Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40151) brunnehilde válasza Lokids (#40150) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nekem is napokban adta, challenge miatt mentem csak heistezni. Eladtad minimál áron? ;] Kiraktam 75-ért, kaptam kb 20 ajánlatot instant. Egyből gyanús lett. Külső segitség kellett, hogy rájöjjek, 75-től csak a splitek kezdődtek. Brutál ára van. A nem splitelt 140-150 div simán. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40152) Lokids válasza brunnehilde (#40151) üzenetére


Lokids
addikt

150-ért ment el.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#40153) Edge válasza Lokids (#40152) üzenetére


Edge
veterán

Gz :) Itt az ideje az új karinak, csináld meg az icenova of FB archmaget, hidd el megéri, mindent megcsináltam vele, feared, 30as simu, t17 sima vele, nagyon jó cucc.
150 divből is meg lehet építeni, ha kihagysz olyan luxust mint pl awa spell echo, az egymaga 90d. De alapvetően palsteron endgame guidejeben nem is szerepel és az is visz mindent, amikor összerakta 140d költsége volt.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40154) Lokids válasza Edge (#40153) üzenetére


Lokids
addikt

Én fel nem húzok még 1 karit az tuti :D
Az EK ignite bassza a csőröm, de szerintem már nem állok neki. Pedig ahhoz már van elementalistám. :P

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#40155) brunnehilde válasza Lokids (#40154) üzenetére


brunnehilde
senior tag

"150-ért ment el." Nagyon helyes. :P Egyébként baromi gyorsan fel lehet húzni egy karit. Act-okon végigrohanni a legtöbb idő, de egy jól összeválogatott starter gearrel sima ügy az is. Pl one with nothing, attribute Ixchels ringek, stb. Mapozás meg shrine + breach. :))

Amúgy, kisérleteztem én is a védelemmel. Elég meredek dolgokat lehet kihozni az inq LC-ből. Itt a PoB, nem épitettem át, tetü lassú lenne, nulla az ms, de az az 1.3m effective hit pool brutális. :DDD Eszi a fene a kiváncsiságom, hogy mire lenne elég.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40156) Siriusb


Siriusb
veterán

Ha valaki használ AG-t, most a Kingmaker olcsó, 2 div alatt meg lehet venni. Nem tudom, hogy hozták össze.

(#40157) Edge válasza brunnehilde (#40155) üzenetére


Edge
veterán

Hierom pobban 170k ehps és shaper beamben ácsorgok vele meg se rezzen se az es se a hp. Szóval a pob ehp az nem minden.
A sebzés elnyelés viszont az.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40158) DjDanee87 válasza Edge (#40157) üzenetére


DjDanee87
addikt

Basszus jöttök itt a jobbnál jobb build ajánlásokkal én meg nem tudok dönteni. Lassan kész vagyok a könnyebb challengekkel [így állok most] , és maradnak majd a T17/über boss dolgok, amire RF valszeg képes lenne ugyan, de inkább néznék hozzá más buildet. Emiatt olvasgattam redditet is, de nem vagyok sokkal előrébb.

Amik szemet szúrtak eddig:
CoC DD, frostnova archmage, hexblast sabo.

Az is problémás a dologgal, hogy megtartanám a magebloodot (meg az egész RF Chieftain-t), így a budget az kevéske 60d + mageblood amit átraknék az új karakterre. Egyik buildről sem tudok túl sokat, így dönteni is nehéz. Ha jól láttam van például olyan build amihez MB nem is illik igazán. Esetleg volna valakinek tanácsa melyiket próbáljam összerakni, vagy melyiket ne? A cél főleg a challenge lenne. T17esek és/vagy über boss Colossal Conditionals.

(#40159) TrollBalint válasza DjDanee87 (#40148) üzenetére


TrollBalint
addikt

Úgy tudom összeadódik és a fire resistance fog ellene számolódni, ahogy Te is tippelted. viszont nem minden sebzés 'hit' alapú, úgy hogy armour azért kelleni fog :)
Az ailmentek viszont az okozott sebzés alapján számítodnak, nem pedig a kapott alapján. Tehát hiába van valami cuccod, hogy 100% chance to be ignited, ha tisztán fizikai sebzést kapsz, és 100%-t konvertálod fire sebzéssé ,akkor semi leszel ignited.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#40160) DjDanee87 válasza TrollBalint (#40159) üzenetére


DjDanee87
addikt

Akkor jól gondoltam. Levettem a granite flaskot és helyére tettem a sulphurt, és így sem haltam T16on. Pedig az increased effect miatt brutál mennyiségű armort adna a flask, de akkor nem igazán van rá szükség.

(#40161) TrollBalint válasza DjDanee87 (#40160) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ami nem hit alapú sebzés, azt ugye a hit-es convert nem fogja átkonvertálni, és ha anélkül nincsen meg a 100% convert, akkor még kaphatsz fizikait.
De amiket írtam azt egy gyors kutatás a PoeWiki-n után írtam, szóval lehetnek még hiányosságok. És ezzel szeretném kizárni a felelősséget, bármiféle esemény következtében bekövetkezett halálod során :DDD

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#40162) LittleBoss67 válasza Edge (#40157) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Nem sokat költöttem a Hierom-ra, tehát nem is világbajnok, az azonban zavar, hogy igen sok esetben csak az icenova működik, a frostbolt csak van, hogy 1,5-3 sec. után. Így elég sokszor lecsapnak. Mi ennek az oka?
S ha már itt tartok, hogy lehet a mapdevice-t upgradelni ? Emlékeim szerint 4 légiós kő elég, de 2x is nekifutottam, kivégeztem mindenkit szintén legalább 2x, mégsem adta.
Minap meg olyat olvasok, hogy T17-es nem Valdós ??? (azt se tudom mi az) map indítása automatikusan adja az ötödik helyet.
Rohadt gyorsan lecsaptak (nem ezzel a karival voltam), de nem aktiválódott. A leírás szerint nem is volt követelmény a siker, csak az indítás.
Visszatérve az elejére a manaigény 111, szóval jönnek is gömbök, csak túl későn. Az AS is csak amúgy kb. 4,5.

(#40163) Siriusb válasza LittleBoss67 (#40162) üzenetére


Siriusb
veterán

Akkor kapod meg az ötödiket, ha T17 map boss-t leölöd. Nekem 50 chaos-t megért, hogy más tegye meg helyettem. :)

(#40164) Edge válasza LittleBoss67 (#40162) üzenetére


Edge
veterán

4,5 az a gond, ennél több kell jóval, nekem 7.6

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40165) LittleBoss67 válasza Edge (#40164) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Gondoltam..Már nem akartam beleölni többet. Én is jövő keddig vagyok itt. Most ugyan 2 nap felhúztam 92-ig egy LA-t. Meglepődtem, hogy kb 1 div. befektetéssel milyen jól megy. Visz is, meg valami baromi gyors. Ezekkel felváltva jó lesz.
Neked is köszi Siriusb.

(#40166) brunnehilde válasza Edge (#40157) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ez egyértelmű. A hit poolt nagyon megdobja a block, de az önmagában lókakát nem ér. Kell a resi (supp, forti, enfeeble, arctic armour és társai) és a regen (leech, on hit, stb) is. Ezeknek kell megtalálni a megfelelő kombinációját. Mindenesetre pár dolgot átállitottam és lenyomtam vele uber uber eldert (mondjuk "csak" másodjára" sikerült), cortexet egy portállal, meg pár t17-t is.

LittleBoss67: Kitava sisakod van, gondolom. Ott 50% chance a trigger, szóval nem adja be mindig. Csináltam pob-ban egy egygombos LC verziót ezzel a sisakkal, aztán kipróbáltam a gyakorlatban és elég jól működött, de vannak ilyen üresjáratok, hogy 1-2 mp-ig egyszerűen nem adja be. Erre tippelek nálad is. Lehet van rá megoldás, én nem értek hozzá, vagy ezt kell szeretni, mert ez ilyen.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40167) m.lala


m.lala
aktív tag

Villámgyors taktikai kérdés, nem adtam még el mapot nagyobb tételben, így kell beárazni ha db-ját pl 10c be adom el? [link]

Illetve még egy kérdés, 8 modos corrupt mapra nagy tételben hogy kell rákeresni? :R

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#40168) Siriusb válasza m.lala (#40167) üzenetére


Siriusb
veterán

Ha nem darabonként akarod eladni, hanem csomagban ("bulk"), akkor pl. a TFT-én hirdesd meg.
Amúgy meg exact price-t válaszd, ez az alkudozós opció.

"8 modos corrupt mapra nagy tételben"
Szintén TFT, vagy használj scarab-ot, én legalábbis ezt csinálom, mert meguntam, hogy még ezzel is foglalkozzak. Habár ráakadtam az Atlas-on a Twist of Fate-re, az se rossz, de persze nem olyan jó, mint a 8-mod.
Egyébként a poe trade-n a szűrőben stat filters-nél: modifiers #8, ha egyesével akarnál böngészni.

(#40169) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Str stacker Rage Vortex of Berserking Juggernaut 3.24 (határozottan nem league starter) :DDD

Warning: csak akkor próbálkozz meg vele, ha van alsó hangon legalább 200-250 dived, és nem vagy hajlamos az epilepsziára. :C

Úgy volt, hogy abbahagyom a ligát, LC-t kimaxoltam, challengek is megvannak, de ytb-on szembejött velem ez a build, aztán elkezdtem nézelődni ninján és találtam egy nekem valót. :P 3.23 alatt csináltam én is egy occultistot, tisztában vagyok a működésével, de ennek a védelme jobbnak néz ki + bejött ebben a ligában a call to arms, ami jelentősen megkönnyiti az életet. ;]

Csinált rage vortexet rue, meg mbxtreme is egy mana stacker sciont, de én maradtam a nyuggernál, papiron ennek a legjobb a védelem/dps aránya.

Ez az eredeti. Rage storm 90m dps, 320k effective hit pool fortify és vaal molten nélkül, de muszáj volt módositanom, hogy elérhetőbb árú legyen, mert ebbe tuti beletoltak legalább 10-15 mirrort. :DDD

Amit én kreáltam, az nagyjából 6-800 div körül lehet (progenesis és mageblood már megvan, szóval "csak" 600 divet kell rá előkotornom, megint egy nap trade, hurrá), de még ez is bőven OP-nak néz ki a 300k hit poollal és a 30m körüli rage stormal (amihez hozzájön még az elég komoly totem dps is). :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40170) Lokids válasza brunnehilde (#40169) üzenetére


Lokids
addikt

Mi a fene kerül ezen ilyen sokba? A Jewelek?

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#40171) brunnehilde válasza Lokids (#40170) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Minden. :DDD Csináltam egy előzetes költségvetést magamnak, itt nem nagyon van olcsó gear. Talán a pajzsot leszámitva.

str fejes 30-40 div+
cipő 15-20 div
kesztyű 60-80 div
fegyó, ami neki bent volt 100+ div (paradoxica 20 div)
body str-től és implicittől függ, 2-3 divtől 100+ div is lehet
original sin gyűrű 1.5 mirror :DDD inkább két 60 dives gyűrűt néztem ki
simplex amu 200+ div (a greatwolf budget csak 50) ;]
forbidden gemek, kettő kb 50 div
clusterek 3*50 div volt neki legalább, nekem együtt kb 50 div
adorned, ami neki van 110-120 div (én lementem 135%-ra, annak van a legjobb ár/érték aránya, kb 35 div)
watchers, lethal pride, ezek se olcsók és akkor a magic jewellekről még nem is beszéltünk. ott is attól függ, hogy van-e rajta jó implicit, mennyire maxos
+ mageblood (85 div), progenesis (85 div), gemek, flaskok...

Van pár gear, ami mindenképp kell, de ez az ár jelentősen csökkenthető. 125% adorned már 10 divtől van, kesztyűből is lehet venni sokkal olcsóbbat. Paradoxicából a dex-int nélküli 1-2 div. Gyűrűkön és amun is lehet spórolni. Progenesis se kell szerintem egyből. Persze számolni kell a dps és hit pool csökkenéssel, de t16-ra bőven elég lenne annak a fele is szerintem, mint amit én összeraktam. Bossokra meg be lehet rakni akár egy reavet (30 helyett 55m dps). :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40172) Win-T


Win-T
senior tag

Mától kezdve szörfölve száguldok keresztül a mapokon! :D

(#40173) m.lala válasza brunnehilde (#40169) üzenetére


m.lala
aktív tag

A str stacker horror áron van, én is szemeztem vele, mit szólsz egy ilyesmihez, jóval barátibb áron?
[link] ;]

[ Szerkesztve ]

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#40174) brunnehilde válasza m.lala (#40173) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Uhh.. 1.5m armour. Iron reflexes kicsit megdobja. :DDD Nem néz ki rossznak, de ez se tűnik olyan olcsónak. Adorned, mageblood azért itt is befigyel, a magic jewellek darabja is olyan 5-15 div között mozoghat. Mi generálja a rage-t? :))

Amúgy, nem cserélném le a str stackert, baromira bejön. :P 3 nap alatt lvl99. :DDD Ezt sikerült belőle kihozni (egy-két dolgot még cserélnem kell). Atomtank (pob-ban a forti még nem is aktiv), egyik legjobb védelmű build, amivel valaha játszottam. Dps is több, mint rendben van. Toltam vele t17-t, meg pár "alap" bosst, szegény sirust már megsajnáltam. :O Ja, unstoppable aranyat ér, az a tiednél pont nincs kirakva.

Win-T: Menő! ;]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40175) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Tegnap beadta a dives lantern modot, szóval létezik még. Nem tudom mennyi map kellett hozzá, valahol a k*rva sok, és a még több között. :DDD Sajna incr pack nem volt, de rates allflame-el igy is összejött a 25div. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40176) Remiel


Remiel
őstag

Létezik persze, nekem convert weapons to Divine orb+Nameless Sear egy mapon a minap, 93 div és persze a Seertől semmi ami érne valamit

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#40177) Edge válasza Remiel (#40176) üzenetére


Edge
veterán

nameless seart nem csak scarabbal lehet?

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40178) brunnehilde válasza Remiel (#40176) üzenetére


brunnehilde
senior tag

93??? Jólvan, megnyugodtam, hogy nem rám fogják mondani, hogy máker. :D Abból a convertosból még egyet se láttam. :O A yoda meg kétszer jött, lett is belőle 5c-s unique.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40179) DjDanee87 válasza brunnehilde (#40178) üzenetére


DjDanee87
addikt

Seer nekem is kétszer volt, semmi extrát nem adott sajna. Divine modhoz nem volt szerencsém.

(#40180) Remiel


Remiel
őstag

Nem, alapból is mapon lehet, nekem 2x is volt, de minek? Nerfelték azt is mert az elején még Tier 1 es mapokon is pörgették és szedték ki a cuccokat, már csak 81 feletti mapokon lehet és a droprate is a béka segge alatt van, nem véletlen, hogy a scarab 2 divről kb 40c re ment le.

De mondjuk én kb 200-300 mapot pörgetek le egy nap és Div mód nem sűrűn van, de bőven behozza az árát, mert adja a chaos convertet (ez 120-180c/map), vaalt, exet, regalt... vagy 800 vaalom van úgy, hogy naponta corruptolok ennyi mapot, csak nincs kedven eladni

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#40181) Win-T válasza Remiel (#40180) üzenetére


Win-T
senior tag

2-300 map/nap? Basszus mennyit tolod te? Én ha le tudok nyomni ötöt a napi játékidőm alatt már termékeny napnak könyvelem el. :D
El nem tudom képzelni ezt, hogyan csináljátok.

(#40182) Siriusb válasza Win-T (#40181) üzenetére


Siriusb
veterán

Szerintem helyettünk (is) dolgozik, mert én egy jó hete be se léptem. :D És nem is tudom, mikor fogok. :))

(#40183) Edge


Edge
veterán

Nekem már offos ez a liga, d4ben kezdett az S4, majd kövi ligában re :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40184) Plazmacucci válasza Edge (#40183) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ennek mikor van vége?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#40185) Lokids válasza Plazmacucci (#40184) üzenetére


Lokids
addikt

Ha 4 hónapos akkor júliusban.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#40186) Plazmacucci válasza Lokids (#40185) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Annyira nem jött be ez most, de azért elvergődtem 95-ig.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#40187) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Érdekes, hogy elég hamar kifulladt a liga, pedig ott van a legjobbak között. Ha nem az affi után jött volna, szerintem sokkal többen tolnák. A mapozás még jobb is, mint affi alatt, mindig találok újdonságokat, amik lekötnek. Tegnap pl kiváncsiságból elkezdtem ultizni, build atomtank, nagyjából 50 divet kereshettem vele, elég komoly az 1ulti/profit. :)) Farmoltam t17-t is [link] , de ezek annyira nem vonzanak.

Remiel: Laza vagy. Bár, ha úgy tolod a mapokat, mint anno sliccha nyomta, hogy boss rush, akkor az gyors. :DDD Guildbe, ha van kedved jönni, várlak. Mondjuk ez igaz minden aktivabb emberre is. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40188) Plazmacucci válasza brunnehilde (#40187) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én is látom milyen lehetetlen dolgokat lehet craftolni, szinte hihetetlen. De nekem erre se időm, se kedvem. Egy óra összerakni egy komoly temetőt, összegyűjteni meg megint annyi. Nem fun.

Boomer vagyok, nekem a breach/delirium liga volt az, ahol bejött a mechanika.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#40189) brunnehilde válasza Plazmacucci (#40188) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Az, hogy "boomer" vagy, semmit nem jelent, poe-nál szerintem elég magas az átlag életkor. ;] Kiváncsi leszek, hogy a poe2-vel jobban be tudják-e vonzani a fiatalságot. Amúgy meg én is "mapozós boomer" vagyok, teljesen hidegen hagy a craftolás, csak annyit csináltam, ami kellett a challengekhez. A lantern része az allflame-ekkel, meg a scarabokkal, na az már más tészta. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40190) Plazmacucci válasza brunnehilde (#40189) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Valami bitang egyszerű liga kéne, hogy következzen. Kill mobs = profit.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#40191) Remiel


Remiel
őstag

A map pörgetés nem azt jelenti, hogy 200-300 mapot letolok.

Odaállok 60 mappal a device elé, beteszem a 4 féle scarabot és elindítom a mapot. Ha van rajta chaos convert (nem a % chance mert az lószart se ad), vagy vaal, vagy ex, vagy regal (nekem ez kell mert sokat craftolok) akkor bemegyek és letolom, ha ezek nincsenek a map kuka és indítom a következőt.

60 map - 120c
scarabok - kb 1div/60 map

tehát kb 260c minuszról indulok.

Tapasztalat szerint a 60 map bead 2-4 chaos modot, 1-2 vaal, néha ex (fura de ez elég ritka) és ha jön divine convert nyertél (itt a % ost is le kell futni mert az is 6-10 div).

Szóval a bevétel 60 mapról alap esetben ha semmi mást nem ad csak 2 chaost is fedezi a befektetett árat, a többi már tiszta haszon. És 60 mapot lepörgetek 5 perc alatt, ha nem ad semmit, ha bemegyek valamelyikre akkor ugye azzal az idővel nő a dolog. Semmi sem garantálja, hogy 60 mapnál megéri, de ahogy én csinálom úgy napi szintem megháromszorozom minimum a befektetést.

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#40192) Remiel


Remiel
őstag

Ja valamit kihagytam. Tehát ha bármelyik mobpakkra beadja, hogy akármi (jewelery, weapon, armor, fenetudjami) convert to chaos orb akkor azt azonnal a legfelső mob csoportra fel kell húzni és rátenni egy Allflame ember of Anarchy-t, ami rogue exile-t csinál belőle, mert így lesz csak jó. Ez még 10-15c befektetés, de ugye csak akkor kell használni, ha már biztosan ott a mod a mapon.

Egyébként van mód kiszedni 4-500c is egy mapról, de az csak akkor éri meg ha esik hozzá a scarab, mert 2 vagy 3 div az ára, most nem tudom pontosan és rá kell talentelni a strongboxokra erősen (mondjuk ez nálam alap) és kell még egy scarab hozzá, ha valakit ez is érdekel majd leírom a menetét.

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#40193) brunnehilde válasza Plazmacucci (#40190) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ne hülyéskedj, ez pont ilyen liga. Hagyjuk a temetőt és a koporsó bizniszt, azon túl a lantern pont ennyiből áll: mapozz, kill mobs, dől a profit. Minden egy helyen van, sima map farmmal tudsz catalystot, omeneket, tainted currencyt, tattookat, splintereket összeszedni.

Remiel: Na, igy már kicsit máshogy hangzik az a 2-300 map, de nem tudom, szerintem hamar megunnám. Itt a mapokat is folyamat venni kell. Nekem a legegyszerűbb farm stratégia a strongbox. 4 ambush scarab + map device (kb 12-13c befektetés). 26 strongbox / map és játék az allflame-ekkel és a lanternnal, kb ahogy irtad. Annyi különbséggel, hogy a gyengébbre rollolt mapokon termelem az allflame-eket, a jobbakon pedig elhasználom. Stabil profit, alig vannak üresjáratok, semmit se kell hozzá vennem, csak a sima ambush scarabot, de az meg olcsó és tonnaszámra van eladó. :)) Mindig esik valami. T17 map, drágább allflame, div card, currency, stb. vagy ha mást nem, a searing ad be valami jó modot.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40194) Callisto válasza brunnehilde (#40187) üzenetére


Callisto
őstag

A legrosszab retention rate-je van a ligának az összes közül. Szóval inkább a legrosszabbak közt van. Senki sem csodálkozik rajta, hogy hamar kifulladt, mivel rengeteg objektív oka van. Sajnos. Persze egyéneknek bejöhet valamiért, de az összképet és statisztikákat nézve a legrosszabb talán.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#40195) brunnehilde válasza Callisto (#40194) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Az egy dolog, hogy nagyon sokan abbahagyták, amit sajnálok, de ebben nem kicsit közrejátszhatott az előző rekorder liga, hogy rengetegen liga végéig tolták és a gyenge liga kezdés olyan szempontból, hogy hetek kellettek, amig stabilizálták a beállitásokat (rakás nerf, módositás). A millió új scarabbal nem keveset vállaltak. Ettől függetlenül a "sima" mapozás baromi fun lett, ha jól használod az afflame-eket és scarabokat, ontja a currencyt, és a buildek is jók. Nagyon remélem, hogy megy a coreba ez a rendszer.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40196) San398 válasza brunnehilde (#40193) üzenetére


San398
őstag

Ha már annyira dől a profit akkor szívesen veszem ha megosztod atlas skill fádat. Köszi

Ha be is kerül ez a liga tartalom a core game-be akkor legyen választható opció, ne tolják az emberek pofájába hogy kötelezően csinálja.(hagy döntsem el mivel töltöm az időm a játékban)

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#40197) brunnehilde válasza San398 (#40196) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nincs benne semmi extra. [link]
Strongbox, searing, scarabok, meg pár pont necropolisra és mapokra. Map device: ambush 7c. Scarab: 4* sima ambush. Minimum 80%-os corrupted mapok. Lanternnál meg kb ezeket használom (annyit, amennyi esik mapokon): catalyst, tainted, omen, tattoo, gem, chayula. Plusz, ha bead valami jó modot, akkor anarchy, vagy rat/frog, modtól függően.

Ja igen, a profit min fél div/map átlagban, de szerintem közelebb van az 1 divhez.

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40198) Rayner válasza brunnehilde (#40195) üzenetére


Rayner
őstag

Ez a liga nagyon elcseszett lett. Minden szempontból. Az egészen látszik, hogy kb semmi nem érdekelte őket. Ez inkább szerintem valamiféle adatgyűjtés lehet buildekre mechanikákra és affixek működésére. Scarabok rework ok, az jó de a skill rework amit csináltak a több 100 gemen az totál nincs tesztelve, eszement buildek kb semmi nem számít és csillárdos DPS. Én remélem ez liga messze elkerüli a Core-t...

(#40199) brunnehilde válasza Rayner (#40198) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ez ilyen bal lábbal keltem és minden rossz hsz? Mert eskü nem értem.

Scarab rework király lett. :)) Tuti fognak még rajta változtatni, lesz amit kivesznek, lesznek újak, de ennyi scarabnál ez nem csoda.

Eszement buildek? Most az a baj, hogy lehet épiteni op buildeket? Csilliárdos DPS buildek már legalább az előző két ligában is voltak. A tattoo liga nekem kimaradt, de sliccha irta, hogy volt egy 4-500m DPS-s buildje, az affliction alatt meg nekem is összejött a 100m+, de nem éreztem, hogy ez olyan hátrány lenne a játékban, amiért sirhatok. :DDD Arról nem beszélve, hogy az ilyen buildekért most is meg kell dolgozni, nem adják őket ingyen és nem is mindenki számára elérhetőek.

A liga mechanikát meg két részre kell osztani. Egyrészt ott a necropolis a temetővel és a koporsó gyűjtögetéssel, ami a játékosok egy kisebb részét érdekli. Engem totál hidegen hagy, nem is foglalkozok vele, de ettől még annak a pár játékosnak hozhat jó profitot, akik belefektetik az időt/energiát. Nekem attól nem lesz kevesebb a játék.

A másik része meg a lantern az allflame-ekkel, ami a legkirályabb dolog amit a mapozással csináltak az utóbbi időben és mehet a coreba. :P Tudok én is anyázni, volt nem egy liga, ahol kalap sz*r volt a loot, miközben percekig kellett ütlegelned egy monstát, de ez marhára nem ilyen. Kb 10 mp idő, amig összelegózod a neked megfelelő sorrendet, berakod az allflameket, mehet a mapozás és dől a currency. Ezen mi az, ami ennyire kiakasztott benneteket, az számomra totál érthetetlen. :F

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#40200) Remiel


Remiel
őstag

van értelme 100% felett még több reduced Extra Damage from Critical Strikes begyűjteni, vagy több értelme van a +block attack/spell blocknak? pl shield implicitben

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.