- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
dzsampi #18898 üzenetére
Jó ideje hagytam a fenébe az alma platformot, mert nyugodtabb az élet másutt. Ha almára mész, kelleni fog neked alma eszköz (macbook vagy valami), fejlesztői licence (tanulni ingyenes, ha publikálni is akarsz, az 100 usd per év), és telepíteni x-code-ot. A nyelv pedig régebben objective-c volt, újabban páran a swift-re esküsznek, de az obj-c még mindig pályán van, és nem úgy tűnik, hogy tényleg távozna any time soon.
Kezdd el az olvasást mondjuk itt, és haladj.
-
dabadab
titán
válasz
dzsampi #18898 üzenetére
Ha ilyen mobilos dolog kell, akkor szerintem a nativescript jó alap, azon belül is (teljesen vakon, mert így még nem használtam) a Nativescript + Svelte párosát ajánlanám.
Kezdésnek tömény lesz, mert hirtelen egy csomó dologgal meg kell ismerkedned a konkrét Javascripten kívül is (a mögöttes infrastuktúra működése, gui framework, ilyenek), de a webes felületek azért jó startot adnak, a nativescript live demo-jával kb. egy percen belül ott futhat a telefonodon a példaalkalmazás, aminek aztán előben írhatod a kódját.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest