Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz Badlof2k #28499 üzenetére
Atolvastam gyorsba a valtozasokat , new dolgokat , Hieorot a +4 minimum endu/power chargeal megtoltak
Passive atlas skillek nagyon jol neznek ki
A Ritual meg jol hangzik nagyon es nincs tul bonyolitva , es nem kell markert se gyujteni hogy reszt vegyel rajta , ez a Mave?Maeves dolog meg majd kiforrja magat egyenlore nem ertem hogy lehet beinvelni a buliba 🤔
Ja es remelem Gladi marad nagyjabol ugyanaz terv szerint az lesz a kezdo , ennyi dmgel szemben ami itt lesz bossok teren Glass cannon karik csuklanak majd[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
sirdond
őstag
Nekem az új map tileset-ek és a hozzá tartozó mapok marhára bejönnek, eszméletlenül jól néztek ki tegnap a videón. Totál PoE2 feeling!
-
sirdond
őstag
Ja és: ISO dedicated boss killer build
-
tibee77
őstag
válasz simondr #28467 üzenetére
Ha mar wander, asszem erik az elementalist elementalhit wander ligakezdesre. ugyis kapott eleg nagy rework-öt, meglatjuk mit lehet belöle kihozni.de amugy arma brand se lehet majd rossz, lehet maradni kene a brand-nel mert bossokra nagyon jo mechanizmussal rendelkeznek.2 100as kari utan mar nem kezdek megint stormbrand-et, hiaba jo league starter. (Trade league-be persze, ssf-be nem kezdenek a cluster jewelek miatt).
Badlof: hiero-ra sokan panaszkodnak hogy ezek a latszolagos buffok igazabol nerfek, föleg a totemes kariknak.ne örüljel meg koran.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
freddirty
senior tag
válasz dante3 #28500 üzenetére
Azért van ott egy limitáció, a horticrafting station beköltözik a hideoutba, és ott max 10 craft tárolható el. Ezzel limitálják, hogy ne gyűjtögessék az emeberek a sok craftot és adják el nagy tételben hanem inkább maguknak craftoljanak és így kevesebb mirror tier cucc legyen a piacon. Meg persze a seed kereskedelemnek is reszeltek így.
Nem rossz ötlet, ha a többi harvest craft rész érintetlenül marad. Nekem úgy, hogy 1 hónap késéssel ugrottam bele a harvest ligába casual módon, volt cirka három stash tab horti az kb 1000 craft. Meglátjuk mire lesz elég, tehát average joe ha akar, akkor tud-e egy teljes inventory-t craftolni magának addig amíg meg nem unja a ligát.
Én viszont szeretek standardon játszani, ott jól jön majd, a jelenlegi fossil vagy alteration craft opciók már elég idejétmúltak és unalmasak.fred
-
Badlof2k
senior tag
válasz tibee77 #28504 üzenetére
Jogos ranezesre nez csak ki jol, avagy papiron , real time meg ugye meg teljesen mas lehet , bar majd evallik milyen buildeket farigcsalnak ra es mit mutat 🤔
Elementalist meg erdekes, bar az uj trinity sup gemmel osszekombozva erdekes buildek fognak szuletni biztos"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Badlof2k #28499 üzenetére
QA-ban volt, hogy a currency chesteket nerfelik, szóval az exa esőre már nem kell számítani. A Low currencyk meg kb 1c 100 chisel árban voltak a ligában. Ha ezért ajtókat akarsz nyitogatni, akkor lelked rajta, én nyugodtan alszom majd.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
sirdond
őstag
válasz 0karmacoma0 #28507 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy azért volt a béka segge alatt mindennek az ára, mert mindenki heist-ezett. Így, hogy nem állandó ligatartalom és nerfelve lesz és nem is mindenki fogja csinálni, simán életképes lesz. És, bár még nem láttuk az összes ascendancy-t, én simán el tudom képzelni, hogy a legjövedelmezőbbek közé fog tartozni még mindig.
-
freddirty
senior tag
válasz sirdond #28503 üzenetére
Jaja tessék majd jól közzétenni azt a 2h oneshot buildet. Boss ligában ez igen jól jön majd. Mondjuk meglátjuk mit szöszöltek az egyéb ascendancykkal amiket nem mutattak be. De valahogy olyan pozitív volt a hangétele a tegnapi prezinek, hogy nem várok most nerfeket.
[ Szerkesztve ]
fred
-
Badlof2k
senior tag
válasz 0karmacoma0 #28507 üzenetére
Nem csak a currency er valamit hanem a rare es egyeb droppok is , ezaz ajtonyitogatas meg rohadt unalmas duma mar ne haragudj , de persze ki mit akar azt csinal no offense
Tudom hogy nerfelve lesz mert irto busted volt az egesz de pl vannak replica uniq es alter gemek amik ernek is valamit es hasznalhatok boven vagy akar eladhatok , szal nem annyira fos aza HeistFreddy.: Majd kijon a patch notes 12en kiderul mit ferditettek merre
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Persze amennyire rákészültem a streamre, annyira sikerült is lemaradnom róla :)
És az örök kérdés: Mivel kezdjek
Gondolkodom valami gólemes buolden, de nem tudom mennyire jó liga kezdésre. Vagy valami CI-ra az talán bírja a Bossok ellen makd a végén.
Nem tudom pénteken fogok - e / tudok - e játszani de ha leszek én nyitott vagyok egy várakozós-digitális sörözésrehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Badlof2k #28510 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy bűntudat nélkül lehet skippelni, nem azt, hogy szar lesz, vagy mindenki megbolondult, aki ezt tolja. Írtam is hogy az alternatív köveket meg kell majd venni kéz alól, mert amúgy elég jók. Én személy szerint már nem tudnám végigjátszani ezt az npc fejlesztgetést, főleg úgy, hogy várhatóan limitáltabb mennyiségű coin lesz, szóval atlaszt kell min-maxolni ahhoz, hogy nagyjából folyamatosan tudjunk heistezni. Azért számoljuk bele, hogy ez ez nem heist liga lesz, nem lesz minden mapen ligamechanika. Grand Heisthez eddig is eltartott egy darabig összeszedni a coinokat, most nem tudom mennyire sikerül belőniük a droppot, de nem számítok arra, hogy napi 3 GH-t mehessen az ember. Gondlom delvhez hasonlóan majd scarbokkal, meg azok farmolásával kell majd trükközni, ha erre akar koncentrálni az ember.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
freddirty
senior tag
válasz Badlof2k #28510 üzenetére
Szerintem tök jó az hogy bekerül a heist. Aki akar az bemegy a liga specifikus itemekért, aki meg nem az meg majd annak örül, hogy 10 c-ért vesz majd 400 szöget ami elég lesz jó sokáig.
Az exa elértéktelenedésnek nem teljesen értem, hogy akarnak gátat vetni mert nem heisteztem. De Chris vmi olyat mondott, hogy a currency-s blueprinteket amit mindenki fossil/beast másolgatott továbbra is lehet másolni, de másolás után majd megint "reveal"-ozni kell. Bármit is jelentsen ezfred
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #28512 üzenetére
Hacsak nem az eddig bemutatott ascendancy-k közül akarsz valamit, akkor szerintem várd meg a jövőheti patch notes-ot, mivel mindegyik ascendancy-hoz hozzányúltak (balasnzolták), szóval addig semmi sem biztos.
-
félisten
Annyi az új érdekes ascendancy változás, hogy 15. alkalommal is cyclone slayert fogok indítani.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Badlof2k
senior tag
válasz 0karmacoma0 #28513 üzenetére
Mar aki skippeli buntudat nelkul Ha jol emlekszem annyira ritka se lesz a dolog mar amit a live alatt mondtak , de majd kiderul azert en nem dobom ki az ablakon , foleg mer liga eleje. akar jo penz forras es kezdo kap gear forras lehet , plusz act 6tol mar johetnek is contraktok
Balint .: Nekem volt golemes buildem , eleg draga kezdesnek a primordial jewelek miatt De ha sikerul ossze rakni akkor egesz kellemes tud lenni persze attol fugg melyik golemre mesz ra ugye
-
Har_melin
addikt
válasz freddirty #28514 üzenetére
Azt, hogy egy grand heist összes szobájának a feltárása, különösen magasabb szinten elég kemény tétel volt. Ha most sokkal kevesebb marker lesz a piacon, akkor sokkal többe is fog kerülni, ami erősen megtolja a blueprint másolásának a költségét. Ráadásul kifejezetten mondta, hogy currency ládából kevesebb lesz, így az elérhető net bevétel is csökken.
Nem kinyírni akarják, nyilván lesz, aki így is a heistre megy majd rá és jól megél belőle, ahogy minden ligában vannak delve vagy lab farmoló játékosok is.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz freddirty #28519 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a gólemek ele sebzés elleni immunitását is átpakolták, külön ascendancy pontra került, ami ha ez a pont eddig nem kellett, akkor nerf.
Más: nagyon örültem, amikor láttam, hogy a Deadeyet próbálták buffolni, de úgy érzem, megint lyukra futnak. Egyszerűen az eva-kite védelem és az egyre intenzívebben behozott arénaharc (Maeve végén 10 boss egy minden fedezék nélküli pályán? LOL) nem fér össze. Vagy akkora dmg kell neki, ami még közelről is onehiteli a bossokat, de akkor meg vagy godlike lesz, vagy egy super glasscannon.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz TrollBalint #28512 üzenetére
gólemes ligakezdőnek jó a carrion gólem pl. Nekem bevált, bár a primordial jewelekre lehet várni kell kicsit. mondjuk az én tempómban egy hét mire szükség lesz rá
digitális sörözés jó ötlet.
kellene egy discord és akkor lehet közben röhögcsélni is.[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #28520 üzenetére
Szerintem a Deadeye marha jól néz ki most. Az igaz, hogy sokkal inkább offense-re van helyezve a hangsúly, de amúgy is egy glasscannon ascendancy volt mindig, én ezt nem látom problémának és az offensive mechanizmusok meg elég jónak tűnnek.
Viszont közben ott van a Gale, ami növeli a Tailwind-et, ami meg ugye extra movement speed-et (is) ad. És a sok movement speed az ugyanúgy defense mechanizmus a játékban, mint az armour, vagy az evasion (just don't get hit joke).Ez is csak egy rendelkezésre álló archetípus, ugyanúgy, mint mondjuk a vele átellenben található, lassan mozgó tank chieftain. Nekem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #28522 üzenetére
a movement speeddel nem sokat érsz, ha nincs hova mozogni. Én hangsúlyozottan arról beszéltem, hogy miközben a játék egyre többször hoz be aréna harcokat, most már nem is egy, hanem sok boss szintű ellenféllel szemben, az eva-kite játékstílust hiába próbálják buffolni, mert a védelmi mechanizmus nem szolgálja ezt ki. Ezért nem népszerűek az íjász buildek, mert még softcore-on sincs hangulata az embernek nyolc-tízszer nekifutni ugyanannak a harcnak egy random bekapott onehit miatt, ami pedig a glasscannonság velejárója. Nem arról van szó, hogy egy ilyen builddel ne lehetne (valószínűleg) leverni az összes endgame ellenfelet, csak sokkal több frusztrációval jár, mert akármilyen ügyesen játszol, az rng-nek nem fog számítani és ezért nem játszanak velük.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Har_melin #28523 üzenetére
Ja totál igaz. Ami még nem került szóba az a damage uptime. Ebben kb a bow buildek a legrosszabbak, mert nem tudnak benyelni pár hitet mint egy jobb melee build, meg nincs is az a szabadságuk, mint egy Dot karakternek. Ebben talán van némi elmozdulás, mert az Occupyng Force és az új far shot/Barrage buff kicsit javíthat ezen. A Wind Ward érdekes. Valahogy baromira stimmel abba, amit egy deadeye csinálni akar. Egy barrage sorozat felviszi az égbe a Gale Force-t, bekapjuk a sebzést(immortal call jelzi is), pici kite, újabb sorozat. Jó eséllyel csak papíron hangzik jól, de az irány sztem oké. Talán később rakhatnának mellé valami kis extrát, pl valami immunity-t vagy phase-t ha megütnek, mert önmagában ezért sajnálnám a 2 pontot.
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
Értem az érveid,de azért gondolod így, mert te úgy játszol ahogy, csak ez nem feltétlenül igaz mindenki másra is.
Nagyon jó példa deep delverek (akik nem véletlenül használtak deadeye-t eddig is). Egy ligában meghalnak 5000-10000szer, van hogy másodpercenként egy node-nál, mégis nekimennek újra és újra, meg lehoznak egy depth2000-en lévő Aul-t úgy,hogy egy ütést sem kapnak be (annál kötöttebb és játéktér pedig egyelőre nincs a játékban).
Nem mindenkinek való ez a játékstílus, mint ahogy support se szeret mindenki lenni és még sok más... Még szerencse,hogy ennyi lehetőség van.
[ Szerkesztve ]
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #28497 üzenetére
Szeva. Látom erre még te is előbújtál. Azóta meglestem én is a bő félórás vidit, apu leesett álla voltam. Ja, gladról egyelőre nem volt szó, de tuti lesz ott is valami változás, remélhetőleg nem valami drasztikus, és mondjuk az Outmach and Outlastbe nyúlnak bele. Nagyon bejött ez a bleed EQ, most vettem egy komolyabb 1H fegyót, milyen is azzal, hát... Öröm lenne nézni ahogy 10 map boss vérzik el egyszerre.
Inquisitort néztem meg jobban, elég érdekes az a crit chance (min +200%). Pont jól jönne az archmage storm brandemnek, mert gearből nem sok chancet szerzett. Slayer is elég szép (látszólag) buffokat kapott.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Badlof2k
senior tag
Naja , dodgera alapozni meg ugyis hogy a magasba van nem egy kifizetodo dolog ha egyszer melle lepsz es bekapod a sebzest , azert emiatt raktak vele gondolom azta plusz dmg mitigationt , foleg ebbe a ligaba amikor up to 10 bossal nez szembe talan nem fekszik meg egybol szegeny leany.
Brunn.: Betudnad majd dobni a mid/maxolt cyclone gladiatorod ? erdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #28525 üzenetére
"Nem arról van szó, hogy egy ilyen builddel ne lehetne (valószínűleg) leverni az összes endgame ellenfelet, csak sokkal több frusztrációval jár, mert akármilyen ügyesen játszol, az rng-nek nem fog számítani és ezért nem játszanak velük." (én)
Ugyanazt mondod, amit én. Persze, vannak niche játékosok, akiknek egy taskra ideális lehet, ahogy vannak labrunnerek is. Azt sem kétlem, hiszen írtam is, hogy akár ütés nélkül is meg tudnak úszni Ault - néha. Nyilván nem azokat a próbálkozásaikat fogják megosztani, amikor öt másodperc után behaltak és ezzel semmi gond sincs. A játék egészére nézve viszont a tisztán eva rendszer egyre kevésbé passzol bele a kihívásokba, egyszerűen azért mert a védelmi mechanikája teljesen egyoldalú, miközben a sebzések és ellenfelek egyre sokoldalúbbak lettek.
Ezért amíg ezen az alapvető problémán nem változtatnak (a PoE2 előtt nem számítok rá), addig ezeket a buildeket próbálhatják életképesebbé tenni (ennek az ilyennel játszók nyilván nagyon fognak örülni), de népszerűek nem lesznek, mert több ponton is szembe mennek azzal, amerre a játék változik.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz brunnehilde #28527 üzenetére
Brunne ha esetleg nagyon sok időd lesz, nem tudnál egy ligakezdő bleed EQ build leírást összerakni?
esetleg google docs-ba, hogy ne kelljen a kommenteket vadászni a link meg mehetne az összefoglalóba. -
sirdond
őstag
válasz Har_melin #28531 üzenetére
Akkor csak azt nem értem,hogy szerinted ez miért probléma? Miért kellene minden ascendancy-nak és build-nek életképesnek lennie minden a játékban, elérhető tartalomra?
Egyébként pedig nincs már olyan, hogy egy build eva, vagy armour alapú, ha valakinek csak ennyi a defense, az nagyon kevés bármire is t5 mapok felett.
Kapsz egy alapot az ascendancy-ből (vagy nem) és arra építesz megfelelő rétegelt védelme, egy deadeye/pathfinder/raider build-ből is lehet armour irányba elmenni és azokat is használni, mint ahogy egy berserker is tud full dodge-ra építeni.
Vagy másik oldalról, szerinted milyen ascendancy-k, vagy build-ek számítanak most a játékban tisztán evasion rendszerűnek? Csak, hogy jobban értsem mire gondolsz. -
brunnehilde
senior tag
válasz Mad_Wolf #28532 üzenetére
Olvass vissza, elég részletesen irtam róla. Hosszú szövegeket keress. Most már csak a patch notes-kor fogom aktualizálni.
Badlof2k: Ez a facebreakeres crites, ez a paradoxicás crites. Ez meg egy olcsó non-crit FB league starter.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
tibee77
őstag
válasz sirdond #28529 üzenetére
Igen, aki tuti league starter ascendancy-t akar annak kb. slayert lehet ajanlani.nem sok a valtoztatas de azok nagyon jok!
Brunne: inquisitort en is neztem, szerintem eleg baba lesz a valtoztatasok utan!csak az a bajom hogy 3 ascendancy közül kell valasszak (duelist-marauder-witch) es azon belül is caster akarok lenni.szoval szerintem nalam elementalist lesz meg akkor is ha nem lattam minden ascendancy es skillgem valtoztatast.
Amugy meg heist-hez hozzaszolva,nekem nagy kedvencem volt.az ajtokat lenyegeben en se szerettem mindig nyitogatni de azoknak üzenem akik szerint unalmas volt a contractolas hogy probaljatok ki milyen glasscannon karival heistezni.garantalom hogy nem lesz unalmas. söt az ajtok sokszor jo hogy ott voltak, tudtam kicsit pihenni a sok kiteolas utan.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Badlof2k
senior tag
Ehe , nezd nekem egyaltalan nem volt bajom vele , foleg mert nem az agyatlan Delirium daralasra epitett pl ami nekem unalmas monoton es egysiku , tudod izlesek es ficamok, csak ugye te es hozzad hasonloan a jatekosok nagyreszenek ez volt az unalmas meg nem lehet "zoom zoomolni liga mechanika kozbe " az ajtokat vegyek ki minek az" Szal ja nekem tetszett . Mert jo dolgokat hozott be es nem volt egysiku az egesz ebbol a szempontbol az uj liga es expansion kedvez azoknak akik kiakarjak elni a tombolasi vagyukat az altarokkal es a bossokal plusz melle betettek a heistet es harvestet is azoknak akik elvezik igy a kecske is meg a kaposzta is megmarad .
Bugok mindig lesznek ezen lovagolni allandoan kezd mar tulzasba menni szvszBrunnehilde.: Koszonom a linkeket este elis mentem pobba
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #28533 üzenetére
Nézd, elég régen játszom már, ugye nem akarod elmagyarázni, hogy a játékban vannak opciók? Különösen, mivel nem is erről írtam.
Nekem nem probléma, ha egy build kevésbé életképes vagy népszerű, a GGG-nek viszont érthetően és láthatóan az. Különben nem buffolni próbálná a hanyagolt szálakat, hanem kidobná őket. Mindössze megállapítottam, hogy
- átalakították a Deadeyet
- szerintem ez a módosítás kevés ahhoz, hogy érdemben népszerűbb legyen.A hit dmg íjász skillek (tehát nem a toxic rain), amelyeknek a Deadeye a szándék szerint a mestere lenne nagyon kevéssé népszerűek. (A barrage, frenzy vagy a precision nagyon sok buildben proc skill, más kategória.) Pedig vannak köztük nagyon erősek, vannak hozzá nagyon jó fegyverek is és a játékmenet is pörgős velük, ami a speed metához passzol. A játékosok mégsem szívesen ülnek fel erre a vonatra - akkor viszont csak a karakter életképessége marad oknak. A GGG láthatóan próbál ezen változtatni. Ennek a szándéknak a megvalósítását értékeltem. Ennyi.
-
félisten
Mit írtak, mikor jön a changelog?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Badlof2k
senior tag
válasz Plazmacucci #28541 üzenetére
12 a patch notes emlekeim szerint de , oldalukon kint van ahol az annoucment es a tobbi napra bontva levolt irva
Lacc.: Kevesebb DOTA 2ot kellene nyomni es nem lennel ennyire Toxic
-
dante3
addikt
Én még sokszor sötétben tapogatózom, de jól láttam/olvastam, hogy a deadeye ascendancyban lett egy pont amitől visszapattannak a nyilvesszők a falról? Nem rémlik, hogy lett volna ilyen régebben, ezáltal talán kicsit kevesebbet kell targetolni, nem? Lehet hülyeséget írok
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
0karmacoma0
senior tag
Azért, hogy igazságosak legyünk, voltak olyan pozitívumai, amik a legtöbb ligából hiányoztak. Volt egy setting, történet főellenséggel(igaz csak a liga 60%-ánál került be) és npc-k háttérsztorival, történettel, személyiséggel. Alapvetően sokkal jobb volt a történetmesélés, mint az alapjátékban. Még én úgy felfogtam néhány storylinet, hogy nem olvasgattam lázasan sorról-sorra a párbeszédeket. Ezek mind olyan dolgok, amik tiszteletet érdemelnek, és igen jó előjelek az új kampány előtt. Megpróbáltak kicsit nyitni a klasszikus rpg-k felé, ami egy merész próbálkozás volt, és nem is mondanám hogy nagyon rosszul sikerült.
A gameplay nekem se tetszett. Volt egy hétvége amikor kimaxoltam az összes npc-t, és azt kell mondanom utána nem volt olyan másodperce a küldetéseknek amit élveztem volna. Hiába volt sok különböző karakter és hozzá tartozó animáció, nagyjából mind ugyanazt csinálták(ráadásul kurva lassan ). Volt benne potenciál, de a megvalósítás nekem nagyon nem jött be. Az unique contactok sokkal jobbak voltak, sztem az egy jobb irány lett volna a ligának. Grand heistek is kb azért voltak izgalmasak, mert volt nálam 1-2 ex és paráznom kellett az 1hit-DC-lefagyás hármastól, de előtte csak sétálgattam és nézegettem hány loot eső fér bele alarmig.
Nekem sokkal jobban tetszett volna, ha az npc-k nem nyitogatnak csak ott vannak különböző effektív módon segítenek, esetleg speciális utakat nyitnak attól függően mi a specialitásuk.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Har_melin
addikt
-
Badlof2k
senior tag
válasz 0karmacoma0 #28547 üzenetére
De mint latod erre a nagy kozonsegnek nincs igenye , en szerettem meg szeretem is , nagyjabol mindent elolvastam a jatekba azert is vagyok neha lassu , mert erdekel a story , meg en egykezem megszamolom mennyi buggal talalkoztam , az altalanos reddit meg official cryt mar elengedtem mer ugyanazt a lozungot nyomjak folyamat tokmindegy milyen liga van , foleg ugy hogy ilyen samsung okos huto szintu speccel akar vaganykodni valaki azt nem erti mer omlik ossze game , No shit Sherlock Reszemrol elengedem eztis inkabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest