- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
kész vagyok
csináltam új bankszámlát, megkaptam a bankkártyámat
csináltam új paypal-t
paypal.me linket "goods & service" beállítással3 embernek adtam el fotót, küldtek pénzt, kikértem
ma meg már limitálva van a paypal-om
9300-am bent maradt azt már nem küldték ki a számlárami a fene miatt limitálnak szó nélkül?
mindig csak ez a tetves véleményYou can't use PayPal anymore
At PayPal, we value a safe community for our customers to do business. We noticed activity in your account that’s inconsistent with our User Agreement and we no longer offer you PayPal services.Any bank or credit card information linked to your PayPal account cannot be removed nor can it be used to create a new account. You can still log in and see your account information but you can’t send or receive money. Any money in your balance will be held for 180 days, after which we’ll send you an email with instructions about transferring your money.
magyarul 180napig nem kérhetem ki a bent maradt pénzem
és már nem tudom többet használni
4. bankszámlám ment így a levesbe
kajak kerítek más megoldást mert kikészít hogy fogalmam sincs miért tiltanak egybőlV/ mi a véleményed?
-
válasz
Krisz1000 #32897 üzenetére
Az előbb felsoroltad, hogy nem lehet, akkor csak érthető volt a kérdésem, hogy miből gondolod, hogy azokra a helyekre lehet a PayPal-ról áttenni pénzt. Mert a mi fiókjainkra gondoltam és gondolok amikor a topikba beírok valamit.
Saját, magyar viszonylatunk az érdekes, nem az hogy Argentínába a bridzs játékoldalra lehet az argentin PayPal fiókról pénzt tenni. -
Krisz1000
tag
ne haragudj, nem értelek? hát nyilván kell h lehessen, különben hogy fizet be az akinek paypalen van a pénze?
közben megnéztem és találtam egy ilyen a 888 póker oldalán, abszolut nem értem...
"PayPal deposits are available in Germany, Spain, UK, Ireland, Italy, Portugal, Finland, Denmark, Austria and Sweden and are an instant, secure and easy way to fund your 888poker account."
ez vmi vicc? magyarország miért nem?ill Google Drive tárhelyszolgáltatásra is csomó helyen lehet paypalről de Magyarországról nem!!! ilyen van még 2018ban hogy tőlünk nem lehet fizetni??
azért gondoltam egyébként bövebben válaszolva, mert ha nézel pl amerikai "youtube-ereket" ott is mindenki utalgat, már alap h mennek a donationok, pl tesztenél, unboxingoknál... ha használsz vmilyen ingyenes szoftvert ott is a készítő a PP-jét adja meg. úgy jött le h ez az alap és már mindenfelé meg van oldva az utalás...
de akkor létezik ilyen h 888pokerre nem fogok tudni PP-ről sehogy áttenni? azt hittem ezek már 2018ban csettintésre mennek...
-
Krisz1000
tag
sziasztok! paypalről 888poker-re hogy érdemes pénzt feltenni? most nézem az oldalukat, a befizetési lehetőségek valami Skrill, Neteller, Paysafe card, meg Wire transfer. Ezekre lehet paypalről tölteni, lehetnek problémák?
kicsit meglepett h egy póker oldalra nem lehet paypalről közvetlenül. ez miért lehet? kell lehúzást sejteni az oldallal kapcsolatban amiért nem paypal partner?
pénzkivétellel lehetnek gondok?
köszönöm szépen ha válaszoltok
-
Függ a telefonszolgáltatótól is, ilyen jellegű hibát Telekom esetén 3-4 hónappal ezelőtt vettem észre, akkor a 4G-t buherálták ott ahol lakom, 3G-re állítva a telefont nem volt probléma. De bármelyik szolgáltatónál előfordulhat vagy a PayPal sms küldő rendszerében. De nem szokott gyakori lenni.
Ilyenkor a javasolt megoldás leírva az Összefoglaló, Tippek röviden, 8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül. leírásban. -
szazbolha
addikt
Biztos volt már téma, de nem találom hirtelen.
100 EUR-t kéne fizessek PayPal-al. PP walletten van bőven pénz de USD-ben, EUR =0.
Alap deviza EUR-ra van állítva.Ha indítom az utalást, akkor automatán átváltja az USD-t vagy a forintos kártyámról akarja lehúzni?
Ha utalás előtt PayPal-on manuálisan konvertálom EUR-be az USD-t, sokkal rosszabbul járok mintha vásárláskor automatán végzi el? -
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Az szerintetek mitől lehetséges, hogy kb 20 perce nem kapom meg PP-től a sms-t? Fizetnék egy oldalon, feljön hogy küldi az sms-t, de nem jön semmi. Kértem azóta még egyet, de továbbra sem jön semmi.
-
válasz
keszegduda #32888 üzenetére
A magánszemély regisztrációjához nem kell sem bankszámla, sem bankkártya hozzáadás a PayPal fiókhoz.
De ezt az Összefoglalóban is olvashattad.
Ha van bankszámlád akkor arról banki utalással fel tudod tölteni 2 módszerrrel is a fizetéshez a PayPal egyenleget, ha nincs bankszámlád, akkor egy Unicredit bankfiókban tudsz pénztári befizetéssel a PayPal bankszámlájára a te PayPal fiókodra címezve pénzt befizetni. -
keszegduda
őstag
Lehetséges a pay pal-os regisztráció úgy, hogy csak bankszámla van (MKB), de kártya az nincs, feltétlen kell hozzá?
-
válasz
St3ven #32886 üzenetére
Az €-os kártya bankszámládon is a név és cím egyezik a PayPal-os adatokkal?
Az a gondom, hogy amikor nem "csak úgy van" € a számlán akkor tudni kell, hogy a bank adott vételi vagy a konverziós deviza árfolyam mennyivel roszabb vagy jobb mint amikor a normál forintos Maestro kártyával és banki devizaváltással fizetsz a PayPal-en, illetve van-e a banknak a deviza számlára történő feltöltésre, konverzióra felszámolt jutaléka és a devizaszámla havi fenntartási költsége is hozzászámolandó.
Kiindulva abból, hogy az €-os Maestro kártyáddal is a vásárlás ingyenes és a PayPal-on az €-os vételárat ezzel fizetheted, az összehasonlítás hogy megéri-e, a teljes költségek rászámolásával lehetne megállapítani.
Ha ráérsz akkor kalkulálj a banki kondíciókat is figyelembe véve.Legegyszerűbb és biztosan nyereséges, hasznos az lenne ha te a jövedelmed €-ban érkezne az €-os kártya háttérszámlájára és az €-os vásárlás ingyenes a kártyával. Ekkor tényleg megérheti.
Azután már csak PP feltételeinek való megfelelés lenne csak a téma. -
St3ven
addikt
Igen, az akkori bejegyzésről van szó.
Van egy €-os bankszámlám, amihez adtak egy Maestro €-os kártyát, és erre én töltögetem fel magyar forintos bankszámláról forintot €-ra konvertálva. Illetve töltögettem, amikor még olcsóbb volt az EUR.
A többi idézett feltétel teljesül (magyar regisztráció, saját néven, saját címen, magyar bankkártya, lakcím egyezik), egyedül az nem, hogy nem magyar forintos bankszámla van mögötte.
"Az hogy az adott bank miként számolja el a külföldön történő vásárlásokat az adott kártyával az szintén vizsgálandó."
Erre nem gondoltam, de csak nem váltják át eurós számlaegyenleg esetében az eurós vásárlás összegét forintra, majd vissza euróra, hogy kiterheljék végül.
"Az is hogy a kártyatársaság miként számolja el a vásárlást."
Erre szintén nem gondoltam, hogy az eurós elszámolású kártya esetében eurós vásárlást az eurós számlán terhelve lenne konverzió.
Valószínűleg tényleg egyszerűbb kipróbálni, mert kizártnak tartom, hogy elsőre helyes infót kapjak a banktól és a kártyatársaságtól is. Másodjára/harmadjára meg abban nem lehetek biztos, hogy nem az első infó volt-e a helyes.
-
válasz
St3ven #32883 üzenetére
Amit idéztél az 2016-07-23-i bejegyzés volt. Most azért már eltelt néhány hónap azóta.
Akkor arról van most szó, hogy van egy €-os bankszámlád, amelyhez adtak egy Maestro €-os kártyát és erre a bankszámlára €-ban megy pénz, nem te töltögeted fel magyar forintos bankszámláról forintot €-ra konvertálva?Én csak a PayPal szerződési feltételeit idéztem, idézem akkor amikor azt írom, hogy magyar regisztrációhoz a saját nevünkön és címünkön lévő magyar forintos bankszámla és magyar bankkártya adható hozzá.
Amikor kérik igazolni a bankkártya tulajdonlást akkor a PayPal-on megadott lakcímnek, névnek egyezni kell a bankkártya szerződésben megadott adatokkal. Ha ezek a feltételek adottak akkor elméletben működhet.
Az hogy az adott bank miként számolja el a külföldön történő vásárlásokat az adott kártyával az szintén vizsgálandó.
Az is hogy a kártyatársaság miként számolja el a vásárlást.
Sem megerősíteni, sem cáfolni jelen pillanatban én nem tudom.Fizikailag hozzáadhatsz bármely kártyát -a Maestro még a külföldi kibocsájtók esetén és rendelkezik a hibás azonosítási hibával- aztán majd látod hogy miként vonják le.
Ha te megcsinálod és egy vásárlás után egyértelművé válik, hogy ez lehetséges, akkor természetesen az eddigi ismereteimet tudom én is módosítani az új helyzetnek megfelelően. Az elmúlt időszakban több változás is volt náluk így természetesen lehetnek változások. -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #24681 üzenetére
Sziasztok!
Szia V/!Vissza kell térnem ehhez a kérdésemhez:
"Érdemes az alap HUF kártya mellé egy EUR számlához tartozó Maestro debit kártyát is beregisztrálni? Elkerülhető így a konverzió, azaz direktben tudnék ott euróval fizetni, ahol euróban van megadva az ár?"
Erre a következő választ kaptam:
Érdekes felvetés, ha magyar a regisztrációd, akkor forintos az elszámolás, a deviza kártyádról forintra konvertálva venné lenne, így nem javaslom devizakártya hozzáadást, Maestro-t meg főképp nem.
felEz valóban így van? Ha tehát eurós számláról fizetném a vételárat, akkor forintban terhelné meg azt?
Csak mert nem tűnik logikusnak, hogy (egyébként EUR elszámolású kártyával vásárolva) a számlán eleve ott az euró a vételár kiegyenlítéséhez, miért váltaná azt át forintra. -
válasz
Predator2 #32881 üzenetére
Ha a PayPal-on a banki váltásra van állítva ugye arra gondolsz.
Nem egészen pontos az Erstés devizás oldal, mert nem úgy számolnak el ahogy a devizaváltó oldalon nézed.Egyszerűbb ha a Visa árfolyamszámolóval számolsz amikor megvennéd, pár forint eltéréssel jó lesz.
My Card is in ott Hungarian Forint a másik oldalt My Transaction was inmeg az adott deviza. Enter conversion fee az 0,00, Purchase amount-hoz az összeg és nem Enter, hanem a Calculate exchange rate gombra kattintaniPl. február 22 -én vásároltam 8,3 £-ért akkor a Visa 8.30 Pound Sterling = 2,953.83 Hungarian Forint összeget írt (ennyivel is zárolta a kártyán a bank).
Ezt könyvelte a az Erste február 27-én 2963 Ft-al, 365,98 Ft / 1 £ árfolyam lenne, de az amit nézel február 27-re 366,09 Ft-ot írt, a vétel napján meg 364,40 Ft-ot. -
válasz
messibarca50 #32878 üzenetére
A PayPal-t hagyd ki. A magyar jogszabályok szerint 14 napon belül visszamondhatsz mindent, a webshop oldalán is ott a tájékoztatás mert ez köztelező, velük kell a kapcsolatot felvenni és rendezni.
-
messibarca50
újonc
Tudnátok segíteni? hülye vagyok a paypalhoz..
Délután rendeltem magyar webshopról terméket, csak hétfőn dolgoznák fel a rendelést. Paypal-l fizettem, de most jöttem rá, hogy rosszat rendeltem....
Segítenétek, van esély visszakapni a pénzem? Mi szükséges a refundhoz, mennyi idő?
Illetve a cégnek, webshopnak is kell ehhez segítenie, vagy paypalon visszakérem és írok a cégnek, hogy töröltem a rendelést? Mi szükséges ehhez a refund funkcióhoz? -
Ezt írtam az Összefoglalóban lévő leírásba:
Beírjuk a mobil számot a Mobile number mezőbe. (+36-t, 0036-t nem kell)
A mobilszám megadása folyamatosan a számok a hálózatkijelölő számmal együtt, (20xxxxxxx, 30xxxxxxx, 31xxxxxxx, 70xxxxxxx).A 06 sem (majd ezt még beírom), mert tudják hogy magyar telefonszámod van és sms küldéskor elébe teszi a rendszer a +36-ot
-
zodes
aktív tag
Megoldódott, bocsánat a szemetelésért
-
válasz
petymeg #32873 üzenetére
Elegendő ha megadod a PayPal azonosító e-mail címedet és már jöhet is a pénz.
A Paypal.me nem egyszerű dolog.
Egyrészt ha létrehozod nem lehet törölni és neked kell eldönteni hogy vásárlás ellenértéket küldjenek rá vagy sima küldésként jöjjön a pénz és ennek megfelelően kell beállítanod.
Sokan meg nem is ismerik a használatát azok közül akik küldenének pénzt. Mondjuk egy Aliexpress eladó.
Az elsőként írt dologgal nincs semmi különleges dolog.
Nem biztos hogy a Paypal.me kell neked. -
petymeg
addikt
Szevasztok!
Régóta van paypalom, de eddig csak fizetésre használtam. Most viszont nekem akarnak utalni.
Milyen adatokat kell megadnom, hogy utalni tudjanak a paypalomra? -
válasz
khron78 #32869 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam, minden megkeresésemre 48 órán belül reagáltak. Amikor a teljes limit törlést kértem az volt 11 nap, de arra egyébként is 14 napot írnak.
Az automata válasz és arra a probléma leírással elküldött üzenetre meg 24 órán belül.
Nem tudom nálad mi a gondjuk.
De esetleg megint írj nekik.Értem hogy neked jobb a PayPal egyenlegen lévő pénzzel fizetni, de ha már az eBay-en is korlátoznak a nem fizetés miatt az sem lesz jó.
De ha átszámolod, a kártyával sem fizetsz forintra konvertálva többet, mint az egyenleg forintra váltva. -
khron78
őstag
Kártyáról is lehet fizetni valóban, de nem véletlenül tartok pénzt a PayPal-on, mivel az oda-vissza váltás is költség. Ezért onnan fizetném, de mivel azt írja fizetni nem tudok, ezért gondolom, hogy az Ebay jutalékot se tudom.
A legutolsó kifizetett közüzemi (villanyszáma) lett megadva, jól olvashatóan az Elmű alkalmazásból, printscreen-el.
A problémámra automatikusan jött mindig ugyan az az automata válasz.
Erre is volt, hogy válaszoltam. Azóta se email, se belső levelezésben, sehol semmi infó. -
válasz
khron78 #32867 üzenetére
Milyen jutalékot? ők eleve levonják, az eBay-t meg amikor esedékes kártyáról is lehet fizetni.
Itt egyértelműen látszik, hogy a lakcím igazolásra beküldött okmánnyal volt gond, m,ert már túlléptek volna rajta
A közüzemi számla a legutolsó kifizetett legyen jól olvasható név és címmel. Lakcímkártya érvényes legyen és legyen mellé írva, hogy Mo-n ezzel igazoljuk a lakcímet.
Ha az üzenő falon akarsz írni akkor a lakcím megerősítés témát válaszdNem kaptál sem e-mail-t, sem üzenetet? 48 órán belül válaszolnak.
Üzenőfal működése
Erre legtöbbször jön egy e-mail az általános válaszokkal és utalás benne, hogy erre az e-mailre válaszul írjuk meg a problémát, ha nem találtunk megfelelő választ. Leírod ugyanazt vagy bővebben.
Ezután az üzenő falon keresztül megy az eszmecsere. -
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy új személyi igazolvány esetén (lejárat miatt) szükséges megint feltölteni egy képet a "Proof of Identity" bizonyításához? Ha szükséges, hol és hogyan tudom lecserélni a már felltöltött verziót?
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
darvinya #32862 üzenetére
Most tényleg kell emlékeztetnem téged a jobb felső sarokban leírt Téma tudnivalókra?
Ha nem működik mindenkinek akkor meg jönnek a reklamációk.
Elfogadtad a PayPal regisztrációval a szerződési feltételeiket, nem azt, hogy kísérletezel, hogy mit lehet megsérteni belőle, mit lehet megkerülni.
A topik nem arra van, hogy a kiskapukat nyitogassunk és osszuk meg, az egy másik hely. -
válasz
darvinya #32860 üzenetére
Maradhatnál a szerződési feltételeknél előírtaknál.
Amit írsz az majdnem igaz, de más kérdés hogy a PayPal nem könyveli le az utalt pénzt, ha idegen a befizető. Többen koppantak már ezzel.
Tehát ne írjuk felül a szabályokat, a saját bankszámláról, a saját nevünkben lehet a TopUp adatokkal feltölteni az egyenleget.
You can transfer money from your bank account in HUF to your PayPal account just as you would when making a domestic payment transfer. You'll need to use your PayPal Customer Reference PD and enter it exactly as it appears below.The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, v/hich we have as......
-
darvinya
titán
Megkértem feleségem, hogy rakjon számlára pénzt bankba.
Ráírták számlára, így aki tudja számla számot és transfer ID, az tud rárakni. -
válasz
sz.zs. #32857 üzenetére
Igen, de csak ha "kezdő" eladó.
Ha jövő hét keddig nem jelentkezik akkor nem érdemes tovább várni. Bármi problémája lenne azt illene jelezni. A vásárlás napjától számított 7 napnak el kell telni az olyan témájú indításig, hogy nem érkezett meg! Más ok nem igazán van egyébként. -
válasz
sz.zs. #32854 üzenetére
A fizetés után 180 napig van vásárlói védelmed. Amikor elfogy a türelmed. Ha nem üzleti eladó akkor rá is vonatkozik az, hogy csak 21 nap után fér a pénzhez, addig ott van az egyenlegén, de nem használhatja.
A PayPal így biztosítja be a vásárló védelmét.
Ezt néhány "értelmes" (IQ 25) eladó úgy értelmezi, hogy majd azután küldi el a kifizetett dolgot, ami persze nem így van.
Mivel Németországból 3-5 nap alatt is ideérhet, még akkor is ha a német postával küldi (persze elsőbbségi) bőven van idő a reklamációra.
Előfordulhat hogy közbe jött neki valami, de ha csak a PayPal azonosító van meg és ezen a valamin nincs más információ akor ne sokáig várj. Illetve jelezd a ebay-kleinanzeigen.de felé is hogy nem reagál.
Ha már létrehozták ezt a "kamu" eVBay-t akkor csak lenne némi felelősségük.
Én őszintén komolytalan dolognak tartom itt vásárolni, több átverés került már a látóterembe erről az "eBay csoportról" -
Sziasztok!
Remélem nem válik be a gyanúm, de azért tájékozódni szeretnék.
Az ebay-kleinanzeigen.de oldalon vásároltam egy eladótól. Letárgyaltam vele, hogy fizetem a postaköltséget és elküldi Mo.-ra a terméket, illetve azt is, hogy tudok paypallal fizetni.
25.-én megírta a paypal-os email címét, én elküldtem neki a vételárat+az előre egyeztetett postaköltséget a Pay for goods or Services módon, hogy legyen vevő védelem. Megjegyzésbe beírtam a hirdetésszámot és a termék tipusát. Namármost azóta naponta írok neki, kérdezve, hogy elküldte-e már a terméket és hogy írja meg a tracking numbert, de nem válaszol. Nyílván még bármi lehet, de kezdek aggódni
A kérdésem csak annyi, hogy ha továbbra sem válaszol akkor mennyit várjak, mikor indítsam el a Dispute-t? -
válasz
Cheesus #32852 üzenetére
Ez így már jó. két PayPal fiók közt tudsz mozgatni pénzt és lehet így vásárolni is.
Amikor az e-mail címet megerősíted, akkor már a PayPal fiók hiteles technikai szempontból.
Az hogy adsz hozzá kártyát a fizetési eszköz bővítés.
Az hogy a kártya "megerősítéssel" (confirm) törlöd a havi és éves PayPal egyenlegről a bankszámládra történő kiküldés limitjeit, az megint más, nem hitelesítés.
Ha megközelíted a pénzforgalomban az éves 2500 €-t és kérik a személyes adataidat azt én a PayPal fiók személyhez kötésének vagy ügyfél átvilágításnak -az új terminológia szerint- nevezem. -
Cheesus
senior tag
Köszönöm a választ!
Tehát elviekben működhet az, hogy a haverom is jelentkezik a sorsolásra, regisztrál egy PP fiókot, de kártya adatok nélkül, és ha mondjuk őt sorsolják ki, akkor én utalok az ő PP fiókjára, majd ő ki tudja fizetni a pénzt a webshopnak? Ennyire lehet szabadon mozogni fizetés terén hitelesített PP fiók nélkül? -
válasz
Cheesus #32850 üzenetére
Az első kérdéshez az a pénzbekérő "névre szól", van a küldő oldalán is könyvelés, gondolj bele, a vásárlói védelem hogyan működne akkor ha más fizetne, más PayPal azonosítóról, nem igazán futnak össze a dolgok ha másik PayPal fiókról menne a pénz.
Lehet kísérletezgetni, de értelme nem igazán van.
Ha olyan e-mailt küld amelyben csak annyi van hogy erre a a PayPal azonosítóra küldj pénz, oda bárki küldhet.Egy személynek hivatalosan egy magán és egy üzleti fiókja lehet, ez utóbbinál a bankszámla szükséges elsődlegesen a hitelesítéshez, kártya lényegtelen. De ugye lehet céges bankkártya is.
Bár maga a Paypal fiók működik hitelesen bankkártya nélkül is. Nem feltétlen kell.
A FB-t meg nem tárgyaljuk itt, még szürke állapotban sem tartozik ide, legfeljebb nagyon minimális hsz keretében.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Túra és kirándulás topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Windows 10
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest