Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcloud100
csendes tag
Sziasztok! Próbàlta már valaki ps4-hez a remote play alkalmazást? Csak Sony telefonokon működik?
"Most röhögöl, de szopni fogol"- Paulo Coelho
-
sutyesz96
őstag
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mttssz
senior tag
válasz #42308056 #191494 üzenetére
"Túl sok ellenfél van a játékban."
Ezt a kritikat tamogatom, szerintem az abszolut nem fun, mikor mondjuk szep nyugiban horgaszgatnek es egyszer csak ramlovagol 6-8 rivalis bandatag a semmibol es szetlo a tok nyilt terepen. Nem lenne bajom ezekkel az encounterekkel ha kicsit balanszoltabb lenne, ennyit meg deadeyebol se tudok leloni rendesen.
-
törölt tag
válasz tboy93 #191473 üzenetére
Vannak nagyon hangulatos küldetései a játéknak, csak négy gondom volt vele:
1. Nem elég intenzív, tul sokat kell lovagolni két küldetés közt. Persze ilyen ez az open world biznisz, de jó lett volna, ha kicsit csőjátékosabban is lehetett volna tolni a sztorit.
2. Ha kicsit is letérsz néhány küldetésben a kijelölt útról, azonnal kinyírják az egyik társad és kezdheted elölről. Egyszer egy nagyobb lövöldözés közben elkezdtem lootolni pár ellenfelet, erre a következő jelenet az volt, hogy lelőtték a társam. De volt olyan is, hogy magaslatról kellett volna rálőni valakire, gondoltam közelebb megyek mert bénán célzok, erre game over, elhagytam a küldetést...
3. Egyszerűen nem lehet beállítani, hogy milyen fegyvereket vigyen magával a karakter. Sokszor a lovon hagyta a puskáit, aztán mikor kellett volna pisztolyra voltam utalva. Nem beszélve arról, hogy időnként egyszerűen eltűntek fegyvereim.
4. Túl sok ellenfél van a játékban. Arra gondolok, hogy van egy-két hullám amit még tök hangulatos lelődözni, itt véget kellett volna érnie a harcnak, de nem, még bedob egy vagy két hullámot, csak hogy húzza az ember idejét. És azt sem értettem, hogy míg mi vagyunk talán 20-an a bandában, addig akik ellenünk vannak, azoknak bármikor rendelkezésükre áll egy fél kínányi hadsereg.Persze mindjárt megkapom hogy kretén vagyok, csak mert nem tudom értékelni mennyire zseniális, és hogy még ezek is csaj jobbá teszik a játékot
-
Deck
titán
-
-
Deck
titán
válasz 30z.Samu #191482 üzenetére
Scuf-al de olyat is tudok akik a gyárival csak azok meg magasított gripseket használnak
Koreansavage-re ha rákeresel van fenn videója mikor kamerába látszik direkt, hogy kontrollerel játszik. Az a nem semmi.. Sokan csalózták stb azért csinált ilyet is.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
mttssz
senior tag
válasz Carlos Padre #191479 üzenetére
Akkor lehet hogy a kb 2 honap kihagyas miatt, de en nem nagyon emlekszem ezekre.
-
30z.Samu
félisten
válasz tboy93 #191475 üzenetére
Gyakorolni kell. Néha belebotlok egy srác videóiba, PS-en Fortnite-ozik. Nem tudom hány órát rakott bele eddig a játékba, de jobban céloz controller-el, mint én egérrel. Meg mindent pik pak megcsinál, az építést, az építmény szerkesztését ha szűkséges stb. Van hogy fel se fogom mi történt.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz tboy93 #191473 üzenetére
Nekem a MW nagy talány egyelőre, érdekesen megy a célzás benne. A Doom-ot is elkezdtem PS-en, de ott jobban tudok/tudtam célozni. Fortnite-ban is egész tűrhető már a helyzet, bár az TPS, de a távcsövessel ugyanúgy kell célozni, mintha FPS-t játszanál.
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
Hétvégén beletoltam egy 15 órát a RDR2-be, azt kell mondjam hogy ez a játék egyre jobban tetszik.
A bankrablós küldetés, meg az ültetvény felgyújtós is baromi jópofa volt. Közben aktiváltam a 14 napos próba ps plus-t is, leszedtem a COD MW-t, nem mondom hogy nagyon kézreáll az fps a kontrollerrel így első körben. Multi off, 5 perc után kiléptem, annak nem sok értelme van ennyi tapasztalattal. Single-be recruit fokozaton talán bele tudok szokni idővel.
2. kontroller berendelve, szerintem a közeljövőben behúzom a Divinity-t és az Unravel-t, a Broforce-ot meg ma vettem meg 1.200Ft-ért.
Csak lenne időm játszani
-
ldave
félisten
válasz penge111 #191466 üzenetére
Én a Vampyr-nak álltam neki most hétvégén, kicsit sok volt a KH 3 a végére, muszáj volt valami nagyon mást beiktatni és a DMC V még úton.
Harmadik fejezet elejéig jutottam, szerintem ez a játék eléggé rendben van. A harc kicsit suta, de nem is vártom sokat ettől, inkább a hangulat és a karakterek legyenek rendben és azokkal nincs is gond. Egyelőre még próbálok gyilkolás nélkül haladni, de szintben már kezdek lemaradni emiatt az ellenfelektől. Harcból jóval kevesebb xp jön, mint az npc-k véréből. Ugye az itt az alap mechanika, hogy ahogy egyre jobban megismerjük az embereket, úgy lesz egyre értékesebb a vérük. Példaképp egy csata során jön 50-100x között, egy npc vére pedig 4000-5000 xp-t is érhet. Csakhát onnantól kezdve az adott karakter meghalA Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz penge111 #191466 üzenetére
Meglepő. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy a végén is ezt fogod e gondolni.
Többek között pont az FFXV is az a játék aminek a története, előadásmódja, rendezése, agyonveri a HZD-t.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
allein
addikt
Sziasztok. A Sony Gold Wireless Headsetet, lehet csat partyra is használni? Tudja esetleg valaki?
-
penge111
addikt
No, egy hetet betegség miatt pihenővel töltöttem. Ez idő alatt kivégeztem a Final Fantasy XV alapkiadását, nem volt rossz játék, főleg a vége felé pörgött fel szépen a játék története. De azért számomra messze nem ért fel a legjobb jrpgk közé. Viszont ezután elkezdetem a Horizon Zero Dawn-t, mit mondhatnék, hát engem nagyon beszipkázott a játék. 16 óra játék után úgy érzem ebből platin lesz. A grafika még mindig nagyon ütősnek számít, órákat csak bolyongok a vadonban, minden kis apróságot fel akarok fedezni. Nagyon tetszik, hogy a gépeket sokféleképen ki ehet nyírni, tetszik a harcrendszer, a kraftolás és a zene. Hibák is vannak, főleg az Npc-k nem tetszenek, olyan merevek, gumiszerűek az arcok, így igazán nem jönnek át az érzelmek. A történetét sem érzem még annyira agyeldobósnak, de most még nagyon leköt a játék, így a sztori felett szemet hunyok, mert szerintem ahogy egyre több naplót fogok olvasgatni, úgy fog ez szépen majd mélyülgetni. De minden más nagyon szuper ebben a játékban számomra. Én azt hittem nem fog bejönni a játék, mert kb. .LnB-vel egy ízlésünk van, de én nagyon kellemesen csalódtam a játékban...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Egyre jobban érdekel a Dark Souls: Remastered, kérhetek véleményeket róla? Néztem aprón, jatekaim.hu-n, de sehol nem találtam használtan, boltba 9ért van most nem tudom megér e ennyit. köszi -
psycroptic
őstag
-
sp8787
addikt
válasz malystryx #191456 üzenetére
Sokkal inkabb BB mint DS mar csak a sebesseg miatt is.
A nagy kulonbseg inkabb az ,hogy gyakorlatilag mindketton(azaz 4-en) vegig lehett menni 0 db parry-vel.
Ezt itt is meg lehet csinalni de a sima R1 spam olyan minimalis Posture "damage"-t es sima damage-t okoz bizonyos ellenfeleknek ,szemben azzal amikor folyamatos parry-vel egy Posture break utan lenyomsz egy execution-t, hogy emiatt radikalisan mas a jatekmenet. Az az igazi kerdes mekkora is a parry window mert azzal sokban lehet befolyasolni a dolgot.A masik "szopatas" a voros Kanji-s tamadas ami van ahol tamadasok es tokugyanaz a tell-juk de mashogy kell elkerulni oket.
Cca ezt szurtem le eddig azokbol amiket lattam.
-
-
malystryx
senior tag
válasz #10186752 #191450 üzenetére
Én mint laikus, simán látok benne DS jegyeket, lehet hogy más, de nem tudom miben
Az furcsa és nem tudom hogy adja be őket, de idővel kivégezhető az ellenfél a piros pöttynél. A DS-BB-ban nem láttam ilyet, pedig rengeteget néztem azokat is.
A japán téma a kedvencem, majd a streamereknél meglesem, én nem állok neki, még soha nem játszottam souls-like játékkal, de tudom hogy nem nekem való. Majd talán a Ghost of Tsutsima ami nekem való lesz, jó lenne már ha kidobnának valami olyan játékot ami könnyen emészhető a magamfajta gyenge játékosoknak, főleg azoknak akiknek gyengéje a japán kutúra, azon belül is a szamurájok időszaka. Egy AC-t is simán el tudnék képzelni, azt elő is rendelném, de a Tsutsimát is várom, hátha az nem lesz ilyen csípős. -
30z.Samu
félisten
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz undercover #191447 üzenetére
Aki aztán le is lépett:
"Drew Karpyshyn worked on the game's writing before leaving in early 2018."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
undercover
őstag
válasz WaterWave #191421 üzenetére
Ahh nincsen ez a Anthem kritika alátámasztva tényekkel. Én azt értem, hogy az élményeiről beszél a videóban, de akkor ne hordjon benne össze tények nélkül hülyeséget amit meg az emberek nagy része elhisz emiatt.
Pl. Azt mondja minden normális író lelépett pedig a játék fő irója Drew Karpyshyn volt.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új Devil May Cry promójának tűnik.
US Store-on a Devil May Cry anime sorozat ingyenes. [link]
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz Xaels #191426 üzenetére
Pontosan, és a demo tökéletesen jó is volt arra hogy ezt az Anthem-nek hívott ipari hulladékot ne vegyem meg, még idejében visszavontam az előrendelést.
EA maradjon inkább a sportjátékoknál a Bioware meg nézzen magába az Andromeda és az Anthem után.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
xkoti
senior tag
Éppen facen tette ki egy srác csoportban, hogy az anthem másnál is laggol-e vagy valami.
Kitettem neki egy cikket ami ugye leírja, hogy mennyi baj van vele és azt hitte hogy az a kategória vagyok aki savazza az anthem játékot ..stb Támadásnak vette amit én csak szimplán kitettem, de volt olyan normális ő is és én is voltam olyan higgadt, hogy megbeszéltük a dolgokat és csak félre értettük egymást.
Amit ebből ki akarok hozni az anthem nagyon remélem jó játék lesz és idővel helyre pofozzák mert nekem az elképzelés a látvány nah meg ez a scifi beütés nagyon tetszik Viszont így jelen állapotában nem látom értelmét, hogy beruházzak rá.
(Igen sajnos még nincs meg viszont ki tudtam próbálni havernál de az csak pár óra volt, illetve az emberek és a tesztek magukért beszélnek)
Bár az Otherworld Zoli néhol túlzásokba esik lásd Metro kritikáját ....(vagy ne ha fan vagy..)KO
-
mastadoc1
tag
Sziasztok! Ha be van állítva a kétlépcsős bejelentkezés, akkor mekkora az esélye, hogy feltörjék a profilomat? Én azt gondolom hogy nulla, de már ki tudja hol tartanak a gengszterek. Vagy lehet még tenni még valamit hogy nagyobb biztonságban legyenek a játékaim?
-
Bencus88
nagyúr
Azt hiszem ez még nem volt:
A Plague Tale: Innocence Gameplay - Escaping Killer Rats and Crazy Humans
-
KaitouP
nagyúr
-
seniman
veterán
válasz x4matyee1986 #191429 üzenetére
Idave fórumtársból kontrollert csináltak? Akkor azért nem láttam már pár napja........
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
hombre[EU]
veterán
válasz Rigormortiis #191431 üzenetére
Ōk becsületesen elvégezték a házi feladatot,de velük szembe állíthatunk 10-et akik meg nem. Minél több játék készül GaaS alapokra annál több lesz az átverés. Kiadnak egy vertical slice/demot és ha nem vette meg X ember akkor nem támogatják tovább,a 80 dolcsis season passosok meg bevehetik. Nem,ez rossz,nekünk biztosan. Ha nem várjuk el,hogy készternéket szállítsanak akkor ez lesz
Life, Uh, Finds A Way
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Fel lehet úgy venni gameplay-t, hogy a videóba benne legyen a ps kamera képe is? -
Rigormortiis
veterán
válasz hombre[EU] #191427 üzenetére
Remekül működik pl az Overwatchnál vagy az R6 Siege-nél.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
válasz sting2 #191420 üzenetére
Ott volt 2 demo, na jó 1,5 jószívűen. Lehetett vele játszani, elég egyértelműen látszott a játék milyen úton halad. Azután még ott volt az Access-es korai hozzáférés is. Személy szerint azt kaptam amit vártam, persze nem tudok ott ülni minden nap 5-8 órákat. (Csütörtök óta semmi elé nem tudtam oda ülni 20 percnél többet hála a sebészetnek) 3-an játszunk, nem haladunk párhuzamosan így a sztorit 3-szor játszom kb. végig. De nem untam még meg..
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #191415 üzenetére
Nekem elite van, igaz azon a pedàlok szar helyen vannak. Hàt most azért mert képről nem tetszik. Mindenesetre a sima DS4-nél csak jobb lehet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
WaterWave
veterán
válasz sting2 #191413 üzenetére
Nem szeretem az olyan teszteket, ahol az író már a legelejétől eldöntötte, hogy a játék szhar... még akkor is ha alátámasztja tényekkel....
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sting2
addikt
válasz Xaels #191414 üzenetére
Szerintem sem.
Mondjuk azon nagyon meglepődöm, hogy " ki van írva " a játékra, hogy nem tökéletes, meg nem az amire sokan gondolnak, aztán megveszik és beállnak a köpködők táborába.
A digitális disztribúció, új szintre emelte a " bepalizás " fogalmát.
Lemezes vásárló, ha nem jön be valami, pár ezres bukóval - vagy nevezhetnénk "tapasztalattal", egyszerűen kiszáll a címből és pont.
A "vagányabbak" meg lazán letörlik, a 2 hónappal előbb megrendelt konténert.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
A hivatalos PS fejhallgatókat mivel szoktátok tölteni?
Sima konzol USB port, vagy esetleg alacsony feszültségű telefontöltővel? -
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #191408 üzenetére
Hogy nem lep meg, nem is te lennel
Mutatom a lenyeget: nacon vs xbox. Ebben ver magasan mindent mast a nacon, nem "tori a kezed", nem akar kicsusszanni, ergonomiai etalon, az extra gombok megoldasa meg egyenesen zsenialis. Az xbox meg csak azert harmadik nalam (szorosan), mert szar a ravaszok nyomaspontja es a karok karakterisztikaja a ds4hez kepest, de ez erosen szubjektiv.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
-
sting2
addikt
válasz WaterWave #191399 üzenetére
Egyetértek!
A szerénység mindenkinek jól áll.
Illetve, Zoli lassan már önmaga karikatúrája, ami nem feltétlenül baj, de ennyi idősen, és ennyi ideje ebben a " szakmában " tevékenykedve, valahogy elvárná az ember tőle azt, hogy árnyaltabb legyen.Nem mellesleg, a Barátlistámon 25 játékosból - 9-en az Anthem bájait keresik, ebben a pillanatban...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
-
nagyúr
Sziasztok! Az Unravel-el jatszott mar valaki? Coop miatt erdekel. Csak a 2. reszben van erre lehetoseg?
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #191390 üzenetére
Ràkerestem. Hàt mit ne mondjak kép alapjàn nem tűnik valami kényelmesnek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #191405 üzenetére
Gondolod, hogy sokan rohantak megvenni, hogy lassak tenyleg olyan szar e a jatek mint mondjak?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
Eszembe jutott valami a trofea vadaszokrol, a Day of the tentaclest maxolta valaki?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
WaterWave
veterán
nem szeretem az ilyen modoros teszteket... sok dologban igaza van de ez a stílus nekem nem jön be.. nagyon egyszeruen meg lehet ezt oldani, ha nem tetszik neki a fhaasznak kell a 17-es szintig elvinnie..?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest