Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha a transmission-t kiveszed lefordul, legalábbis nekem lefordult mikor kivettem, a múltkor is ezzel volt gond hogy transmissionnal nem fordult debian buster alatt, aztán pár hónappal később megjavult. Lehet hogy most ugyanez a hiba jött vissza?
OpenWrt-t próbálgatom, többek közt a padavan ilyen hülyeségei miatt, ami most a forgatási környezettel van, meg hogy nincs stabil release, csak snapshotokat forgathatunk. A mostani Owrt 21-rc1 jónak tűnik, de az usb-s TRIM/fstrim nem megy, pedig mindent ugyanúgy állítottam be mint padavanon, mondjuk arch alatt sem megy az usb-s trim, ugyanazzal a hibával jön az fstrim mint owrt alatt, lehet hogy az 5.x kernel hülyesége. Padavan alatt meg 3.4x kernel van, lehet azért működött ott az usb-s fstrim.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest