Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
válasz modflow #263521 üzenetére
Ez érdekes. Én megrendeltem idén januárban és júniusban is a PS5-öt. Januárban csak a gép, Júniusban gép+játékok+füles. Utána mindkét rendelést lemondtam. Erre hívtak szeptemberben, hogy akkor szerencsés vagyok kapok PS5-öt, lemondtam megint (januári lemondott rendelés), majd jött egy email hogy nem fértem bele az első körbe (júniusi rendelés).
PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Aki elvitte a PS4 Proját tusztítani Budapesten, megírná a tapasztalatait? Nem várok teljes csendességet, de 2 év után szerintem nem ártana Neki. Tudom hogy egyszerű, de szeretném tapasztalt emberrel csináltatni.
Előre is köszönöm!
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Tegnap végeztem az Arizona Sunshine PSVR-ral. Nagyon tetszett, és a Blood & Truth után, itt nem lett rosszul egyszer sem, valószínűleg, mert itt én mondtam meg hová szeretnék "ugrani" nem csak a játék által megszabott helyekre mehettem.
A játék Duke Nukem 3d érzést hozza vissza, a főhős állandóan beszól a zombiknak, az akció folyamatos.Tudtok esetleg még ajánlani hasonló játékot PSVR-ra? Én sajnos nem nagyon találtam. Esetleg a Doom VFR ilyen?
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
A COD Warzone-t letöltését (ha nincs meg az alapjáték) akkor nyolckor lehet csak elkezdeni?
Vagy már korábban is el lehet kezdeni?PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
A munkahelyen a "játékszobába" terveznek egy PS4-et. Ha itt belépek a saját psn fiókommal beállítom másodlagosként, akkor:
- le tudom tölteni az általam megvásárolt játékokat erre a konzolra is?
- másik felhasználó nem látja ezeket a játékokat mert ezen a konzolon másodlagosként van az enyém aktiválva?
- Tudom folytatni az otthoni játékot itt, és az ittenit otthon ha van ps plus előfizetésem ami a felhőbe ment?
- A belépést jelszóval védeném, de ha valaki mégis belépne erre a másodlagos fiókba, tudna venni bármit?PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
A PUBG szoktam PC-n játszani (4 fő), de a "szinte alig észrevehető" csökkenés, már odáig jutott, hogy sokszor perceket kell várni péntek este, hogy elinduljon a játék, pedig pár éve max 5 másodperc. A fortnite a gyerekeknek/koca gamereknek való, az APEX meg ragaszkodik a 3 játékoshoz és csak alkalmanként tér el ettől.
-
sirarcheer
senior tag
Van aki már előrendelte a PS5-öt és a Godfall-t?
Nem pont innen, csak érdekel, hogy a dátum mennyire "valós".PSN: sirarcheer
-
-
sirarcheer
senior tag
válasz Carlos Padre #233403 üzenetére
Azt én is vagy 30-szor kezdtem újra. Youtube videót néztem, hogy kijussak onnan.
-
sirarcheer
senior tag
Elnézést, lehet rossz topic, de PS4-el játszik még valaki?
PSVR Arizona-t próbálta vki (Zombis, lövös)PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz proly01 #232122 üzenetére
Két kontrollerünk van, és olyat csináltak már, hogy az egyik nem kapcsolta be a konzolt, és csak világoskéken villogott, de ez a kontroller is használható volt coop játék esetén és tölteni is lehet. Azt hittem ez a PS nem bekapcsolás csak nálam valami user error.
-
sirarcheer
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Az erő legyen Veletek!
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
A Pókember utolsó küldetés előtt, érdemes minden képességet kifejleszteni? Még 2 hiányzik a 100%-hoz, és a játék szólt hogy biztos el akarom-e kezdeni. Ez mindig felteszi, vagy nézi milyen szinten vagyok?
-
sirarcheer
senior tag
válasz lionshamlet #223500 üzenetére
Nálam csak akkor szokott elmászni, ha túl nagy mozdulatokat teszek, vagy teljesen hátra nézek. Ha csak előre nézek, vagy nézelődöm (pl Astro Bot) akkor ott nem mászik el.
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
válasz sxxorp #222449 üzenetére
De miért kell rögtön emulátor? 5000 FT alatti címekkel is el lehet lenni évekig, vagy EA Access havidíjas addig fizeted amíg van mivel játszani.
Addigra a PS5 is lesz használtan, vagy az ára lemegy.
Esetleg a forint erősödik és 100Ft lesz az Euro.[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
válasz markknight #220200 üzenetére
Délelőtt a BF V-el is voltak gondok, mert a 3. próbálkozásra talált elég embert.
-
sirarcheer
senior tag
válasz 30z.Samu #219917 üzenetére
Szerintem jól tetted, hogy azt vetted. Én philipset fogok 7304 The One sorozat. Mert a PS5-höz ki tudja milyen HDR, HDMI szabvány kell majd, és pár múlva kiderül az OLED marad, vagy lesz valami újabb változat. Addig meg ezek is jók lesznek. Itt egy összehasonlító komment mint érdekesség: [FX9005vsQ80vsPanaOled]
-
sirarcheer
senior tag
Második világháborús is volt.
De most a hatodik rész jönne, a Vietnam felújított grafikával, és rombolható tereppel, üvöltő rádióval szerintem hangulatos lenne.
[Még mindig hangulatos]PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz hyggelig #218940 üzenetére
Az iskola első osztályában a szülöin nem ez a tapasztalat. Ott szóltak, hogy a gyerekek már "számítógép" nyelven beszélgetnek és a tanár nem érti. 6 évesen több órákat játszanak, nem olvasnak Nekik mesét este, és kilencig fent vannak.
Nálunk van korlátozás, hétvégén van csak tv és játék, DS, PS4, tablet.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Kicsit félve írok a fórum témájával kapcsolatban. Szóval akik előrendelik a PS4es LoU2, nem tartanak attól, hogy lesz egy ps5 verzió is, ami kb egy időben jön ki március körül, és szebb, gyorsabb stb..
Sokan írták a PS5re hogy instant buy, viszont nem venném meg ugyanazt a játékot egy hónapon belül. A ps5ös verziót vennémPSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Plague Tale - ből kijött egy demo, hátha más is kipróbálná megvétel előtt.
Plague TalePSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Ha van valakinek felesleges Breakpoint Béta kódja küldje el PMben legyenszíves.
Előre is köszönöm.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Nekem is feladták a platinum fülest IPONtól.
PS plus Szeptember nagyon ütős!PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
-
-
sirarcheer
senior tag
válasz hyperspace #202993 üzenetére
Az a megújítás dátuma. Nekem 2020.08.9 a következő lejárat. Ha veszel digitálist akkor úgy látszik bekapcsolja az auto renewal opciót, ami a mostani dátum lesz.
-
sirarcheer
senior tag
válasz SunMount3r #202896 üzenetére
A controller wireless és abba dugod bele a fülest.
-
sirarcheer
senior tag
válasz SunMount3r #202892 üzenetére
Tudod használni a kontrollerben lévő jacket. Ott is le tudja játszani az összes hangot. Nem kell kábelezni, és headsetet is támogat. Vagy BT füles, de az korlátozott, meg kell nézni miket támogat a Ps4.
[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
Köszi a Spyro élmény leírást. Akkor nem veszem meg a gyerekeknek.
A BEN10 játékot viszont ajánlom 7 éves kortól fiúknak, mert oldalra scrollozos, egyszerű kezelni, és csak néha van benne nézőpont váltás, ahol kell mindkét analóg kart használni, de ott is segít a játék.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani a Titanfall 2 és Cod Modern warfare single kampányaihoz hasonló játékot?
Tehát nem openworld, nem nagyon lopakodós.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
Üdv.
Van itt esetleg olyan aki gyerkőcnek megvette a Ben10 játékot? Érdekelné a véleménye, hogy mennyire tetszett Neki?! (7 éves, fiúnak lenne)PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Black Myth: Wukong
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest