- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
És most sikerült életre kelteni a 9092-t?
Én meg ötletelek ezen a weboldal nem elengedésen, de jó lenne ha valaki más is látná, hátha eszébe jut valami. Ha csak leírja ezt így nekem valaki, akkor én sem hinném el hogy egy parancs parancssorban indítva jó, de weboldalt létrehozó scriptben meg máshogy viselkedik
.Még az jutott eszembe, hogy egyelőre nem állítottam be jelszót a lighttpd-nek, és ilyenkor simán admin -nal futtat-e mindent?
Persze érdekes lenne ha ez lenne a hiba, hiszen a feladatok/parancsok végrehajtódnak...
Egyébként valaki tudja hogy alkotók be felhasználót/jelszót a lighttpd alá? Elég lenne, ha a rendszer "admin" -t használná.Ja, én winscp-t használok fájlkezelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos autók - motorok
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.