Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15355) attiati válasza concret_hp (#15354) üzenetére


attiati
veterán

Gyenge vagyok angolból, legalábbis ahhoz igen, hogy tökéletesen megértsek egy akció közben gyorsan elhadart magyarázatot. Akadémiás is lehetne, csak kevés a kifejezetten oktató videó.
Mostani állapotomban arra már nincs szükségem, hogy leakfinderes, vagy indoklás nélküli lineok rögzüljenek, abból már van elég nekem is. Lehet, hogy PS-es videók is ilyenek lesznek.

Pola: Én is nézegettem statokat, olyat is, ami nem való sh-re: 16/12, 20/11 és társaik (mint én is), és 30-40k-s minta alapján 10BB/100 feletti eredemény. Van benne hotrun, az tuti, de itt nyerőnek kell lenni ennek is. Én meg hozok egy 1,5BB/100-at 130k minta alapján.

Az utolsó 50k hand már teljes katasztrófa, annyira elvesztettem a fonalat.Balszerencse is utolért, kételkedem magamban is + nyomaszt a mnélküli vége is, és egy elvárt lóvé is.
Nem is lehet így normálisan odafigyelni, hogy azon gondolkodom, hogy megéri e beleölni az időmet. Most ott tartok, hogy egy utolsó esélyt még adok neki, videózással. Nem ragaszkodom se a limithez, se a teremhez, se a sh-hez. Talán van rá egy fél évem, de 1-2 hónapon belül ha valami nem látszik, akkor már tök másfelé kell lesegetnem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.