Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42675 üzenetére
Az első napon (mármint pénteken) délelőtt jelent meg nálam a felirat, hogy valaki lvl98 lett.
Én tegnap este lettem lvl61, A7 közepén. Szerintem nekem több volt, mint 10 óra, de én most "visszafiatalodtam", kipucolok mindent, mint egy kezdő. Ha brünne esetleg előkerülne, és csinálna valami jó alternatív LC buildet, akkor azt még lehet, hogy kipróbálnám, de egyébként 99%, hogy ezt az egyet fogom játszani, akkor meg hova rohanjak? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
wiggen123
senior tag
válasz
Siriusb #42604 üzenetére
Most jött szembe épp és szerelem első látásra
Cast When Stunned Arakaali Detonate Dead of Chain Reaction Pyroclast Mine of Sabotage Aspect of the Spider
Eddig kimaradtak ezek a CWS buildek, de tetszik. T17ig úgyse tervezek eljutni. Ez meg tescos gearrel 1-2. nap vinni fogja a T16 8 mod mapokat.
Shadownak mind a 3 új ascendancy-ja brutál erős lett. Ha nem jönne be simán át lehet térni másikra.
Paladint szerettem volna mert az is nagy szerelem, de max ilyen dark paladint lehet kihozni értelmesen belőle summonokkal, meg spectrekkel single playerre. Azokat managelni meg nem adja. -
-
-
-
tibee77
őstag
válasz
Siriusb #42576 üzenetére
Nagyon jo lesz ez az event, en tuti ott leszek elsö sorban.
(meg szerintem egy szabadnapot is kikönyörgök melohelyen xD) Ezek a jol megkevert ascendancy-k kicsit felzavarjak az allovizet, eleg sok van közöttük ami nagyon tutin nez ki.Vegre megint lehet ötletelni, hogy mit kene csinalni velük.Poe 2-re mar nagyon rauntam, ugyhogy varom az eventet mint a messiast.
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42475 üzenetére
Akkor ott már azt hiszem fel tudod venni a Hands of Chayulát a Shattering Palm helyett. A polcirkeln garantálja a shattert, a Hands of Chayulára meg rá lehet rakni a Hypothermiát és akkor nem kell a manuális átkozódással foglalkozni.
Én alapból mindig a védelmet erősítem inkább, mert nem vagyok ügyes, muszáj, hogy a karakter az én bénázásom dacára is túl tudjon élni. De itt még nagy kompromisszum sem kellett hozzá, mert - főleg ha már át tudsz váltani CI-ra - a build három forrásból is kap feltöltést (Meditation, Ghost Dance, Ghost Reaver). A 6-7 ezres effektív life (ami nálam most már 9000) pedig egy life vagy hibrid buildhez képest baromi sok. Főleg úgy, hogy a legrohadtabb DoT sebzésekből most már semmi nem hat rám, amióta vettem egy vaalozott jewelt corrupted blood ellen. -
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42468 üzenetére
Én Pohx SSF buildjét kezdtem követni, de már akkor, amikor ő kicsit módosított a kezdésen.
Ez volt az indító videója, de ehhez képest én rögtön a felső négy ascendancy pontra mentem rá először. Kvázi első karakterem volt (az első a sorci volt, amint még A3 legelején feladtam, annyira nem haladtam vele), tehát kezdő buildnek is teljesen jó.
Ha már A3-ban vagy, akkor a Frozen Locus, meg Glacial Cascade fölösleges, ne foglalkozz vele. A Charged Staff kell, inkább azt vedd fel előbb, mielőtt a jobb oldali staff closterek felé mégy, sokkal, nagyon sokkal könnyebbé teszi a játékot.
Én ráadásul csak egy haranggal mentem végig, az is elég volt.Ha kereskedsz, akkor staffnál a phys dmg és az attack speed a lényeg. Nagyon megéri beruházni egy Polcirkeln gyűrűre, a Herald of Ice-szal és az Ice Strike-kal kombinálva fél képernyőket tüntetett el.
Ha a felső ascendancyk felé mégy akkor kelleni fog 30 spirit a páncél statjaiból. Herald of Ice, Wind Dancer, Combat Frenzy = 90, de ha már Mektul megvolt, akkor a Bog banyán túl vagy, tehát van 60 helyből. Ehhez (ha fele-fele arányban számolod), akkor egy 225 Eva + 90 ES páncél kell.
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42465 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem, hogy ha a Lead Me Through Grace-t veszed fel az első két pontért, akkor ugyan "kénytelen vagy" minél jobb eva+ES páncélt keresni (haha, mint ha ez nem lenne amúgy is cél), de cserébe felszabadul a spirit affix a páncélon és az amuletten, könnyebb a gearelés. Ha átváltassz CI-ra, akkor a chaos resisttel és a life-fal sem kell törődni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42465 üzenetére
Én a monkkal már lvl91 vagyok, a játék mostani állapotában messze a legkönnyebben játszható class. A linkelt build szerintem nem a legjobb, se levelinghez, se később, korai mapozáshoz. Az Ice Strike invokerrel szerintem sokkal gyorsabban lehet haladni. Stackerként csinálok tempest flurry-s változatot is, tudom milyen. Azzal most vagyok A3 közepén, de ahhoz nagyon kellett a Pillars staff. A Flurry ha elkezded felszintezni, akkor zabálja a manát, ami pont bossoknál nem a legszerencsésebb.
A monknál a sebzést nagyon könnyű növelni, főleg a kampányban, ahol még állandóan javulnak a cuccok alap statjai. A linkelt build viszont pont a legerősebb részét hagyja ki, a védelmet. Az ascendancy felső négy pontja kib*ottul erős. Eleve int és dex karakter a skillek igényei miatt, tehát páncélból is célszerű olyat választani. Az, hogy minden extra befektetés nélkül megkapod a teljes eva szinted kb. 85%-át armorként IS, az eszméletlen sok. Harmadiknak a Meditation-nel fel tudod vinni az ES-t bőven 7000 fölé => 3000+ ES-nél irány a CI és ki van pipálva az összes chaos, poison és bleed sebzés elleni védelem is. -
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42036 üzenetére
Uh, most toltam le a Buried Shrine részt az A2-ben - ha kiszállok a játékból, akkor az az ilyen végeérhetetlen pályák miatt lesz. Eleve utálom a repetitív grindelést. Az egyben sem tudtam élvezni órákig ugyanazt a két mapot tolni, vagy még régebben egy-egy pályát farmolni, akkor sem, ha az volt jövedelmező. Itt meg nem tudom, legalább fél óra volt, mire eljutottam egyik végéből a másikba.
Ráadásul lehet, hogy most már én vagyok kekec, de szinte minden pálya "fentről" "lefelé" megy, jellemzően a képernyő alja felé kell haladnom és főleg támadnom, ami még lassít, mert sokkal többször kell visszavonulnom, a váratlanul rám eső mobok elől. -
-
tibee77
őstag
válasz
Siriusb #41942 üzenetére
Meglattam ma reggel es agybajt kaptam.Szoktam nerfelgetni skilleket, ott votl a gas grenade/arrow , busted volt mindkettö skill es nerfeltek, 30-40%-kal kevesebb lett a dps-ük, _ben persze meg mindig azt a skillt tolja es 1-2 lövessel robbantja fel a kepernyön a mobokat.Erre azt mondom ok, kis dps nerf jöhet de az hogy konkretan a skilled ne müködjön egyaltalan egy ilyen "balance" utan, hat elmennek az anyjukba.Es persze mit csinalsz ezutan?kb 50k golddal respecceled a fädat, mar persze ha tudod, mert en tegnap minden goldomat ellöttem a fa alakitgatasara meg gamblezesra a vendornal.Szoval most ott vagyok, hogy van egy karim amivel semmit nem tudok csinalni mert nem müködik a skill.
de bezzeg olyan dolgokkal nem kezdenek semmit, mint pl a blood mage ascendancy ami ugy fos ahogy van, kb senki nem jatszik vele mert nem is tudom hogy gondoltak azt az egeszet, hogy elsö ascendancy pont kb kinyirja a karidat. xD vagy , hogy a loot lehetne jobb is, mert kampany alatt az ember rare itemeket kb nem latott, alig esett valami.Tegnap mintha mar kicsit jobb lett volna a loot, mert buffoltak rajta valamit de eddig ez igy edes keves.Vagy a craft totalis hianya, mert ami most van az ugyanugy gamble, nem craft.De persze buildeket nerfelni azt nem felejtenek el.Es mint mondtam, ha adnanak free respec lehetöseget akkor nem szolnek egy szot se, lehet probalkozni az embernek skillekkel, skilltree-vel de igy....Hat csalodott vagyok na, nincs kedvem meg egyszer egy 30 oras kampanyhoz az tuti, szerettem volna a fostos chronomanceremmel vegignyomulni magas mapokig.
-
Remiel
őstag
válasz
Siriusb #41943 üzenetére
találom, kraftolom, vagy traden veszem, néha az árus is goldért jókat, vagy a gamble is ott van csak az költséges.
egy példa:
minden fehér amut, vegyél fel... majd transmut, augmentation... ha beadja a + minion skillt lehet tovább menni regal és utána ex spam ha az addigi statok nagyon jók... ha nem dobd ki, vagy törd be
Fegyver ugyanígy, bár én azzal nem szenvedtem, megvettem, a chestet is
Ex esik aránylag jól én kerestem is vagy 20 ex azzal, hogy a kék jó statos jewelekre tettem aug aztán regaloztam és eladtam őket
-
Win-T
őstag
válasz
Siriusb #41938 üzenetére
Cast On Freeze Comet Stormweaver
Nem tudom milyen lesz később, de A3-ig kés a vajon volt. -
-
-
Remiel
őstag
válasz
Siriusb #41872 üzenetére
Igen elég durva, de ennyire nem kéne szétcseszni. Megértem, hogy a warrior skilljét ami a bossok életének kb 60%-át leütötte azonnal nerfelték, de ezzel egy komplett buildet kukáznak kb. Persze csak "kicsit" nerfelik mert 10-ről ötre veszik le az srs, de tuti a sebzésbe is belenyúlnak. Értem én béta, de ha erre építettél egy karit és mondjuk már 60 felett jársz ami itt azért nem sétagalopp, akkor dobhatod ki a karidat, mert az ascendancy fix ha már választottál.
A grafikával nincs gondom, de mondjuk elég erős a gépem, még ha laptop is. Néha így is megakad, de mondjuk nálam minden maxon van, de nem vészes
-
válasz
Siriusb #41868 üzenetére
20-as szinten respecceltem, simán spell crit-re. Minionok egy rakás szar szerintem. Nincs corpse idézés, bossokat baszhatod.
Bloodmage-re ascendeltem, bone skilekkel megyek, elég op nulla gear-el.A teljesímény néhol egész jó, ,máshol elég siralmas. 1080p, minden minimumon. A2 town az halál.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Siriusb #41779 üzenetére
mi ma délután tudtunk 2-en party-ban játszani egy jó 3 órát, összesen 2x dobott ki, egyik patch és server reset miatt, másik valami hasonló nyűg lehetett, mert csak megállt teleport közben a game, és csak a kilövés segített rajta. viszont ilyen vicces party kuszálódást nem tapasztaltunk. bár egyszer furán elvesztettük egymást, de végül simán vissza tudtuk hozni, szóval nem volt para már most sem. ráadásul kidobás után mindig progress vesztés nélkül tudtuk folytatni, szóval nincs itt semmi gond.
én végül laptopon nyomtam, hogy egy szobában tudjuk lenni (ryzen 4800h, rtx2060m, 16gb, kompromisszumokkal simán jól elfutott).
szóval két poe2 szűzként együtt kezdtük tanulni mindenféle guide vagy segítség nélkül, ráadásul az egyikőnk 9 éves (és nem én vagyok az)
lehet ő jelenleg a legfiatalabb ph-s poe2 játékos, tartottam is tőle mi lesz. de félelmeim ellenére hamar ráéreztünk, és bár nehéz a game, ez benne a jó. volt egy kis hiszti az elején, haltunk meg párszor mindketten, de a könnyű revive rendszer sokat segített (valahogy a mob-ok/boss-ok nem voltak agresszívak ilyenkor).
warrior és witch párost megyünk, amik nagyon jól kiegészítik egymást. összességében nagyon jó élmény, nem tudom mitől, de úgy érzem, hogy diablo 4-ben pl ez sosem jött volna össze. valamiért itt szerintem nagyon komoly függőség lesz a vége, már alig várom, hogy solo-ban is játsszak majd a merc karimmal, mikor nem érünk rá mindketten.
tehát ez részemről eddig 9/10 pont, régóta vártam már egy ilyen üdítő új game-et arpg fronton, köszi ggg
-
-
la_cc
addikt
válasz
Siriusb #41525 üzenetére
Ezt, hogy érted? Ha a 2-nek szar launch-ja lesz, akkor mindenki szívni fog.
6-12 hónap még pluszban a jelen állás szerint a full release, biztos közben jönnek majd új content-ek, de összességében, szerintem, nem kell rohanni a game-mel, mert csak rossz élmény lesz a szerverek miatt. Én pl. nem tervezek ott lenni pedig marhára érdekel a game, talán ünnepek alatt sikerül oda jutnom...
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Siriusb #41311 üzenetére
volt 50+ vaal orbom... A minimum 1-1 zold-pirossal próbálkoztam, de elfogytam...
Inkább nyomom Faustusnál a black marketet... Amúgy számít a karakteren lévő "magic find" valamit? Mert a nekrónak a legmagasabb a karijaim közül és ilyen 1-2 kattintásra ad unikokat... Lehet csak mákom volt az utóbbi időben... Hátha beadja a Covenantot (jelenleg 2 Div a legolcsobb ninja szerint HC-ban) random ES body armorra...
-
-
-
-
dante3
addikt
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #41168 üzenetére
A chiselhez már nem is?
Edge: Azt hittem az a duplázó!Thx. Amúgy.
Mad: 3 passzivos small cluster, mana effis és electric presence.
Arctic az a freeze ellen véd, tempest shield jó a shockra.
Ha arctic helyett úgy döntenél, hogy mégis az aspectet választod, akkor berakhatod major godnak a brine kinget. Az is ad freeze elleni védelmet, de összességében jobban jársz az arctic + lunaris kombóval. Esetleg nagyobb bossok ellen kapcsold ki a heraldot, az a clearre van, és az helyett aktiváld az aspectet.
Szerk.: grat a mb-hoz. Dobok majd be hozzá pob-ot. Ha megtalálom.
Ott van némi változás.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Siriusb #41163 üzenetére
ehh, bocsi
igazából minden cuccom megvan, talán még egy progenesis meg egy mageblood kellene
A tattoo jó ötlet, köszi, ránézek, remélem intes mert a dex meg str be van limitálva nagyon. Red nightmare van. Body implicit is. watchers eye dmg-re és resistre ment, nem variálom. Rumit berakom aztán látjuk. Így állok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest