Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
japunk
üzenetére
Nya, hát akkor mégse annyira mellé mert nem vagy tisztában a Fire Emblem széria pozíciójával a Nintendo portfóliójában, de hidd el hogy attól még hogy száraznak tartod, elég nagy rajongótábora van - hiányzik is Nintendon kívüli platformokon az ilyesmi, bár abban meg én adok igazat, hogy egy mainstream God of Warhoz képest valóban rétegjáték, csak ettől még se szar nem lesz, se kisebb jelentőségű.
A többit a Ninti topikban ha nagyon akarod vesézgetni, itt sok lesz az off.Ui.: Az a Farm Simes poén elég gagyi volt.

-
KaitouP
nagyúr
válasz
japunk
üzenetére
Mert nem sok közöd lehet a Nintendohoz meg a JRPG-khez, de a legnagyobb durranással kezdtek, ami a Fire Emblem Engage, szóval az a Direct minden volt, csak nem tré, ellentétben a SoP-pal.

(+ Kirby remake, Octopath Traveler 2, Bayonetta 3, és az FF CC is itt kapott megjelenési dátumot)
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
japunk
üzenetére
Csak tudnám mi köze van a Resident Evil / Silent Hill játékoknak a Returnal-hoz.
Ja hogy horror játék? Ki beszélt itt a kategóriáról ember ne nevettessél már.
Itt a játék menet a lényeg nem mellesleg a fent említett két szériából szinte mind1gyiket végigvittem már és egyáltalán nem volt nehéz egyik sem.
A Returnál egy hentelős szityszutty semmi más. Reflex játék amit gyanítom PC-n 5 óra alatt végig lehetne tolni egér + bill-el.
Most a Code Vein-t próbáltam ki (Series X-en hála a Game Pass-nak ingyen volt) de ez is olyan hogy a sima mobok 1-2 ütés a BOSS-nál meg éppen csak elérek a fél HP-ig már hulla vagyok. Na szép, ez sem különb mint a többi szoulszlájk hiába vagyunk ketten ugyan úgy idegesítő sz@r pedig én imádom az animéket.
Tudom menjek vissza a pályák elejére mobozzam fel magam level 100-ig aztán két ütés a BOSS, ja sok értelme van ennek, csináltak volna belőle inkább egy jó kis hekk and szlest mint a Devil May Cry vagy a Bayonetta.
Lapáttal ütném azt aki kitalálta ezeket a reflex souls játékokat....
A Scarlet Nexus-ban bízok még de az ilyen vegyes izé lett. Évek óta nem jött ki jó kis kaszabolós game csak ilyen Mortál Sellek meg Szekirók meg a többi tömeg sz@r amik mazochistáknak valók akik nevetnek azon sőt élvezik ha 20 méterenként meghalnak a játékokban. A játék fele mobozásból, meg szintezésből áll.
Ha annyira szintezni akarsz menjél WOW-ozni bele tolhatsz több 1000 órát akkor is egy senki leszel benne. xD
Szerencse, hogy én az a korosztály vagyok aki még tudja milyen volt anno a jó játék amit még élvezett az ember és örömmel fizette ki az árát. -
Landon
addikt
válasz
japunk
üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz "zavaros zaj" alatt de erre gondolnék magamtól elsőre: a játékon belül nézd meg ki lehet e kapcsolni 2db effektet:
- "film grain": ez az effekt a filmekben is előszeretettel használt "szemcsezodest" mint effekt rakja rá a játékra és emiatt szemcsés lesz a kép (ezért grain az effekt neve).
- motion blur: ez az effekt kameramozgatasnal mossa el a képet és szintén tud zajt okozni emiatt, kiváltképp a fentebbi effekttel együtt.
A másik amire gondolni tudok, hogy a "motion beállítások"-nal valami nem teljesen oké a TV-den és artifact-et okoz amikor a kamerát mozgatórugója. Nem tudom milyen TV-d van és pontosan minek hívják nálad ezt a beállítást de esetleg próbáld meg a beallitasokban kikapcsolni a motion smoothing-ot. LG-nel ez TruMotion néven fut, Sony-nal azt hiszem MitonFlow.
-
Peace
nagyúr
válasz
japunk
üzenetére
Azaz!!! Én is csak ürességet éreztem 2-3 hétig, teljesen letaglózott és semminek nem volt se íze, se bűze miután befejeződött a történet. Elképesztően erős alkotás minden tekintetben. Olyat tettek le az asztalra, hogy azt még most sem hiszem el teljesen! Remélem jön majd hozzá egy fincsi kis PS5 peccs!!!!!
-
hyggelig
senior tag
válasz
japunk
üzenetére
Nekem is pont ugyanazon okokból tetszik az AC sorozat, mint VTomnak.

Meg valahogy érződik, hogy ebbe a játékba több lelket tettek, mint az Odyssey-be vagy az Origins-be.A Tsushimát meg mindenképp szerezd be, mert fantasztikus. Hasonló játék, mint a Valhalla, de mélyebb és átgondoltabb világgal, harcrendszerrel. Nem vagyok nagy trófeahalmozó, de egyszerűen annyira bejött, hogy életem első, igazi platináját szereztem meg ezzel a játékkal.
-
VTom
veterán
válasz
japunk
üzenetére
Én csak az AC szériát szeretem.
Az utolsó 3 rész felépítése nagoyn hasonló, de mindig tettek az előzőhöz. A Valhalla még nincs meg (ezt az árat én is sokallom azért érte) de azt olvastam róla mindenhol, hogy a küldetésrendszer sokat fejlődött az Odyssey-hez képest.
Nekem mondjuk az Odyssey is változatos volt.
Én szeretek elveszni ezekben a világokban, esténként 1-2 órára kizökkenni a valóságból, és kalandozni valami rég letűnt korban. Ezt tökéletesen megvalósítja a Ubisoft. -
nxswitch
senior tag
válasz
japunk
üzenetére
Nem tudom, hogy először knightal legyek pajzsal, aminek veszek pár gyengébb varázslatot erős defel és nehéz páncéllal, vagy pedig mage, közepes páncéllal, erős varázslatokkal és egy két kezes karddal. Spoiler mentes tanács?
Utána úgy is végigjátszom újra.
Első souls játékom lesz. -
sp8787
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A többit a Ninti topikban ha nagyon akarod vesézgetni, itt sok lesz az off.

Ideik közül Q80T a belépő, Q70T fo* lett.
Kendek
RangerFox