Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
És az én sztorim. 90-es évek valamikor, általános sulis voltam.
Emeletes házban laktunk. Szomszéd gyerekek mondták, hogy nem merek kiugrani az ablakon (1. emelet). Felmásztam, lenéztem... Erre mondják ma, hogy "fogd meg a söröm!".
Neccesnek éreztem, de mondom jól van. Ugrottam..
Talpra érkeztem, de jól összecsuklottam mint a kártyavár. Sírtam. Anyámék (meg úgy kb az egész lépcsőház) egyből jött le. Fel tudtam állni, nem tört el semmi. De azért lassan bicegtem. Miután fel tudtam bicegni a második emeletre, Anyu és Apu megbizonyosodtak róla, hogy nincs nagy baj. Ezért jóól elvertek.
(Teljesen jogosan)
Másnap úgy sétálgattam a telepen mint egy T800-as Terminator. Na mondom, most megmutattam ki a király. Erre a haverok mivel fogadnak: "Hülye, csak vicceltünk, nem gondoltuk volna, hogy tényleg megcsinálod!
(Meg nem erősített források szerint ez a történet eljutott egy bizonyos Johnny Knoxville fülébe, és.....
) -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
remélem nem horror
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kérlek Hideo, ne horrort! Please! お願いします!
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Erre azért nagyon kíváncsi vagyok

Ha bejön a pletyka és tényleg horror címen dolgoznak, akkor kelleni fog a pelus
-
.LnB
titán
Nem akarok mindenki nevében beszélni. De mint szülő, ebben én vagyok a hibás. Teljesen mindegy, hogy én is úgy nőttem fel mint a legtöbb gyerek a 90'-es években. Aztán mégis mit csináltunk, amikor megszületett a gyerkőc?! 2-3 éves volt,
"Jajj ne tépd a füvet, mert elvágja az újacskádat!",
"Jajj ne menj közel a bokorhoz, nehogy megkarcolja az arcodcskádat!"
Amikor meg anyuék elvitték kirándulni és küldik a képet: A gyerek, fejtetőig koszos, bokáig áll a patakban, és 5cm-es kukacokat pörget, és dobál minden fele. Arcán fülig érő mosollyal.
Mi meg otthon amikor megláttuk a képet: [link]
Úgyhogy szerintem nem a gyerekek hibája ez. Aztán gyorsan változtattunk ezen, és lazábbra vettük a figurát.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én anno nem arról beszéltem, meg szerintem sokan mások sem, volt arról szó, hogy Sony-nak is kellene gp, az pl nem marketing és ha jól emlékszem arra is azt reagáltad, hogy nem megy a Sony az MS után. De teljesen mind1, mert ment az MS után marketingben is (lásd árak leleplezése).
-
Blaze_
aktív tag
Mi évek óta magunknak sütjük a kenyeret, Panasonic sütővel, fényévekkel jobb mint a bolti.
-
3L1T3
addikt
Hát engem a legkevésbé se érdekel az RT! Szóval 4K60 tökéletes számomra.
Közben, ha valakinek kimaradt volna és Gamestar-ról informálódna akik persze megint lehoztak úgy egy hírt, hogy a lényeget nem írták bele.
Ubisoft új programja Ubisoft Connect
Őrizd meg a játék állását minden eszközön Legújabb kiadványaink* minden játékállást a Ubisoft Connect rendszeren belül mentenek, így nem veszítesz el egyetlen pontot sem, ha konzolt váltasz, vagy ha átállsz számítógépre. *Hyper Scape, Assassin’ Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic -
Carlos Padre
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Látod megint úgy vagy negativ, hogy nem is tudod miről van szó, de neeeeeem, véletlenül sem vagy toxikus
-
TCr
veterán
Szerintem nem, vagy nem teljesen.
Csak egy élő példa: vehetek bárhol bármilyen paradicsomot, sosem lesz olyan telt ízvilágú, mint amit otthon termesztek a kertben. Nem fóliában, és mindenféle "kezelőanyagoktól" mentesen. A paprika ugyanez. Párom már meg sem eszi az otthonit, mert "túl paprikaízű". -
Madwe
nagyúr
Adom ezt a naponta tök más off tematikát, messze van még a release day, kíváncsi vagyok mik kreülhetnek még elő

Nem lehet, h a régi ételek ízélménye egyrészt a nosztalgikus hatás miatt ragadt meg finomabbnak, másrészt korral érzéketlenné váltak az ízlelőbimbóitok az impulzusokra
? egyébként a termékek minősége kétségtelenül hanyatlik, nem azt mondom, de ez is közrejátszhat! 
-
Peace
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Tv, HDMI, router, életmód tanácsadás megvolt. Most jöhetnek november 19-ig a legszebb gyermekkori nosztalgikus élmények!!!
-
penge111
addikt
Én édesanyám pék volt, isten nyugosztalja, 14 éves koromtól mellette dolgoztam nyaranta a pékségbe. Ááá, szép évek voltak, moziba néztük nagybátyámmal a Bolygó neve halált, aztán hazafelé bementünk anyához kaptunk egy meleg cipót, mire hazaértünk be is csúszott a bendőnkbe... Ma már ezt a minőséget, nagyon mélyen benyúlva a zsebbe lehet csak megfizetni

Ui: patkányosra reflektálva, mi a közeli kanálisban (lehet sokan azt se tudják mi az) egy mocsári teknős miatt balhéztunk össze, hogy ki vigye haza
-
-
Peace
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
És mennyivel jobb volt a kenyér íze!!! Meg a tejé és a sajté és a felvágottaké, és a.........
-
.LnB
titán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Dehogynem.
-
.LnB
titán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
PWM vezérlés. Mit nem értesz ezen?
Ha nincs terhelés, minek pörögjön maxon? -
Tomtailor85
senior tag
A szakember most a 4Gamer.net-nek adott interjút, amiből újabb részlet derült ki a hűtésről. Ezek szerint a ventilátor nem mindig a maximális fordulatszámon pörögve dolgozik majd, előfordulhat, hogy visszavesz a teljesítményéből.
Visszavesz a teljesítményből? Mi van?
-
.LnB
titán
Devil May Cry 5 Special Edition Performance opciók:
4K, 30fps, ray tracing ON
1080p, 60fps, ray tracing ON
4K, 60fps, ray tracing OFF
Up to 120fps, ray tracing OFF (no resolution specified)Ez nagyon korrektnek tűnik. Nem hiszem, hogy az RT sokat ér (bár nem láttam még ingame), ezért a 4k @ 60 fps az frankó lehet.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
TCr
veterán
Elég uncsi lett a topik mára. (
) -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
HalllóóóD! Tudod milyen rossz az, amikor örülök, hogy na végre valami király gameplay!... Aztán amikor elindul a videó, akkor meg facepalm + "ó b+!"?!

Ez aljas volt! De jó poén.
-
.LnB
titán
Baromira mutathatnának már igazi, velős gameplay-eket a PS5 launch játékokból, mert baromira nem tom', hogy mit vegyek meg még megjelenéskor.

-
NyMRooD
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez a téma már többször előjött tőled és Igen, volt amikor a marketingről volt szó, volt amikor nem, de teljesen mind1, a Sony ha úgy van megy az MS után és az MS is megy a Sony után, bármit is kommunikáljanak.
-
marquuard
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Fú, ez elég durva!! Én se mondom vissza, ha neadjisten mindkettő megjön.
-
F-ECT$
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
250e-ért is

300e felett én is elgondolkozok az eladáson

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Már megint Carlos, meg az ő kis vesszőparipája?! Komoly vita lehetett ha megint bevetette a nagyágyút. Milyen kár, h már nem láthatom a hozzászólásait. Bár később lehet, h feloldom a tiltását és visszaolvasom majd - ha nosztalgiázni támad kedvem.
Egyébként ha valaki nem ismerné, erre az igen komoly tanulmányra hivatkozik állandóan: Egy „tanulmány” szerint az Xboxos felhasználók a „legtoxikusabb” játékosokCME: Sajnos jól érted. Bár azért PS5 fronton sokkal jobb a helyzet mint az új Nvidia kártyákkal. "Sok" érkezik belőle Magyarországra is, csak a kereslet legalább a három-négyszerese lehet a nyitó kínálatnak (saját tipp). Azoknak akik most rendelik február végét-március elejét mondanak a boltosok. Legalábbis egy haveromnak több helyen ezt mondták a héten. Nekem is van egy előrendelésem több héttel ezelőttről, de szerintem idén nem lesz gépem.
-
-
hombre[EU]
nagyúr
ma jön a DF videó?
jó kis Demons Souls footage -
NyMRooD
addikt
válasz
turikoczka
üzenetére
Valószínűleg bullshit a tanulmány, azt megmondani, hogy melyik közösség a toxikusabb valószínűleg még akkor sem lehetne ha ismernénk a jelentett toxikus viselkedések számát mind a két oldalon, mert az is változó, hogy kinek mi a toxikus, szerintem ne foglalkozz vele, Carlos csak azért lovagol rajta, mert valamivel be tud szólni, ha fordítva lenne ő lenne a leghangosabb, hogy milyen baromság ez.
-
turikoczka
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem lepne meg ha azert jott volna ki ez a vegeredmeny mert sokkal tobb multis cim porog a boxon mint psen. Valoszinubb h egy competitiv game kozben akadsz ki es viselkedsz toxikusan mint egy story alapu jatek normal fokozatan.
-
Elderath
addikt
https://twitter.com/Ludvig_Forssell/status/1318943858839842816
Kojima már pörgeti új projectet
-
karmaresz
senior tag
válasz
zozika84
üzenetére
Aki ennyit ír eredendően: "Ekkora baromságot is ritkán hallani itt
" az nálam trollkodás.
De ne aggódj, bár érdemben nem válaszoltál arra, hogy konkrétan miért "baromság", amit írt, miért jó mással ilyen módon beszélni, vagy miért kell utólag átszerkeszteni a hozzászólást, teljesen megváltoztatva annak lényegét, végülis a stílusoddal sok mindenre sikerült választ adnod akaratlanul is.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerintem csak téged idézet, amikor mondtad, hogy Sony-nak nem diktál az MS, meg, hogy a Sony nem megy senki után, meg nem is kell mennie senki után, most meg leirod hogy de.
-
Elderath
addikt
Deep-dive article on GodFalls loot, progression, and more tomorrow on IGN
-
Bogyi007
veterán
Nagy valószínűséggel a Mike Morales is magyar feliratos lesz. A Playstation hazai Instagram oldalán a friss történetben ugyanis MM és Pete között egy hosszabb beszélgetés szöveganyaga van - magyarul...
-
zozika84
őstag
válasz
karmaresz
üzenetére
Ügyes vagy jár a keksz

Azt hittem nyilvánvaló volt, hogy a banális xbox összeesküvésre gondoltam és véletlenül sem a szinte 100%-os bizonyossággal érkező Ps5 Pro-ra.
A szemforgatás is a nevetséges indoknak szólt.
Szerinted a Ps 5 Pro lett volna az állítólagos trollkodásom tárgya?
-
karmaresz
senior tag
válasz
zozika84
üzenetére
A Sony nagyágyú a konzolpiacon, de sehol nincs az MS piaci kapitalizációjához képest. Jelenleg kb. 90Mrd USD vs 1700 Mrd USD. Szóval hidd el, nagyon is figyel a konkurens minden lépésére. Szerinted miért várta ki a Sony, hogy az MS közöljön előbb árat és miért pont ugyanoda lőtte be a sajátját?
Nem volt egyértelmű, hogy Carlos hozzászólásának melyik részre reagálva trollkodsz, emiatt kérdeztem vissza, Ezután beleszerkeszted az eredeti hozzászólásodba a szerinted miértet, majd megválaszolod nekem külön, szemforgatva. Elegáns.
Ja, nem az!
-
Neoteric
addikt
Tud valaki olcsó (névértékénél olcsóbb) feltöltőkártyát US accountra? G2A-n nincs most jó deal ahogy nézem. Holiday season előtt fel kéne tölteni a walletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezekkel az igényekkel is lehet a kasszához fáradni, csak mélyebb zseb szükségeltetik.

(Teljesen jogosan)

Kendek
RangerFox