Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Har_melin
addikt
de ettől függetlenül igazad volt, átraktam inkább a védelemre, végül is így is halad, csak a clearspeed lassabb.
A trial rendszer viszont ezzel együtt (vagy ettől függetlenül) egy rakás szar. Ha a játék arról szól, hogy tervezzem meg a karaktert, akkor ne lutri legyen, hogy egyáltalán hozzáférjek ahhoz a fejlődési ponthoz, amire egy adott szinten már szükségem van. A labot magát is utálom, de ez az odáig vezető rng szopatás teljesen felesleges.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Badlof2k
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz Badlof2k #29205 üzenetére
már visszaszedtem, azt írtam az előbb.
Tudom, hogy publicban is össze lehet szedni, de ez olyan, mint ha valaki azt mondaná, miért akarsz enni, végbélen keresztül is megoldható a táplálás? Nagyon kevés dolog van, amit a játékban teljesen elhibázottnak érzek, de ez az. Ha a egyébként nem az lenne a meta, hogy rohanj, haladj, akkor is rendszerszinten rossz az, ha hiába a leggondosabb tervezés nem te és a képességeid, hanem egy teljesen random, értelmetlen időpocsékolás állít meg. És nem fél órára, hanem akár napokra. A chaten segítségkérés kényelmi funkció, nem a játék része. Ezen az alapon egy csomó bossfight is lehetne olyan, amit kizárólag carryvel lehet megcsinálni, menj fel a chatre, nem gond.
46 bónuszos mapot mutat az atlasz, de mivel egy csomót többször is futottam, ez legalább 60-70. Az, hogy tízszer annyi mapon, mint ahány Trial van nem adta be az összeset, az egy végtelenül elb*tt mechanika. (Zana küldetésekkel és próféciákkal sem!) És ezt még az sem indokolja, hogy nem akarják a lab farmolást megkönnyíteni. Egyrészt mára már egyáltalán nem divat - ha valaki sok pénzt akar csinálni, akkor nem labot farmol. Másrészt két héttel a liga indulása után már három offeringet kapsz egy chaosért, később már semmi értéke nincs. Nyugodtan lehetne T1-T6-on fixen egy-egy típusú lab, utána meg a mostaninál ritkább rng, ettől nem változna a játék gazdasága.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
A Haewark Hamlet-nek rendben van szerintetek a harvest megjelenési esélye? Kb. 20+ mapja 0 harvest, pedig rajta van az összes pont az atlaszon...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Ellia
addikt
Két dolgot utálok igazán a játékban, hogy nem adja be a six linket, meg összes labot... -.-'
-
félisten
-
Rayner
őstag
Sziasztok!
ujra jönnék a noob kérdésekkel
most elértem lvl81 már t1-t3 mapok ugyahogy mennek, de kb semmi nem esik (mindenmás tonnaszámra) ami a topicban lévő cycgladhoz kellene
valahogy ellaposodott a játék nem fejlődök tovább
nincs valami hülyéknek szóló elmagyarázósdi ahol látnám merre kellene tovább elindulni?[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
igen ezt észrevettem, diablon öregedtem meg de ez 100x komplexebb
-
Lokids
addikt
válasz Rayner #29212 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Bár most a3 lab (merciless?) álíltott meg, minden 1 hit, majd a boss 1 hitel... néztem nagyokat. Pedig összesen 3500 hp-m van. Pedig kitava hozzám se tudott érni. Gyk facetankoltam occultistel.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Rayner
őstag
azt shopban lehet venni, hogy más színnel( sárga, zöld hátterú boxokban) mutassa a droppot? azt ami értékes sokaknál látom ha igen az melyik?
-
crazygamer
tag
válasz Rayner #29214 üzenetére
Premium stash tab (esetleg Bundle, az 6 db tab), ezeket a tabokat láthatóvá tudod tenni, így itemeket tudsz eladásra kitenni, ami majd látszik trade-n. Ezen kivül van sok érdemes tab, pl a currency, map és társai, ezekben sokkal nagyobb tételben tudod tartani a cuccokat, mint a sima kezdő tabokban (currency-ket 5000-esével tárolja, így nem foglal majd annyi helyet pl az 5000 mirror ).
[ Szerkesztve ]
-
crazygamer
tag
válasz crazygamer #29215 üzenetére
Elnézést, teljesen félrenéztem, te a dropot írtad, azt simán meg lehet oldani egy item filterrel, poe weboldalán tudsz letölteni, karakterlapodon, avatar képed alatt lesz olyan a listában, hogy item filter. Sokak szerint az egyik legjobb a neversink filter, több szintje van, regular, semi strict stb, ezek a szintek arra valók, hogy minél jobban megszürje a droppot, szerintem kezdőként a regular és semistrict-el kezd, biztos szívesen szedegetsz még elég sok mindent. Később már jobb lesz olyan, ami nem mutat minden apróságot, csak az igazán értékes dropot.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #29214 üzenetére
A kvázi szabványos filter készítő alkalmazás. Vannak nehézségi szint szerinti előre deginiált variációi (kezdőként, vagy alacsony szinten sokkal több minden kellhet, mint amikor már csak az exákért hajol le az ember ). Ha bejelentkezel a poe-s accountoddal, akkor a utána először a Save&load alatt elmented a kiválasztottat, utána Download alatt az Option1-et választva szinkronizálja az accountoddal és automatikusan követni is fogja az időközi változásokat.
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #29210 üzenetére
Az a gladiátor build trades karakterre épül. SSF-ként is ki lehet farmolni hozzá a dolgokat, de macerás, mert a legtöbbhöz nincs külön div card, amit célzottan farmolni lehetne. Apránként meg kell venni hozzá a darabokat. Nem tudom, mi van már meg a felszerelésből, de lvl81-en már nem T1-T3 mapokat kellene futnod, hanem legalább T4-T6-ot, még kezdőként is.
Nézd meg a ládádat, add el az alternation orbokat chaosért (ha csak mérsékelten szelektíven szedegetted fel a dolgokat akkor is már kb. 400 alt össze kellett jöjjön, az most több, mint 100 chaos) és kezd el bevásárolni. Amíg nincs pénzed a drága dolgokra (Surrender pajzs, 6L páncél), addig használj alternatívákat:
- A Surrender helyett nagyon jó a Lioneye's Remorse (majdnem perfect rollal is csak 4c) vagy az
Immortal Will (35-40c).
- Sisaknak a Deidbellow (7c), de az
Abyssus is csak 2-3c ha nem crites buildet csinálsz. (Figyelni kell, hogy az utolsó sor, a "physical Damage Taken" a legkisebb, 40% legyen!!!)
- 5 linkes Bronn's Lithe 3-10c 2R-2G-1B kiosztással konyhakészen,
- Majdnem perfect Facebreaker (798%) 15c,
- Perseverance öv 1-2c,
- Redblade Tramplers csizma 5c
- Red Nightmare jewel 28-30cAz egész alig több, mint 100c még a két unique flaskával együtt is, és ezzel már nyugodtan szaladgálhatsz a piros mapokon is.
-
Rayner
őstag
válasz crazygamer #29216 üzenetére
köszi, sikerült belevarázsolni így azért fényévekkel jobb
-
freddirty
senior tag
Azta*va. Nem készítettem screenshotot de: a great migration ascendancy-t elfeljettem kirakni idáig valahogy Tirns ascendancy-ban. Kiraktam, nem igazán fogtam hogy mi is ez. Pár map után most rájöttem
Gilded einhar scarab+T5 map+einharos watchstone prefixek+atlas 25%. 30 beast jött!! Minimum fele piros sok belőlük párban!! Négy(!) fenumal plagued arachnid az eredmény egy mapból!. A többi aprót nem is néztem
Ha ezt nem nerfelik kövi ligára akkor semmitfred
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #29219 üzenetére
felmégy a tradere, a Bulk exchange fülön a bal mezőben kiválasztod a chaost, a jobb oldaliban az altot és search. A megjelenő lista automatikusan ár szerint növekvő, elkezded contactolni az eladókat. Nézd meg, kinek van annyi chaosa, amennyi neked kell (stock: XXX a nevénél), a contact után az alsó csúszkát oda mozgatod, amennyit venni akarsz, rákattintasz sorra és ezzel ki is másoltad az üzenetet. A játékban meg Ctrl+V-vel beilleszted a chat ablakba.
Ha nem reagál max. 15 másodpercen belül, akkor jön a következő megfelelő eladó. Ha szerencséd van, akkor gyorsan összejön a deal, ha peched, akkor csak a sokadik fog válaszolni, de az Alt/chaos csere mindig működik.
-
Har_melin
addikt
időnként nagyon tudnám értékelni, ha ki lehetne kapcsolni az összes effektet. Akkor látnám, hol a pokolban van a célpontom, akit el kellene találnom. (Spider Forest DoT-os luvnyája, egy meteoros ritual oszloppal kiegészítve.)
-
Rayner
őstag
100+c van már nagy nehezen sikerült a trade.... hát ez így easy most olyan vagyok mint a terminátor t5-6 map laza thx kell azért majd még cucc farmolhattam volna életem végéig
-
Lokids
addikt
Amúgy van gyorsabb módja a szintezésnek, mint elejétől a végéig kivinni megint a storyt?
Csak mert ha új karaktert akarok(?) felhúzni, akkor elég időigényes.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
-
tibee77
őstag
ez nem teljesen van igy.lehet levelingelni delveben es heisten is akar.delve pl. atom jo xp-t ad.kérdezd meg brunnet milyen gyorsan húzta fel a karijait endless delveben.egy hátránya van ezeknek, se trialok (ascendancy se) se plussz skillpontok amiket bizonyos küldik utan kapsz.de késöbb mikor mondjuk mar 70es szinten van az ember akkor visszamehet es vegigrohanhat a sztorim mondjuk olyan 2 ora alatt.föleg ha a guildben valakit megker hogy adjon neki waypointokat.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Har_melin
addikt
válasz tibee77 #29231 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ehhez azért kell:
- annyi szulfit talonban, hogy a leveling alatt ne kelljen pótolni
- komplett leveling gear a buildhez, amivel végig tudod futni lvl68-70-ig a bányát.
- méretes rutin, hogy ne legyen zavaró az a mínusz 24 skill pont meg az ascendancyk, amik addig kimaradnak.Védd a fákat - egyél hódot!
-
persil
nagyúr
Na tegnap vegre meglett a negyedik lab is. Igazabol ebbol ketszer csak beneztem valami alap dolgot, egyszer meg kifagyott(hol mashol 🤷), szoval az elso odafigyelos alkalommal meg is lett, egyaltalan nem volt nehez a vegen izaro, csak el kellett kezdenem komolyan venni a jatekot es nem facetank-olni mindent ranger-rel. :D
Durva, hogy par kisebb valtoztatas utan most olyan faceroll a t13, mint anno a t5-6 volt. Igaz ehhez kellett egy ~1 eves szunet, de megerte, most megint van kedvem. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Rayner
őstag
Cassiával a Battle Cry passzivot rakjuk rá. Olcsó és ennek köszönhetően tudjuk ellőni az enduring cry-t akkor is, ha pörgünk a Cyclone-al.
ezt mondatot hogyan értelmezzem és hogyan kell
megtaláltam az embert csak nem tudom hogyan tudom rátenni -
Har_melin
addikt
válasz Rayner #29238 üzenetére
itt valami zavar lehet az Erőben, mert ilyen passzív már nincs a játékban (én meg a mana menedzsment miatt mindig a Lucidity-t használtam, nem tudom, brünnehilde mire gondolt).
Amulettre egyébként úgy tudsz passzívot rakni, hogy Cassiánál a HO-ban kiválasztod az Anoint Item opciót. Odaadod az amulettet, meg azt a három olajat, ami az anointhoz kell (a passzív fán a node fölé viszed az egeret és lenyomod az Alt-ot, akkor mutatja), és leokézod. Voila, meg is kaptad, még passzív pontot sem kellett rá költeni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #29238 üzenetére
Nincs már Battle Cry passziv, amióta átdolgozták a warcry-okat. Call to Arms van helyette. Passzivot rárakod amura Cassia és olajok segitségével. MInden passzivnak van egy három olajból álló szinkombinációja, de ez a warcryos már felesleges lett. Vagy Lucidity (ha kell a -mana cost) vagy Bladedancer, esetleg Honed Edge, ha kéne extra accuracy még a buildnek.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #29241 üzenetére
Az a gond, hogy a Call to Arms úgy néz ki amúgy sem nem olajozható, mert keystone lett.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mióta van az mtx-nek külön hangja? A fűrészes cyclone nagyon viccesen hangzik
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #29206 üzenetére
A 'chaten való kérés, mint kényelmi funkció'-val némileg vitatkoznék. A GGG többször említette, hogy szeretnék, ha több lenne játékosok között az interakció. Gondolom ezért lehet az, hogy egyedül nehezen jön össze a trial, és kvázi rá vagy kényszerítve, hogy másoktól kérj segítséget. De ha nem public, a guildben is tudunk segíteni.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #29206 üzenetére
Bocs nem is vettem eszre valamiert az elozo valaszt
Ertem en hogy fusztral , de azert az elso hasonlatod eleg eros nem magamra vettem de azert nem ugyanaz a ketto meg azert ilyet meg nem halottam hogy lehet igyis enni
Na de , nyilvan kenyelmi opcio, es mint ahogy irod vannak direkt boss fight carryk is akik ebbol keresik a suskat meg , de ezis Opcionalis ahogy mondod , masreszt az egesz jatek egy rohadt nagy RNG fest amire nagyon kis mertekben tudsz hatni par modositoval , de akkor most engem zavarjon az hogy valaki elso hetvegen mar HH-t vagy Mirorrt arrul en meg talaltam 2 C erteket ? Nem , nyilvan , de tul stresszeled az egeszet azert multi a jatek hogy ha valamit magadtol nem ersz el , talalsz, megkersz ra mast , ha egy full SP jatekrol beszelgetnenk , ala is irnam hogy igazad van mennyire elcseszett hogy azert nem tudsz a jatekba haladni mer ilyen baromsag gatat szab , de ez egy multi lehetosegekkel es rajtad al elsz e vele vagy , onmagad szerencserejere hagyatkozva remenykedsz , am jo par SSF liga utan en nem erzem igyse fosnak , mer most tuti csinaltak valamit a trial spawnal mer szinte minden masodik vagy harmadik mappon van 1 , es altalaban mindig masik . Par ligaval ezelott nem igy volt , szal ne porgesd tul magad ezen , /global 820 szed ossze itt vagy a guildbe a hianyzot es relaxalj[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
la_cc
addikt
válasz TrollBalint #29244 üzenetére
"több lenne játékosok között az interakció" -> /global 820 -> whisper "Inv pls"
Nem hiszem, hogy erre gondolhattak.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Har_melin
addikt
válasz Badlof2k #29245 üzenetére
"akkor most engem zavarjon az hogy valaki elso hetvegen mar HH-t vagy Mirorrt arrul en meg talaltam 2 C erteket"
Ne keverjük az allegóriát a filagóriával. A HH vagy a mirror a lottó ötös. Ha bejön, akkor egy csomó gondodat megoldja, de az emberek 99,99%-a soha nem találkozik vele és nélküle is meg kell tudjon élni. A lab meg olyan, mint ha heti fizetésnél random lenne, hogy a negyedik hetit megkapod vagy sem.
"szinte minden masodik vagy harmadik mappon van 1 , es altalaban mindig masik"
Örülök, de mit kezdjek vele? Nekem meg közel száz mapból (a megvett, "kötelező" próféciás köröket leszámítva) volt összesen talán nyolc, abból négy különböző. Akkor most mégsem csináltak vele semmit?
"/global 820 szed ossze itt vagy a guildbe a hianyzot es relaxalj"
A guildbe beírtam, ott van a fejlécemben is, tegnap brünnehilde ki is segített eggyel. Ennyi, pedig minden nap játszom, több órát fenn vagyok. Még mielőtt: egy másodpercig sem érzem ezért mellőzöttnek magam, mindenki a saját játékával van elfoglalva és nem szárazdajka. (az csak egy plusz QoL nehezítés, hogy a játék a karakternevet mutatja alapból - mégis miért kellene bárkinek emlékeznie arra, hogy az a három havonta változó karakternév hozzám tartozik, még ha esetleg látja is, hogy fenn vagyok?)
"ne porgesd tul magad ezen"
Nem pörgök, leírtam, hogy a játékosokat feleslegesen szívató, túlbonyolított rendszer, és igyekeztem megindokolni, miért tartom annak. (A "dögölj meg GGG" helyett.) Ráadásul szembe megy a játék alap koncepciójával, ami szerint az igazán jó buildek nem nyers erőből oldják meg a dolgokat, hanem a cuccok-skillek-passzívok hármasából kialakított szinergiákkal. Ezekhez pedig nagyon sok esetben igenis nélkülözhetetlen az über lab utolsó két pontja. Főleg ha valaki már az endgame felé tart, márpedig a piros mapok már oda számítanak. A kevésbé elkötelezett játékosokat ez a szisztéma nem ösztökéli, hanem elriasztja. Teljes joggal érzi úgy, hogy öncélúan szúrnak ki vele, hiszen direkt megtagadják tőle a lehetőséget, hogy az elért szintjének megfelelően játszhasson. (Direkt = a fejlesztők szándéka, hogy a véletlenen múljon a lehetősége, nem a letolt mapok vagy a karakter szintjén.)
ez a trial keresgélős rendszer még abban az időben született, amikor még minden karakterrel meg kellett csinálni mindegyiket, az actokban is. Akkor sem volt sok értelme, de mostanra az a kevés is elveszett. Egy fix, garantált trial spawn rendszerrel (mondjuk T1-T6 ha a karakterek szintjét vesszük vagy T1-T2-T4-T6-T8-T10 ha a pályákét) lvl78-ra mindenki eljutHATna überlabig, aztán rajta múlik, hogy mikor megy neki.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Har_melin #29247 üzenetére
Az előforduláson sztem se változtattak semmit. Majdnem 92. szinten voltam mire beadta. Volt korábban 86nál is, meg volt liga amikor hamarabb hagytam abba 93. szinten, mire meglett volna. Amúgy vegyesek az érzéseim ezekkel kapcsolatban. Amíg nincs meg én is anyázok, de valójában ha vennék 10-20 próféciát és alacsony szintű mapokat speedrunolnék, lazán meglenne sokkal hamarabb.
Utálatos az rng alapú grind, de néha azt veszem észre magamon, hogy olyan célt adnak, ami sokkal jobban motivál, mint a szokásos "napi" mapozgatás. Most pl a -mana mod hiányzott, hogy továbblépjek a melee karakteremmel és szomorúan láttam, hogy még a táblán sincs Elreon. Szóval megterveztem, hogy tudom a leggyorsabban összehozni, és kb 10* annyi mapot toltam le 1 nap alatt mint általában. Sztem nem olyan nagyon rossz dolgok ezek, bár adhatnának több opciót, hogy előre mozdítsuk a "trialozást", mert tényleg talán a legfrusztrálóbb dolog, ha nagyon kell a buildhez.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
TrollBalint
addikt
Azért valld be, hogy ez is több, mint a semmit. És miután a trade is max annyiból áll, hogy thank you, meg inv, mégsem csináltak aukciós házat / offline trade lehetőséget.
A guildbe írást nem láttam (ha hétvégén volt, akkor nem is láthattam, nem voltam fent A fejlécet meg megmondom öszintén elég ritkán olvasom, annak ellenére, hogy ez egy jó ötlet )
Konkrétan a Te és Sirdond karaktereit fel szoktam ismerni már névről De amúgy igazad van, bár én igyekszek olyan embereket felvenni a friend listemtemre, akikre pár liga után is emlékezni fogok
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #29247 üzenetére
No jo en segitek a guildben ha tudok , meg most mar a kari nevembe enis beletettem a az itt hasznalt nevem , igy aki keres megtalal, de a pl a tiedet nem tudom
Ertem en amit mondasz , csak engem meg nem zavar es nem igy latom / tapasztalom, vagy pedig megoldom 820on , te pedig a devtol varod hogy megoldja , neked , mert szerinted direkt megtagadjak a nyilt , straight utat hozza , az a baj ezzel ha ezt megoldana tegyuk fel , akkor mi lenne a kovetkezo erted ?
De porogsz rajta , csak szofisztikaltabban fejezed ki magad mint altalaban szoktak eggyesek a velemenyuket a jatekkal kapcsolatban Teny hogy fusztralo de ezer szedem ossze globalbol elso liga hetvegen amint elerek mapra aztan elis felejtem , mer ez egyedul SSFbe idegesito dolog, trade ligaba meg ugye .. Csak hat mindketten maskent latjuk az egeszet , beke[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest