Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38656 üzenetére
Gg, na igen az ilyen dolgokat hamar viszik.nekem is nagyon el kene mar kezdeni totazni, annyi mirrort meg egyeb nyalanksagot linkelnek redditen, hogy csak pottyan mar nekem is valami.az a baj ,hogy elvertem a penzem megint egy rue buildre, igy most mar 2 op karim van, viszont penzem az nincs . mennyiböl lehetne kihozni egy ilyen nodps cc karit?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38658 üzenetére
KB-Coc-icespear pathfinder az egyik, amivel most is farmolok, a masik karit meg most fogom huzni, csak a geart vettem meg ra.Ez meg egy splitting steel deadeye.Elsö karinak op a clearje es van olyan 40-50 milla dps-e bossok ellen.A masodik meg inkabb csak bossokra lesz olyan 100 milla körüli dps-sel.
Na grat a lock-hoz, pont ez miatt akarok en is ilyen karit csinalni, hogy ilyenek essenek.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
forguet
senior tag
En most rank 1000-nel jarok, de a poison srs necro build a sok m dps ellenere nem tul jo ide, nagyon belassultak a fightok, esek-kelek, hianyzik az evade/dodge meg mar igy is szet kellett szednem a buildet az ag feleslegessege meg a void sphere szukseg miatt.
Tetszik a liga mechanika, viszont nincs kedvem orakat raszanni h felszintezzek egy uj karit, ezt meg sajnalnam atspeccelni mert minden masra nagyon jo...
Na meg ma kitalalom...Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
San398
őstag
Nézem a pob linken lévő buildet de nem tudok rájönni mi tartja életben ezt a karit
OK hogy CI ok hogy block spell block és a spell dodge 75%, de 1 life és nulla az ES mert az Eldritch battery elviszi az összes ES-t A sok block és dodge miatt nem pusztul meg? Van erről valami videó hogy hogyan működik pl. mapon?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38665 üzenetére
A mapozos karim az szerintem neked is jo lenne, mivel bazi gyors, op clearje van , nem kell celozni vele mert kinetic blast mindenhova lö , csak nagyobb bossoknal van az ,hogy ra kell allni az ellenfelre ,mert a visszajövö projectileok bika nagyot sebeznek.normal esetben ez para hogy kell az enemy fejen allni de ez a pf olyan tankos, hogy nem kell attol felni ,hogy meghalsz.
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38678 üzenetére
Itt van egy build lista amit egy ruetoo nevü streamer allitott össze.itt vannak neki sajat buildjei illetve masoke is.alul van egy pf coc wand ice spear. [link] van ennek egy cyclone verzioja is ami nem kinetic blasttal procolja az icespeart.az a build is jo, talan több a dpse picit de a clear sokkal jobb kineticblasttal.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Siriusb #38692 üzenetére
Létezik +4 attirbutes tattoo, nemtudom az jelentene-e megoldást a problémádra.
tibee77 írtam rád ingame, ha észrevetted a szintezés közben. A 2 tota challange amiben segítő warriorok nélkül kell nyerni meglett egyedül. Csak le kellett vinni a rankot 200ra, mert ahol voltam 300 körül oneshotoltak - és soloban a halál a meccs végét is jelenti egyben.
Az RF karim most is ott van 200-on, ha kellene segítség. -
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38692 üzenetére
kesztyü meg öv az nem penz, gyürü az attol függ melyik hianyzik, az meg jo par div. Amugy ja, gemek meg eleg huzosak lehetnek.En csak gemekre 50 div felett költöttem , szoval ha ott se akarsz sporolni es mindenböl megveszed a bis-t akkor az meg egy nagyobb kiadas.
Leveling nekem altalaban nem jelent gondot, ligankent 5-6 karit biztos fel szoktam huzni de mostanra elfaradtam.Semmi kedven nincs levelingelni, pedig bazz az uj kari amit tegnap huztam fel nagyon nem jön be. xD ugyhogy most azon vagyok hogy eladjam a geart es aztan uj kari utan nezzek.
Linkeldd be a karidat.Amugy igen, pathfinderek vagyunk igy flaskakkal van megoldva a resist de nem baj, mert perma flaskok vannak.Amugy enthroned nem jo, mert olyan öv kell amin van cooldown recovery, hogy meglegyen a cdr breakpoint.Coc buildekben az attack speed es a cdr nagyon fontos kombo, anelkül nem jol procolodnak a skillek, kevesebb lesz a dps.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38699 üzenetére
Teszek majd fel több videot, hogy lassad hogy megy nalam.ilyenek mint mino meg masik guardianok 2-3 secig tartanak, sebezni nem is tudnak nagyot ram.ahkgy a gearedet nezem, van1-2 jo cuccod de pl övön 0 cdr van, cipön ugy szinten.asszem a 2ön együtt 20 %nak kell lennie es akkor legalabb 30%kal több a dmg.aztan ahogy nezem nem is jo tattook vannak rajtad, kell par tattoo stun ellen, akkor kell 5db mark effectes (ez szinten bikazza a dps-t), es a legfontosabb a +1 projectileos tattook, amiböl 2t meg is duplaz a warriors tale jewel.ergo a te karidon legjobb esetben is csak olyan 6 proj van ha jol szamoltam unique enemy ellen, nekem meg 12...az ha nem is szo szerint dupla dps de mondhatjuk kb. annak.melle meg jön a cdr hianya, 30% dps, es ahogy neztem egyetlen cuccodon sincs liferegen igy nem is hiszem ,hogy az rf mükodik.az rf szintugy több mint 30% dps, es emelle meg vaal rf-et is be lehet kapcsolni ami meg overkill ismet 30%-40% között van.ha ezeket mind összeadjuk akkor nekem több mint 3szoros a sebzesem.persze nem muszaj annyit költened ra de mondtad hogy van meg penzed, gondoltam ralocsolod mindet.akkor lesz egy nagyon tuti karid, mert igy nem az igazi.a timeless jeweled milyen modokat ad?azon kb a legfontosabb hogy kapjal 5%os phys to fire modokat , amikkel közel 100%at atalakitanad a bejövö phys sebzesnek es attol lennel ultra tankos.ja es ahogy nezem spell suppression-öd is csak 94%, az baj, mert spellsupp akkor eri igazan meg ha 100%on van.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Elkezdtem szintezni a karit , egyenlőre impending doom a fő skill, 60-as szinten vagyok. Még elég sok szint kel mire át térek a tota farm-ra de lenne pár kérdésem:
A saját karidról tudnál dobni egy POB linket, vagy egy az egyben a linkelt build-et raktad össze? Milyen tulajdonságok amik nagyon fontosak a cuccokon?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
forguet
senior tag
válasz Siriusb #38704 üzenetére
Ugyanezt tolom én is.
Annyi h sapinak én betettem a Thrillsteelt az onslaughtért, illetve övnek Ascent from Flesh-t, mert jól jön a plusz energy shield a varázsláshoz, plusz evasion meg phasing boost.
Milyen ranknál jársz?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38715 üzenetére
Jolvan latom a sötet oldal csabito. am igen, oda kell egy olyan keystone ami nem cseszi el a buildet.van olyan is ami egyenesen jo nekünk de persze ahhoz mák kell hogy eltalald.nekem most az uj karin szivas volt, egymas utan 6szor olyat kaptam amitöl elcseszödött a build.darabja 2,5 div annak a tattoonak szoval imadkozz hogy ne szart adjon.
-
forguet
senior tag
-
forguet
senior tag
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38721 üzenetére
Pont ezeket a mapmodokat kerülóm en is, talan a no leechet nem annyira.en azon is szoktam vigan menni, nem vettem eszre hogy brickelne a buildet, de aztan lehet csak rksszul emlexem.
Pantheonbol fuhh talan a dotosat de most meloban vagyok igy nem vagyok benne biztos.de igen az aberrath az nalam mindig kötelezö, mert a burning ground searinges mapokon brutal szokott lenni.amugy megcsinaltad mar a valtoztatasokat amiket irtam?ha igen, jobb lett a kari?
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz Siriusb #38731 üzenetére
Szia! Tetszik a build, kipróbálnám én is. Pont van egy pathfinderem, amit át skilleznék másra, pont jókor jött a videód
Visszaolvastam a korábbi beszélgetéseiteket is ezzel kapcsolatban. A kérdésem, hogy Nimis nélkül hogy szuperál ez? nincs most annyim hogy még azt is vegyek. Néztem POB-ban ott csak pár 100k dps csökkenés van ha leveszem a Nimist.
Gondolom ez nem teljesen ennyi játék közben, de ti biztos anélkül is próbáltátok
Köszi a válasz! -
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38738 üzenetére
Igazabol ezek könnyü harcok, azt akartam megmutatni ,hogy elegge tankos a kari, semmiböl nem kellett kimozdulni.volt az egyik harc, asszem a poisonos, ott kb a dpsem harmada volt annyi rossz modosito volt a mapon.
-
félisten
-
-
félisten
-
gdevil
aktív tag
válasz Siriusb #38792 üzenetére
Én PohX slayer- es RF builddjével értem el 50-ig. Kb act 3 végétől már lehetett RF-ezni, de heal flaskát azért kellett néha elnyomni. De azért így könnyebb volt ,mint "próbálgatni" a fát.
[link]Az 50-es láda pedig adott valami Snow armor szettes boots-ot. Semmi effekt rajta, egy szürke cipő, szóval nem érte meg
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Siriusb #38836 üzenetére
Persze mivel nem mf karival mesz, azert nem veszel semmit se eszre.
Amugy lehet nekem se jönne be ennyire, ha egy voidsphere-es buildet tolnek, ez hogy en ölöm a mobokat es segitek ezzel a csapatomnak ez igy nekem nagyon bejön, masik lehet uncsi lenne.Decemberi ligat meg senki se tudja, hogy mivel fogja nyomni, nyugodj meg. minden ligara hoznak ki valtozasokat, ami most op volt, vagy jo kezdö, lehet kövi ligara fos lesz, mert nerfelik.Liga elötti 2-3 napban lehet mar tudni nagyjabol , hogy mi lesz a jo de a biztos amikor kijön a pob update, a real szämokkal, hogy melyik skill mit tud majd dmg ügyileg.
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest