Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz Har_melin #29348 üzenetére
Jah ezekkel tisztaban vagyok, leegyszerusitve az erdekelt mindig is, hogy "mibol" jonnek ki ezek a csodamilliok, milyen sheet dps-bol. Vajon mennyi lehet pob-ban a szereny kis 150 ezrem.(csataban, flaskakkal)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Rayner
őstag
Sziasztok,
haladok a cyclone gladdal most már simán mennek T12 mapok.
Viszont van olyan hogy belépek egy mapra és az első kis mobtól instant meghalok, de tökmindegy mit csinálok, ez bug vagy valami feature?[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
válasz Rayner #29352 üzenetére
Lépj be a mapra, nyomj egy tabot. Ha a jobb felső sarokban a leirás között látsz olyat, hogy reflected physical damage..akkó lépjél ki és kezdj egy új mapot.
Az ilyen mod miatt visszakapod a fizikai sebzésed és hát mivel kemény vagy mint a vídia az nem finom.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #29347 üzenetére
Np, értem, tehát töb hp-dps, kevesebb resi, asszem akkor respecelek kicsit, thx
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz TrollBalint #29349 üzenetére
jah ismerem ezeket thx... am. nem is olyan rég volt a poe.buddy az egész jó volt webesen lehetett nézni ugyanazt kb mint pob-ban, de megszűnt sajna...
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #29347 üzenetére
pár kérdésem lenne a linkelt kariddal kapcsolatban nekem is, am. köszi sentinelt kivettem betettem a leapet kis resi loss huge dps+
1. Miért blade sovereign és miért nem Blade dancer?
2. a red nightmare miatt nem raktad ki a brutal blade-et? pedig a brutal blade ad elég sok dpst/AS-t a block mellett azért.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz BoneDragon #29357 üzenetére
gz, amúgy van item rarity módosító a geareden?
-
Lokids
addikt
Na most belefutottam még1 problémába.T3-as mapon kb 1 hitlenek.
De csak azok a távolra lövő enemyk, amik ilyen félpucér nőnek néznek ki 2 csáppal ami lő. Még a potit elnyomni sem volt időm. A sebzésem megvan, de 3500hp-t úgy lőnek át, mintha nem lenne.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #29361 üzenetére
Én találkoztam ilyennel pár éve, de eléggé mirror tier.
-
félisten
válasz BoneDragon #29362 üzenetére
Ma ilyen fasza dolgok történnek. Fél órán belül két ilyen shrine is jött. Aztán volt egy kis moonwalk.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
válasz Lokids #29360 üzenetére
Cast When Damage Taken setup nincs a karakterednek? A titty bitchek (ez a "becsületes" nevük) nagyon könnyen szétkapnak, mint floki a lábtörlőt, de az ilyenek ellen van a CWDT jellemzően Molten Shellel. Az első bejövő lövés aktiválja és általában fenn marad addig, amíg le nem pofozod a teljes bagázst. Hasonló a helyzet a porcupine-okkal, amelyek a a haláluk után szórnak meg egy sorozattal. (Ha nincs valami corpses destroyed cuccod.)
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
nnnna, a mai napom nagyjából azzal telt, hogy megpróbáltam megvenni a gladiátor crit facebreaker változathoz szükséges cuccokat. Nyilván az én PoE-proli mentalitásom az oka, hogy azt hittem pár exás eladó cuccoknál (nem pricefixelt darabok) esetleg méltóztatik reagálni az eladó....
Mindegy, fenntartásokkal, de legalább működőképes lett, sokkal inkább, mint az EQ volt. Lement vele egy T15 beachead, utána egy T15 Graveyard, amin egyrészt benéztem a beyond módosítót, másrészt a bossfightba bedobott még egy Torment prophecyt is, ha lúd legyen kövér alapon, de sikerült azt is túlélnem. Tanár úr kérem, én iztibizti megpróbáltam más skillel is játszani, de be kell látnom, hogy a cyclone és én egymásnak vagyunk teremtve.
-
félisten
-
Rayner
őstag
Fejleszték kicsit a gearen, láttam olyan övet hogy Ryslatha's Coil Studded Belt ez vagy pedig maradjon a Perseverance
-
Rayner
őstag
cyclone glad
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #29369 üzenetére
ha crites, akkor a ryslatha. Ha nem crites, akkor a perseverance. Csak a ryslathanál figyelni kell, hogy jó rollokkal vegyed, amit elég nehéz kifogni és olyankor nem is olcsó. Már ha egyáltalán eladják, én tegnap azt próbáltam venni órákon keresztül, hiába.
-
Edge
veterán
válasz Har_melin #29370 üzenetére
Vmi gáz van a trade oldalakkal napok óta, egyszerűen nem frissítenek jól, én is kiteszek vmit nyomott áron eltelik vagy fél óra mire vki lecsap rá, elviszi azt további 20-30 percig spammolnak, hogy vinnék.
Vételkor ugyanez, kilistázom, azt kb a 30. találat a valós a sorban és azt megtudom venni a többi 29 ami előtte volt már rég eladva.
De az is remek hogy kiteszek vmit, végre megjelenik erre aztírja hogy 2 hete tettem ki... wtfTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
buffolva 140k a dps ez olyan 200kra megy fel armor 14k resik 75% (gondolom itt van valami cap) ez jónak mondható? (cycglad)
-
TrollBalint
addikt
válasz m.lala #29350 üzenetére
Én már jó ideje elengedtem a Slayert, csak nem "mertem" megírni Pedig ez a pajzsos mókázás nem annyira jön be, ilyen szempontból jobban tetszik még mindig a Slayer, de hát hiába a nagy dps, holtan mégiscsak kevesebbet produkál, mint a gladiátor élve
Plazmacucci: Egy időben én is találkoztam ilyenekkel, emlékeim szerint sextant-tal lehet felrakni a mapra ezeket a charged shrine-okat, de elég ritkák, hogy finoman fogalmazzak
lokids: azok a "cicis nénik" elég kemény bleedet tudnak, nem abba halsz bele? 3-4 rád lő, és 4k élet úgy eltűnik, hogy csak na.
#29359 BoneDragon: Én is ezt gondoltam, hogy ebben a ligában semmi szerencsém nem lesz, mert az előzőben, a Flashback-ben, fejlődés közben kiesett egy tabula, még Act 2-3 környékén. Gondoltam ennyi volt az idei szerencse. Ehhez képest, ebben a ligában is Act 1 elejétől defereltem egy tabulát, most fogom kivenni a másodikat, meg emellett kiesett még 2 v. 3. Ekkora szerencsém sose volt, egy ligában sem. Plusz, defer-üldözök már nem tudom hány map óta egy 6L Belly of the Beastet, meg egy Fated connection prophecy-t (vagy mi a neve, amivel egyből 6L- lesz amire rányomom) Úgyhogy van remény a következő ligára is
Har_melin: Az nekem is feltűnt, hogy az amúgy - főleg szerintem - drágának számító cuccokra sem feltétlen reagálnak, de én letudtam azzal, hogy velem lesz a baj. MIkor néhány splintert akartam venni, esetleg time eblem-et, akkor sem kaptam választ senkitől, pedig türelmesen szoktam várni, ha mapon van és esetleg később is ráírok, jelezve, hogy még érdekel, mikor látom már, hogy a HO-ban van. Ehhez képest haver megvett 3 perc alatt 4 féle splintert, és neki már a második ember visszaírt.... Ilyen az auránk...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
Facebreaker van 798%-os
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #29377 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz BoneDragon #29378 üzenetére
sajnos a gyengébb roll került rá mert a másik az As/quality ami a tutibb úgy ráadásul az AS 16% lehet(én mindig ilyen rollal veszem), de azért gz eladható így is
-
félisten
Mit szívtak amikor a forking river boss-t tervezték?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
brunnehilde
senior tag
1. Azért mert corrupted amu és ez volt rajta. Egyébként Blade dancer fog rá menni, ha befektetek egy endgame amuba is.
2. Az én verzióm egy "atombunker", vannak benne bőven változások a tiedhez képest. Pl. ryslatha helyett cyclopean, vagy Brutal Blade helyett Red night. Nálam a dps fele annyi lesz, mint neked, viszont minden ellen IS véd. Aztán, ha elkészült, meglátom jó-e ez nekem, vagy inkább megcsinálom a dps-es verziót.Har_melin: FB? Miért nem mentél rá egyből a critesre? Jobb pedig és jobban is fejleszthető. Nemrég felraktam, hogy a tankosabb verziómmal, hogy állok. Még a scaevaval is simán eljutottam t16-ig vele. Ugyanez Raynernek is.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #29381 üzenetére
Miért? Én siman facetankolom red mapon is. Nem tűnt fel hogy problémás cucc lenne.
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #29382 üzenetére
Ahá értem
am. a dps verzióval is elég jó a túlélés, nagyon ritkán van hogy akkorát belémtosznak hogy a hpm nagyon lecsökkenne. Mondjuk tény hogy az immortal call is be van nekem téve a molten shell mellé CDT gemhez, mert befért és biza jóaz[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #29385 üzenetére
ja amúgy net teli van a wtf fork boss commentekkel amúgy
cyc gladdal nem volt vele gond.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
Har_melin
addikt
bingo, nálam is ez volt. Catarina dobott egy crites cinderswallowt, de elég gyenge rollal. Kiraktam 1 exért, elmentem mapra, végigcsináltam (közben még meg is haltam), elszüttyögtem a ritual választék optimalizálásával és amikor visszamentem a ho-ba akkor egyszerre vagy húszan írtak rám. Tisztességes emberként eladtam az elsőnek, de még két órával és két kilogolással később is jöttek rá ajánlatok.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #29382 üzenetére
csak az atombunkeres builded volt meg, az nekem túl messze ment. Én 93-94 fölé szinte soha nem tolom, ott nem igazán tudtam eldönteni, hogy a mínusz 8 pontot (tényleg, alirára át kell specelnem, fck...) honnan kellene megtakarítanom. A crites fb-hez találtam egy viszonylag hamar (93-ra) kimaxolt buildet, nem is panaszkodok vele. Megnézem majd azért a kardosat is, de ugye az volt az, amire a próbálkozásom után mondtad, hogy elég zongorázós - na az nem én vagyok.
-
Rayner
őstag
cyclone glad 13k armorom van Ti mennyivel mentek? dmg már 200k+ azzal nincs gond, T15 elpárolognak a mobok.
-
brunnehilde
senior tag
Nincs gond a dps-essel, az volt már pár liga óta az alapbuild és tökéletesen működik. A "bunker" inkább csak egy kisérlet, hogy milyen védelmeket tudok még belepakolni a buildbe és mennyi dps marad. Tudtommal a guardian skilleknek azonos a cooldownja és egyszerre csak egy lehet aktiv, szóval az immortal és a molten felesleges. Vagy egyik lesz, vagy másik. A molten ennek a buildnek jobb, mert rengeteg armour van.
Har_melin: Nálam pob-ban lvl96-ig van a bunker, amit a gladdal nem gond elérni, csak kicsit neki kell feküdni (pl. beachhead vagy contractok). Viszont egy Brinkmanship elhagyásával elég a lvl93 is. Kisebb AoE-val azért lehet még élni.
Rayner: HO-ban most nem tudom, de összességében olyan 35k szokott lenni.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rayner
őstag
válasz brunnehilde #29391 üzenetére
Közben néztem ingém 15 mapon a dps 400-500k-ra is felmegy az armor 26-32k
-
Edge
veterán
ahh ezt nem tudtam
milyen contract-ok jók xpzésre? én uulnetoloztam meg beachead, de ha van még vmi erre akkor jöhet konkrétabban isTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Har_melin
addikt
Meggyőztél, teszek vele még egy próbát. egyelőre még nem a bunker változattal (a 6L crit Astral plate-et egyelőre nincs miől lecserélni és az előző ligában már szoptam azzal, hogy az előtt adtam el valamit, hogy meglett volna az új), de megint átspeceltem a fát a linkelt változatodra, mínusz pár pont. Meglátjuk. Egyelőre kicsit mintha gyorsabban darálná le a bossokat, syndicate tagokat, mint a fb verzió, viszont ott clustereken volt egy rakás crit és dmg, amik még hiányoztak, szóval nem volt meglepő.
ja igen beachhead: futnék én, ha lenne ténylegesen eladó. Tegnap legalább egy órám elment azzal, hogy állandóan írogattam, de csak olyan válaszolt, aki már eladta. Ennyi idő alatt T10-es safe mappokkal is jobban haladtam volna és anyagilag is jövedelmezőbb lett volna. (Egyébként a Beachhead a kedvencem, amint véltelenül beesik egy, azonnal indulok.)
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
#napicraft
Kikívánkozik, elmesélem a kálváriám vele, mert az asszonyt nem érdekli.
1) Megvettem az Elevated Crusader + Elevated Hunter base-t 6 linkelve -18ex
2) Ekkor 3 Prefix: 5% explode, 15% max life, és egy T8 life, nincs más választás 50-50% Remove life --> természetesen leveszi az elevated hunter modot. Craft: -1,5ex
3) 3 hulladék suffix már volt rajta, úgyhogy az 1 üres prefix-szel az Aug Caster garantálta az additional curse modot. -0.75ex
4) Reroll keeping Prefix 2x, hogy eltűnjenek a havest-tel nem leszedhető szar suffix modok (dexterity és társai). A két craft együtt: -0.75ex
5) 2 üres suffix + egy lightning res lett, szóval jöhetett az Aug critical és természetesen a 3-ból az egyetlen nem kívánatos mod jött: Spells have crit -1.5ex
6) Rem crit add crit és végre mázli: jött a Power charge on crit -0.75ex
7) Innen az Aug attack garantálta az Attacks have crit modot -0.5ex
8) Remove lightning + benchcraft. -0.5ex
9) Life per 2 quality craft -0.25ex
10) Na és itt jött a neheze gondoltam: rem life add life orrvérzésig... de RNGesus visszaadta amit elvett az elején (Elevated hunter 15% life): ELSŐRE T1 life Ez egy 20:1 súlyozástól eltekintve,szóval nem kis mák. -1exTotál kiadás: 25,5ex, piacon 60-65ex-nél kezdődnek a hasonló darabok. GG.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Genji
őstag
Egy kérdés:
Van egy 6 linkem amit vmi defensive módon használnék. Tudnátok valamit javasolni?
2 átok már van (enfeeble és assasin's mark) az kilőve, valamint van egy CWDT+Immortal call combo máshol.CWDT + Increased duration + ?
Olvastam, hogy a cooldown nő ha több spellt raksz össze a CWDT-vel. Pl Steelskin és Molten shell együtt nagyon feltolja a cooldownt? Nem látom a játékban, hogy együtt rosszabb lenne a cooldown.Ha mehet együtt ez akkor 4 gem, mi legyen az utolsó kettő? Vagy más javaslat esetleg?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest