Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kizárólag magadnak csinálod, akkor nem sok. Úgy simán beleteszed azt az egyet amit használsz, és kész. Mondjuk ilyen alapon nekem kéne bele Transmission se, DLNA se, meg sok más se, mert úgyse használom. De ha közzéteszed, akkor jó ha van, mert ki tudja, ki melyiket használja. Bár Padavan-ban elég gagyi módon van megoldva ez az egész skin téma, mert cookie alapon tárolja a beállításokat, és ha egy gépen beállítod, más gépről megnyitva megint az alap téma fog megjelenni, ahogyan cookie törlés után is. Már pedig mondjuk én mindig törlöm a cookie-kat böngésző bezáráskor, ez be van állítva Firefox-ban. Viszont annyiból meg szerencsém van ezzel, hogy én a grey2-theme -t használom, azt szeretem, és alapbeállítás szerint is az jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest