- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
stilo18
üzenetére
Nekem 3 millió forint van fotós cuccokban.

Na ennyit erról, hogy drága a playstation, mint hobbi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7 évig használtam a PS4 day1 gépemet (most is megvan és működik) ami 160e Ft volt. Azt hiszem maga a gép napi leoszotsában nem volt drága.Nekem most lett meg a 60 óra AC Valhallában. PS5 verzió
-
penge111
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Minden cucc marad nálad, szintek, gil stb. Ugrálhatsz a Chapterek között, azt csinálod hardon amelyiket akarod. Acsihoz minden chaptert hardon kell teljesíteni. A
colluseumban, a shinra szimulátorban lesznek új bossok. ja, ami király 3* xp és ap szorzó van mindenhol, így hamar lehet maxolni a szintet és a materiakat is. -
Gery9112
őstag
válasz
stilo18
üzenetére
Semmi konkrét, bár őszintén szólva a current gen - next gen ingyenes átmenet mellett eddig a Microsoft van leginkább elkötelezve. A többi kiadó ahogy bejelentették az új konzolokat egyből lenyilatkozta, hogy ingyenes lesz az átmenet aztán szépen egyesével vonták vissza/tették teljes mértékben az ellenkezőjét.
-
törölt tag
válasz
stilo18
üzenetére
Lyézus srácok, mi ez a nagy PS Plus havi játék őrület? Bármikor benézek a topikban, valaki érdeklődik. Mintha nem az lenne a menetrend évek óta, hogy a hónap utolsó szerdáján délután 5-6 óra körül megmondják mik lesznek, az első kedden pedig nagyjából déltől le lehet tölteni őket.
-
-
-
Szabi®
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Így van ,erre már direkt nem is akartam kitérni,hogy hány ps felhasználó akar boxot a ps mellé,és hány box tulaj akar ps4-et.......
A legtöbb box felhasználó nem véletlenül vágyik ps4-re (ex címeire),és érthető is,a micro szépen megoldotta a boxon levő húzó címek eljelentéktelenítését.
"A box tulajoknak gp kell,nem ex címek" "a box tulajoknak szolgáltatás kell"
Igen....tv előfizetésben is van aki képes a film+ kínálatától lerogyni,és vannak akiknek az hbo-nál kezdődik az esti filmezés. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
Köszi!...és igazad van,. bocsi.
Amíg nem volt ennyire komoly tévém, addig nem hittem el én sem, hogy ennyit számít egy drágább megjelenő. Ez a valós 10bites panel HDRben odabasz....
Még mielőtt lebaszna valaki, hogy "mit játszom az agyamat"....nem, én nem vagyok olyan, csak most kicsit lelkes vagyok az átlag "énemtől". -
.LnB
titán
-
Peace
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
Amikor nézegettem őket, akkor pont kifutóban voltak a 2018-as modellek és kezdtek eltűnni a boltokból. A Q60 egyértelműen sokkal rosszabb lett az elődnél, a Q70-ből kispórolták a one connect box-ot. Q80 és Q90 lehet javult. Azokat valóban nem néztem, mert már nem az én árkategóriám. Csak azért hagyott bennem mély nyomot ez a Q60, mert Q6FN-t szerettem volna eredetileg, csak nem volt már belőle, mire odajutottam. És ott netszerte panaszkodtak, hogy nagyon butítva lett.
-
penge111
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Köszi a felvilágosítást, akkor egyelőre a qled felé kacsingatok továbbra is!
@Idave: még nekem is ott csücsül a digitális könyvtáramban egy monumentális tartalommal bíró BioWare játék, a Dragon Age Inquisition. Az YS VIII után lehet az lesz a kövi cím, de a Hollow Knight is mozgatja már nagyon a fantáziám

-
penge111
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Rákerestem erre a C9-es modellre, valaki írta, hogy a régebbi oled tv-nél volt olyan gondja, hogy:
"a sarkát rendszeresen sütötte a nap és kifakult... "
Ez komoly? Ha tartósan éri napfény a tv-t , akkor az a rész kifakul x idő után?Arról olvastam, hogy beégés az esélyes, de ilyen is okozhat gondot?
-
sting2
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
A 65XE90 még g legalább olyan jó alternatíva gamingre mint ez az izé, és most ezt be kell látnom.
De, megettem a marketinget és bevallaltam.
Arra jó volt ez a legyott, hogy az új konzolok debütálása - sőt!, az első, minden értelemben a Future Proof " ficsoroket is használó cím megjelenéséig, üljek a seggemen és toljam csak tovább a szonin.. -
törölt tag
-
Carlos Padre
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Nem ertem ezt a haterkedest, egyszer lelo - ok. Masodjara lelo -megjegyzed magadnak. Harmadjara is lelo ugyanaz, ugyanonnan - balfasz vagy es nem valo neked ez a jatek. Szoval kire is haradszotok igazabol? Sehol nincs leirva, hogy codot jatszani csak ugy lehet, hogy rohangalsz korbe' mint fejetlen csirke az udvaron es losz mindenre, ami ellenfelnek latszik. Letezik olyan is, hogy taktikus jatek, bar ezt nehez elmagyarazni egy codosnak.
-
.LnB
titán
válasz
stilo18
üzenetére
Hát volt még pár. Például a Titanfall. Ezt olvasd végig: [link]

És akkor még azt nem említettem, hogy magát az egész konzolos dolgot mennyire utáltam. 2-3 éve ha valaki nekem azt mondja, hogy konzolom lesz. Nagyon kiröhögtem volna. Ma meg ott tartunk, hogy csak konzolon játszom.
-
Steve1207
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Nekem talán egyszer sikerült volna 35 körüli értelmesebb idő, de a cél előtt beestem jobbra

Más:
Late shift:
Ez egy baromi szórakoztató játék a különböző szálak miatt! Maga a történet nem hosszú, de már 4x végigvittem és még mindig kíváncsivá tesz, hogy mi lehet egy következő szál. Próbálom úgy beosztani, hogy naponta más személyiségben gondolkodok és annak függvényében viszem végig a játékot.
A felvételek nagyon korrektek, mint egy erős B kategóriás filmben és a szereplők se hoznak rossz formát. A vágás, ami eddig egy-két ponton feltűnt, hogy a következő részben nem igazán szembetűnő az előző rész nyoma, de ettől nagyon könnyedén eltekint az ember. Pár ponton van hosszabb átvezető, ami egyáltalán nem idegesítő (filmekben sokkal hosszabbakat szoktak hagyni, így pozitív dologként említem ezt : ).Összességében megéri akcióban.
The Town of Light:
Teljesen véletlenül láttam meg az akcióban 1500-ért, mindenféle teszt nélkül, mondom legyen.
Alapvetően sötét hangulatú és mély témákat feszegető történet, így kapunk egy eléggé nyomasztó, depresszív hangulatot. Ritka szerintem, hogy ilyesmibe belemegy egy játék, mindamellett igaz történetet dolgoz fel egy létező, mára elhagyott helyszínen. Kapásból 16-18+os játéknak mondanám.
A történetszál lineárisnak mondható, de több lépcsős kialakítású.A környezet horrorisztikusnak ítélhető mivolta miatt, de a hangeffektek és a történet, ami hatással van az emberre, így előugró mocsárszörnyekkel, lemerülő elemlámpával és sötétben tapogatózással nem kell számolni. Kiemelném a narrátor csajszit és a karikatúrákat, kiváló munkákat végeztek. Érződik az elemeken, hogy olasz csapat csinálta (én pl nem rajongok az olasz vonalvezetésért, stílusért, biztos megvan pl filmeken, képeken, hogy mire gondolok), de itt nagyon jól összeáll a kivitelezés és cseppet sem zavart. A grafika középszerű, néhol a textúrák túl kontrasztosak, ellenben gyorsan továbbléptem ezen.
A végén kapunk a történethez kapcsolódó művészklipet bónuszként, ami szintén pozitív, hogy ilyesmire is próbáltak odafigyelni kis csapat révén.Nem mindenki vevő erre a játékstílusra és hangulatra, sok mesélős tartalommal (nyelvtudás fontos!), így előtte érdemes jobban utánanézni. Az biztos, hogy nálam bekerült a top 3 sétálósba.
-
-
penge111
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Dehogynem játszott vele, még cikket is írt róla, csak gondolom, Ps4-en ismét kipörgetné...
-
-
Deck
titán
válasz
stilo18
üzenetére
Persze, igazad van. A HDR egy elég jó dolog ami ad egy nagy pluszt. Persze nem ettől lesz szép egy játék de megdobja rendesen. Attól lesz szép, hogy éles a kép nem mosódik a táj, nem recés stb..
De ha valaki aki kipróbálás a HDR-t és nincs is megfelelő tv-je hozzá persze, hogy csalódik benne. Sajnos ez az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek