoutolt repót ne akarj lefordítani /mnt-n keresztül bemappelve, mert tetű lassú lesz, helyette checkoutold ki ext4-re is és gyors lesz, de a végeredmény átmásolására már tökéletes). -
Szóval pl. a network stack a virtualizált hardverek fölé rakott rendes Linux stack, a virtualizált hardvert a Hyper-V intézi, a Windows kernelen nem megy át a forgalom. Azt hiszem, mostmár CUDA támogatás is van.
Kicsit hasonló ehhez (bár nem teljesen):
(Ez az én desktopom, ugyanazon a fizikai gépen megy két OS, mindkettőnek saját GPU-ja van, a "virtualizált" Windowson is lehet full sebességgel játszani, etc.) -
A WSL2 az egy full Linux VM. Semennyire nincs a Windows alatt - ha be van kapcsolva, onnantól a Windows és a Linux párhuzamosan fut (a Windows is virtualizált). Meg van oldva, hogy Windows alól lehessen menedzselni, de nem azalatt fut.
Tehát nincs teljesítményveszteség, stb.
-
coco2
őstag
Windows Subsystem for Linux version 2 - mennyire valósághű másolat ? A network stack-je például egy windows stack fölé épített burkoló, vagy hardver fölé épített eredeti bsd stack? Mászott már bele valaki a WSL lélektanába?
-
dabadab
titán
válasz
arcoskönyv #18504 üzenetére
Igen, erről.
-
dabadab
titán
válasz
arcoskönyv #18502 üzenetére
Az, hogy az rrdtool 0.1-es verzión van, igazán ne zavarjon, tizenegy éve folyamatosan karbantartott, productionben használt cuccról van szó (a collectd is azt használja).
-
coco2
őstag
válasz
Vision #18499 üzenetére
Céges logisztikát illetően olyasmin gondolkodtam, mint emberek legalább 45%-a hamarabb megy el, mint medior szintig betanulhatna, senior előtt még 45% elmegy, senior idővel öregszik ki, kell az utánpótlás, meg a munkák egy része különben sem igényel juniornál több képzettséget, és ha legyen olcsóbb a munkaerő, nosza legalább 6* annyi junior legyen, mint amennyi a jövőre vonatkozó senior igény. Vagy valami hasonló. Egészen biztos vagy benne, hogy nagyobb csapatokban nincsenek hasonló megfontolások? (Vagy csak te vagy naív feltételezni, hogy mennyire számító a team lead-ek élete?)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest