Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Sziasztok.
Nem vok otthon a temaban es a ph-n sem talaltam topikot....
A gondom az,h a melohelyen ami elerheto radio az csak petofi es nehany horvat ado.Szeretnek "nyugatot" is hallgatni es ezert kellene valami internet alapu radio ami ha jol nezem egy DAB radio lenne. Van ilyen valakinel hasznalatban? Ezen ha En teszem azt valami amcsi radiot szeretnek hallgatni azt megoldana nekem?
Tudd valaki erdemben hozzaszolni a temahoz ?
KosziSony® & PlayStation®
-
Debilon
addikt
válasz Tegla80 #74608 üzenetére
neked egy internet elérés kell és egy olyan alkalmazás ami kezeli a stream-eket és innentől olyan rádiót hallgatsz amilyet szeretnél (és megvan a stream linkje)
a DAB az teljesen más, az a földfelszíni digitális sugárzás, és ha jól tudom az országban talán csak pesten vagy környékén érhető el 1-2 adó
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Lomha 8V
addikt
Nekem egy mikro Hifi van erre izzítva. Jack-jack kábel az Aux-ba, aztán kész.
-
-
Tegla80
addikt
Korbeneztem bt hangszoro oldalrol....lesz nekem(buxanak) megfelelo.
Annyit kerdeznek azert a mukodesrol,h telon szol a radio +bluetooth bekapcs majd hangszoro bekapcs es alapban atlovi a hangot igy az szol(telo nema)vagy ehez kell kulon valami app?
Vagy hogy muxik ez ha probaltatok mar.
KosziSony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Gugliztam kozben....nincs mar kerdesem.
Sony® & PlayStation®
-
Hunter2
addikt
válasz newwave0507 #74617 üzenetére
Kettévált a szerviz/bolt és a webshop. Szóval ugyanúgy jöhettek a Pécsi boltba cuccokért is meg javíttatni is.
Alpha Laptopszerviz néven találjátok meg a megszokott helyen a Szabadság utca 33.ban. -
nesa
veterán
Keresek 14"-15" LCD monitort, de ha még kisebb van az is jó, D-sub legyen rajta lényeg ne foglaljon sok helyet.
-
Vertigo18
addikt
válasz newwave0507 #74617 üzenetére
Nah, most már meséld el, ne csigázz itt mindenkit!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Sir Riccio
addikt
Lenovo Vibe Z2 PRO topiclakóknak a héten - 50k.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
4sal3
aktív tag
Horvátba keresnék szállást, ha valakinek lenne ismerőse/apartmanja. Krk vagy Vir, esetleg Makarska
1 hétre mennénk családdal. Köszi -
winfos
tag
-
nagyúr
Orebić nagyon jó hely
érdemes az odavezető utat Bosznián keresztül megtenni, Mostar-ban aludni (fillérekért), és reggel korán (lekésőbb 6 óra) kipihenve indulni neki az utolsó 100 km-nek, így a határon is hamar átjuttok (ami különben 3 óra tötymörgés, mert szívatják a horvátokat), és egy plusz teljes napotok lesz horvátba
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
válasz Vertigo18 #74597 üzenetére
Ezért mondtam, hogy érteni is kell, amit csinálsz. Ha így összedugod, akkor vagy 2 router fogja osztani az IP-t a hálódon, vagy lesz két külön wifid. Ha ugyanazt az SSID-t beállítod mind a kettőn, akkor vagy menni fog "valahogy" vagy nem.
A legegyszerűbb, ha a lemenő kábelt bekötöd a lenti router WAN portjába, és onnan másik kábel az ottani gépbe. Csak így nem nagyon lesz jelfelhőd.
Az, hogy egy wifinek látsszon a kettő, sajnos tényleg nem egyszerű, lehet vele szívni.Milyen routerek ezek? Ha OpenWrt-zhetőek, akor lesz WDS-ed, akárhogyan is, mert az tudja.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Tudtok ajánlani minőségi, de árban nem túl elrugaszkodott esküvői fotóst és videóst? Nyilván nem egy személyben, mert az ugye nem szokott működni.
Nem "saját célra" kell, hanem egyik ismerősöm keres. Igazából rám gondoltak, de én... igaz, hogy fotós vagyok, de hogy, hogy nem, esküvői fotózással éppen nem foglalkozom (csak néhányat csináltam, azt sem mostanában), illetve az az időszak tuti nem lesz jó nekem. Viszont legalább megpróbálok segíteni nekik, csak a helyzet az, hogy nem ismerek már aktívan dolgozó fotósokat/videósokat.
Jó lenne, ha lenne sok visszanézhető korábbi munkájuk az illetőknek (fotós, videós), tehát valami referencia oldal mindenképp kellene, ahol lehet nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
-
a2d2
addikt
válasz winfos #74628 üzenetére
Ja, VIR nagyon olcsó helynek számít, cserébe kocsiba kell ülni a szép tengerpartért. Mi az elmúlt két évben itt voltunk: [link].
Idén mindenképp máshova szerettünk volna menni, ezért kijelöltünk egy dátumot és a bookingon végignéztük a teljes partszakaszt Montenegro déli csücskétől egészen Olaszországig. 2 napig tartott de meg lettek a szállások végül.
És valóban sietni kell mert a szállások fele le volt foglalva főszezonra a bookingon.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Dluinet #74631 üzenetére
Ja lehet hogy neked azt hozta fel hirdetésnek a booking de nem oda megyünk.
4 éjszakát töltünk Tribunjban és utána átvonolunk 6 éjszakára erre a kis töpörödött szigetre: [link]
Nagyon kíváncsi leszek rá. Főleg mert 200-ból meg van a 10 éjszaka főszezonban, gyakorlatilag olcsóbb mint Vir.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
Eladó Samsung 32" TV, a képeken látható AJÁNDÉK üvegajtós tv állvánnyal/szekrénnyel! Ez utóbbit akár más célra is el lehet használni.
A TV fél éves, tehát még másfél év garancia van rá. Keveset volt használva, hálószobában, másodlagos TV-ként üzemelt, de ritkán, nem minden nap.
Pontos típusa: UE32J4000
Szállításban tudok segíteni, szóval szekrényestül el tudom vinni Pécsen bárhová.
Ára: 45.000 Ft.
-
Bandus99
őstag
Tudom neked ajanlani topiktarsunk eppen nemregiben elkeszult, eskuvoi fotozasrol szolo videoit.
Amugy ezeken, a kereseseken mint pl nem tul elrugaszkodott, meg hogy realis aron keresek fotost mindig elgondolkozom, hogy megis mire gondolt? Van akinek 50e ft is sok, van akinek a 300is siman belefer.
Egyaltalan mi az elvaras? Eskuvon keszuljon csak kep? Netan mutermit is szeretnenek? Netan szabadteren is? Lakodalomrol is szeretnenek? Eleg csak a vacsorarol? Netan a hazakiseres is legyen benne?
Kepet szeretnenek a vegen fizikailag is a kezukbe, vagy eleg digitalisan? Netan fotokonyveket is?Annyi kerdes merul fel, hogy jo szivvel igy nehez ajanlani barkit is.
Ez kb ugy nez ki mintha azt irnam ajnljatok nekem egy szamitogepet mit vegyek?Szoval elso korben mi az igeny mit szeretnenek a fotostol, erre nagyvonalakban mennyi penzt gondoltak.
Aztan lehet utana gondolkodni, hogy egyaltalan ezert a penzert kapnak e megfelelo szakembert.
Irhatnek meg egy fel oldalt. de egyszer befejezem.Persze nem elsosroban neked szol a dolog vegyuk ugy altalanossagban irtam.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #74644 üzenetére
Alapvetően teljesen igazad van, nyilván konkrét ajánlat pontos igények után lehetséges.
Akkor máshogy teszem fel a kérdést: ha tud valaki ajánlani fotóst, akinek lehet nézni online korábbi munkáit, akkor adjátok meg kérlek. Én, mint fotós, aztán már tudok nekik segíteni a látottak alapján választani. Az árképzés meg nem az én feladatom, arról majd már ők egyezkednek, meg választanak az alapján is.
-
törölt tag
Jááj Vir ? Nem merem leírni ide a véleményemet róla, mert igen sokat veszítenék az eddigi itteni, amúgy is nagyon csekélyke népszerűségemből. Amúgy van egy ilyenem a Bookingra, ha kell valakinek ( most kaptam a legutóbbi foglalásomnál ) szívesen átadom, de csak olyan írjon priviben, aki valóban igénybe is veszi és el is foglalja majd a szállást.
-
a2d2
addikt
válasz #16729600 #74646 üzenetére
Jaja, mi az első nyár után is úgy döntöttünk hogy nem megyünk többet, de főszezonban megnézve máshol az árakat úgy döntöttünk hogy mégiscsak jó lesz nekünk még egyszer
Aztán most meg simán találtunk szerintem jobbat ugyanolyan áron.Ezt a bónuszt meglévő foglalásra már nem lehet behúzni gondolom?
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest