- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Meddig jutottál?
Én A1 végén feladtam, mikor egyszer unalmamba kipróbáltam (zéró support gem). Ennyire mazohista azért nem vagyok. Értem én, hogy azzal kell menni ami esik, nade az durva volt...
Az új több droppal lehet jobb lenne. -
wiggen123
senior tag
Éjszaka Ben megölte az összes ubert
Rejuvenating totemmel. Komolyan azzal ... -
wiggen123
senior tag
Megvártam a gauntlet kezdést. Miután Ben szívott Brutusnál és majdnem behalt, új kari lett helyette, ezek után eldöntöttem, hogy a lelki békém miatt, jobb ha csak a streameket nézem, amikor kedvem lesz hozzá.
Hailrake-nél meg vissza kellett menjen kis decoy totem, weapon throw, meg ilyenek miatt, mert nem volt még movement speedje és gyilkos volt a map
-
wiggen123
senior tag
Nekem bejött egy csomó meló, most is hulla vagyok. Szerintem kihagyom sajnos ezt a gauntletet, vagy csak nagyon lightosan tolom.
Act alatt HC-n mi számít jó védelmi rétegnek? Armor + ele res + ?A tervem kevés HC tapasztalattal:
- majd próbálok sok magas hp rollos cuccot összeszedni valahogy, big life pool power
- szükséges lesz act bossokhoz igazított resistes gear
- insta recovery life flask (lehet szedegetni az altert)
- overlevel act bossok előtt
- dps is kelleni fog valahonnan, gem level labban, jó fegyvert gamblezni, vagy essence rollozniSzerintem Holy flame totem hiero lesz a terv egy jó nagy block chance-os pajzszsal.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Régen mikor még toltam a harvestet ahol nem volt legalább egy T3 azt el se indítottam. Csak időpazarlás volt olyan minimális volt a hozama.
Egymás után két szar mapod volt, szerencsétlenség.
Vagy nézd át atlason ki vannak e rakva a harvestes cuccok rendesen, amik fontosak.Következő mapok majd kompenzálnak.
Egy gyors builddel jó sok divet össze lehetne kalapálni azért ezzel, csak nekem már unalmas volt, sokáig ez volt a fő kenyérkeresőm

-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
3/5 ponton áll az atlas completion a nightmare mapokra. Leöltem már mindegyik bosst, mindegyik mapon. Nem az adja meg? Tökre nem írják le sehol mit kell csinálni az 5/5 -höz. Vagy hol keressem a leírást? Előző atlas tök egyértelmű volt minden pont, mit kell csinálni hozzá...
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Redditen olyan elméletet olvastam, hogy rollolható a város rewardok is bele számítanak az 50m -be. Úgy kell rollolni, hogy jó magas legyen a szorzó, és a szorzót beleszámolva kell meglegyen az 50m, így kb. 17-20m is elég lehet, ami kicsit több mint dupla hajót jelenthet. De ez csak elmélet.
Én hozzá se nyúltam ebben a ligában, semmi kedvem érceket szedni, azt tolom, amit élvezek. Régen Essencesztem, most atom erős lett a buildem védelemben is, így unidentified t16 mapokon farmoltam az essenceket az elején, ami nekem most az első hét volt, vicces volt, ott is olvadtak pillanatok alatt
Most meg átálltam ilyen budget breach farmra, mert a clear speedem is elég jó, hát az nem semmi mennyi tink van, ha elég gyors a builded, meg birja a 40% deli T16.5 mapokat. -
wiggen123
senior tag
Van egy farming. Még nem harapott rá egy streamer se szerintem, de ki tudja,
2 Exceptional rogue exile scarab
3 Treasure scarabElőbb dobott reflecting mistet, biztos az exceptioanal rogue dobta additional reward, vagy tile currency reward-kénet. Köv mapon meg 1 div is esett.
white T16, tormented, ghosted rogue exile, kell a védelem keményen még itt is. 8 mod map halál.
Véletlen a drop, ki kell várni a lottó ötöst xDAki bírja hajrá, én teljesen átállok erre, csak próba volt 5-10 map de vicces.
Kis mellékesbe yellow beasteket farmoltam, de lehet hagyom azt az kis aprót leesni, minél gyorsabban lemenjenek a mapok. -
wiggen123
senior tag
Van egy streamer akit követek, irgalmatlan mennyiségű scarabot farmol ki. Persze még mindig strongbox a király. De jelentősen megnőtt a drop rate, így már sok minden egyéb farmolás élvezhető. Scarab olcsó lesz , ami nem felkapott nagyon hamar.
Kár hogy gyenge a buildem és nem tudok továbblépni 8mod t16 -ra, ott már dőlne a della xD
Meg bejött a meló, kevés az időm
-
wiggen123
senior tag
Én red mapok elején fogytam el dps-ben.
Szerintem váltok a 2. tervezett buildre ami tetszett penancea brand ignite. Az új bloodline-al jól néz ki. -
wiggen123
senior tag
Évek óta blue altar hívő vagyok
De nagyon ritka. Liga kezdéshez, főleg az új chaos infláció mellett red altar hívő lettem nagyon gyorsan, ott van gemcutter altar. Szerintem a gemcutter nagyon drága lesz, az fogja átvenni a chaos szerepét, mint cserevaluta. A chaos meg olyan lesz mint az alteration korábban értékben.A Destructive playhez, persze, mire oda érek majd elválik mi lesz a második atlasom.
8 mod mapokkal mi lesz a helyzet, tudja valaki? Ilyen generikus névtelen T16 map 8 mod és bárhol letolhatod? Én erre tippelek, az zsir lesz a map farmereknek, lehet első atlasom inkább teljes 8 mod map farmra állitom be.
Célom ligakezdéskor 4-5 óra alatt 6-7 actet letolni, majd reggel befejezni a kampányt
Persze ha nem most is 1,5 óra lesz act 1, mint a keeper ligában, mondjuk ott volt ggg balfaszkodás is bőven.Plazmacucci: Ben-hez hozzáfűzve, én csodálattal nézem ahogy játszik, mikor épp elkapom élőben a reggeli kv mellett. Kettőt pislogok és már végigvitt egy mapot.
-
wiggen123
senior tag
Ha kevés lesz a kakaó a buildben, akkor rogue exile helyett breach nekem is. Főleg ha marad a fractured itemekre a pont. De ahogy hallottam elvették a + tier pontokat, szóval sok alacsony szar fracture item is lesz, meg pár jobb.
-
wiggen123
senior tag
Pont ezt mazsolázom én is. Szerintetek mazohista vagyok ezzel:
Atlas completion miatt felmegyek a +20 pontra, kirakom a többi + mapos cuccot vele.
Utána Tormented spirit, rogue exiles, ahogy birja a buildem. Majd Destructive play és a többi kis nyalánkság.
atlasA build az új nova skill Elementalistával.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
50-es portál effect, egész jó, mint egy ajtó.
90-es map device, ilyen nagy öntödei üst szerűség.Nem panaszkodom. Előzőek ratyik voltak.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Szidja mindenki az enrage-es bossokat. Hát nem játék és mese :S
Mapok elején vagyok én is. Talán A1 volt a legnehezebb, act bossok inkább unalmasak, mint nehezek voltak a buildemnek.Nem erre számítottam... szerintem ha nem vesznek vissza ebből az enrage-ből, akkor rövid kihalt mini liga lesz, egyen, atom védelemű buildekkel, mert csak azok tudnak halál nélkül boldogulni endgame-ben.
Biztos nem a játékélmény volt a cél GGG-nél. Adok is meg nem is inkább, jó nesztek egy kis Phrecia liga, de szívjatok is rendesen közben

-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag

Ha marad energiám 2. karakternek szörfölőt terveztem, ha lesz valami horgász értelmezhető védelemmel. -
wiggen123
senior tag
Néztem én is nem rossz. Ami nem tetszett, hogy Endgame verzió nincs, nekem endgame az T17-től kezdődik felfele. Ő is Day 4-5 körül valami stackerre fog váltni másik ascendacyra classon belül.
Penance Brand of Dissipation Herald [link]
most ezt nézem. Többnyire Rare cuccokkal (Fáról szüretelve stilszerűen xD viszonylag olcsón) is szépek a számok. Szerintem 2 stone szinte azonnal megvan kis geareléssel a fárol. 4 stone majd meglátjuk mennyi idő. Endgame-ig fel lehet húzni szerintem simán idővel. Brand miatt nem tudom, hezitálok nem kedvencem a játékstílus.Extra map modokkal számoltok? Kelleni fog az EHP rendesen.
-
wiggen123
senior tag
Döntésképtelenségi paralízisben vagyok
Csak a szokásos. A nevemre legalább már felírtam pár opciót. Az se semmi...Bog alap uniqueja drága lesz a sok life stacker miatt, de csak egy T2-es, pár nap és lejjebb megy az ára. Nem tudom kivárjam mig esik kicsit az ára, kifarmoljam az árát, vagy mást keressek...
-
wiggen123
senior tag
Ilyesmi vágyálmom van nekem is
Félig support Paladin (Link skillek, flask hat a linked célpontra, minionok linkelhetőek) félig minion (Reaper of Revenants), HH buffot adó helmet minionok számára.Az a baj szerintem T16-ig lenne életképes, még a HH buffokkal is csak.
Ami nem álom, hanem valóság: Life stacking Bog wich Blade Vortex, ha bajlódnék még melee skillekkel, Cyclone Paladin spin to win.
[link] -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Nincs 110-en valamennyi atlas passive pontunk, helyette ilyen diablo 2 charm szerű különböző méretű cuccokat pakolhatunk véges mennyiségben, mint a scarabokat a map mellé. Atlas max szintje fölé húzható egy-egy mechanika, ha csak arra koncentrálsz.
Biztos nerfelik a korábbi ultratáp stratégiákat.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Fubgun Poison Pathfinder, a levedlett cuccokkal tele lesz a market 1-2 nap után. Ha csak élvezni akarod a játékot és nem min maxolni, azok is tökéletesek lesznek.
De mivel alig van kint némi töredék info az új dolgokról, így szerintem vakon is be lehet próbálkozni és menet közben dönteni. Kampányt szerintem bármivel végig lehet szenvedni, valszeg nekem ennyi lesz ebben megint, nem is kapkodok adok neki egy hetet, 1-2 kari és kész vége

-
wiggen123
senior tag
Engem csak a druida, meg a nature skilljei fogott meg, az a szétfutó növény cucc nagyon bejön. Szóval sámán vagy mi ascendancy.
Endgame rework elmaradásért nagy fekete pont GGG nek! Valszeg actokat végigviszem és csá.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
1-2 napon (ligakezdés) szoktak ilyen olcsón craftolni, keress traden olyat, amin csak kevés mod van és sok üres, majd multimod (2 div) és rácraftolod ami kell, esetleg annul és ima.
2. lehetőség lejjebb adsz az igényekből, T2-3 modok és veszel.
3. lehetőség megtanulod a recombinátor használatát (én még nem vettem rá magam és nerfeltek is rajta valamit ebben a ligában) -
wiggen123
senior tag
Én chrome password managerből másolom ugyanígy.
Egyszer mikor ssf-et toltam véletlenül valahogy bemásoltam general chatbe is, mert az volt még ott a vágólapon.
10 mp alatt toltam villámgyors jelszó resetet
-
wiggen123
senior tag
Zizaran youtube 3.27 poverty league Jézus atya gatya, ha már ő is ilyet ír. Remélem lesz foganatja.
Értem én, hogy lejjebb akarták hozni a különbséget a top 1% és a többség között, de ez kicsit durva nerf volt. Patch note alapján vártam hogy alacsonyabb lesz a loot, de nem ennyivel. Sok kedvem nincs játszani. -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
A5 Kitava első támadásába behaltam a HC eventen. Lvl 50 megvolt azért előtte. Ideje lenne megtanulni ezt a Kitava fight-ot is, előtte alig karcolászott bármi is, lehet túl nagy önbizalommal mentem be. Legalább lesz idő a többi hobbimra is most már xD
Vicces milyen op ezek az új kinetic skillek, vagy nem tudom nekem volt szerencsém, de irgalmatlan dps jön össze egy fő skill meg egy ballista combo-bol.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Én mivel más nem nagyon esik ezt toltam elég sokat.
Imbued harvest (drága scarab) nélkül a crop ratation szerintem értelmetlen. Én azt ki se rakom, sok pontot kell lemenni érte az atlason.
Szóval simán 8 mod 38-40 pack size, 100-110+ iiq. Scarabok 2x Adversary (40% magic monster) 1x 40% influenced pack size 1x harvest (nem rakom ki a lenti csak harves esélyt adó részt sem) 1x double harvest -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
42.000 BZ ment tisztán a déli városba ahol legnagyobb a div valószinűsége. SOha nem láttam még ennyit ilyen kicsi hajóból.
Ha aktivan játszom a közeli városokba küldök 4200 BZ-t (100.000 érték). 1 div esélyes alkalom adtán és nem fogy ki a BZ.
Este ha látom hogy nemsoká befejezem, akkor küldök 42.000 BZ (1.000.000 érték) a déli messzi városba. -
wiggen123
senior tag
Boss kill event lvl 50-et milyen builddel érdemes abszolválni?
Túl kell szintezni a zónákat bossok előtt azt vágom, de nem ismerem a HC-t. -
wiggen123
senior tag
Ha ha
nem holy relic, de tegnap este kitoltam 9d-t magambol, ligahűen megszülesztettem xD és vettem egy 100-as övet, így van a stabil defensem mellett 24% spell block-om íjászként, lájkolom nagyon.Olyan kicsi plusz van t17 mapokon, hogy félelmetes. 8mod deli szerintem nagyobb fun, és nem kell idomtalan szar mapokon menni. Fragmentek ára gatya.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Valamit elbasztak szerintem ggg nél, nem igaz, hogy az 8 mod t16 az új endgame farm, hatalmas csalódás a t17 és t16.5 mapok után. Tudnám mindkettőt farmolni, de igazábol nincs értelme, mert nem esik semmi értelmes. 8 mod t16 -on több a loot konkréten, mert van rajta +20 - 30 quantity, félelmetes hogy nerfelhetnek ekkorát az endgamen

-
wiggen123
senior tag
Tudja valaki, hogy a tört értékekkel mi lesz? Én 6% attack speedet rakok bele és 84 körül jön ki egészre a fölé nem mentem, mondom 100 as még drága. de mivel 2x 6% os van bent?
(2*6)*1,92 = 23.04
De ez két 0,5 % - ból jön össze.Lehet bekínozom PoB-ba és csekkolom mit mutat a dps. Ezt szerintem mindig átgondolom minden ligába, olyan deja vu érzésem van

-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Ha volt már minion karid specrekkel, akkor tudod hogy kell elveszíteni mindet. Nekem is sikerült, szerencsére olcsók már. 60 körül vettem, most 25 ért sikerült.
Devoouring diadem is eszi, le kell venni ha mozgatni akarod őket,
offeringgel is eltűntetheted,
cuccot ha megmozditod véletlenül amiben a gem van, akkor leesik a földre, ilyenkor ho-ban fel lehet szedni egy ideig.Ha van kérdés segítek.
A MoM azért kell mert MoM 40% dmg manábol -> Eldrich battery védi a manát, ezért is használok többnyire es geart meg abba volt gem könnyen kampányban. Később armor - eva chest, sok suppressel, hogy cappeljem, de most nincs zsé.
Van hogy leszalad a shield 0-ra, olyankor spurizni kell, mig regenerál, e miatt kell majd mana regenes abyss jewel.
DjDanee87
Basszus én az ijamat raktam be 6 linkelni egyszer anno, az ciki volt fegyo nélkül. Kis support spectrek meg AG csipkedte le a beasteket :S -
wiggen123
senior tag
wodowhail bama gem ezeket beadod ninjan és sorolja.
Na kiderült, hogy az új support gemek mennek a bama gemekkel. Nem is értem a szöveget: "Cannot modify skill of minions." Ennek ellenére megy. És atom. Living lightning-al a clear és single target is brutális. A másikat még ki se próbáltam, de folyamatban.
Mindenki:
Graftokat kukkantsátok meg részletesen trade oldalon lehet szűrni a drágákra, én úgy csináltam. Iszonyat képességek vannak. Nem a skill amit ellő a lényeg, hanem ami mod a skillek mellett lehet.
Nekem lightning spec kariként. Van olyan ami ad +15% shock chace, a másik meg conductivitit nyom a támadással.
Egyik helyett lehet valami defenziv kellene, de mindegy. -
wiggen123
senior tag
Nemsoká én is ott tartok
Emlékszem mikor kezdtem egy hét alatt fejeztem be a kampányt xD Régi szép idők.
Mondjuk 30 perces A1-et terveztem, de jöttek ezek a kidobásos bugok az elején, az elbaszta az első órámat.Nekem volt egy berek ring, valami fire moddal, 1 div körül vitték el, meg egy maxos widowhail 1,5 divért amivel alapoztam a karimat.
Hát azt kell mondjam a BAMA nem halott. Annyi, hogy nem kampány cuccban vihető a T16, meg első 2 voidstone, gearelni kell hozzá. A widowhail-nél elgondolkoztam a poison variánson, mivel az a fegyó kell neki, de nem csípem annyira a dot cap miatt. Most 4 linkben van a 80% more dmg-es blight cipőben és 8-10M a dmgem, 4 stone is sima liba ennyivel.
-
wiggen123
senior tag
Charge charge flame dash gl hf

-
wiggen123
senior tag
Van sor. 5400
-
wiggen123
senior tag
Én nem tudok dönteni, szokás szerint. Sokat toltam BAMA-t szerintem életképes nerfelve is, a terv az volt amig kifarmolom a gem árát, addig megyek a a szokásos srs-el. De bejött ez a reaper és mozgatja a fantáziám de nagyon. Kutya se használta, mert a nagy minion streamerek leszólták anno. Azóta kapott buffot is, meg cuccokat, amik jól állnak vele, de csak a spectre maradt az istenített azóta is. Nekem annyira nem jön be. Az itemizáltakra úgy néztem, mintha egy-egy aurabot jönne mellettem, de ennyi.
Azt nem tudom, hogy T17 hogy fog menni vele, meg félek sehogy nem lehet felskálázni a sebzést ligakezdéskor, csak a szokásos + minion skill level-ekkel. Na szóval egy szenvedés ezzel kezdeni. Bama teszt runoltam SSF 2 voidstone-ig mint kés a vajban úgy megy még most is a nerf után (ilyen gergya gamblezett fegyverrel) , szerintem maradok annál. A 2 gem kifarmolása volt a legnehezebb benne, mert nem vagyok hozzászokva a lab runnoláshoz, de az a 17-18 run most segített szokni

A hétvégét megnézem ezzel a bama-val, utána meglátom indítok e új karit, vagy mi lesz. A kampány már másodjára leveling cuccban sima liba.
Lokids:
Én olyat olvastam redditen, van aki valdo mapot farmol a holy reliccel week 1-en. Elvileg minden map modra alkalmas megfelelő ráfordítással. -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Hát ja nem is mozgatott meg, mint a settlerses köpeny.
Most a nekrómnak tetszene ez a halloweenes kalap, nem tudom még beruházok e rá.Valaki link skillekben otthon van?
A content reveal videoban 6:24 nél mi az a feltételezem link skill, de nem tudom mi az? -
wiggen123
senior tag
Legyilkoltál a Kinetic Raint

Attack speed = 110%of base to 100%
Attack Damage = 154% of base to 25%
Effectiveness of Added = 143% to 25%
Fires X projeciles = 13 to 10 -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Hagyd a zombikat másnak a reapert vidd fel a padlásra.. Itt a halloween, indíts te is Reapert, mint én
Komolyra fordítva a szót, 28-on kipróbáltam, majd annyira tetszett, hogy migráltam ssf-ről a teszt karim és vettem egy tansfig gemet, hogy milyen ha 3 van, nem csak 1 és nagyon komoly 4 linken is. Elkaszálgatnak maguknak ahogy shield chargolok előre. Néha lövök egy kis raging spiritet oszt csá xD Ha meghal újraidézem őket. A necro a király, akárki akármit is mond!
srs + reaper két 4 linkben szerintem elvisz red mapokig reményeim szerint.Itt egy srác ő endgam-ig elvitte, pob is van. [link]
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Van /destroy parancs, amit rá lehet tenni egy gombra. Én awakened poe trade makróit használom erre. F8 nálam törli a szarokat. Mikor az 1 alch, meg 1c tabjaim felszámolom.
Annyi hogy rá kell kattintani a tárgyra és nyomod a gombot amire ráraktad a parancsot. Külső program nélkül nem működik szerintem. -
wiggen123
senior tag
Tele van a necro ascendancy is, meg az ideális fa is increased duration pontokkal. 10-et pár pont összehozni. Annyi idő alatt kitolod mind a 6 klónt, főleg hogy kapott plusz egy 20% cooldownt valamelyik minion passive a fán.
Fresh meat-et el kell felejteni, van helyette 40%+ inc attack speed faster attack, vagy minion 20-onpár % attack speed support, ha nincs zöld helyed, mint most nekem az ssf karimon.
Tegnap ki is próbáltam, hogy kivettem a fresh meatet, helyette minion attack speed van most és accuracy pontokat is kivettem, így 70% körüli a találati arány, ami hozza a nerf utáni sebzést kb.
Ha sikerül egy 650-750+ edps íjat gambázni onnan egyenes az út a 4 voidstonig így is.
T16-on vagyok jelenleg, az átlag rare mob olvad mint a vaj, a táposabbaknál kicsit körözni kell.Ha valaki bama-t akar kezdeni leírom részletesen, amiről a pob-ok nem írnak, mikre kell figyelni leveling esetén, mit kell keresni vendornál stb.
A Farrul bloodline és a Tigrises pont miatt kapott nerfet a bama, már rájöttem. Ha 6-10 lesz a limitje és konstans fenntartja a build, az rengeteg plusz attack speed az eddigiek mellé, és hát mi adott minden verziónak ennyi attack speedet? Hát a fresh meet, hogy nerfeljük? Csökkentsük le a duration-t, hogy ne legyen használható xD
Siriusb:
Én a falling zombi sabo-t nézegettem kínomban, vicces egy skill. Nézz rá szerintem, hogy lehet növelni a zombik számát, hogy egyszerre 10-20 lejöjjön az égből.Én még azon imádkozok, Ben vagy valamelyik nagyobb streamer nehogy minionnal kezdjen, mert akkor drága lesz több cucc is.
-
wiggen123
senior tag
Épp megnyitottam a youtube-ját de be is zártam. A T17 nekem is must have

Én szerintem maradok a bambaBAMA nál. Sok a sírás de tényleg op volt, várható volt a nerf, csak nem ekkora. Élhető még így is. Keresek folyamatosan helyette más all rounder mindenre jó buildet, de egyszerűen nem találok olyat ami tetszene. Spectrek nem tűnnek el ennek is jót fog tenni. -
wiggen123
senior tag
Hajrá én eddig hezitáltam az állandó lagok, EU szerverek állapota miatt. Én ma láttam egy szimpi buildet. Ancestral Commander EA Ballista. Viszont a bossok aggasztanak. Soha nem Hc-ztam, alig tudom ki-mivel támad, mire gyúrjak melyik bossnál, eddig ezzel nem kellett foglalkoznom
Mindegy egy próbát megér. -
wiggen123
senior tag
Kicsit játszottam Pohx ligában és újra húztam lvling alatt a falut valamilyen szinten.
Sokat nem kell vele tökölni. Minimum shipmenteket toltam a rúnák miatt. Ha teljesited a kvótát kapsz egy extra tárgyat, nekem jött egy Unnatural instinct 50-64 között. Meg 5-6 linket onnan lehet ligakezdéskor beszerezni jutányosan. -
wiggen123
senior tag
Most jött szembe épp és szerelem első látásra

Cast When Stunned Arakaali Detonate Dead of Chain Reaction Pyroclast Mine of Sabotage Aspect of the Spider
Eddig kimaradtak ezek a CWS buildek, de tetszik. T17ig úgyse tervezek eljutni. Ez meg tescos gearrel 1-2. nap vinni fogja a T16 8 mod mapokat.
Shadownak mind a 3 új ascendancy-ja brutál erős lett. Ha nem jönne be simán át lehet térni másikra.
Paladint szerettem volna mert az is nagy szerelem, de max ilyen dark paladint lehet kihozni értelmesen belőle summonokkal, meg spectrekkel single playerre. Azokat managelni meg nem adja. -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Pohx privát ligájában elkezdtem egy BAMA necrot. Jól beleszaladtam a pofonba, mert egy épkézláb bow craft 40-50 div önköltségen. Lassan egy hetes lesz a liga, de fractured baset se lehet kapni, alap craft currency-k is csillagászati árakon vannak. Szerintem lehet nyugdíjazom is, mert eleve nem vagyok nagy craftoló, de ehhez a fél SSF érzéshez nem sok kedvem van, főleg ilyen drágaságos builddel. Azt szeretem tolni, amit szeretek, nem azt ami szükséges az előrehaladáshoz. Majd kövi ligában, ha lesz minyon valami ascend akkor lehet rápróbálok.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok. Családi okok miatt 10 nap kiesett nekem, úgyhogy szerintem már a játékosok többsége ott tart ahol én T4-T5 mapok, meg előrébb inkább.
PoE 1-ben már megszoktam, hogy itt körül farmolok kis beastet alapozásnak, utána meg amihez kedvem van. Jól olvastam, hogy a 2-ben breach az isten a többi endgame meg szar? Arra menjek rá a fán? Mit érdemes kirakni? -
wiggen123
senior tag
A poisonos burrowos bossnál 1-2. talán rájöttem a monk nem az én emberem lesz. Summoner witch nekem ő a nyerő.
-
wiggen123
senior tag
Van sor
9584 -
wiggen123
senior tag
D4 fanboys incoming lol

-
wiggen123
senior tag
Én megállitottam. Átmész a letöltésekre ott látszik, hogy kicsomagolja magát.
Elsőnek én is megijedtem, hogy újratölti, de nem. -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Valami gyökér, aki kapott Early Early Accesst korábban kiszivárogtatott csomó tartalmat, egyértelműen meg akarja lovagolni a korai hozzáférését és pénzzé tenni azt.
Ha előre is kérhetem ne spoilerezzünk már itt, meg ne támogassuk az ilyen aljadékokat. Köszönöm. -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Squire shileddel 10linkes skill.
-
wiggen123
senior tag
Nyomj rá a trade-re, nézd meg a többi milyen. LS slayer mirror tier weapon lesz amúgy, de csak hasonló a tiéd. Craftolni is nehéz szerintem mert vegyesen prefix, suffix van meg a végső állapotból. 100-200 div között kiraknám hátha megtetszik valakinek. Vagy kirakod 400 ért és csökkented óránként 50-el pl.
-
wiggen123
senior tag
Mi? Van vendor recipe a tattokra?
Ezen átsiklottam -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Minig nézzétek meg nem változtak e az árak nagyobb értékű cuccnál. Becummantottam sajna. Volt egy voidborn keyem, még kampánybol és 95-ért nem vitték el tegnap. Na ma azonnal elment, nézem utána már dupla annyi volt az ára lol

-
wiggen123
senior tag
A kampány alatt a területeken vannak liga mechanikák, később több féle érc is. Meg kell csinálni, hogy legyen mit bányászni. Ez az ércre vonatkozik. A földművesnél a területen meg kell mondani mit termeljed, addig nem csinál semmit, wheat, corn van nekem eddig. És így tovább. Van aki azt írta, hogy shippingből csomó leveling unique cuccot kapott. Nekem eddig nem sok mindent adott...
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Jól látom, hogy koporsót csak T16-ost éri meg szedegetni eladásra? Nemrég kezdtem az atlast kirakni, de árazni nem tudja aw poe trade rendesen.
Mindig is akartam minion builded,bamavolt tervben, de srs levelingel ott ragadtam, mert tetszett a stilus. Balormage utmutatóját követem nagyjábol. Valakinek van valami tippje, ami nincs esetleg leírva és később esett le neki?
Ja én rámentem einhar haveromra és szedegetem a yellow beasteket. Az első eladás után fel is flaskáztam magam lol
-
wiggen123
senior tag
src necrohoz milyen spectre javasolt, van erről valami lista hol szedjem össze őket? Ez az egy dolog riasztott a summoner buildekben mindig is és 51 vagyok, most már be kell rakjam a spectreket, mert alig van dpsem nélkülük.
-
wiggen123
senior tag
Nekem csökken
-
wiggen123
senior tag
Poison srs necro [link]
Nézem mivel kéne szintezni míg váltok BAMA-ra necoval, de ottragadtam ennél a buildnél. 10M poison dot cap normál gearben szimpi, csak nem tudom görgővel kell e majd idézni a kis spiriteket folyamatban vagy hogy xD soha nem volt még summoner buildem, egyszer minden el kell kezdeni -
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
Hinekora Lock ára meddig mehet fel liga végéig szerintetek? Esett 2 ma, ja már tegnap és jobb ebben állitani a pénzt, mint divben úgy érzem.
-
wiggen123
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rejuvenating totemmel. Komolyan azzal ...

Csak a szokásos. A nevemre legalább már felírtam pár opciót. Az se semmi...

Ezen átsiklottam