Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Nem pont a tiedet, hanem valahonnan megszerezték az emailcím + jelszó párost, és bepróbálkoztak vele mindenféle kliensekben, az originsben működött, és már törték is fel. Semmi személyes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
-
csaba951
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Feltörték a fiókod. Chateld le az ügyfélszolgálattal. De előbb az e-mail jelszavat is változtasd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)