Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha már Last of us II.
Mivel a ps5 promhoz nincs lemezmeghajtó, járható út az, hogy az alap ps5-be berakom a lemezt, megvásárolom plusz 3-4 ezer forintért az upgradelt verziót és utána azzal már játszhatok a ps5 pron, vagy a Sony ennél fifikásabb? -
beyruth82
veterán
válasz
balazs025
üzenetére
A grafika, az extrák és a trófea gyűjtés miatt érdekelne. A PS4-et kölcsön kaptam anno, amíg az xbox-om szervizben volt, más profilján játszottam vele, aztán annyira bejött a játék, hogy vettem ps5-őt. Ki akarom játszani az összes exkluzívot de már a saját PS profilomon, trófeákat is gyűjtve. Last of US 1 Remastered is ps4-en volt meg ott már elég kopottas a grafika, a part I PS5-re jóval szebb úgy tudom.
-
beyruth82
veterán
A Last of Us part II esetében van lehetőség arra, hogy a PS4-es lemezes változatról váltsak PS5-ös remastered kiadásra, ahogy mondjuk a HZD-HZD Remastered esetében? Azt még ps4-en játszottam ki digitális formában de kíváncsi lennék a Remastered PS5 verzióra is PS Storeban viszont 18 ezer forint felett van. Láttam lemezes változatban PS4 verziót kedvező áron, hátha lehet upgradelni és olcsóbban megúsznám.
-
wolf13
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Ha jól láttam , akkor csak letöltötte a frissítést , s csak később telepíti a fel. Legalábbis nekem. Bf2042 is szokott ilyet csinálni.
-
eeeasy
csendes tag
azt lehet tudni, pesten hol van jelenleg keszleten a pro?
-
Tomasonda
tag
válasz
undercover
üzenetére
De ez a frissítés 32 gb a szokasos 2 helyett
-
emre33
addikt
válasz
undercover
üzenetére
8K miatt lesz, mert ehhez a PS5 pro alaprendszerét is fel kell készíteni a HDMNI DSC compression-ra.
És saját tippem szerint ez nem készült el időben, vagy nem elég stabil.
-
undercover
őstag
Én azt nem értem, hogy miért nem kapott a Gran Turismo 7 még mindig PS5 pro támogatást

Túl nagyott igértek aztán most bajban vannak? Mert ma is jött egy frissítés és még mindig semmi ezzel kapcsolatban.
-
_Balee_
aktív tag
A Store-ban megvásárolható PS4-es Watch Dogs nem magyar feliratos? A játék adatlapján nem írja a magyar nyelvet. Anno úgy rémlik, a dobozos verzió magyar volt.
-
vm93hun
senior tag
Last Chance to Play (dec. 17)
- Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
- Metal Hellsinger
- Moonscars
- MegaMan 11
- GRIME Definitive Edition
- Tinykin
- Prodeus (nem összekeverendő a Proteus-szal, ami egy streamelt PS3-as játék)
- MegaMan Legacy Collection 1/2
- Soulstice
- Vampire: The Masquerade - Coteries of New York
- Evil Genius 2: World Domination
- Judgment
- Dead Island + Riptide Definitive Edition
- Giga Bash -
vonSux
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Érdekes és nem vonom kétségbe a tapasztalatodat. De nekem nem ilyen pozitív a benyomásom. Több játékot próbáltam, gigabites nettel, de engem zavart az input és a micro laggok. Persze már kb fél éve volt, reszelhettek már rajta.
-
madkiller
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Starfieldet próbáltam, de olyan felhős volt a sötét részeknél a játék, hogy néztem ez mi meg nem is tetszett amúgysem a játék aztán elengedtem. Később néztem a játékról yt videót, mondom ja, akkor ez ilyen ms minőség és elengedtem a témát. Stalker 2 az első játékuk, amitől jót várok, de nem megyek rá gama pass cloudra Mégegyszer, ha bent lesz geforce nowba úgy rápróbálok.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ennyi.
-
F-ECT$
titán
A Plusban azért nem 30k-s játékok vannak, és nálam a lemezes játék vétel/eladással versenyez a szolgáltatás, szóval játékonként pár ezer forinttal számolok. Ha nem jönne össze évente min 4-5 darab, akkor nem érné meg a Plus. Szóval 45k-ért nem fogom megvenni. Simán kibírok pár hónapot a következő akcióig, de rohadjon el a Sony, hogy akciós időszakban nem lehet hosszabítani, mint tavalyig mindig
-
F-ECT$
titán
Én idén ezeket játszottam Plusból (nem tudom hogy melyik az Essential, és melyik az Extra):
-Fenyx Rising
-Dave the Diver
-Deliver Us Mars
-Back 4 Blood (csak kipróbáltam)
-Little Nightmares II
-Cult of the Lamb (csak kipróbáltam)
-Return To Monkey Island (folyamatban)
-The Plucky Squire (folyamatban) -
sz_b
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ha a teljes árat nézzük akkor a game pass azért jóval drágább (3750 vs 5500). Szerintem az extra bőven jó úgy hogy megkapod a játék katalógust plusz a havi játékokat. 1-2 kivételtől eltekintve majdnem az össze playstation studio cím benne van a katalógusban.
-
válasz
MrArchibald
üzenetére
Általában akkor nem szokott menni a beváltás, ha már felhasznált a kód, lejárt vagy eltérő régióba szól. De ilyenkor ezt ki szokta írni, és nem azt, hogy próbálkozz később.
Mivel itt mi ebben nem igazán tudunk segíteni, ezért próbáld meg majd holnap is, aztán ha akkor sem jó, akkor keresd fel a PS ügyfélszolgálatát. Ők többet tudnak mondani és tenni. -
MrArchibald
csendes tag
Sziasztok,
Alzan lett vasarolva egy feltoltokartya amit szeretnek bevaltani, de folyamatosan hibara fut es nem tudom mi tévő legyek. Tudtok benne esetleg segiteni? Probaltam mar egyik baratom gepen is es ott se sikerult. A pontos hiba uzenet: The prepaid card could not be redeemed. Please try again later. -
_drk
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nyilván 35ért jobban meg éri, de ha nem úgy jön ki akkor b*szhatod.
Essential kínálat önmagában gyenge. Prémiumról ne is beszéljünk. Az extra az ami ezzel a könyvtárral így egyben már megéri. Akár 45ért is ha csak úgy tudod megvenni.
Főleg úgy hogy az új játék árak már 30 ezrek, akciókkal is 10-15 környékén mozognak. Egy évben azaz ár vissza jön. -
Holnap jarok le,
portal info megszunt a microstutter jelenseg es valamit reszeltek a bitraten, folyamatosabb a jatek -
Farkassacred
őstag
Nézegettem az extrában lévő játékokat, hát nem valami combos lista. A gamepass se olcsóbb a másik oldalon, de cserébe ott viszont sokkal több játékot találtam amivel szívesen játszanék.
-
Mike
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szivás
-
Sanyi.mTs
addikt
UK feltöltőt honnan érdemes venni?
-
F-ECT$
titán
válasz
plejik
üzenetére
5 éven keresztül simán tudtam hosszabítani 1 évet a még meglévő előfizetés mellé akciósan. Tavaly már nem ment (januárban fizettem elő anno, mindig akkor van a lejárat). Meg kellett várnom hogy lejárjon, jött egy egyedi(?) ajánlat az Extrára: 25200 Ft / 1 év. Kíváncsi vagyok, hogy most is kapok-e majd.
-
Krisz0630
senior tag
Black Friday
-
haddent
addikt
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Javíthatatlan szerintem ritkán fordul elő, viszont az simán benne van a pakliban, hogy reballing kell, tápegység csere / javítás, forrasztás, elektro-debug stb. Szóval ha erre van szakembered, vagy te vagy az, akkor no-brainer, max buksz 30k -t 100+ nyereség fejében. Ha ezekhez közöd nincs és embered se rá jó áron, akkor nem biztos, hogy nagy ötlet.
-
tboy93
nagyúr
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Inkább ne. Ha CPU problémás, kérdéses a javíthatóság. Feltételezhetó (ha FAT), hogy a folyékony fém paszta folyt le és azért melegszik túl, amit lehet javítani, de ezt szétszedés nélkül nem lehet megmondani. PS3 topikban volt egy srác aki PS5 javítással is foglalkozik és ő elég sok cpu hibás ps5-el találkozott már. Szóval nem biztos, hogy csak takarítás kell neki

-
F-ECT$
titán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Ha bejön, akkor nyersz rajta 70-80k-t, ha meg nem, akkor buksz 30k-t. Én azt gondolom, hogy ha csak takarítani és pasztázni kellene, akkor be kellene kapcsolnia, és pár perc után kikapcsolna. De így, hogy be se kapcsol, lehet hogy gazdasági totálkáros már. Én nem venném meg.
-
_drk
addikt
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Én szart nem vennék!
Egy az ha meg is javíttatod akkor is ott a para vagy legalábbis az eshetőség, hogy újra elromlik vagy más romlik el benne. És gondolom ugyan úgy 100ezerért adják legalább.
Kettő az, hogy a mai elektronikai készülékeknél ha valami jó és működik akkor 10 évig is megy, ha nem meg azonnal vagy 1-2 éven belül jönnek a hülyeségek.
-
DefJamHUN
aktív tag
Lenne lehetőségem nagyon jó áron venni egy gépet, de az eladó szerint többször írta ki a túl melegedést, majd következő alkalommal nem kapcsolt be és azóta sem működik. Csipogas sincs.
Beleugorjak, javíthatóak ezek?
-
bordi10
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Itt a képen 10.28- szerepel

Az az oszlop a megrendelés napja lesz
-
zojjektum
őstag
Ha valaki esetleg lecsúszott az évfordulós slimről, most ismét van a mm-ban [link]
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Szerintem de, én már kaptam mailt GLS csomagszámmal.
-
-
bordi10
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
?!? Nem holnap? Kisfiam már úgy várja, hogy holnap "Apa elhozza".
-
F-ECT$
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ebből is látszik, hogy mekkora szemét cég lett a Sony. Simán így kellett volna jönnie a Portalnak 1 éve, de gondolták megpróbálják eladni enélkül. Aztán gondolom nem jönnek úgy a számok, ahogy az excelben megálmodták, és most próbálkoznak.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
plejik
addikt
Na ma meg is jött a levél az MM -től , hogy feladták a 30th PS5 kontrollert.
Kíváncsian várom milyen lesz élőben mert képen nagyon baró.
-
Lacielvtárs
nagyúr
akinek van Ps portalja, annak szólok, hogy ma jött egy frissítés a Portalra, amivel elérhető lett a steamin game, eddig egész jó, tesztelgetem, mobil nettel stabilabbnak mint tűnik mint az otthoni gépről nyomni
igaz kevesebb a játék választék és prémium előfizetés kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

portal info megszunt a microstutter jelenseg es valamit reszeltek a bitraten, folyamatosabb a jatek
. Az akció meg 2.-ig tart .

RangerFox