Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz persil #29750 üzenetére
Xbox one X játszom a kezdetektől (bocs, először sima XO, de 50-55 s. volt egy pálya betöltése). XOX jött, ehhez újítottam külső SSD-t és később Elite kontrollert. Ez utóbbit vissza nem cserélném. Sajna most is megnőttek a töltési idők és matrix lett a játék jelentős történések esetén, de azért játszható.
Nem szereti, ha viszonylag gyors vagyok, ilyenkor a pálya már befutott részén találom magam (olyan 10 karakter mérettel visszább), ahol vagy van ellen, vagy nincs, de egy pillanatra elvesztem a fonalat. Mókás? amikor labozol és a harmadik sor tüskecsapda után visszakerülsz ez elsőRE.
Tőled kimondottan akartam már kérdezni, hogy volt-e szerencséd XOX-hoz, mert az enyém iszonyat süvít, de más játéknál is. Kétszer szervíz, másodikra csere. Az is a második napra teljes erővel. Ez hibájuk , vagy ilyenek? Az asszony eddig csak szóvá tette, de kitudja ...A többieknek:
Szerencsém volt azzal a kb 10 exa-val ami esett, de itt olyan, mintha pc-n 1 esett volna. Van egy kb 30 exas amum (kb. 7 db. van össz. boxon) ami esett, ez pc-n is majd ennyi (brotherhood). Csak azért nem 50 mert felé se nézne senki. Erre a legjobb ajánlat 14 exa meg 8 shard. Egy explode-os chest olyan 35 exa-nal kezdődik. Egy db. transcendent mind van (volt) az egész közösségben asszem 50 exa? Ez jól jönne a Flame Wall spellslinger Kin.Blast karinak. A legtöbb a Cinder és Dying flask volt 7 exa-val, a többit menetközben gyűjtöttem. Gyártom a chaost, ezzel megy az időm nagy része, mivel 94-n megrekedtem térképek híján, ráadásul a T 14-15 már erős odafigyelést igényel. Kellene az upgrade.
Pc? lassan már a windowst se tölti be. Ha megy POB, áll a böngésző. Ha netezek a POB írja, hogy "nem válaszol". Még a monitorom is 4:3, így a POB ki sem fér.A fene a sírós fajtámat,bár ez utóbbi részt az árak közti különbségre akartam kihegyezni.
-
persil
nagyúr
válasz Plazmacucci #29751 üzenetére
Nadasto park 3, delutan 5-tol tudsz jonni. :D
De hozz vagy ket jobb sort is.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz LittleBoss67 #29752 üzenetére
Sima x-em volt nekem is, de most a series x-en olyan, mintha ujrairtak volna a jatekot, eg es fold.
3-5 sec alatt mindent betolt, legyen az delve, varos, vagy map es teleportbol kilepve azonnal mehetsz a dolgodra, egy pillanatig sem toltoget/gondolkodik. Plusz abszolut zero hangja van, terheles alatt is.(nem csak poe alatt, minden jateknal)Jatekok alatt nekem is rohadt hangos tudott lenni a one x, ez sajnos valamilyen szinten normalis, elvegre izzad es huti magat. Idovel lett amugy hangos, de pasztazas/tisztitas megoldja. De ne aggodj, ez tok normalis, melegszik es teker a venti.
Szrk.: Sima one viszont nem poe-ztam, azt nem tudom milyen lehet. Poe-t pc utan mar csak one x-en jatszottam.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
-
persil
nagyúr
válasz Plazmacucci #29755 üzenetére
Ugy menne(es megy is) jol, hogy a pc meg a konzol ilyen szempontbol egy csoppet mashogy mukodik, es a mellett, hogy a next gen gepek bitang erosek, konnyebb is rajuk szabni a jatekokat.(pc eseteben hatmillio hardveren kell mukodnie a jatekodnak, egy konzolon viszont csak mareknyin)
Es igen, a szomoru valosag, hogy rengeteg matyasra van szukseg, ha hasonlo teljesitmenyt szeretne az ember pc-n jelenleg.De nem ertem az egeszet. Te gondolod, en meg tapasztalom. Oriasi a kulonbseg.
Azt, hogy a pc-s es konzolos verzio kozott amugy van e ilyen teren kulonbseg(tehat valamelyik ugy altalanosagban rosszabbul teljesit e) azt nem tudom. Pc-n csak a poe kezdetekor jatszottam, de mar evek ota nincs pc-m.
Szrk.: Amugy "haromszor" gyorsabb pc szerintem nem is letezik jelenleg, ha a hardvereket nezzuk. :D 🤷
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
-
persil
nagyúr
válasz Mirman #29757 üzenetére
Nalam semmi hasonlo kepregeny nincs. Mindegy. 🤷
Miert lett ilyen bitang nagy ez a faszi? :D Marmint ertem, hogy mitol, csak azt hittem, hogy van valami hard cap erre, de itt kitakarja a fel kepernyot.
Lag=/=alacsony fps
[ Szerkesztve ]
-
-
BoneDragon
veterán
válasz persil #29756 üzenetére
Jaj ne már itt is ez a baromság... Ahhoz hogy kihasználja az új konzolokat olyan architecturán kéne fejleszteni a játékot, vagy hozzáadni bizonyos featurekat. Poe nagyon messze áll ettől, talán év végére adnak ki hozzá patchet, mintha emlitették volna. Simán izomból nyomja le és ez a sok akadozás meg társai inkább szerver oldali. Konzolosok külön vannak és töredéke a játékosok száma PC-hez képest, igy jobb ebből a szempontból.
Meg persze azon is mulik milyen buildel mész...[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz BoneDragon #29760 üzenetére
Ezek tenyek, az egeszet csak arra irtam, amikor kezdodott volna, hogy "jaj csak ne legyen ket ellenfelnel tobb a kepen szegeny csori konzolnak" pedig a ket nextgen gepen nagyon nem ez a helyzet mar.
De a "baromsag" resze nagyon erdekelne, mert abban a hsz-ban pont csak szimpla tenyek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Valaki erositsen mar meg abban, hogy csak a platinum watchstone-on lehet a harbingeres "rare currency shard" mod, vagy barmelyik jo valdo's rest regiohoz?
A passzivok megvannak es tulkepp mar most is megeri, szoval megis csak kiprobalnam a watchstone-os megoldast.
Szrk.: Boxon mi lehet az alap realis ara? 1-2 ex? Vagy tobb inkabb? Mind ar nelkul van kiteve, csak nem akarok rajuk hulyeseget ajanlani.(1db van, amin mar rajta van ez a mod, de gondolom nem elado, mert 999 kalandra :D)
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz BoneDragon #29764 üzenetére
Nem is lattam meg ezt az oldalt, kosz!
-
la_cc
addikt
válasz brunnehilde #29747 üzenetére
Az értékes harvest craftok elmennek jó pénzért, csak oda kell figyelni, hogy mit hogy árulsz, nem olyan bonyolult az.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
freddirty
senior tag
válasz persil #29758 üzenetére
Há nem mindegy mi is van a képernyőn, függetlenül hogy az PC vagy konzol. Nálam PC-n egy 3600-as ryzen mellett semmi rettenetes fps probléma nincs, ha az egy szem cold bv bemegy a harbrineger packba és az explode teszi a dolgát. (belassul de kezelhető) Ugyanez amikor a 9 zombi, 3 spectre és 4 carrion golem plusz a kari bemegy egy harbringer packba és nem explode van hanem eszik a sok monsta életét, hirtelen képregény lesz az egész.
Szóval tökmindegy, hogy mekkora is a virtuális lőcs, a POE-nek az is kevés bizonyos esetekben. Ráadásul elég CPU intenzív a dolog.fred
-
Genji
őstag
POE Trade-en már 40 vouch körül vagyok, egyszer sem adtam collatot. 10 vouch felett már én sem kérek senkitől ha craftot vásárolok.
Amivel még vigyázni kell, harvest craft vásárlásnál, hogy az REMOVE ADD helyett DIVet adnak el. (pl REM life ADD life helyett reroll life), szóval én mindig kérem, hogy streameljenek, lássam a craftot és azt is, hogy azt használja el, vouchtól függetlenül. Mondjuk az vicces, mikor kínai vagy orosz nyelv van neki beállítva POE-ba
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
TrollBalint
addikt
A mai nappal új felfedezést tettem, vagy legalábbis nekem új.
Amikor üldözzük a conquerorokat, akkor azokon a mapokon, ahol nem jelennek meg, hanem a Boss-t kell legyőzni, hogy az a kis 'conqueror-meter' menjen, nem kell a Boss-t leölni. Nem tudom mitől függ, mikor adja be, de majdnem a map végéig eljutottam, mire bejelölte azt a kis négyzetet.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
félisten
válasz TrollBalint #29769 üzenetére
Ahogy megjelenik a rohadék a mapodon és pofázik, már kész a dolog. Régen sztem le kellett tolni a mapot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
Én is ott vagyok és nem TFT-n, szintén 40 v körül.
Más téma:
Mi a legjobb taktika, ha egy-két bizonyos területet szeretnék farmolni és az ottani piros map-ok szeretném, hogy essenek? Max watchstone az adott területekre, máshova még 0 vagy 1 stone?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Azt hizsem nem kell okvetlenül nulla, de ha a feltöltöd annak a területnek a preferred map slotjait és máshol nincs olyan szintű map kirakva, akkor szinte csak azok fognak abból szintből esni.
Zizaran egy kicsit részletesebben elmagyarázza.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
félisten
[link] accuracy stacking
-
la_cc
addikt
Nálam az aurák a ctrl gomb-ok alatt van és észrevettem, hogy néha eltünik a sand stance barnás aura köre, ami a ctrl megnyomása után előjön. Ez normális vajon?
Szerk: Most hogy direkt figyelem a blind "jelzés" se jelenik meg a mob-ok körül... Úgy emlékszem, mintha az is ott lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
valakinek nincs egy ilyen buildja? (pastebin)
Frost Blades Build - Assassin Shadowtetszik és összekalapálnám
-
la_cc
addikt
Szinte 100%, hogy valamit állítottak megint a zanás harvest esélyeken ésvagy csak úgy a harvest-eken. Ilyen a világon nincs majd 1 hete nem látok augment, remove vagy bármi eladható craftot Hamlet-ben, érzésre Zana is ritkábban adja be magát a Havest-et, mint kb. 1 hete. Zana-nál konkrétan gyakrabban kapok distant memory map-ot, mint Harvest-et jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem most zsinórban 4 zana adott Harvestet, szóval szerintem csak bad luck. Mióta craftoltam pár watchstone-t a Hamletes harvestek is egész jók. Mondjuk mindig más jön mint ami kéne. Sokáig a Prefix-suffix tartó rerollokat kerestem 1 hétig nem láttam, most a viszonylag gyakori resist cserélgetés kéne a gyűrűmhöz, most az előbbit kapom folyamatosan.
Jó amúgy ez a cucc. A ligából anno teljsen kimaradtam, így új élmény. Szinte teljes self found(A craftok is) az összes karim, csak base-eket és gemeket szoktam venni.
Amúgy poedb-n a régi értéke van, de a shaper kesztyűs cod DOT mod baromi ritka lett imo. Régen kb a leggyorsabb craftom volt, most 500 alteration(minden jó suffix regalozva, minden prefix augemntelve), és kb 100 frigid fossil-ra láttam hármat, mind a három tier 2. Miután bemákoltam a dex rollt harvestben, nem is mertem új kesztyű projectbe kezdeni, mert abnormálisan ritkának tűnik. Trade-en is elég komoly összegeket ír ezekre, pedig 800-as mod PoEDB-n. Marad a tier 2 roll, pedig sok dmg különbség.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
freddirty
senior tag
Szerintem is, régebben (2 hete) kb a Zana mapok kb. 1:4 volt a chance h tartalmaztak harvestet. Most ez ritkább lett. Nem kevés mapot futottam szóval biztosra veszem. Hasonló a helyzet a synth maponál is. De lehet hogy bugot javítottak. Nekem Valdoban vannak kirakva watchstoneok ami a unique és synth mapok (+60% incr. chance unique, + 100% incr chance synth) esélyeit nüvelik. A harvestek is sokkal gyakrabban jöttek itt mint más régióban. Szóval lehet unique-nak is voltak taggelve a harvest mapok és ezt javították. Vagy csak a chance-al babráltak.
Más is változott, az aktív accountokon valószínűleg kezd elfogyni az alt orb, megy fel az ára. Mindenki watchstone-t pörget. Lassan eljutunk oda, hogy az alt és a chaos oaritásban lesz. Pár napja azt látom, hogy a society remorse div card (ami 10 altot ad) úgy esik mint még soha. Hétvégén legalább 10 esett mapokon. Előtte kb. azt sem tudtam, hogy létezik egyáltalán[ Szerkesztve ]
fred
-
Edge
veterán
vkinek Glacial HO?
nektek ofc free, ingame(trial):
TheDarkDefender3 portal van még.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
Ha timeless jewellel ki akarom rakni a Eternal Subjugation passzívot, hogy kell rákeresnem? Nem ad ki rá semmit a wiki. Random?
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #29770 üzenetére
Igen, pont ezt mondom, hogy amikor olyan mapot kell tolni, ahol nem jelenik meg (tehát nem a kék négyzetes mapot, hanem az üreset). Én ott hittem azt, hogy le kell ölni a Bosst (mondjuk mindig a boss után néztem, a progress-t)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
freddirty
senior tag
Kipróbáltam a blightos watchstone-okat is. Lira tartomány, 250%+ incrased chance blighted mapok és olajokra minden effekttel. Majdnem tele a blight mapokkal a blightos stash, de csak két lira map van benne. Na hát gondoltam akkor most lesz talán több. Anointoltam, be a gólem builddel. No hát nem érte meg még a watchstone-ok kipörgetésére elhasznált altokat sem, hát még az új regret orbokat sem. Egy fia blighted map nem esett. Olajokból is alig. Nem tudom, lehet blighted mapokra nem hat az új ascendancy+wstone effect, de így sajnos ennyi. Pedig arra gondoltam, így húzom fel a gólem buildet magassabb szintekre. Gondoltam majd self sustain lesz a map, a gólem build pedig AFK lehozza a blight mapokat.
fred
-
TrollBalint
addikt
válasz freddirty #29788 üzenetére
Szerintem a blighted mapokra speciális szabályok vonatkoznak. Az ascendancy meg csak "normal" mapokra vonatkozik. Eleve nem is hiszem, hogy hathatnának rájuk az ascendany-k, mert akkor mi alapján mondod, hogy az egyik hat, a másik meg nem. Mert pl. az abyss, increased legion encounter chance, biztos nem hathat rá. Sőt - bár nincs most előttem az ascendancy - de megkockáztatom, hogy ott az van ,hogy "blight encounter", ahova te bementél az pedig blight map.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
freddirty
senior tag
válasz TrollBalint #29789 üzenetére
ahol encounter van az tiszta sor, de az érdekesebb nodeok csak annyit írnak hogy "blight chests", esetleg "areas". Mindegy, az a tapasztalat, hogy blight mapra nem hatnak, a mapokon talált blightok meg karcsúak. Ergo nem éri meg foglalkozni vele.
Talán majd változtatnak rajta következő ligára.
ps: egyébként én 100%-ra veszem, hogy következő ligára megrotálják a régiós ascendancy-kat, hogy nehogy már standardon ugyanazok a kövek jók legyenek már megintfred
-
TrollBalint
addikt
válasz freddirty #29790 üzenetére
Abban biztos vagyok én is, hogy lesz rotálás. Én még azt is el tudom képzelni, hogy esetleg, - mint a Zana modok - egyik másik eltünik egy-egy ligára és lesz helyette egy új.
Na igen, a blight chest megfogalmazás valóban...hmmm... GGG-s értelmezhetőségű, hogy finoman fogalmazzak.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz freddirty #29790 üzenetére
Sajnos valószínű, hogy fogalmazási pontatlanság lesz a GGG részéről, mert a többi spec map opció (beachhead, legion) eleve nem köthető szegmenshez. Azoknál egyértelmű, hogy a passzív bónusz csak a mapon talált encounterre vonatkozik. A Blight kaukktojás, szerintem benézték a megfogalmazást. Ettől még a kidobott pénz bosszantó.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Edge
veterán
Lenyomtam egy 10 bossos maveninvet glenn archban, azt hittem akkor itt vége is annak a szekciónak de újból ott a 10es rublikás csík... ez akkor végtelenítve van mint a conqueres része az atlasnak?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Na tegnap elértem mapozáshoz a CoC Cyclone buildemmel. Volt már 1-2x HH-m, de még sose csináltam vele buildet, hát ez nagyon beteg. Szintezés is kész vicc volt vele, de a mapozás... Konkrétan T10-es mappal kezdtem, hogy mit bir a kari, simán halál nélkül hozta. 70-es szinten meg már a T15-ös Canyon mapot toltam full harbingerekkel. WTF. Mekkora cheat sz*r ez az item.
-
Edge
veterán
válasz BoneDragon #29796 üzenetére
Tudnál adni egy pob linket? Pont mostanában gondolkodtam egy assa indítasan még sose volt assám poeban. Neten meg kismillió build van fingom sincs melyiket válasszam ez meg jól hangzik... Ty
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #29792 üzenetére
Igen a blight map nem atlas map. Kipróbáltam egy horizon orbot rajta és kiírja hogy not an atlas map. Ugyanakkor pedig ha ráviszem a kurzort akkor meg van régiója és persze a kinézete map. Ebbizony bug. Vagy legyen atlas map ha már régiós, vagy ne legyen régiós.
Igazából nem izgat az elvesztegetett currency vagy idő, hanem hogy ez egy kihagyott ziccer. Más régi liga content-et végre felhúztak korrektül jövedelmezőre/farmolhatóra (lásd harbi, beastek, legion, alva stb..), ez meg valahogy kimaradt. (vagy túl op lett volna?)fred
-
BoneDragon
veterán
Nem assát kezdtem, hanem Steelmage inquisitorját, mert beteg tankos az a karakter amit épitett.
[link]
Még közel sincs kész a build, pl resistek teljesen hiányoznak nekem, cold 30%-on van. Lecseréltem a ringeket +dmg-re, kapott mark of the shapert elder/shaper assassin mark ringgel, elég beteg.
Viszont keményebb bossokra nem ajánlott szerintem a build. Egyelőre még nekem a map bossok is gondot okoznak, igaz HH buildek nem is arra lettek kitalálva. -
freddirty
senior tag
meg 1 crescent. 1-2 hete még adott orb of unmakinget is minden esetben. Mostanában futottam hamlet/proxi miatt vagy 5-6 régiós maven bossfightot egyik se adott új regret orbot... Ámde esett egy mapon
A maven invitation-ök droprate-jét is megbizgették, az elder guardian bossfightból legalább 10 maven writet szedtem össze és adtram el darabját 6 exért. Folyamatosan estek a mapokból az invek. Tegnap este újra futottam 8 elder guardian mapot, és egy se esett. WTF?fred
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest