Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ki mert rosszat mondani a Last Guardianról?! Egyik legjobb játék, ever.
Házi feladat: 1:00 körül vajon mire gondolt a játékos?

-
wierra
senior tag
Just dance-hez kell venni fagyit is?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Al365
üzenetére
Én játszottam vele. Érdekes volt, szép, jó, de jobban megmaradt belőle az idegesítő irányítás, rossz framerate.
Amúgy behúztam 8.540-ért a 12.000-es feltöltőkártyát. Most nézem, hogy ha mégse játékot vennék belőle, akkor akár PS+-t is tudok venni belőle, ha rakok hozzá még 1500-öt.
Őszintén szólva Last Of Us-ra tartogatom, vagy ha addig jön valami jó akció.
Lehet decemberben is veszek hozzá még egy 12.000-es feltöltőt, úgy is elfogy.
-
Deck
titán
Akkor:
Alzán 10.500 Ft a Kingdom Hearts 3 + Ajándék Zseblámpa kulcstartó [link]
Raksz még hozzá egy utp kábelt és még valamit, hogy elérd a 12k-t. De a kuponkód miatt lejön belőle 4k. Így akkor 8.000 Ft-ért tied lehet a játék + az ajándék meg amit mellé dobsz még, ha meg befejezted eladod. Amennyiért veszed annyiért tuti tovább fogod tudni adni.

A kuponkód: KIEGESZITOK4
-
$p@rr0w
őstag
Kérdés: melyik pesti szervizbe erdemes vinni Ps3 fat-et kitakaritani ujrapasztaztatni? aKi megbizhato es korrekt.
-
.LnB
titán
Remélem a Kingdom Hearts 3 lesz az egyik Decemberi játék. A Death Stranding miatt lemaradtam az akcióról, most volt 6k. Jól ellennénk vele a fiammal. Jó lenne most egy ilyen lazább game. 🤞
-
jupp008
senior tag
Kivesézve még az Alzán vásárolt éves PS Plus license kérdéskört (bár sejtem a választ ):
- a kapott kódot ráérek beregisztrálni akár Januárba is ?
Most csak az miatt gondolkodom ebben, ha esetleg a December játékfelhozatal nem lesz kedvemre való ne menjen el 1 hónap a semmire ... -
penge111
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
És 3 igen
-
-
headhunter86
senior tag
Gondoltam veszek PS feltöltőkártyát Alzán. 12.000 helyett 8.540 ugye patch kábellel.
Meg fogom most akkor kapni a kódot? Mert nem igazán akarnék senkit se beküldeni a boltba a kábelért, én meg nem pesti vagyok.
Illetve még sose használtam feltöltőkártyát. Kapok ugye egy kódot, azt hozzáadom a PS accomhoz, és bármikor fel tudom használni majd?
Ha pl. nagyobb értékben akarok vásárolni, mint amennyi az egyenlegemen van azt bankártyás fizetéssel lehet pótolni? -
no01ricsi
tag
3 db 4800 játéknál az alzán a kiegészítős kuponnal járok a legjobban ugye?
-
Tatyla
őstag
Ha valaki még játszik a Breakpointal, van arra lehetőség hogy a skill pontokat reseteljük?
-
saelin
veterán
Ti mit vártok el a legjobban a kövi generációs VR hardvertől? Nekem főként a gyenge felbontás ami egy nagy NO-NO, aztán az, hogy nem tudnám a kamerás megoldásnak a helyet biztosítani.
-
.LnB
titán
válasz
redwhite78
üzenetére
Youtube. Házhoz megy a bemutatóterem.
Mit szeretnél annyira megnézni rajtuk?!
Nagy bevásárló üzletekben (TESCO, Media Markt, Auchan stb) ott szoktak kitéve lenni. Mondjuk Switch-et én még nem láttam. Azt csak ilyen PlayIt-en. De az meg fizetős buli.
-
válasz
redwhite78
üzenetére
Van erre téma: Melyik konzolt válasszam?
Bár van sok játék, ami egyformán elérhető mindegyik gépre, azért szolgáltatások terén sok különbség van a három konzol között. Egyáltalán mivel játszanának a gyerekek? Fortnite? Minecraft? Lego játékok? Vagy Battlefield? -
törölt tag
válasz
redwhite78
üzenetére
Ez attól függ mivel szeretnének jàtszani.
-
redwhite78
aktív tag
Hali! Konzolt vennék gyerekeknek, de nem tudom eldönteni, hogy milyen platform lenne megfelelő. Tudnátok javasolni vmi bemutatótermet, ahol meg tudom nézni (ki tudom próbálni) a Nintendo, PS, XBox vonalat és ha kérdezek normálisan válaszolnak is az eladók. (Budapest - Belváros környéke előnyben)
(Bocs ha off, nem találtam jobbat.)
-
-
.LnB
titán
Holnap megtudjuk a Decemberi Plus játékokat.
December 3.-án pedig lesz a The PlayStation Awards 2019. Már fellőtték a YT linket is hozzá: [link] (23 néző jelenleg. wtf?!
) Jövő hét kedd, reggel 9-kor. -
adalbert1
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem sportjátékkal én még nem játszottam annyit azóta sem, mint a THPS2-vel (igaz, PC-n, talán a C-V-B-Space voltak az irányításhoz kellő gombok
) - kipróbáltam pár későbbi részt, de úgy igazán egyik sem adta azt az érzést, szóval egy jó TH remakenek örülnék. -
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Teljesen igazad van. Én is tisztelem őt, nem kérdés. Csak írtam pár nevet, ha esetleg valaki azt hinné csak Tony a király.

-
Valahol szerintem el kell kezdeni, az, hogy évekkel később túlnőnek rajta ez minden sportágra igaz (: Hol vannak már mondjuk az 1930-as olimpiai rekordok? Sehol se, szal ez részemről ez nem érv. Illetve a 900at még asszem 48 évesen is betolta Tony, szal respect neki. Ahogy írtam is szerintem is Mullen az No1 ehhez kétség nem fér, viszont a gördeszkázás népszerűsítésében Tony az aki abszolúte az élen jár /pl a cége 1.7 millió dollárt költ évente arra, hogy az USA-ban görparkok legyenek../
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig
üzenetére
Szeretem a sportokat. IS.

Azért egy Jackie Robinson életpálya. Srácok, már attól elérzékenyülök ha belegondolok. Imádom az ilyen sztorikat. És általában Amerika kiszolgál az ilyesmikkel. Ott ez nagyon megy. Jackie-ről van egy film. Mindentől függetlenül, ajánlom, hogy nézzétek meg. Ha érdekel a sport, hanem. Jó film, jó kis szereplőkkel. És az ő története... Hihetetlen. De hát tudok még pár ilyet.
-
hyggelig
senior tag
"Tony Hawk, Ken Block, Joe Montana, Colin McRae, Michael Jordan, Wayne Gretzky, Alex Rodriguez, Tiger Woods, Samuel Hübinette, Richard Petty, Lance Armstrong."
Ebből csak ötöt ismertem. A többire rá kellett keresnem. Az egyikre rögtön rávágtam, hogy "nem ez jár Jennifer Lopezzel?"
Nem nézek autósportot a F1-en kívül, hokit, amerikai focit és baseballt sem.#infókamiksenkisemérdekelnek
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem kell ütnie egy THPS remake-nek. Az szóljon a régi rajongóknak. Készítsék nekünk. Aztán ha nem lesz sikeres?! Érdekel az engem, COD-dal megszedték már magukat úgy is.
-
.LnB
titán
válasz
ldave
üzenetére
Pontosan ezt írtam én is.
Tony Hawk, Ken Block, Joe Montana, Colin McRae, Michael Jordan, Wayne Gretzky, Alex Rodriguez, Tiger Woods, Samuel Hübinette, Richard Petty, Lance Armstrong. Nem mindig a legjobb, a legismertebb. Jó a felsoroltak között mondjuk nem Jordan-re gondolok. 
Csak ők azok az emberek, akikhez egy sportot lehet kapcsolni. Kérdés nélkül. Rögtön beugrik róluk. -
Én semmit nem tudok a gördeszkázás történelméről, de Tony Hawkról még én is hallottam. Ha tippelnem kéne, miatta többen kezdtek el deszkázni, mint bárki más miatt. Aztán hogy később más lett-e a példakép, az már persze más kérdés. Nem mindig a legjobb lesz a legismertebb.
-
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kicsit gonosz leszek. De Tony jókor, jó helyen ugrott 900-at. Azt se elsőre, hanem leállt az X games gyakorlatilag azért, hogy sikerüljön neki. De ezen kívül mit csinált?!
Shaun White? Télen és nyáron is sok aranyat nyert. Gördeszkában és Snowboard félcsőben. Bucky Lasek?! Még a tejfeles szájú Kilian Martin is több trükköt talált ki mint Tony. Nyjah Huston?! A kis raszta srác megnőtt, és mai napig az egyik legmeghatározóbb street deszkás. Tony Hawk a gördeszka Ken Block-ja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és egyébként 1260°-nál tartunk jelenleg. Mitchie Brusco beadta. Igaz big ramp-pen, de 900-at már a sarki fűszeres is ugrik.
-
Deck
titán
Srácok, az Alzás 1 éves PS+ ami digitális, annál egyből e-mailben küldik a kódot? 9k nem rossz érte, persze a kábelért be se mennék.
-
Ezt én is nagyon bírnám ha megjelenne, ps1-en anno rommá játszottuk haverokkal, megunhatatlan darab volt (:
Azért Tony ott volt mindig is a top-ban, elég csak ha azt megnézed, hogy ő ugrott elsőnek 900-at.. Rodney ikon ez ténykérdés, de mellette azért még jópár oldschool arcot fel lehet sorolni: Natas, Christian Hosoi, Jason Lee, Danny Way etc.. -
penge111
addikt
Egyébként valamiért én most benyaltam ezt az alzás dolgot, megvettem a Days Gone-t és a Lego Harry Pottert+kábel és a kupon. ugye írta is, hogy 8200 a fizetendő. Azonban már 2 napja azt a levelet kapom, hogy a teljes árat kell majd fizetnem. Pedig előtte kuponozással vettem két telcsit és egy okos órát is, kutyafáját
-
.LnB
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ja 179-ről leárazva. :D Gondolom csak a vertical stand akar lenni. De még az se oké. Na meg az a leírás.
-
30z.Samu
titán
válasz
penge111
üzenetére
Igen, amikor ezt csináltam, én is 4-5 órákat aludtam és megéreztem. Az első két hétben még nem is, utána volt baj.
Ha már megvan a 6-7, akkor már el vagyok, de ha nekiállok játszani, akkor nem fél órára kapcsolom be a gépet. Szóval meló után inkább nem kísértem a sorsot, pláne ha másnap újra menni kell. 
Egyébként ha már Remake, ha már Activision, egy Re-Volt Remake-nek is tudnék ám örülni.

-
penge111
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
12 éve így csinálom, megszoktam, hogy napi 6 órát alszok. Néha mikor sikerül 8 órát összehozni, elég szarul érzem magam... De nem hinném én sem, hogy ez egészséges. mindemellett egyáltalán nem kávézok, teázok, energiaitalokat is mellőzöm. Nagyon nagyon ritkán becsúszik egy 4-5 órás alvás, ezeket már azonban elég keményen megérzem
-
30z.Samu
titán
-
-
.LnB
titán
Uhh, most megremegett a térdem, ezt olvasva:
Tony Hawk's Pro Skater Remake pletyka. Remake! Nem Remaster! Azért ezt lehet elérzékenyülve indítanám el első alkalommal.

Még egy kicsit lehetne modernizálni is akár a Matt Skiba-s Blink 182-vel a soundtrack-ken. Lehetne akár Tony fia is, Riley játszható karakter,.. és ilyenek.
Egyébként meg: [link] Az öreg Tony még mindig nyomja. Én sose őt tartottam a legjobbnak. Rondey Mullen messze messze jobb deszkás volt Tony-nál. Tony jó marketingszemélyiség volt mindig is. Úgy mint ma Ryan Sheckler vagy anno Rob Dyrdek. Ohh bocs...elkalandoztam.
Szóval jönnön az a remake! Bíztató, hogy két elég megbízható forrás is megerősítette! -
Bad Pritt
félisten
Átvettem pénteken egyből, du mentem át egyik barátomhoz, hogy egy laza 48 órás session-ben kipróbáljuk, aztán szombat kora délután eljöttem tőle és hirtelen felindulásból megvettem a Dark Souls 3-at (neki nagyon bejött, úgyhogy otthagytam a játékot inkább).
Direkt nem írok róla amúgy, meg nem szállok be a vitákba, hogy most egyszerű serpaszimulátor vagy játéktörténeti mérföldkő, mert egyszerűen nem húzott be, nem tudnék róla mit mondani anélkül, hogy trollkodásnak tűnjön.
Tuti csak rossz pillanatom van mostanában és majd valamikor a jövőben jön egy inger, hogy megvegyem és végigtoljam, úgyhogy ami késik, nem múlik, de most a DS3 iszonyatosan behúzott meglepő módon, úgyhogy elleszek még egy darabig.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Két konzol közötti játék megosztásnál a PSN ID régió eltérhet vagy meg kell egyeznie? USA-HUN -
headhunter86
senior tag
válasz
wierra
üzenetére
Nyáron három hónapig be se volt kapcsolva a PS, olyankor ezerrel bringázok. Most több időm van és van is mivel játszani, így többet ülök le elé. Általában 1-2 óra a max, minden másnap, harmadnap, ha van mivel tolni (multizni már nem multizok, az az időszak elmúlt). Viszont most olyan szitu van, hogy Death Stranding miatt minden nap 3-4 órákat nyomom, ami szabadidőm van kb. ez teszi most ki annyira ráfüggtem.
Szóval nálam nagyon időszak függő mennyit játszok. -
Bogyi007
veterán
-
zojjektum
őstag
Ha esetleg még érdekel valakit a speciális death stranding, alzán megint van néhány darab készleten [link]
-
PartyNewl
tag
Mikor vannak nagyobb akciók most (blackfriday) vagy érdemes várni karácsonyig mert akkor még nagyobb akciók vannak?
Konkrétan a Farcry5 érdekel és minden ami hozzá van de úgy is csak két ünnep között tudnék leülni elé játszani, ezért gondolkodom hogy most vegyem meg akcióban vagy majd karácsonykor. -
30z.Samu
titán
válasz
Skillerz
üzenetére
Meglátjuk mi lesz, eddig érdekel a dolog, aztán hogy az érkező címek meg a Switch-en lévő backlog mellett mennyire fogom tolni, nem tudom. Azt mondták többen is, hogy ha ez a játék beszippant, akkor el leszek vele egy ideig, mert bő 100 órát bele lehet pakolni.

Ja igen, akit akartam már kérdezni. Mik ezek az üzenetek? Nem nyitom meg őket, nehogy gebasz legyen. De lehet kikapcsolom az üzeneteket.

-
Robi86
senior tag
-
Robi86
senior tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
A Gta ezen verziója tartalmazza az alapjátékot is, vagy csak az onlinehoz ad plusz cuccokat?
Szerk. Leírásban megtaláltam de így sem vagyok benne biztos :D szorri four mai inglish
Purchase this bundle to get Grand Theft Auto V and the Criminal Enterprise Starter Pack.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- További aktív témák...
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor sem kapott el az érzés, hogy "NA ezt a játékot most azonnal megveszem".

Én kérek elnézést.

Kendek