- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hatalmas.

Huh hallod, beleolvasni a topikjának még a megjelenés előtti kommentjeibe, aranybánya. Ilyenekről értekeztek a srácok teória jelleggel:
- A három kezdő kaszt meghatározza majd a játékot végig, szóval hiába lesz rövidebb egy végigjátszás, három külön sztorit kapunk.
- Tök jó lenne, ha ellopsz egy kocsit, akkor a rendőrök rendszám meg térfigyelő alapján találnának meg.
- Szabályosan kell majd vezetni, mert amúgy bírságolnak.
- Teljesen másképp állnak majd egy streetkid karakterhez az npc-k, mint egy corpóhoz (ez pár helyen amúgy így van, de overall full mindegy).
- Le lehet fizetni a rendőröket.
- Vertikálisan óriási lesz a város, kidolgoznak csomó épületet aprólékosan, minden szobába be lehet majd nézni.
- Stb.Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz a "CDPR megvezetett mindenkit" per végeredménye.

-
Bogyi007
veterán
Odaát a mentések kezelése totálisan ingyenes és ott a mentésed mind a gépen és a felhőben is tárolódik és tudod bármikor lementeni és feltölteni is.
A Ps5 esetében meg ahogyan írtad, megmár pendrivera sem engedett a mentések archiválása csak ha van Ps Plus előfizetésed - - - > ergo mégiscsak penzkérdés... -
saelin
veterán
Én inkább arra gondoltam, hogy ami van az ubi játékokban az a saját megoldásuk, saját pénzből, aminek fő célja az ő ökoszisztémájukba való csalogatás (ubi store, connect). Más fejlesztőktől ez nem várható el és itt nem a Sony-ra gondoltam, hanem rajtuk kívül mindenki másra. Nincs mit nyerniük vele. Ezt a PS4 és ps5 külön mentés dolgot én sem értem. Miért nincs egy converter erre a Sony részéről? Ez is valami olyasmi hülyeség lehet kód szinten, mint amikor az alap kiadás mentése nem megy egy goty stb edition-ével, csak ez jóval kellemetlenebb. Mondjuk engem a mentéseim 90%-a nem érdekel, mert úgyis egyszer játszom ki mindent. Amihez meg rendszeresen visszatérek az Online játék beépített cloud save-el.
-
Woodslave
félisten
Pont előbb beszéltem egy ismerősömmel mondtam neki hogy olyasmi mint a remnant from ashes csak xarabb a tűzharc ott vhogy meg tudták csinálni ezt a dodge dolgot. Aztán lehet akkor xarul állok hozzá.
De nem rinyalas mert a hangulat megvan ezekkel a videókkal kicsit lost sorozat érzésem van. Ha figyelek akkor megy is szóval nincs gáz.
-
C4mp3r
addikt
hat ezt nagyon sajnalom, mert a jatek hangokban es grafikaban meg mindig felmossa a padlot egyes uj autos jatekokkal. az iranyitas elegge arcadeos ez valakinek bejon valakinek nem de sokkal tobb volt ebben a jatekban ennel.
RangerFox: en is ps5-n tolom a trophykat kapom rendesen, igaz platinazni nem lehet a multi hianya miatt sajnos
-
Bad Pritt
félisten
Abszolút, ebből a szempontból kiemelkedő nemcsak tavalyról, a mindenkori legjobb videojátékok között is.
Csak azért nem használom a korszakalkotó szót, ha beszélek róla, mert nem szeretném, hogy az legyen, nem hiszem, hogy szükségünk lenne ilyen történetekre évente mondjuk.... -
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
És mi történt az elmúlt 6 évben?
Witcher 3 DLC-k, majd utána ráfeküdtek a CP2077-re rendesen, elkezdték belefaragni a motorba a nyilván kihagyhatatlan RT-t és társait, majd az optimalizálást hellyel-közzel próbálták, de nyilván szarul, sok változó, egy amúgy se spíler csapatnál. A fejlesztők lehet megtettek mindent, csak a menedzsment nem, de ez már látszott a fenyegető üziknél is, senki nem állt ki egy emberként lóbálni a húst, hogy ide célozzatok, csak hagyták a szart folydogálni.
-
saelin
veterán
Pontosan. Lényegében minden hónapban így az embernek van x ezer forint hitelje amit kövi hónap 14-ig vissza kell fizetni. Én azért tértem át erre, hogy ne mindig PayPal-ra vagy egy második kártyára utalgassak ha kell valami a netről. Ráérek a visszafizetéssel havi egyszer foglalkozni.
-
FunPro
őstag
Ez gondolom attól függ, mennyire támaszkodik a program az ssd-re. Ha a programot alapból úgy kalkulálják, hogy az ssd miatt ennek meg annak ennyi meg annyi idő fog kelleni, hogy betöltsön, problémát fog jelenteni a hdd.
Aztán én azt nem mondtam, hogy nem írhatták meg olyan szarul, hogy kénytelen a program izomból megoldani mindent, az ssd-re támaszkodva. Valószínűleg ilyen rosszul lett megírva, ezért nem tudnak mit kezdeni a ps4-el. De ez attól a tényen még nem változtat, hogyha ssd-re van írva, akkor nem tudnak mit kezdeni a lassabb háttértárral.
-
-
Madwe
nagyúr
Az egyébként tetszik, h végre a ps+ címeknél ilyen add to library gomb van s kész is a vásárlás. Eddig macera volt kosárba tenni majd fizetni, pláne ha esetleg van más is aki a kosárban tárol 1-2 címet egy darabig de még nem akarja megvenni, akkor törölheti majd teheti vissza . Na ennek már végre vége

-
-
KaitouP
nagyúr
+ (#261167) tboy93
+ (#261168) Lackooo84
+ (#261172) MobyAzta, érkezett pár hozzászólás.
Ezek alapján eléggé megosztóra sikerült.
Úgy érzem, én is PC-n fogok akkor próbát tenni vele majd valamikor, amikor lesz szabad kapacitás. Engem annak idején a Mafia II-vel húztak be, azt nagyon szerettem, a harmadik részt is vártam, aztán mikor megjelent, a rettenetes híre miatt inkább hozzá se szagoltam, mind a mai napig, és őszintén megmondom, túl sok kedvem nincsen hozzá, pedig imádtam a második rész hangulatát.Ezt a hangulatot keresném az első rész remake-jében is, ha azt hozza, még csak rövid ideig is, akkor egy leárazás keretén belül beszerzem majd. Mostanában ugyan biztosan nem, ma játszottam végig a NieR: Automata-t, és olyan szinten a hatása alatt vagyok, amilyen hatás alatt játék által csak nagyon ritkán, fel is jegyeztem ezt a művet a mindenkori Top 10-es kedvenceim közé.

Van fogalmam róla, de az eredetivel már nem játszanék. Nem öregedett túl szépen.
Valahol nem is bánom, hogy rövid. Annyit megér, és ha sikerül kedvezménnyel lecsapnom rá valamikor.
A 50-60 órás epic játékidőt meghagyom a fentebb említett NieR-nek, ilyen és hasonló címeknél igénylem főleg a hosszúságot. 
-
cyberkind
félisten
Ennek nagyon tudok örülni, kb annyira, mint a classic módnak, amivel rettenetesen könnyű a játék minden része, inkább nyúltak volna úgy hozzá, amit ez megérdemel, persze jó lett, de csak annyira mint a Resident 3, okés kategória. Nálam az eredeti több mint 20x kipörgött minden módon, és a sokak által "nehéznek" titulált verseny is mindig gyorsan lement, na itt kb az egész játék gyorsan lement, kivágták a sztori harmadát, a maradékot pedig úgy átdolgozták és bővítették, hogy még véletlenül se kelljen indokolatlanul autókázni egyik szigetről a másikra vagy vidékre. Jó lett a remake, de az eredeti ismeretében ez semmi extra, sőt inkább azt mutatja meg ez, ha manapság jönne ki ez a játék, milyen lenne, mert ezek az igények.
-
modflow
veterán
-
FunPro
őstag
-
Azzal a játékkal tök mindegy, hogy első vagy második nap kellett játszani, mert így is úgy is gáz volt kár ezt szépíteni! Az hogy te mennyit multiztál vele oké, én meg egyáltalán nem multizok, és maga a single kampány egy kalap f*s és rövid volt,ennyi...és igen az is gáz volt, hogy egy frissen megjelent konzolra semmi tartalom nem volt, mert a PS4 nem játszotta le a PS3 játékokat ugye, és ezért kellett 2 hónapig a prewgen konzollal játszanom...és így utólag nagyon megbántam,hogy az elején megvettem a Ps4-et, még az volt a szerencse, hogy nem adtam el a Ps3-at! Simán ráért volna 1 év múlva a Ps4, sőt...
-
marilllyo
veterán
Ugye?! Sajni akkor még hót láma voltam a kontrolleres multihoz, de engem lehet jobban izgatott volna egy új..Jó Killzone játék, mint a Hzd2. De emlékszem a Kz3 multija is jó volt ps3-mon pedig ott aztán tényleg csak szerencsétlenkedtünk. De az operation játékmód nagyon tetszett. Igazából csak a 30 fps miatt nem nyomtam azóta se. Nekem multi fps-hez az kevés.

-
vonSux
őstag
A ma napig a fülemben van a kz multijában a megölt ellenfelet jelző ‘csipogás’
-
TCr
veterán
Lehet meg kellene most céloznom a 65-öst az 55-ös Sony XE85 után.
A Pana 65GZ1500 is piszkál, de elég erős az ára és nem tudom, hogy érdemben (értsd: nem 10-20k-val) fog-e vajon még lentebb menni?
(Mondjuk már így is brutál az Euronics jelenlegi ára (599E), nem is értem amúgy.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi lesz akkor ha teszem azt nappaliban PS5, régi PS4 bemegy a hálóba, elkezdek egy PS4-es játékot a PS5-ön játszani, majd bent szeretném folytatni a hálóban a PS4-en?

Kendek