Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
profit
tag
Ebayes vásárláshoz új számlámat regisztráltam Paypalen. Igazoltam a két kisösszegű Paypal utalást, ezzel a számlát megerősítettem.
Sajnos nem enged fizetni a Paypal. A számla igazoltként jelenik meg, más fizetési mód nincsen.
Ebayen az áru fizetésére kattintok, belépek Paypalbe, ezután Ebayen nem tudok a Confirm and pay gombra kattintani, hanem a három fizetési mód között a legfelsőnél, tehát a Paypalnél az jelenik meg, hogy váltsak másik email címre, ellenőrizzem a Paypalt.
A három fizetési módozat közül a Paypal fizetési mód sávjában megjelenik az email címem, mellette a Switch account link, és alatta a Please continue to PayPal for your payment mondat, majd a Continue gomb. Ha erre kattintok, még egyszer pontosan ugyanez történik, ugyanaz jelenik meg a végtelenségig, és nem tudok Confirm and Pay gombra kattintani, hogy lezárjam a tranzakciót.
Mi lehet a hiba? Az új bankszámlát ugyanazzal a személyi igazolvánnyal nyitottam, mint a lezártat, amit Paypalen töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest