Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #29450 üzenetére
Vagy esetleg egy 6link farullal.
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #29452 üzenetére
Hát igen , jó drágán mennek. Én kicsit beleuntam a Cyclone Glad-ba , eladtam a Farrult , unnatural Instinctet meg az Aspect of the cat-es kesztyűmet és felszereltem egy low life ED contagion occultistet olyan 15EX-ből. Öröm nézni ahogy a harbringereket meg a legionoket eszi.
-
TrollBalint
addikt
válasz Mirman #29453 üzenetére
Sirus és Maven-nek (és maven-es boss fight-okkal) hogy boldogul? Mert én is indítanék ED contagion-s valamit, de a single damage annyira nem volt számomra meggyőző. (legalábbis mikor legutób játszottam)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #29454 üzenetére
Abszolút foglalmam nincs még . Tegnap rolloltam újra egy witchet és aggattam rá a geart. Support gemek még nincsenek 20-as szinten , (mondjuk 21/20 ED és 4-es Empower az van , de csak +1 íjban).
Eddig piros mapokat farmolgattam vele párat , ott szépen olvadt minden , meg asszem toltam tier 16 daressos mapot , az is lement simán. Nyilván nicns 10M+ DPS-e , de a clear engem kárpótol. -
freddirty
senior tag
válasz TrollBalint #29454 üzenetére
EDC magas HP-s bossokra nem jó mert lassú a DOT még fullra kimaxolva is. Map bossok rendben vannak, conquer-ek is, de Sirus vagy most a több bossos atlas ascendancy küzdelmek már gáz. (nem a régiós maven arénák mert azok könnyűek) De mivel reflect-es mapokat is viszi ezért jó über atzirira is amit azért kevés build tud lehozni jól. (kb. totemes és EDC karikon kívül most más nem is jut eszembe )
Szerintem ha ligázik valaki akkor az EDC egy jó mindenes, a clearing eszméletlen, de kell mellé egy bosskiller második kari.fred
-
Edge
veterán
+ trollbalint:
igazatok van ofc hoban néztem, bocs csak felidegelt a tegnapi szopi deliriumban majdnem kukáztam a karit, de akkor ezekszerint csak túlvállaltam magam
Molten shell-t 12-es szinten tartom, viszont minden klappol vele ikonja disabledben van írja hogy a cwdt proccolja ekkor és ekkor mégsem látom a buffot magamon sosem, ugyebár tűzpajzsoknak kéne megjelennie a kari körül(az immoc már kivettem).
Amúgy vitality be fért a buildbe van 200 körüli regenem alapból így... akkor visszateszem a bloodraget igazából csak akkor van vele gondom amikor már vége a harcnak és fogy a hpm nem győzök endurance cryolni, nemtom mi a módja hogy a buffot leszedjem olyankor magamról, hacsak a gemet ki nem kapom a slotból. ... idegesítő ...
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
LittleBoss67
aktív tag
Fentebb kérdeztem, hogy ami tegnap esett Brotherhood amu, az mitől ilyen drága ? A gépi fordítás nagyjából semmit sem mond.
Az elemental overload-al sem boldogulok.
És azt is, hogy elementalistként flame wall és kinetic blast spellslingerrel esetén melyik +40 % sebzése ér többet enchants-ként? -
TrollBalint
addikt
-
félisten
-
freddirty
senior tag
szerintem meg pont most szélesedtek ki a lehetőségek. Ha nem szeretnél craftolni akkor a watchstone-ok miatt van sok új currency szerzési lehetőség amiből meg tudod venni a mások által készített cuccokat.
Inkább az a baj, hogy a harvest annyira ritka, hogy más lehetőség már szinte nincs is mint alternatív utakon (discord) más játékosokat keresve megvenni tőlük az épp kellő craftot. Pl én még egy szem rem/add life-ot nem láttam, pedig fullos az atlaszom, tehát 500+ mapot biztos futottam már, Zana mapokat is rendesen mert ott szokott jönni harvest gyakrabban.
Tekintve, hogy egy gearhez kell kb. 10 rem/add life a T1-hez ez szarrá nerfelésnek minősül
Discordon is a rem/add life darabja 10ex-ért megy itt standardon...fred
-
tibee77
őstag
válasz LittleBoss67 #29458 üzenetére
A liga majdnem 20%a assassinnal jatszik.akik a powerchargeot stackelik azoknak ez az amu ad 40% more dmg-et (nem összetevesztendö az icreased dmg-dzsel, ez sokkal több), 40%more attack/castspeedet) ha van az embernek 10 powercharge-a amit assassinkent egyaltalan nem nehez elerni.szoval eleg op cucc.elemental overload ad megint csak more dmg-et 4mpen keresztül ha criteltel.itt viszont nincs critmulti, azzal szamolni kell.az encsahoz nemtudok hozzaszolni de ezek az inc. dmg encsak nem nagy szamok, egyik se ad oriasi dps többletet.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
persil
nagyúr
Xbox series s-en jatszik valaki poe-t amugy?
Ha igen, irna par sort, hogy milyen az elozo gen-hez kepest?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #29465 üzenetére
bizony, a régi tool ha valami kínai vagy koreai nyelven íródott whisper jött azt nem detektálta, ez már olyan 95%-ban tudja kezelni. Illetve van hotkey támogatás, pl. ráraktam F5-re a hideout-ot, nagyon kényelmes. De ha valaki sokat delvezik akkor egy hotkeyt bekonfigol arra is és hideoutból mindeféle klikk nélkül már ott is van.
fred
-
Edge
veterán
blood rage-re végül a cinderswallow lett az ultimate megoldás, ez a recover 3% life when kill nagyon tuti
köszi a tippeket amúgy[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Sirusnak az egyéb sebzései (tehát pl. a második fázisban egy ideig ott maradó DoT tócsák) is erősödnek az awakened levellel?
Életemben másodszor próbálkoztam vele, a harccal nem is volt igazán gond, csak egyszer még a 2. fázis legelején rossz helyre álltam. Utána meg a visszajutásba haltam bele rendszeresen (nem egy előny, hogy nem vagyok egy precíziós egér bajnok...). Aztán a 3. fázisban megint valami rossz helyre kitérésnél lement az utolsó portál is. Csak utána vettem észre, hogy a nagy készülődés közben lányos zavaromban bent hagytam a köveket és lvl5-ön mentem neki...
Ha az egyéb sebzések is gyengébbek lvl0-án akkor lehet, hogy még a végén lenne esélyem gyakorlatban is megcsinálni az elméleti felkészülést.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Genji
őstag
válasz Har_melin #29468 üzenetére
Én nem éreztem nagy különbséget, tegnap nyomtam le először lvl8on, és érzésre ugyanannyit sebez mint level0-án. A kulcs Sirusnal, a hang meg a duma, amikor azt mondja DIE oldaliranyba kell mozogni, hogy a beam ne oljön meg. Én az utolsó fázist utálom, sose tudom melyiket kell gyilkolni a 4 közül. Az életcsík árulja el csak a feje fölött, azt meg alig látni.
MÁS:
Ez mit érhet? Kitettem 4ex-ért és megszórtak 5-7exes ajánlatokkal aztán le is vettem.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Har_melin
addikt
hurrá, szerverleállás, már a ho-ba sem engedett vissza. Még jó, hogy nem a q35-ös mapot raktam be...
Védd a fákat - egyél hódot!
-
freddirty
senior tag
Az a watchers szupernek néz ki az aurastacker golem buildnek. Jó bosskiller, sokan építik második karinak. Mivel phys védelem nincs rajta, így a corrupt pajzson és watchersen tudnak némit össszeszedni (plusz flaska de hát az nem egy pathfinder, bossoknál pikkpakk kifogy, mapolásnál jó csak) plusz egy pár mana-s clarity aurat berakva kapnak még plusz ES-t .
fred
-
Lokids
addikt
Mi a jó taktika olyan mapokon, ahol % reflect dmg van? Eltalálok egy mob csapatot és kinyírom saját magam...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Mi a fene van a gammel? egy rohadt mapot nem tudok végigvinni, mert kidob.
Pedig már a boss is meghalt (meg én is a lag miatt). Csak a ritualt nem engedte kiszedni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Lokids #29473 üzenetére
ha nem corrupt akkor orb of scouring aztán 4db chisel hogy 20%os legyen ha még nem volt meg, aztán orb of alchemy, vagy egyéb... pl. alteration amíg vmi elfogadható magicot kap és regal orb hogy rare legyen. (én mindig arra figyelek hogy a monster pack size minél nagyobb % legyen hogy sok mob legyen a mapon)
Ha meg corrupt, tedd el sacred groweban a corrupt mapokat is lehet konvertálni mássá,
de végső soron el is tradelheted.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezt az Oshabit is hogy gondolták? T11-en annyi élete van, hogy meguntam és kiléptem, mivel a szaros mapot így nem lehet folytatni. Nevetséges.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
persil
nagyúr
Lehet rohogni, de egyszeruen nem tudom megolni atziri-t.(a simat!)
Van ott valami szamomra ismeretlen mechanika, amire vigyaznom kellene? Reflect, vagy barmi?Odaig eljutok csukott szemmel, kontroller nelkul, aztan a masodik fazisban, amikor x darabra osztodik, konkretan azonnal meghalok, de azt sem latom, hogy mitol. Egyszer volt, hogy tuleltem egy ilyet, de utana annyi idom sem maradt, hogy nyomjak egy flaskat.
Halal utan, ha visszamegyek, belepve az arenaba, instant halal ujra, de szo szerint azonnal.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
-
persil
nagyúr
válasz Plazmacucci #29481 üzenetére
Az jo, mert NEM tudok csak egyet sebezni egyszerre, rain of arrows-zal meg a hideout-ba is jut nehany nyilvesszo. :D
Akkor szamomra ez ennyi? Adjam is fel?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Lokids
addikt
válasz Plazmacucci #29481 üzenetére
Mire látnám melyiknél van pajzs addigra kinyír.
-
persil
nagyúr
válasz Har_melin #29483 üzenetére
Amugy is azt hasznalom, de igy is beteriti a szobat. Este kifigyeltem, 2-3 darab eltevedt nyilvesszo is meg tud olni.
Annyit meg nem er az egesz, hogy a fele cuccom lecsereljem, meg regret-eljem a fele skillfat.
De legalabb tudom mitol halok meg. :D Szoval vegszo, hogy rohadjon meg ott a kis bunkereben, van sok masik kibelezni valo boss azon a hulyen kivul. :)
-
Har_melin
addikt
válasz persil #29485 üzenetére
annyit biztosan nem ér meg, normál Atziri semmi értékelhető, pár chaosnál többet érő cuccot nem dob. (Ha esik ilyen, az rng, nem a boss poolból.) Régen jó farmolási lehetőség volt, meg alacsonyabb szinten most sem rossz XP, hogy csupa magic monszta van, de igazából nyugodtan skippelhető.
-
-
brunnehilde
senior tag
Tegnapi patch nálam megint félrement, újra előjöttek a technikai gondok, brutális fps csökkenések, állókép, kilépéskor "program nem válaszol"... Megpróbáltam steamen keresztül is, és valamivel jobbnak érzem, de ez igy megint nem lesz buli. Ezen kivül belefutottam olyan bugokba is, amikkel eddig nem találkoztam. Sirusnál a halála után nem jelent meg a portál, a mini útvesztőjének a falába beleragadtam, hogy a meteorja aztán telibe trafáljon és hasonlók..
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
persil
nagyúr
válasz brunnehilde #29490 üzenetére
Nekem az elozotol lett szarabb(fps ingadozas, toltogetes jatek kozben)mint elotte volt, nem tudom konzolon ez az aktualis mit valtoztat, de remeljuk nem lesz meg rosszabb... :D
-
Mirman
őstag
Srácok lehet ezt a tapasztaltabbak tudják , de újaknak hátha új információ lehet. Valdo Rest farmolás NAGYON megéri.
Farmolása úgy néz ki hogy csak ebből a zónából eshet map (nagyjából mind1 hogy hányas tier-ig húzod fel , én 3 watchstone-al futom), és csak addig futod a mapot amíg a harbringereket megkeresed és lecsapod , utána rögtön nyitsz újat . Felszedni csak currencyt , ancient , harbringer , exalted shardot szedek fel és 6Socketet. Ezt egy kezdő ED karakter simán letudja hozni.
Viszont tegnap beruháztam egy Watchstone-ra (15ex) amin rajta van a "Harbingers in Areas drop rarer value Currency Shards" mod. Ezzel óránként 4-5 ex profitot hozok csak és kizárólag ancient és exalted shardból.Nyilván vannak ennél sokkal profitábilisabb módok currencyt farmolni , viszont ne fejeltsük el hogy kb egy 1-2 EX-es ED karakterrel ezt le lehet hozni bőséggel és 0 ráfordítást igényel , mapokból se lehet kifogyni.
-
freddirty
senior tag
válasz Mirman #29492 üzenetére
Ez a liga elején volt igazán ütős amikor még páran voltak csak azon a szinten hogy tudták farmolni. Ugyanis azt a watchstone prefixet titokban nerfelte a GGG. Eredetileg estek a mirror shardok is
Az új watchstone-ok +régió+atlas ascendancy-k együtt szinergiában alkalmazva nagyon színes lehetőségeket hoztak a fejlődésre. Én ezt tartom a legfontosabb fejlesztésnek a 3.13-ban. Végre mindenki kiválaszathatja magának, hogy mit farmol effektíven és nem pedig beláthatatlan mennyiségű map futása után elenyésző sanszok mellett. Picit SSF jellege is lett így a trade ligáknak mivel tudsz mindenféle currency-t, beasteket, harvestet, alva, jun farmolni magadnak - sokkal jobban mint idáig. A mavenes questline már csak hab a tortán, a ritual pedig jó volt a leveling segítésére, illetve azoknak akik szeretik ezt a "carrot on the stick" mechanikát.
Jót tett a játéknak ez, meg is látszik a 3.13-on, nagy az élet standardon is.fred
-
freddirty
senior tag
Ha már erre jártam megkérdezem:
Animated guradiant valahogy még soha nem használtam, most az első alkalom. Azt látom, hogy account/char bound nem a kőhöz van kötve, illetve elég gagyi a mechanika mert ahol lehet ott le kell dobni az animálni kívánt geart a földre és ráklattintani. Ki-be rakni, rendezgetni nem lehet. (itt mondjuk bizony elkelne egy rendes char gear inventory képernyő fejlesztése).
Az is tiszta hogyha megmurdel akkor a gearnek annyi. Ami jobb gear esetén azért annyira nem jó még itt standardon sem, tekintve hogy egy fullosabb AG gear 5ex.
Kérdés hogy mennyire bírja a reflectet az AG? Támad egyáltalán? Reflectes mapokat nem mindig lehet kiszűrni, szemmel nagyjából észerveszem, de megesik hogy nem illetve a corrupt unid. mapokon nem is látszik. Nagyjából azért nem is szoktam már fejlődni egy-egy karival mert mindig van 1-1 eset amikor nekiindulok map elején és pukk. OK ez reflect volt
Szóval mi a helyzet AG esetén, támad az is? Elviszi a reflect? A minionokat igen, a gólemes buildemnél azt szoktam látni, hogy hirtelen elfogynak a zombik és gólemek pedig azoknak is 50k+ lifejuk van, az AG-nek van 120k.fred
-
Lokids
addikt
Ezt láttam Zizaran csatornáján, bár ő xp farmolásra írta ugyanezt de nem teljesen értem. Miért csak a harbringereket? Amihez úgyis ki kell tisztítani a fél mapot. Akkor miért nem nyírja ki a boss-t is?
Plussz én még nem találta ma watchstonet.
Envoy már volt párszor, de az meg nem csinál semmit.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Én is néztem ezt, de ugyanazért félek tőle, mint a blight mapoktól: nem tudom, bírja-e a gépem. Pohx rakott fel egy videót ilyen felturbózott harbingeres map válogatásból, szerintem az én gépem már az első ilyen tripla pakknál állóképre váltana. Azért persze kipróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest