Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nos,én ugyanezzel a problémával küzdöttem.Random megnyitotta a kliens a játékokat és kidobált utána az asztalra bizonyos időközönként,természetesen játék közben.Olvastam többféle megoldást,az értesítések letiltásától kezdve a cache törlésig de nekem egyetlen módon sikerült ezt végleg beszüntetni.
Először is bizonyosodj meg róla,hogy teljesen be van zárva az Origin kliens.Ezeknek nem szabad futnia: OriginWebHelperService.exe és OriginClientService.exe
Utána pedig az alábbi két mappából kell törölni a fájlokat.Csak a fájlokat,nem a mappát:
- C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License
- C:\Users\<Felhasználóneved>\AppData\Local\Electronic Arts\EA Services\License
Nekem azóta gond nélkül működik a kliens.Ha esetleg megint elkezdődne akkor kitörlöd a licensz fájlokat és megy rendesen
-
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Battlefront 2 is kidobott több, mint fél órája, és azóta nem hajlandó online-ba menni a Origin.
-
törölt tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Juj-juj!
Adjak egy könyvet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Origin már beenged, viszont a FIFA szerver még mindig sz@r
-
wjbhbdux
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Technikai hibák mindenhol becsúsznak, a Steam is leállt pár hete egy kis időre.
-
regener
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nekem a BF3 accom lett oda így, support továbbküldött a PBhez akik egy sablonszöveggel elintéztek mindig.
Azóta nem játszom aktívan a BF játékokkal, pedig megvan a 4 és az 1-et is megvettem de semmi kedvem hozzá utólag rájöttem. Az se érdekelte őket hogy majdnem minden meccsről volt video a YT-omon, így feladtam. -
SityiSXT
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nem törték fel a fiókod? A kétfaktoros azonosítás be van (volt) kapcsolva rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)