- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bencus88
nagyúr
Nem nagyon vándorolok, élőbe is nagyon ritkán, tök jó kényelembe itthon. a spanyol és az európai terembe játszok csak (pokerstars) gg-n is próbálkoztam, de majd ha jobban állok a liferollal elkezdek mtt-zni ott is. Szerencsére támogat párom is mindenki mellettem van így könnyebb átvészelni 1-1 nehezebb periódusokat. Meg a mentális állapotot megfelelően kezelni se volt egyszerű, de úgy érzem stabil most midnen, már csak a mezőny javulhatna picit. Köszönöm szépen, Neked is minden jót!
-
Bencus88
nagyúr
Voltak hosszabb szakaszok amikor kb azt hittem ilyen a világon nincs, de aztán mindig helyreáll a rend. Lényeg, hogy rengeteget kell tanulni, előző hónapomba is elemzésre oktatása vagy 60 órát fordítottam és 80-90-et a játékra. Én ev osztásban vagyok 2000 euró jött novemberbe, rendes pénzbe viszont ennyi minuszom lett, szóval nem egyszerű saját tőkéből tolni beismerem
Néha nagyon stresszes tud lenni, de aztán mindig rájövök mennyire jobb ez, hogy itthon töltöm az időm nagy részét úgy osztom be a munkámat ahogy akarom, nagy kincs ez mindig erőt ad. Amikor pl kritikus hónapom volt akkor is kerestem pár100 eurót, rendes pénzbe elbuktam 3000 eurót
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon egyszerű, csináltass egy skrill illetve neteller kártyát. 10 euró és meg is kapod. így biztos nem lesz gondod a NAV-al. Annyi változás van, hogy kb eltörölték a rb-t. ps-en érdemes még mindig játszani, de van egy tök klassz terem ggpoker, igaz mtt-ket tudsz játszani, de kicsi a mezőny.
Elvileg le tudod, másik oldalról szedni, de ezt pontosan nem tudom
-
Spet
addikt
PS-n a Matercard egy ideig tiltva volt, most visszahozták (gondolom rájöttek, hogy az emberek nem raknak át egy virtuális pénztárcába összeget, hogy azt még egyszer utalgassák a Ps-nek).
NAV még mindig él elméletileg, gyakorlatilag ugyanúgy elérhető a magyar oldaluk, letölthető a kliens.
-
Bencus88
nagyúr
Én közel 7 éve élek ebből szóval egy pici fogalmam van a dologról, de nem könnyű, elég stresszes munka ez.
Én még most se hiszem, hogy "tudok" játszani, mindig van valami új amit tanul az ember. Sokan szerencsejátékként tekintenek rá, de ami mögötte van azt csak nagyon kevesen tudják és értik. Rengeteg nehéz időszakon mentem át, most is egy ilyenbe vagyok, de majd csak kikeveredek belőle.
Amúgy a mai világba inkább a backelt játékosból van több pont ez miatt, egyszerűen nem lehet néha tartani a tempót és a pénzt akkora variancia előfordulhat. én is havi szinten 100-150 órát rakok bele, ki kell pörgetni a rossz szériákat is, de ezt tényleg csak az bírja aki foglalkozik vele eleget. Én pl most mentál könyveket olvasok, plusz van mentál coachom is, pár oktató, aki helyre tesz, de hát én se bírnám saját tőkéből én is backelt játékos vagyok. -
-
Bencus88
nagyúr
mert a sok jó játékos csak szedi ki a pénzt, a halak meg visszatöltik. Betoltottak pár szoftvert is. Mert eddig olyat használunk, hogy a regekhez nem dobott be, De most csak egymástól vesszük el a pénzt magas téten, és a rake amiből "éltünk" szóval egyre nehezebb a helyzet, persze még így is rengeteg pénz van benne.
Aki főállásba csinálja nem hiszem. Bár mint említettem így is sok pénz van benne, de jól kiszúrtak velünk.
-
-
Bencus88
nagyúr
muszáj, imádom nem is tudok magamnak mást elképzelni ez a hobbim és munkám egyben
Pontosan arra értem igen
most májustol indul be a spinezés kíváncsi leszek majd beírom hogy alakult. kezdő terv 2K játék. aztán mehet a 3-4K utána meg valahogy fltornászni magam 6 asztalra. Ugye teljesen más mint egy sng ott megy bőven akár 15 asztalon is. itt a 4 már veszélyes. remélem elérem a 6-ot 1-2 hónapon belül
-
Bencus88
nagyúr
ittvagoyk pali.
Most 2 hónap alatt jött 600K kiutalás, egész jól pörög a játék, most már edzőm is van és spinen folytatom tovább ott van a nagy pénz. Kaptam HUD-ot programokat hetente van 2 órám meg segít mindenbe amibe csak kérem. Amúgy itt vagyok végig, de nem nagyon pörög a topik.
ez mellett mentális anyagokat olvasok, meg a pokerakadémián nézem Aptok videóit. pt4 meg holdembossal karöltve.
amúgy az mtt-k nagoyn jól mennek a múltkorit amit megnyertem 2K dollár nemrég lettem rajta megint 4-ik.
spinhez pedig megvannak a legjobb táblázatok anyagok minden csak be kell tanulni. Ismerősöm is most került fel 15 spinre 1 milla pluszba van a hónapba.
-
Bencus88
nagyúr
menjél is sok sikert!
Én maradok továbbra is a 2,5 meg 3,5 rebuynál. ott elég sok a hal ha a havi szintet teljesítem (1000) játék ennyi van kitűzve erre a hónapra, azzal számolva is átlagosan 800 dolcsi jönne ki. Kíváncsi leszek.Holdemboss-t és Pokertracker-t is.
Ezt a holdembosst most írták nemrég a programozók, egy póker csoportba gyakorlatilag 20BB alatt írja a push range-t. nagyon hasznos. -
Bencus88
nagyúr
képesség
Amúgy nem tudom köze van e hozzá régebben sokat szerepjátékoztam és ott sok heylre kellett figyelni. Meg nem tudom ez is olyan mint a vezetés, hogy elején azt se tudtam hogy hogyan tudok ennyi mindenre figyelni, most meg már nem vagyok büszke, de telefonálok eszek meg nézegetem magama tükörbe
szóval csak gyakorlás kérdése, én is 2-4 asztalon kezdtem.
-
Bencus88
nagyúr
Hiába bukok nap mint nap arra kelek, hogy alig várom már, hogy leüljek és játszak. Egyszerűen imádom csinálni. Most is játszanék legszivesebben, de kicsit csúnyára sikerült a tegnap este
amúgy sztem 15 asztalnál megállok, többet nem akarok egyszerre játszani.Aztán majd meglátjuk.
-
tomrRRR
senior tag
Amit nyertem sportfogadáson azt elis basztam pokeren kb.
Cash gamere a legjobb beülni, most már csak cashezni fogok ha elmegyek terembe, beülök 10 ezerrel s duplával szállok ki. Freezeouton is 3 személyes allint nyertem s tripláztam majd kaptam Q-Q lehúztak, majd 1 óra múlva ki is ejtettek. Cash game lesz az én játékom úgy érzemmajd írok hogy sikerüült
-
Bencus88
nagyúr
ott a tracker, hamar fel tudom mérni az ellenfelet.
tomrRRR: Persze egy 24 colos moncsin küldöm. mindjárt rakok fel képet hogy néz ki, csak most is játszom
Azt mondják amúgy, hogy nagy szerepe van hogy régen sokat szerepjátékoztam. Meg sakkban megyei bajnok voltam
na kukázok egy képet.
-
Bencus88
nagyúr
Én is ott kezdtem. Ismerősöm aki szintén zenész, ő 20-nál jár. Azt én már soknak tartom, ez az én véleményem tudom valaki játszik 40-en, de én olyan move-okat játszok meg amit csak akkor tudok egyelőre ha nem játszom 30 asztalon. Szeptembertől megyek 16 asztalra na az pont megfelelő lesz, és bőven jó is.
-
Bencus88
nagyúr
Igen igen. Ma is sikerült eddig 20K-t csinálni. Lassan ez a hónap is 200 fölött lesz. tart egy 3,3 versenyem is 16-ik vagyok 700-an maradtunk 7 ezerből jó lenne valami jó helyezés.
Amúgy általában 12 asztalon játszom, de már kezd unalmas lenni szóval szeptembertől emelek. -
tomrRRR
senior tag
Nem tudom most kicsit szüneteltetem a pokert nemrég húztam egy 250 dollárost versenyt középmezőnyben végeztem, azóta nem sikerült nyernem semmit, kifizetést kértem majd nulláztam a bankrollom
Hétfőn gondolkodok egy 50 ezres befizetésen bet365 pokeren, S&G double up 100 euro alapon akarok játszani.
Bwinre amúgy már nem is lehet regisztrálni, kiment az országból a bwin, s bezárta a regisztrációját.
-
Bencus88
nagyúr
30 az nagyon kevés. az okosok azt mondják, hogy kb 100 játékból nyersz be egyet, ha ügyes vagy és értesz hozzá. Ez mondjuk sng-re vonatkozik mondjuk 180 fős. én is szigorúan tartom az 1%-ot, bár nagy ritkán ha nincs más indítok 1-1 nagyobbat, ami persze bele fér.
pl múltkor még nem mehettem volna fel 3,5 rebuyra, mert az kapásból 10 dolcsi, de benyertem így már mehettem rá simán.
-
kisgyerek85
senior tag
attol fugg mennyire veszi komolyan az ember. pl aki pro es cash gamel annak ajanlott 100bi+ roll es 4-6 honapra elegendo rollon kivuli penz. Es fugg attol is, hogy mit jatszik az ember. Omahahoz es pl hyper sng- hoz nagyobb roll kell, mert eleg nagy a variancia mindket mufajba. Hobby playakent lehet tolni 5-10 beulovel is csak akkor nem kell sirni ha elfogy a roll.'
-
tomrRRR
senior tag
Az UAC ki van kapcsolva?
vezérlőpult-rendszer és biztonság-felhasználói fiókok felügyelete
csúszka legalulraC: \ Program Files \ PostgreSQL \ 8.x \ data mozgasd az a pg_hba fájlt az asztalra, és nyisd meg a jegyzettömbbel
Lapozzunk az aljára és a változtasd mindet md5" re. Mentse el és zárja be a fájlt
3.. Vidd vissza a Data mappába
4.. Indítsd újra a PostgreSQL szolgáltatást: Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -
kisgyerek85
senior tag
Hát... ha pl nl25-ön tolod és a terembe vagy 10K pénzed akkor szerintem benne vagy a top10-be akinek a legtöbb zséje van bent az adott téten
Én nem ilyen hívő vagyok, hogy akinek sok van ahhoz fog vándorolni. Fordítva gondolkodom. Gyenge játékos aki nagy bukó azoknak a kisebb % gyakrabban esik le, hogy tovább maradjanak a rendszerben. Gondolok itt arra, hogy sima fd-el allin kerül és jóval többször húzza túl az embert mint ahogy a %-ok mutatják.
-
kisgyerek85
senior tag
Vannak nagyon stabil jó nyerők. Minden hónap végé postolják a grafjukat saját blogjukba vagy a 2+2 forumra. Kb nem tudom, hogy csinálják, mert elemezgettem a játékukat és nincs semmi különös benne.
Azt osztom, hogy nagyon tud sz@patni az rng. Eljöttem én is innen. Sajna már nincs akkora választék cg téren mint régen volt és ezért maradtam sokáig a ps rendszerében, de be kellett látni, hogy náluk nincs esélyem nyerni. -
kisgyerek85
senior tag
PS nemrég bevezette ezt az opciót, hogy osszuk le kétszer.
Ezt megtalálod a Beállítások ----> Osszuk le kétszer
Ha minkét játékosnál engedélyezve van akkor kétszer csapják ki a lapokat. Gondolom itt flop allin volt és azért csapták kétszer ki a turn és a rivert. Ha preflop keveredsz allin akkor kétszer jön az öt lap.Ez a funkció azért jó, mert a varianciát tudod csökkenteni.
-
stavross
tag
-
Pá
addikt
A first depo bónuszt a bónuszoknál kell lásd és autmatikusan íródik jóvá, nem kell sehol megvenni.
Amit a VIP storban látsz, az a Stellar bónusz, az nem a befizetésedért jár, hanem mindenkinek aki játszik, ha eléred a 750VPP-t, akkor megvásárolhatod 1FPP-ért. Később ebből lesz több is, ahogy egyre több VPP-t gyűjtesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged