Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39490 üzenetére
Nem bírtam a kíváncsiságommal, elkezdtem húzni egy inkvizítort azzal a pob-bal, amit tegnap összedobtam. Most végeztem Act 2-ben a Vaal piramissal, s a Vaal Oversoul simán lement, pedig csak azokat a cuccokat használom, amit találok, vagy amit azokból meg tudok venni, teljes league start felállás.
Most még jobban kíváncsi vagyok a lightning conduit-ra. A tendrils-szel kicsit fura nekem, hogy bele kell állni a csapásokba és nyomni, nem úgy, mint amikor egy witch az alany. -
Remiel
őstag
Köszi megoldottam elment 990 divért
kaptam 590 divine + 10 db hinecora átvette a mirrort, majd adott 400 divine én meg vissza a 10db hinekora és ennyi
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39503 üzenetére
Jaja, elég laza vele a leveling, még talált itemekkel is. A build meg rengeteget változott, szinte naponta agyalok valamin (pl már inpulsa sincs), alig birják követni a guildben. Mondjuk van is eredménye. Mikor kb a liga második hetében sikerült a simu30-at letolni vele, az még elég kinszenvedés volt, bossok sokáig tartottak, loot is alig volt. Tegnap megint tettem egy próbát, vigyorogva lement egy portállal, bossok se birták pár mp-nél tovább.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39505 üzenetére
El sem tudom képzelni, mennyi div-et tolhattál már bele.
Hasznos ez a teszt futam, egyből kijönnek az elgondolásaim és a valóság közti eltérések. Legalább ki tudom próbálni, mi mivel lenne jó. Boss-nál vagy egy-egy erősebb life regen rare-nél be tudok lassulni, de rájöttem az sem segít, hogy a wand-ot nem igazán cseréltem le, elég gagyi volt.
Ha ez A10 után is sima lesz (gagyi cuccokkal), komolyan elgondolkozom, hogy ezzel rajtolok a következő ligában. -
Péter86
csendes tag
Elkezdtem új karakternek mf-re tornado shot deadeyet, most lvl 96. Tier 7 cemetery mapot farmolok. Néztem maxroll guideot és videókat is.
Azt nem értem miért dob nekem sokkal gyengébb lootot mint nekik? Nekem legjobb esetben volt eddig nyers 3 divine drop, amúgy csak a sárga tárgy, gyakori currency, meg az ezerszer látott unalmas uniqueot dobja hegyekben. MF cuccban természetesen…
Wispekből szedek amennyit tudok (összes ascend megvan rá), compasst nem használtam és a két olcsóbb típusú scarabot szoktam még négyszer (abyss, ambush, divination, reliquary).
Muszáj használni legdrágább winged scarabokat? Azokból egy darab 80+ chaos legalább. Van aki linkelte ingame új cosmetic gyűrűvel, hogy felszedett már 1500+ divinet és 2 mirrort.
Headhunter övre gyűjtenék ami „csak” 50 divine de az is még messzinek tűnik.
Valaki tud segíteni mi a baj? Köszönöm. -
simondr
senior tag
válasz Péter86 #39507 üzenetére
Helló Péter!
a loot elég sok dologtól függ. Kezdjünk egy egyszerűvel, átlagban mennyi whispet szoktál összeszedni? lila/sárga/kék
Milyen modok vannak azokon a T7 cemetery mapokon? mekkora a monster pack size, rarity, quantity.
Hogy van kirakva az atlas fád hozzá?
Többféle taktika van, sokan tolják az abyss taktikát, de igen jó lehet a strongbox taktika is, csak más-más setupot igényel a kettö.btw, hogy állsz a gearen IIR / IIQ-val? Mennyi jött össze?
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39505 üzenetére
Feladtam. Act5-ben nem tudom lenyomni Innocence-t. Kb 20%-ra levittem, de onnantól... Nem is tudom, hányszor nyírt ki.
-
Péter86
csendes tag
válasz simondr #39508 üzenetére
Abyss taktika nagyrészt maxroll.gg magic find guide kis apró módosítással videókból. Most nem tudom leírni IIR / IIQ-t, pár napig nem jutok géphez.
Átlagos MF cucc, érdembe már csak egy sokkal jobb ventors gamble ringgel vagy kalandra ringgel javítható szerintem, azok meg nagyon drágák.
Wisp kb. 2000+ kék 2000+ lila, kis sárga de, olvastam nerfelve lett, régen 10 ezrek is össze jöttek egyeseknek, de akkor én még nem próbáltam az egészet.Map modokat annyira nem figyelem, 4 chisel, sima alchemyt rányomok és ha reflect lesz akkor chaost rá. Túl sok a grind ebbe a játékba már nekem, tudom grinding gear games mi más is lehetne...
-
BoneDragon
veterán
Mi történt a piaccal? Ennyien abbahagyták? 2 hete nem nyúltam a játékhoz és poén kedvéért megnéztem a HH árát... WTF, én még 160-ért vettem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39509 üzenetére
1. LC-nél létkérdés, hogy legyen shock, abból is lehetőleg a 65%. Nincs shock, nincs dps. Szóval bossok ellen a storm brand kell "supportnak", hogy felvigye (sokkal nagyobb dps, mint az OOS, az új SB még jobb). SB mellé az overcharge alap, unbound ailments is növeli az effectet, + dps növelők: concen effect, added light....
2. A shock chance legyen 100%, vagy ahhoz igen közeli. 50%-ot ad az overcharge, 20% innervation és/vagy elem prolif. 10% a fán a holy dominion, de a közelben elérhető a "chance to freeze, shock and ignite is (15%) és kezdetben a valakos sign gyűrű is elég hasznos, ha beszerezhető.
Amúgy ja, most már elég sokat költöttem rá, de van is eredménye. Ha minden védelem aktiv, akkor elérhető a 450k effective hit pool guardian bossok ellen, és a 40m+ dps. Még egy komoly befektetés van hátra. A +1 pch mirroros gyűrű. Az 75%-al növelné még a dps-t.
-
Edge
veterán
válasz BoneDragon #39512 üzenetére
Nem hagyták abba, MB-vel is ez történt, túl sok esik, mindenki MB-ben meg HH-ban rohangál már.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39513 üzenetére
Nekifutottam újra másnap, mert csak piszkált a dolog, egyből lenyomtam... Előzőleg biztos front volt.
Egy storm brand-et amúgy is húztam, kicseréltem gyorsan az orb-bal, meg kell mondjam, nekem jobban bejön tömegoszlatásra is, jó hogy megemlítetted.
100% a shock chance, szóval azzal nincs gond. Nekem is feltűnt, ha nincs sokk, akkor sokkolóan nem történik semmi.Milyen aurát használ a kampány során? Egyelőre a Determination + Def banner ami bejön, de ha nincs boss, még a Tempest shield is belefér, még az elején ráfeküdtem a mana regen-re. Mana flask-hoz nagyon ritkán kell nyúlnom.
Amúgy mi az, ami a későbbiek során feltornázza a sebzést? A nyilvánvaló exposure-ön kívül. Cast speed például? Shock effectiveness?
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39515 üzenetére
Determ és defi tökéletesen megfelel. Actok alatt én conductivityt szoktam használni, de később az is, és az exposure is feleslegessé válik, amint meglesz az inq-nek a 4. ascendancy, az inevitable judgement. Critet kell feltornázni, str/int egyben crit chance is. . Cast speed felejtős. Annak ugyanannyinak kell lenni az OOS/Storm brand és az LC-nél is, hogy működjön. OOS (vagy SB, amelyik jobban bejön) mellé chain + elem prolif elég szép cleart csinál, herald of ice-al pedig explode is lesz (call of the brotherhood dob még rajta).
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39516 üzenetére
Köszi!
-
brunnehilde
senior tag
Ilyen költséges, ennyire kimaxolt (és op) buildem soha nem volt még. Megvettem a mirroros gyűrűt is, amivel lett 12 power charge-om. Ezzel együtt nagyjából 2.5 mirror lett belepakolva. Nem mondom, hogy kevés, valószinű soha nem lesz már ilyen, de futottam pár t16 wispes, 100% delirious, 100+% quantity mapot, minden jóval megpakolva (searing, beyond, alva, ambush, harbi), és... Elég meggyőző lett szerintem (+ uber mavent is lenyomtam vele, igy meglett az összes boss is).
Itt a vidi és a pob hozzá. A pob a max dps-et mutatja, vidiben olyan 65m körül lehetett. Sajna ezen pont alig adott wispet...
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #39518 üzenetére
Jó ez a build, de ennyire nem. Ebből a currencyből már komoly buildeket lehet épiteni, ami 10x gyorsabb clearben és hasonlóan halhatatlan.
Amúgy meg minden tiszteletem a tiéd, hogy nem folyik ki a szemed ettől...[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz BoneDragon #39519 üzenetére
Saját maga rakta össze, saját maga örömére, szerintem ez több, mint amit a legtöbbünk elmondhat magáról. Részemről:
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #39519 üzenetére
A 10x gyorsabb cleart azért erős költői túlzásnak érzem. Aki lefutja ezt a map részletet akár csak 2 percen belül (alvával, harbikkal), már azt megtapsolnám. És az "csak" 3szor gyorsabb lenne. Szemkifolyás... Érdekes, mert játék közben annyira nem zavaró. Extrém map, de szerintem itt még igy is követhetőek az események. Te irtad, hogy amúgy is lassú.
Az, hogy kinek mi a "komoly" erősen egyénfüggő. Vannak gyorsabb és erősebb buildek is szép számmal, talán még tankosabbak is, de ez a build számomra a tökéletes szórakozás (+saját gyártmány). Nyilván másnak nem biztos, hogy bejön. Az ár azért sokmindentől függ, ebben a ligában megtehettem, hogy kb a maxra menjek mindenből, ezért lett a vége annyi, amennyi.
Amúgy meg, egy kis kalkuláció:
Void battery, thunderfist, badge amu, malachai pajzs (block vagy reduced crit dmg implicittel), ezek mind "filléres" cuccok.
Egy pch rare sisak megvan pár divből.
Cipő (duration implicit) 1-2 div.
Bodyt Ironnal kell csináltatni (vagy, ha értesz hozzá, akkor magadnak). Ezúttal is köszi neki, csak a craft materialt kellett fizetni (amúgy jó 150+ div lenne a piacon, már, ha lenne ilyen eladó, de egy belépő szintűt veszel 20 div alatt).
Flaskok max 1-2 div/drb, clusterek se horror áron vannak, jewelleknél és charmoknál is lehet kompromisszumokat kötni. Gemeknél úgyszintén.
Marad a mageblood, ami már röhejes áron van, meg a gyűrűk. Ezeknél a pch nélküliek jó áron vannak, és a dps úgy is megközelitheti az 50m-t.
Szóval nagyjából 250 divből kihozhatod egy olyan verzióját, amivel már simán farmolhatsz mindent és a tankossága is meglesz. 250 div meg kb semmi most.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #39521 üzenetére
Nem megyek bele...
Másikhoz meg, arra értem meg lehet számolni a pixeleket a karakteren. -
Siriusb
veterán
Ezen a cast speed-en gondolkoztam. Ez úgy működik, hogy ha az LC-én mondjuk 0.2 sec a cast speed, és n folyamatosan nyomom a gombot, a storm brand pedig azt mondja: Activates every 0.3sec, 3 LC-ből egy vagy kettő (szinkrontól függően) nem is ér semmit, mert nincs sokkolva az ellenfél?
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #39522 üzenetére
Helyes. Jah, dynamicra van rakva. Itt, kopogjam le, meglepően jól birta. A metamorph ki szokta nyirni teljesen az fps-t. Majd poe2-re lesz új hardware.
Siriusb: Igy van. Ha mondjuk 1mp-en belül kétszer shockolod a monstát, akkor tök mindegy, hogy LC-vel a cast rate 3, akkor is csak 2-szer lesz meg vele a hit.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #39518 üzenetére
Összes über boss verziót lenyomtad? az szép
-
atok666
őstag
Ha el szeretnek adni monduk 5000 jewellers vagy barmi mast, akkor az hogyan megy? Elore megbeszelem a vevovel, hogy minden 1000-1200 utan fizet, vagy erre van vmi standard szokas?
Atok
-
Remiel
őstag
Hát táskánként fizeti, kiszámolod mennyi 1200 db és annyi
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
akkor jó... ezért szar bossra, vagy rare mobokra ha 1 vagy 2 van... van hogy kimegyek kávét főzni és otthagyom majd lemegy.
viszont szinte biztos, hogy visszavettek a wispekből és szerintem e lenti időből is, már sokkal szarabb az egész, ha 3.5k kéket összegyűjtök már kezdek boldog lenni
-
m.lala
aktív tag
Rosszul vagyok ettől a COC-től, de annyira bejön meg akarom végre érteni a müködését segitsetek picit légyszi:
Increased Cooldown Rec.----------- Maximum Triggers per Sec-------- Opt. Char. APS
0%------------------------------------------------ 6.06---------------------------------------------6.06, 12.12
14%+-------------------------------------------- 7.57-------------------------------------------- 7.57, 15.14
52%+-------------------------------------------- 10.10------------------------------------------ 10.10, 20.20
A kérdésem csak annyi, nyomkodva a pobot annyira ugrál a DPS, a két feltételnek együtt kell teljesülnie? A cooldown minimum legyen ennyi mig az attack speed maximum? Ha valamelyiket nem tudom összehozni akkor csökkeni fog a DPS-em?[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
tibee77
őstag
az optimalis attackspeed ott van a cdr mellett, ha neked nicns cdr sehol, akkor 6.06 aps-nek kell lennie, de arra figyelj, hogy ha ebbe nem szamolodik bele mondjuk az onslaught vagy egyeb buff akkor mar nem fog passzolni.Ergo ha van alapbol 6.06-od es aztan meg arra kapsz egy onslaught buffot, akkor mar több lesz.meg az se mindegy, hogy milyen skillel procolsz, cyclone-nak kellenek ezek az ertekek 6,06-7,57-10,10 , ha mondjuk mar mäs valamivel, mondjuk kinetic blast akkor asszem azok ervenyesek amik a masodik oszlopban vannak.Viszont kinetic blastnal lehet massal is elerni az optimalis procolast, pl. projspeed-projectileok szämänak növelese.ha nagyon sokkal több illetve sokkal kevesebb az aps-ed a cdr-hez kepest, akkor igen, csökkenni fog a dps-ed.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Edge
veterán
válasz Remiel #39531 üzenetére
Én is csináltam egy ilyen karit, ha olyan map boss van akinek nincs slepje le se megyek, az egyedül maradt rare-eket meg magaddal kell húzni, amint van tömeg elhullanak, de ha nincs már senki akkor az tényleg gondos. Ezért én betettem egy fire trap-et(frost blink helyére) ha tényleg nincs senki a közelben azzal egész jól le lehet nyomni a rare-eket, fel whispelt bossra kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
Nekem minden lemegy szinte, csak van ami nem éri meg időben.
Még 1-2 dolog kéne főleg charm és egy watcher's de a kettő együtt olyan 500D lenne és tulajdonképpen semmi értelme, mert így se halok meg sehol, ha figyelek a mapra. No regen és -res ha nincs rjta felőlem 200 mob is üthet, vagy lehet bármi rare fos. Betettem az Untiring is így a life regenem 1300 felett van, minden res 90 a chaos 71 a phy dmg reduction 68% crit dmg reduction -110% ésatöbbi.
Itt van a kari így néz ki most
Ha nagyon kell át tudom tenni dps re is, cipő, kesztyű, sapka, ring cserével, most nem teszek be mindenről képet de pl ha RF van benn akkor konkrétan meg se áll, végigfutok a mapon és minden elfogy, max 1-2 rare mobért kell visszamenni. A boss meg nem érdekel, ezt nem arra találták ki, de max 28 maponként megölöm az invitationért.
Ja és most akarok egy vaal breach kipróbálni, az lehet megoldás lesz az egyedül maradt rare mobokra, vagy a bossra.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Remiel #39535 üzenetére
Azt nemtom tudod-e, hogy a stun masteryben van olyan hogy crit damot nem kapsz be, ha stun alatt vagy és akkor itemeken meg egyéb helyeken nem kell reduced crit dam %.
Ez a Vaal breach jó 5let, thx.Ja az érdekelne milyen a pantheonod, major és minor god?
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
hát a stun mastery-ig el is kéne menni, ami konkrétan nálam bizots nem lesz meg, vagy minimum 1 potot ugye erre tenni, ami nálam nem megy
Lunaris meg Ralakesh az alap de mivel immun vagyok bleed-re, corrupted blood-ra, freez-re, shock-ra és poison-ra, így most azon gondolkozom mi legyen a kisebbik
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Remiel #39539 üzenetére
kipróbáltam a vaal breach-et fasza dolog, de vigyázni kell vele mert akkor nem lehet castolni amikor ütnek, mert megszakad az animáció a vaal soul nullázódik és nem teszi le a breachet. Pl. akkor kell használni, amikor be megy az ember boss roomba és legyen a vaal breach idézés az első mozdulat.
-
Remiel
őstag
és tényleg bakker... köszi
-
Siriusb
veterán
Kampány alatt a crit-tel foglalkozol? Akárhogy nézem, az elemental overload jobbnak tűnik, amíg nincs elég magas crit. Végig Elemental/Lightning dmg pontokat raktam ki.
Úgyhogy az a teóriám, először ele dmg + védelem, utána átpakolni crit-re, ha megvannak hozzá a cuccok.Írtad, hogy "herald of ice-al pedig explode is lesz ", az hogy? Nem az inpulsából jön az robbanás?
Amúgy most 70-es szintre felhúztam, végeztem a kampánnyal, és (kék) T1, T2-vel szépen elboldogul, boss is klasszul lemegy (a fentebb említett fával, hiszen ez még nem a te alkotásod, csak amit én összekalapáltam). Az atlaszon ki van rakva most az abyss is, be is adott egyet (3 pit-et), legnagyobb meglepetésemre anélkül lenyomtam, hogy otthagytam volna a fogam. Witch-csel lehet nem sikerült volna, de inkvizítorral lement. Tényleg van benne potenciál ligakezdéshez is.
-
Remiel
őstag
Ja erre nem is gondoltan
Ha már lehet szabadon, átneveztem így a végén a karaktert a KakásPelus valahogy nem adta vissza az érzést, meg igazából Templarhoz illik
Meglett a 100 is, az első százas karim, pedig van a játékban 6001 órám, de minden eljön egyszer, ahogy az első mirror is ugye most lett meg, bár ebben a ligában már ez nem nagy szám.
Szerintem egyébként a GGG saját magával cseszett ki a mostani ligával. Élvezetes a looteső, de mi lesz a következő? Ha ezt a mechanikát kiveszik azért lesz lázadás, most is látom MF karival is a kontrasztot 2 map között, ahol van legalább 5k wispem ott nem látom a földet, ahol csak 2-300 jön össze ott konkrétan semmi se esik hiába ugyanaz a gear. Ha benne hagyják akkor is valamiféle nerf lesz, akkor azért megy majd a panaszkodás. De ez szinte bizos feletjtős lesz ezen a szinten.
Nem tudom volt e liga aminél ennyi idő után is ennyi player játszott még, de szerintem ebből a szempontból is ez lehet a top.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39543 üzenetére
Később Inpulsa, de amig nincs, addig a clearnek jót tesz a Herald of Ice, illetve az Inpulsa után is, ha valami komolyabb rare bodyra akarsz váltani: "If you shatter an enemy, this skill will cause them to explode and deal AoE cold damage to enemies near them." Ad valami added cold dmg-t, de az igazi akkor lesz, ha beraksz mellé egy call of the brotherhood gyűrűt is.
Egyébként meg a crit az utolsó, amig nincs meg a 4. ascendancy (inevitable), addig nem érdemes rá pakolni. Utána viszont mindenképp a 100% crit chance a cél, vagy ahhoz nagyon közeli. Már jó ideje ezzel kezdem a ligákat, szépen lassan haladva sosem volt vele gondom, pedig még az EO-t se szoktam kirakni. Budget verzióval is ki lehet hozni belőle 6-7m dps-t.
Remiel: Kiváncsi vagyok, mi lesz a köv ligákban, de ha van egy kis eszük, akkor a POE2 megjelenéséig maradnak ezen a "fun" vonalon. Persze nem arról hiresek, hogy hosszútávon épeszűen gondolkodnak, amire jó példa a mostani wisp nerf is. Akkor, amikor az égvilágon semmi se indokolta már. Jah, a 100-hoz meg grat!
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39546 üzenetére
Pont ez a gond, ehhez egy "frozen enemy" kell.
Explode on Shatter: While Herald of Ice is active, if you shatter an enemy (usually by killing a frozen enemy but also Call of the Void works for killing chilled enemies), an explosion will be created...
[link]A Large Cluster-t magad szoktad összedobni? Úgy nézem, leginkább fossil-lal érdemes.
Miért nem használod az EO-t? Plusz 40% dmg...
Ezek szerint jól gondolkodtam crit tekintetében, köszi. -
Remiel
őstag
Na ilyenekre gondoltam, hogy egy vicc... kb 4300 sárga 3000 lila és 100 kék...
A mapon kb 500 unique esett, nem is láttam tőlük, ami a képen van az egy abyss kb egyharmad/fele droppja... esett egy MB is közte, persze a corruptedek között, mindegy jó az így is de sajnos csak 3 slotos, cserébe, az implicit str/int. Egy mobból 8 divine és 10 ex, de sok currency egyébként nem volt, csak a junik hegyekben, mire oda tudtam menni némelyikhez bejártam a fél mapot, hiába frissítettem rá.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
Neversink legmagasabb uber plus strict fokozatán vagyok, de ez se elég... á dehogy volt káosz
Behívtam másokat is keresgéljenek hátha kell valami
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest