Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Előfordult már valakivel olyan, hogy a PS+ előfizuja pont aznap járt le, mint amelyik nap záródik egy esetleges leárazás? Az 5 nap hosszabbítással pont 11-én jár le az előfizum, ami egyben a DoP utolsó napja is. Kb. ilyentájt szoktam előfizetni újra, amikor lehet valamit fogni az árán. Lehet tenni valamit ezesetben? Emailt már írtam a supportnak, de egy automata válasz jött, hogy olvassam el a webet meg ezt az emailt már nem figyelik.
-
japunk
aktív tag
Ez a Spider-Man 2 biztos jó lesz de ahogy kinézett az valami okádék, kezdve a vízzel. Egyébként elég gagyi volt ez a Showcase, egyedül a Phantom Blade 0 és a (végre) Dragon's Dogma 2 volt érdekes számomra, plusz talán még pár kisebb cím. Erre bőven elég lett volna egy State of Play-t tartaniuk, nagy csalódás sajnos.
Remélem a SGF jobbat fog domborítani.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
1 hete be volt kapcsolva a PS5 de épp nem volt használatban, mással foglalkoztam. Amikor visszaültem elé akkor láttam hogy ki vagyok jelentkezve, újra be kell jelentkezzek. Megpróbáltam először belépni az appon keresztül de ott egy olyan üzenetet kaptam hogy zárolva van a fiókom, cseréljek jelszót. Ok, megtörtént. Na most ugyanez történt amikor most bekapcsoltam a gépet. Felhívtam a supportot, hogy mégis mi történik, de az unott hangú inkább nem nevezném semminek kolléga csak annyit mondott hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, cseréljek jelszót meg legyen bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés ami természetesen be van kapcsolva. Valaki próbál belépni az accountomba? Erre tényleg ennyi a megoldás hogy ahányszor próbálkoznak cseréljek jelszót és end-of-story? -
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Két embert keresnék Doom Eternal multiplayer trophy boosthoz. Aki esetleg benne lenne az keressen meg privátban, köszi.
-
japunk
aktív tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Ezen nem fogunk összeveszni, elengedem a témát. Egy szóval nem mondtam hogy szar a Fire Emblem, csak számomra (és ezzel gondolom nem vagyok egyedül) marhára érdektelen, de elfogadom ha másnak ez egy nagyon jó Direct volt. Személy szerint jobban örültem volna a régóta pletykált WW és TP újrázásoknak ha már 35. évforduló volt és konkrétan egy gagyi game&watch-on kívül semmit nem kaptunk. Vége.
Ui.: a tegnapi Direct után kb mém lett abból hogy mennyi farmsim témát mutatott a Nintendo, nem én találtam ki
-
japunk
aktív tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Mellé, igen is sok közöm van mindkettőhöz. A BOTW szerintem minden idők egyik legjobb játéka a Persona 5 mellett, Dragon Questek is lementek, Ys sorozat, tudnám sorolni. A Fire Emblem egy iszonyat rétegjáték, nem hinném hogy aki szereti a JRPG-ket az automatikusan szeretni fogja a FE sorozatot is, nekem nagyon nem jött át sohasem, túl száraznak éreztem. Egy 10 az n-ediken 2D Kirby nem igazán tud már lázba hozni, az Octopath Traveler első része szerintem középszerre sikeredett, abban viszont igazat adok neked hogy a Bayonetta 3-ról elfeledkeztem, az is nagyon jó lesz. Ezzel ellentétben a SoP-en szerintem 1-2 játék kivételével bármelyiket szívesen játszanám, de legalább a Nintendo hoz még vagy öt farm simulatort.
-
japunk
aktív tag
Ha sok ember kiakad egy félreárazott remakeről akkor mit fognak szólni az új HFW frissítés tartalmához?

-
japunk
aktív tag
Merre érdemes most keresni/rendelni gépet? Javult már valamit a helyzet? Ahogy látom már javarészt csak bundle-öket lehet kapni.
-
japunk
aktív tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ezt a logikát követve akkor szerintem egy fostalicska szar az összes Resident Evil / Silent Hill / horrorjáték mert én összefosom magamat tőlük és frusztráló a hangulatuk számomra. Pedig rohadtul érdekelnének ezek a játékok de sosem tudom rávenni magamat hogy leüljek eléjük és végigszenvedjem az összeset. Érzed hogy mennyire semmi értelme nincs ennek a kijelentésnek?

Attól mert egy játék nem neked való még nem lesz szar, plusz nem attól lesz jó mert nem idegesíti fel magát rajta senki sem. Szerintem nincs is olyan cím a világon amin még nem húzta fel magát egyszer sem senki.
Szerintem fogadd el hogy ez egy R O G U E L I K E játék ami nem neked való, hagyd a többieket hadd élvezzék. Számomra második legjobb PS5 ex eddig a felhozatalból mert hát a souls játékokat nem tudja megelőzni semmi.

-
japunk
aktív tag
Segítsen valaki, próbálnám feltelepíteni a Wreckfestet, el is jut addig ameddig letölti a játék indításához a szükséges adatot de utána megáll és NW-102311-8 hibával nem tudja telepíteni (A DNS error has occurred.). Restart megvolt, semmi.
update: kábelen keresztül megy a gépbe a net
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Problémám akadt a kontrollerrel. Ezt produkálja: LINK
Amikor a karakterrel jobbra mozgok akkor szakadozik a mozgás, mintha nem érzékelné rendesen a bal joystickot. Egy bizonyos szögben csinálja csak ezt, elég furcsa. Valaki találkozott már ilyennel? Azt tudtam hogy driftelős problémák vannak a kontrollerrel de ilyennel még nem találkoztam. -
japunk
aktív tag
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Nyilván erős kifejezések de máshogy nem tudtam leírni. Maga a jelenség szánalmas hogy valaki itt a topikban teljesen elvan, beszélget, kapja az infót a készletekről, be is húz párat majd szépen regel egy új accot hogy azon hirdesse a portékáját mert a sajátján nincs pofája megtenni. Ennyi.
Felőlem aztán mindenki annyiért hirdeti amennyiért akarja de ez így ebben a formában kibaszott nevetséges. -
japunk
aktív tag
Kaptam a Miles Morales platina mellé valami fotómódkeretet, akinek kell annak itt a kód
:4QB9-PCNT-HQ86 -
japunk
aktív tag
válasz
Landon
üzenetére
Este kipróbálom, köszi. A játék nagyon jó eddig, a feléig már eljutottam.
Más: Szombaton összeszedtem mindent IS a platinumhoz az Immortals Fenyx Risingban viszont az egyik Phosphor skin bebuggolt nekem és nem kaptam meg a rendes abilitys skint csak a visualt belőle. Ez az egyetlen dolog hiányzik a platinumhoz remélem mielőbb orvosolják egy patch-csel.
-
japunk
aktív tag
Egy kis helpet szeretnék kérni. Hónapokkal ezelőtt megvettem a "A Plague Tale: Innocence"-et és most akarnám véggijátszani PS5-ön. Na most amikor mozgatom a kamerát a karakter körül eléggé zavaros-pixeles-zajos a kép és nagyon zavaró számomra. Valaki tudna erre valami megoldást adni nekem?
Köszi!
-
japunk
aktív tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Örök hálám.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem az alzától az Immortals-t amihez kaptam egy kódot (valami DLC), viszont ez valami 16 jegyű szám amit értelemszerűen nem tudok aktiválni a PS Storeban. Valami ötlet?
Köszi.
-
japunk
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hát sajnos választ még nem kaptam, szóval várok.
-
japunk
aktív tag
Az Immortals: Fenyx Rising-ból nem látok PS5-ös Gold kiadást. Ha beaktiválom a season passt a profilomra gond nélkül menni fog ugyanúgy, jól gondolom? Mondjuk inkább venném a PS5 kiadást mert akkor nem telepítené feleslegesen a PS4 verziót.
-
japunk
aktív tag
Vajon akik a TLOU2 körül verték magukat a melegtémára azok játszottak valaha az első rész kiegészítőjével?
-
japunk
aktív tag
válasz
unreg1
üzenetére
Ha a Tsushimára gondolsz akkor nem tudom, még nem próbáltam. A téma nekem mindenképp előny, de félek hogy előbb-utóbb megunnám azt is a rengeteg gyűjtögetnivaló és unalmas sidequestek miatt. Viszont itt legalább van egy valamilyen harcrendszer, szóval mindenképp ki fogom majd próbálni.
-
japunk
aktív tag
Ránézek majd ha sikerül elcsípni egy jóárasított példányt a DS platina után.
Nekem idén fixen viszi a TLOU2 a prímet, utána konkrétan 1 hétig azt sem tudtam merre van a balra annyira a hatása alá kerültem. Nagyon-nagyon szerettem még a Doom Eternal-t is, most megvettem még egyszer a DLC miatt.
-
japunk
aktív tag
Elhiszem neked, örülök hogy te élvezed azt a szériát. Ha én el akarok veszni bármilyen világban akkor bedobom a Breath of the Wildot aztán viszlát élet. Egyébként így hogy megvan a PS5 egyre nagyobb a csábítás a Tsushima felé is.
saelin: Ha nem így fog kinézni az Elden Ring akkor az szerintem egy kicsit szégyen lesz. Eddig a Bloodborne volt az abszolút favoritom de tekintve hogy nekem ez a DeS eddig tökre kimaradt most nagyon elkapott, bár ha kidobnának egy picit kibővített és feljavított Bloodborne remake-et akkor szerintem nem lenne kérdéses mi kerülne ismét a trónra.
-
japunk
aktív tag
Szerencsére engem ezek az Ubisoft kreálmányok abszolút nem érdekelnek. Sajnálom hogy a Far Cry sorozatnak is az lett a sorsa, ami, pedig a 3. résszel tényleg nagyot alkottak. Manapság mi megy?
- AC: keresnek egy történelmi kort amibe belepakolják ugyanazokat a mechanikákat, ugyanazokkal az unalmas sidequestekkel, ugyanabba a rohadt nagy élettelen világba aztán ráhúzzák mennyire hatalmas ez a játék mert 200 órát is el lehet vele tölteni (amit egy Witcher 3-ban is el tudsz de jóval érdekesebben)
- WD: kiadják harmadjára is ugyanazt az open-world játékot amit próbálnak frissíteni egy kis "hackeléssel" de számomra pontosan ugyanolyan mint bármelyik másik open-world cím
- FC: szintén keresnek egy országot/megyét/bármit ahová kitalálnak egy diktátort aki persze hogy iszonyat őrült, de te mehetsz megint tornyokat elfoglalni hogy lássál valamit a térképből a végtelen semmilyen sidequestek mellett a végső katarzisra várva, ráadásul nekem baromira nem tetszett már az sem hogy bevezették azt hogy társakat tudsz magad mellé felfogadni (azért a 6. részre szerintem majd ránézek de csak Giancarlo Esposito miatt)Alapból nem az én asztalom az open-world stílus néhány kivételtől eltekintve, de legnagyobb etalon számomra a Breath of the Wild. Ezeket a futószalagon gyártott "játékokat" én abszolút nem tudom értékelhetőnek nevezni, főleg hogy megveszed teljes áron az alapjátékot majd még utána súlyos ezrekért vehetsz magadnak még játékidőt pár hülye küldetéssel meg különböző páncélokkal/lovakkal/fegyverekkel. Nekem ez a véleményem a mai Ubisoftról, tudom hogy sokaknak ez bejön, örülök nekik, de nekem ez tök ugyanaz a szitu mint amikor valaki megveszi évente az épp aktuális Fifát.
Utolsó cím amit kiadtak és a mai napig az egyik legnagyobb favoritom az a Child of Light volt.

-
japunk
aktív tag
válasz
Elderath
üzenetére
Részemről az Astro egy baromi jó techdemó a kontrollerhez - belekóstolás után platináig ki sem léptem belőle - ráadásul ingyen. A Sackboyért én személy szerint nem adnék ki 25e forintot de egy 10e forintos játékként biztosan elfogadnám. A Miles Morales-t gondolom a Sony egy kisebb húzónévként képzelte el a launchor, elvileg Pókember, és az előző részt is sokan szerették. A Demon's Souls "csak egy remake" szövegen csak röhögni tudok, bár így nézne ki minden remake, pedig itt most félretettem a FS fanboy énemet, egyértelműen system-seller cím lesz belőle. Egyébként szerintem sokan csak úgy vannak vele hogy lecserélik a régi konzolt az újra hogy simábban fussanak a prevgen játékaik, a nextgen címek pedig majd egyszer érkeznek. Olyan ez mintha fejlesztenél a PC-den.
-
japunk
aktív tag
Közben amúgy nekem megjelent a Black Friday banner a storeban, tegnap este néztem.
Be is húztam a Doom Eternal Deluxe-ot meg a Blasphemous-t. -
japunk
aktív tag
Véleményem szerint az olvasottak után viszont te el szeretnéd adni a gépet, elvégre ki mondana nemet ha hozzávágnának csak úgy 180ezret? Megértem ezt, de a másik oldalt egy kicsit jobban mert elvégre ők csak játszani szeretnének és fel sem merül a fejükben hogy továbbadják, ahogy nekem sem. Örülnék én is ha nekemdobnák a gép árának a dupláját de nem ez a lényeg szerintem sok embernek, megoldják máshonnan a pénzt. Szomorú ez a piaci helyzet ami kialakult a gép körül de sajnos nem sok mindent lehet tenni ellene amíg nem rendeződik a helyzet. Inkább add el most hogy később ne szívd a fogad amiatt hogy "jajj pedig anno el tudtam volna adni duplaennyiért is" vagy ha csak szimplán jót akarnál tenni valakivel akkor add el neki árában. Szerintem.
-
japunk
aktív tag
Én biztos nem adnám el a gépet dupla áron sem. Ismerem magamat, biztosan nem tudnék várni hónapokat egy Demon's Soulsra.
-
japunk
aktív tag
Valaki mondja már meg nekem hogy a storeban hol találom meg a BF akciókat? Subscriptions fül alatt mutatja a pluszra vonatkozó akciót de a játékokról nem találok semmit. Amiket eddig vettem azokat is csak PC-n keresztül tudtam megvenni, mintha a PS5-ről hiányozna a banner.
-
japunk
aktív tag
Egyébként kérdezték sokan milyen a Venom töltő, én azt használom és nincs vele semmi gond, az USB-C kis mütyür sem zavaró. Egy darabig úgysem tervezek venni még egy kontrollert szóval ez a single dock szerintem tökéletes 5 ezerért.
-
japunk
aktív tag
Én most azt tapasztaltam hogy bizonyos időközönként mintha a műanyag borítása a gépnek "reccsenne" egyet, nem tudom ettől jobban leírni.
Probléma nincs amúgy a géppel, csak érdekesnek tartom. -
japunk
aktív tag
Nálam egyelőre semmi probléma, hála az égnek. A Demon's Souls miatt vettem meg a gépet, de gondoltam először kipróbálom mit tud a kontroller az Astroban. Ennek az lett a vége hogy kimaxoltam az Astrot, csodálkozom hogy ezért a játékért nem kért pénzt a Sony. Eszméletlen sima az UI, az integrált PS Store 1 másodpercet sem gondolkodik, nagyon smooth az egész, nálam nagy plusz a playtime kijelzése. Remélem ezután sem lesz semmi baja, holnap belekezdek a Demon's Soulsba is remélem.

-
japunk
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
El ne felejtsd az autóban anyósülésen bekötött gépeket.

-
japunk
aktív tag
Nincs Bloodborne 60 FPS...

-
japunk
aktív tag
Azon tűnődtem most hogy meg fogok válni a PS4 slim gépemtől. Jön az új gép, amivel játszanék még lemezes játékkal azokat megtartom meg kb kettő DS4-et, a többi mehet új gazdának mert nálam már úgysem lenne bekapcsolva.
Más is van ezzel így? Kicsit azért szomorú vagyok miatta mert megjelenés óta megvan az official töltőállvány, felhalmoztam rá pár játékot na meg a gyári gagyi HDD-t is kicseréltem egy 2 TB-os SSHD-ra. Szép emlékek, na.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek