Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Bár a dobozra 8k meg 120 fps van írva, de ezt 1-2 játékon kívül nem valószínű, hogy tudni fogja a jelenlegi konzol generáció. Kérdés, hogy a játékosoknak mi a fontosabb?
FPS: stabil 60, vagy elég a 30 is
Kell a 4k felbontás, vagy lehet kisebb
Részletesség: fények, árnyékok, ray trace, stb(Ha kell összedobok egyet multipalyerre is.)
-
marquuard
veterán
Tudok valahol most dokkolót venni kontrollerhez?
-
KaitouP
nagyúr
-
nxswitch
senior tag
Valaki találkozott olyannal, hogy ha a főmenüben bekapcsolva hagyom a gépet, minden játék be van zárva és van egy lemez a gépben, akkor 15-45 percenként felzúg/beolvassa? Van rá megoldás?
Ismerősömnek: Letöltötte collectionből god of war-t, de nincs haptic feedbackje. Ez miért lehet? Olvastam, hogy lehet, hogy kompatibilis módban indítja el a játékot, de nem találtam hol lehet ps5 módban indítani.
-
VTom
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Én is erre tippelnék, amiket felsoroltál, mind kapott PS5 frissítést, lehet, hgoy abban b@sztak el valamit.
Én AC Odyssey-vel játszom, meg Astro-val, eddig semmi problémám nem volt (kopp-kopp-kopp). Egyszer ment el a hang, amikor állítgattam, és 7.1ch-ról 5.1ch-re váltottam. Újraindítás megoldotta. -
.LnB
titán
Ha belépek más accountjával a PS-embe, és bepakolom neki a PS+ Collections-t a libary-ba, onnantól törölhetem azt az accot a konzolomról? Megmaradnak neki a játékok?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Engem csak jobban eltolt a Digital Ps + home társsal felesbe US store-ból való vásárlás felé...
-
RangerFox
Topikgazda
Most látom, hogy már most lehet kapni Demon's Soulst/Spider-Man Ultimate játékot 22k-ért Hardveraprón. Ez alapján elég hamar elértéktelenedik majd egy 30k-s day1 játék....
-
karmaresz
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Egy jó nagy, a fejet, karokat is megtámasztó babzsákfotelnél számomra nincs kényelmesebb tévé előtti konzolozáshoz.

https://blup.hu/hupp/ -
ImACeltic
őstag
KONTROLLER TÖLTÉS
A hátsó, USB 3.0-ás csatlakozóba dugva alvó üzemmódban kicsivel több, mint 2 óra alatt feltöltötte 0-ról teljesen a kontrollert.Érdekesség még, hogy az elülső 2.0-ás USB csatlakozóba dugva alvó üzemmódban mintha csak kb 1-2 percig töltené a kontrollert mert utána már nem pulzál narancssárgán a kontroller a touchpad körül.
Más:
Azt nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy amelyik játékból van PS4-es és PS5-ös verzió és, akkor ne akarja minden indítás után letölteni a PS4-es verziót? Valhalla-val csinálja most ezt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Melorin
üzenetére
Én nem így tudom. Ott néhány gyártó spórolt az ellenállásokkal s azokkal van gond s ott pl downclock megoldhatja a problemat. Ahol rendes kerult bele, specnek megfelelo ott nincs gond. De az egy egyedi pcs eset amikor a gyarto szarik az eloirasra s sporol a gyrtason 10centet, nem erdekli mit kert az nvidia... ott nem yield problema elpalastolasa volt (ilyet soha senki nem lepett meg, eleg nagy blamazs lenne) hanem csak az h pl asus vagy msi vagy nem tudom mik voltak erintve azok nem azt gyartottak le, ami a minimum

-
-=Jam=-
addikt
-
marquuard
veterán
Remélem nem én vagyok az egyetlen, akit verticalban megviccelt a lemez pozicionálása.
-
pzstm
titán
pár azért van, attól, hogy a fórum nincs tele.
magyar kollégám Valhalla alatt ugyanazt kapja mint itt a tweetben.
I’ve seen reports of PS5 artifacting / crashing. This usually happens on PC when you overclock things. If you’re seeing this or green screens, you’ll need to return your PS5.ettől függetenül szinte tuti hogy ez még az elfogadható gyárási hibahatáron belül van
-
kiki22
senior tag
Sziasztok! Valaki megkapta mar euronicstol a gépet ?
-
Madwe
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Ne haragudj de ez megint FUD s semmi értelme. Van egy yield amit elfogadtak s az alapján van a spec. Az, h egyes esetekben hw hiba van, s hibás az soc az benne van, így is átcsúszhat, ez minden egyes terméknél benne van. Te kifogtál valszeg egyet. De ez közel sem annyira gyakori, sőt, több millió ps5ből alig van rá panasz, elenyésző.
Semmi értelme visszavenni az órajelet, ez egy akkora baromság h arra szavak nincsenek. -
keIdor
titán
válasz
Melorin
üzenetére
Pedig benne van, mert én úgy gondolom, hogyha eleve gyenge a yield és igaz az, hogy az SoC-k 50%-a alkalmas csak a gyártásból, akkor csak ez a megoldás, hogy engednek az órajelből. Az enyém ezek szerint mégsem menne át egy alapos QC/QA-n, persze ez nem PC, csak a hardver, a szoftver teljesen más, ugyanakkor 20+ év PC múlttal a hátam mögött ez pont egy instabil GPU OC. Tapasztalataim szerint... Mivel nekem nem artifactol, csak random dobja el magát, ez nem memória lesz szerintem, hanem GPU, méghozzá ez órajel. Vagy vissza kéne venni, vagy egy kis plusz feszt adni neki.
Kár, hogy nem tudok belenyúlni...Szerk.: Vagy frissítéssel emelnek egy kis vgpu-t. Semmi baja nem lesz, emelkedik +20W-al a fogyasztás azt jóvanazúgy. Elbírja egyébként...
-
tboy93
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Inicializálás töröl mindent. Olyan lesz mint amikor kivetted a gyári dobozából.
-
Madwe
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Semmi gond nincs azzal, ps4 launchkor már megszoktuk h nyomogatni kell ezerrel a rebuildet nincs köze ahhoz h mennyi idős a rendszer, ha bugos a rendszer s hibát visz bele, ki kell javítani. Pont h ahogy jönnek majd a rendszer update-ek nem lesz rá többé szükség, addig meg itt marad mint quick fix.. a te géped kb biztos h hw hibás.
-
keIdor
titán
Az se gyenge, hogy zsír új, pár napos konzolnál már database rebuild kell.
Jó, hát, végül is vállaltuk a béta tesztelést.
Én lassan kezdem az AC: Valhallát, kíváncsi leszek, hogy lesz-e CE-108255-1 vagy CE-108262-9.
Egyelőre ez úgy néz ki, hogy GPU / Vram hiba lesz. Mert akiknek artifactol azok is ezt kapják, csak nem 30-120 perc között, hanem kb. egyből.Az enyém úgy viselkedett tegnap, mint egy OC-s PC, ahol -20MHz GPU/mem órajelet kéne csak visszavenni, vagy vgpu-nak adni +0.02V-ot és stabil lenne 24/7.
Úgyhogy egyelőre én úgy látom, hogy ez lesz a gond, de megiszom a KV-m aztán bekapcsolom ezt a szart azt megnézem 2 óra AC-t kibír-e. -
Szilágyi84
senior tag
Most hogy megvan az új gép eladnám a régit. Az érdekelne hogy érdemes letörölni egyesével vagy ha van gyári visszaállítás akkor elég azt nyomni? Köszönöm
-
zenwalk
senior tag
esetleg kapott-e már is ce-17879-2 hibakodot? Nem tudom letolteni a játékokat, megakad a letöltés :(
-
.LnB
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ilyenhez volt szerencsém. [link] Nem rossz. De én sose vennék.
A kanapéval az a baj, hogy olyankor odahúzom az asztalt, és arra teszem a lábam. Szóval a lábtartó fontos. A földön meg nem kell.
Ez biztos ilyen csóri módi, de nekem kényelmes a földön, sose gondolkodtam ilyen b*szem-b*szom székekben. Na meg az irodában egész héten ilyenbe ülök, néha már jól esik leülni a földre.
-
F-ECT$
titán
Egyébként egy ilyen kombóm van: szék + lábtartó.
Évek óta szemeztem már a gamer székekkel, aztán a HA-ról sikerült behúzni ~30%-kal olcsóbban, amikor végleg megadta magát a forgószékem. (Egész nap gép előtt ülök, kellett valami minőségibb darab.)
Így pár hónap használat után egyébként elég vegyesek az érzelmeim: messze nem olyan minőségi, mint amit az ára sugall, de kényelmes, és az is biztos, hogy egészségesebb tartással ülök benne, mint egy átlagos székben. Az igazi minőségi irodaszékekkel persze nem veszi fel a versenyt, de olcsóbb is volt azoknál. Még a tartósság lesz a kérdés...
Hosszabb PS-ezéskor meg áthúzom az asztaltól a TV elé, szerencsére egy helységben van a 2.
-
rolcsy94
tag
Ilyen SSD jó lesz késöbb a ps5-höz? Vagy milyet ajánlotok?
-
marquuard
veterán
Na végre ideért.
-
vonSux
őstag
Ki, hogy használja a hang kimeneti jelét? Nálam alapból be volt kapcsolva a 3D hangzás a menüben. pl a Tsushimánál jobb kikapcsolva.
-
temes69
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Sztem mindegy. Nekem így fért be a szekrénybe. Először állítva akartam, mert úgy szimmetrikusabb sztem, de úgy éppen befért volna és sztem nem tudott volna megfelelően szellőzni, így maradt a fektetett mód. 3nap alatt ráállt a szemem, de így inkább érdekes, mint szép
Olyan nagy buflák 
-
.LnB
titán
válasz
tboy93
üzenetére
Amúgy szerintem hülyeség a kérdés.

Ha kényelmetlen ami van, akkor kényelmeset kell venni. Nem gamer, meg speciális, hanem valamit, ami kényelmes. Nem fogjuk úgy se azt írni, hogy ne vegyél semmit, inkább szenvedjél tovább!
Egyébként én egy nagyobb TV-t javasolnék. 70"-80"-t.
-
tboy93
nagyúr
Féloff, de ha konzoloztok Ti min ültök? Én fotelen szoktam, de nem igazán kényelmes. Érdemes gamer fotelben gondolkodni? Vagy valamilyen lábtartós sima fotelben?
-
Beleth
csendes tag
igen, én is most szeretnék venni, csak kiváncsi lettem volna, mikor jár le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek