Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nxswitch
senior tag
Beszéltem euronicsal. Azt mondták várják a következő kamiont, beszerzés alatt. Azt mondta az elsők között voltam, akik előrendelték, szóval biztosan hamarosan megkapom. Nem hangzik túl jól.
Van olyan aki 2020.19.22. 10:47 előtt rendelte és megkapta?
-
kicsako
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
Erre senki?
Több időm marad játszani
Egyébként totál meg tudom érteni azokat akik eladják most a konzolt. Jövőre visszaveszi, és a különbözetből vesz még mellé egy normális TV-t is.. Én nem adnám el, mert falramásztam már a PS4 slim hangjától meg lassúságától, de ettől függetlenül megértem őket
-
Violka2016
tag
A baj nem azokkal van akik 3-400.000 ft-ert arulják a konzoljukat (mondjuk nevetségesnek tartom ahogy nap mint nap vergődtek itt a forumon is, hogy jut e nekik megjelenés napján, inkább sajnálni valóak). A baj azzal van aki féreg módjára berendelgetett többet direkt ezzel a céllal és elvette a “lehetőséget” mások elől, szánalom ak ilyesmiből él. Az meg, hogy vannak akik megveszik ennyiért az meg no comment, hogy nem tud valaki várni valamire pár hónapot mintha az életük múlna rajta vagy apuci hülyegyerekének meg kell venni különben a karácsonyfa alatt kitör a hisztiroham. Sony meg belőhette volna simán a ps-t 250 - 300.000-re is, úgy tűnik akkor is out of stock lenne.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
MrDrake
üzenetére
Látod leírtad az igazságot. Akkor csak oda lyukadunk ki, hogy aki vesz egy szórakoztató eszközt, mindegy, hogy részletre készpénzre stb. Én sem tudom szerencsére milyen a szegénység, nagyapám mesélt róla, mikor élt. Belenéztünk gyerekkorunkba a hűtőbe, ott rinyáltunk, hogy mit együnk. Nagyapám csak annyit mondott fiam, olyan szegénység volt a mi időnkben, hogy lopni kellett elmenni, hogy legyen mit enni. Mindenkinek más az értékrendje, fogalma a szegénységről...
-
keIdor
titán
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nem csak szegények és gazdagok léteznek. Olyan például, aki mondjuk fél év alatt összegyűjtötte rá a pénzt, majd most látva az árakat megduplázza, nem is létezhet? És ne kezdjük el ezt a dumát, hogy akinek spórolni kell rá az ne is vegyen, mert ismételten a sznobsághoz fogunk kilyukadni. Nem mindenki vesz havonta jatékot, vannak akik évi 2, max 3 játékkal is boldogan elvannak.
-
MrDrake
tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Szerintem maradjunk annyiban, hogy MO.-n nagyon sokan hitelből veszik a legújabb szórakoztatóelektronikai termékeket, mert amúgy kb. egy forintjuk sincs már a hónap végén.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Mark210
üzenetére
Szép, itt az élő példa hogy más örült volna egy premieres gépnek itt meg mások - lehet hogy éppen téged kiszorítva a vásárlás lehetőségéből - miután látják hogy a megszerzett gépük, mennyit ér az apróhírdetéses oldalakon most eladni akarják a gépeket hogy extra zsetont szerezzenek.....
Na ez az ami már bocsánat : UNDORÍTÓ TŐLÜK!!!
(#35680) sp8787 - ebbe belekeverni az Xboxot, na ez a művészet.

Engem marhára nem érdekel egyébként és nem vagyok írigy sem senkire sem. Én szimplán elmondtam a véleményemet erről az egészről.
Mondjuk .LnB esetében simán elhiszem, hogy ezt az egész eladást nem gondolja komolyan, csak tesztel minket, hogy milént reagálunk Pro és kontra...Ha nagyon akartam volna tudtam volna venni premierre új konzolt, sőt volt is rá terv, de végül nem láttam értelmét.
Részemről a téma leghamarabb a God of War megjelenés idején lesz leghamarabb aktuális...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Tök jó lehet majd fél évig nézegetni a pénzt azzal is lehet játszani feldobod leesik, vagy bele fekszel dobálgatod tiszta jó

Pontosan ez a baj a mai világban hogy mindenkit a pénz mozgat

Tök jó lehet pl majd gazdagon meghalni egy nagy házba egyedül élmények nélkül sok pénzel
Szerintem senki nem mondta hogy aki eladja az csóró csak megva róla a véleményük ami szivük joga mindenki azt csinal a konzollal amit szeretne utana mas kerdes hogy szamol el magaval.
Úgyhogy köszönjük majd értesítjük

-
válasz
megyer11
üzenetére
Persze,hogy nem, de én nem is normál áron vettem...én beletettem nem kevés lóvét, hogy közel sem akkora haszonnal ,mint aki normál áron jutott hozzá tovább adjam, de én ha hozzá jutottam volna normál áron, nem lenne pofám ilyen összegekért árulni, de hát nem vagyunk egyformák 👍
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy akinek van 185ezer forintja konzolra, ismétlem Konzolra az nem rászoruló, szegény stb... Az a szegény, akinek nincs mit enni, nem az aki nem tud venni plusz egy nagy tv-t!
-
-=Jam=-
addikt
válasz
hyggelig
üzenetére
Alapvetően szerintem itt nem azokkal van a probléma, akik vettek magunknak 1db gépet, és a kereslet miatt most úgy döntenek, hogy eladják, mert nem ezzel a céllal rendelték elő, de van olyan ár, ami üzletileg már azért elgondolkodtató. Pl. lehet valakinek kijön belőle egy új TV, amit nem feltétlen engedhetne meg magának, és inkább vár pár hónapot, ameddig újra lesz konzolja. Őket egyáltalán nem lehet hibáztatni szerintem ezért.
A probléma azokkal van, akik többet is behúztak, vagy eleve ilyen céllal indultak neki az egésznek, na az gáz, mert ők tényleg más elől vették el a lehetőséget.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hyggelig
üzenetére
Én javaslok még egy kis maxolást az eladók számára, ha esetleg a Ps5 beszerzése előtt eladták a Ps4 konzoljaikat, akkor a Ps5 eladások után legyen már annyi bennük hogy arra hivatkozva hogy kell azért valami Ps konzol a házhoz, vesznek megint Ps4-et - DE szigorúan olcsóbban mint ahogy eladták a korábbit!

Egyébként meg röhejes az egész bagázs!

-
TrueGooner
senior tag
válasz
hyggelig
üzenetére
Mondtam, hogy akinek nem inge nem veszi magára. És nem, nem álszéntség a várva-várt gépet eladni. Pont erről beszélek. Neked gondolom nincs szükséged +150-200 forintra, de hidd el másnak nagyon is jól jöhet, főleg karacsony előtt.
De nem állok le vitatkozni itt senkivel, mert elég ideje olvasom a topicot ahhoz, hogy innentől kezdve inkább magamban tartsam.
-
hyggelig
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Már ne is haragudj, de ennek a hozzászólásnak semmi értelme.
Az nem álszentség, amikor valaki beírja, hogy a nagy vágyakkal várt konzolt hirtelen eladja, mert rájött, sokat ér? De aki szóvá meri tenni az az álszent/egysíkú?
Nagyképűnek és egoistának sem tartott még soha, senki.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
hyggelig
üzenetére
Sajnos szerintem sokaknak felcsillant a szeme a 400k-s áron. Olyan, mint amikor volt a bányász láz, boldog/boldogtalan adta el a videókártyáját, csak hogy egy kis plusz pénzhez jusson.
#35662TrueGooner
Én biztosan nem adnám el, egyrészt boldog vagyok újdonsült Sony tagként, másrészt 400 ezret tényleg nem ér a cucc és nekem rossz érzés lenne, hogy máson tollasodok. -
TrueGooner
senior tag
Olyan álszentek vagytok... De ha nem is álszentek, annyira, de annyira egysíkúak, hogy azt rossz olvasni. Ha "Én" nem akarom eladni, akkor biztosan, csak is idióta lehet ali eladja. - Ez a felfogásotok. Nem csak ebben a dologban, mindenben. Én, Én, Én.
Mert?! Megvette 185e forintért, és bár nagyon akarta, lassan dupla áron túl tud adni rajta.
Szerintem akinek fontosabb a pénz mint egy konzol, az minden csak nem idióta vagy hülye.
Azt meg felróni bárkinek, hogy ha ebből csinál pénzt, akkor milyen "csóró" lehet, ultra gáznak tartom. Mert átlag embernek nem jár PS5, csak Rózsadombi vagyonos sznoboknak mi?:)
Nagyképű, egoista bagázs a topic 80%-a, és akkor még én kérek most elnézést emiatt, már előre is... :)
...akinek nem ige, ne vegye magára!
-
válasz
azvagyok12
üzenetére
Vinnék azt is ha lenne, de nehéz volt előre felmérni az igényeket, és sokkal többet gyártottak/gyártanak a lemezesből. Plusz a digitálisért nem is igen vannak oda a boltok, mert magán a konzolon nincs akkora nyereség mint a játékokon.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Teljesen jogosan. Nem érdekel, mit kapok érte, nyugodtan rám lehet szállni. Ne érezd magad hibásnak, vállalom a felelősséget.

-
hyggelig
senior tag
Azért viccesek vagytok. Ment itt hónapokig a sírás, a várás, most meg áruljátok a gépet, mert a nagy dollárjel megjelent a szemetekben.
No komment....
#csakaps #jainkabbapenz
-
marquuard
veterán
Atyaég, ez az Astro. Nagyon erős kezdés.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Mert azt gondolják, hogy tiszta pénz és majd ingyen lesz fél év múlva egy psük, de közben meg elb@sszák úgy is ezt a pénzt más dolgokra amit nem vettek volna meg alapjáraton
Nekik ennyit ért ez a konzol 
-
japunk
aktív tag
Én biztos nem adnám el a gépet dupla áron sem. Ismerem magamat, biztosan nem tudnék várni hónapokat egy Demon's Soulsra.
-
pzstm
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Most irt Elite epp a Series X topikba a holnap erkezo masodik koros keszletrol

-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
mondom, a démonok

-
Tomtailor85
senior tag
Vtom te is fiam bluetooth ?
-
Most nézem a linkelt videót, és itt jól látszódik az a ragasztószalag ami egy szalagkábelt fogat le, és ha bénán van felhelyezve, akkor az egyik vége belelóg a ventilátorba. Aztán jó kis kerregős hangot ad ki mikor pörög.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Én fél misiért se adnám oda senkinek, nem egy changelife pénz, de mások vagyunk el kell fogadni mindenkinek az álláspontját. Valakinek ráér és kisegíti a plusz pénz vesz belőle valamit, valaki meg annyira tele van nem használja de megtartja szóval ez van mindenki azt csinál a konzollal amit szeretne, látod vannaknolyan bolondok akik megvették és töbkretették. Kifizették az árát joguk van ezt megtenni ő dolguk
-
zozika84
őstag
Megnyugtatlak senkinek sem kenyérre kell

Lehet hogy ennyire megpörgette a vas a villanyórát, és valamiből fedezni kell a kiadásokat
Viccet félretéve magánszemélyként árulhatja akár ennyiért is.
Az már más kérdés, ha lesz olyan hüly....akarom mondani okos ember, aki meg is veszi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Írta a Ricsi a zöld topikba, hogy holnap is kapnak szállítmányt pl. HA-n is van csak 20k-val drágábban.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
2 hetente jön, sokkal olcsóbb hardveraprón illetve írják, hogy sok helyen van boltokban.
-
CptAdamica
nagyúr
Nem semmi!

Én nem vagyok nagy Souls like fan, úgyhogy arra nem is szeretnék pályázni. Viszont nagy Marvel fanatikus vagyok, Amerika Kapitány és Pókember a két kedvenc karakterem. Sok relikviám nincs, csak ilyenek. Biztos van nálam nagyobb fanatikus, de örülnék a játéknak!

-
GRaul
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Miert adna annyiert? Ha nekem sikerult volna valahonnan szerezni egy Ps5-t akkor szinten feltettem volna ha mar ennyire felvertek az arat (mondjuk en egy lemezes verzioert max 280-at kernek, mivel abbol lehet meglenne az uj Rx 6800xt kartya
)
A Ps4 promat majd lecserelnem jovo ev majus kornyeken. -
Lnbt is megkisértette a démon, én megértem, engem is. Nem fogok álszentkedni. Ha valaki megveszi vigye ennyiért

-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Piaci önszabályozás, annyiért árulja amennyiért a többiek. Hiánytermék esetén ez teljesen megszokott...
Persze ha jó fej akart volna lenni mint opr a játékkódokkal, akkor versenyt hirdetett volna érte itt, és teljesen ingyen adja a szerencsésnek.
-
emre33
addikt
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
és hátul?
-
nxswitch
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Én is vártam nagyon. De ha valaki adna érte dupla árat, adnám neki, vennék egy boxot, és pár hónap múlva mellé PS5öt. Vagy lehet várnék pár hónapot, és vennék egy rakás játékot.
-
sp8787
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Az volt a hype ez meg most a valosag.
Vszinu tobben ugy vannak vel ,hogy igy ingyen lesz a konzol.Senki nem szamitott arra(rajtam kivul
) ,hogy igy felszaladnak majd az arak es meg meg is veszik(a ketto osszefugg mondjuk). -
válasz
kIsDe`
üzenetére
Aha ja😂 Minimum 10 embert tudnék hirtelen mondani innen, aki már eladta nagy haszonnal, vagy árulja, pedig úgy várták mint a messiást...akik pedig szégyellik ezt, vagy nem akarják a saját nevük alatt árulni és ezért csináltak egy kamu reget, hogy dehogy kiderüljön róluk is, hogy csak egyek a sok skalper közül, nos azokról már nem is beszélve 👍
-
-
EczkE
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Most lattam .Lnb killega is arulja a sajatjat.
Aztan hogy izgult erte. -
kIsDe`
tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Szerintem az egy egészen más réteg, akik nagy haszonnal árulják. Akiket itt a fórumba láttál, hogy nagyon várják a konzolt azoknak semmi köze a scalperekhez.
-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Azért csak sokan itt vagyunk, és nem eladtuk, hanem használjuk az új konzolunkat!

-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Van akinek a pénz jobban számít. Ezért is van rá vevő, mert olyan is van akinek pedig a konzol a fontosabb. Mindaddig amíg nem üzletszerű a ténykedés, addig elfogadható a dolog, mindenkinek joga van hozzá.
-
Tomtailor85
senior tag
Ezért várt mindenki az új PS5-re, hogy utána eladja 2-szer olyan drágán?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Több időm marad játszani

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
370-ért hirdeti
RangerFox